Gość: Kasieńka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:24 Na wczorajszej maturze z histy wpisywalam w tabelkach P lub F,zamiast Prawda Falsz.Wiem,moja glupota,tylko,czy oni to uznaja???przeciez tam tego troche bylo.... a jak Wy wpisywaliscie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:28 Ja wpisywalam zgodnie z instrukcja - prawda lub falsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:30 oooooo , to ja juz sie boje wynikow.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anilana Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:35 Cóż, jestem egzaminatorem, i powiem Wam, że to wcale nie takie proste. Egzaminatorzy też ludzie - wiedzą, że P to prawda, a F to fałsz, ale są zobowiązani do przestrzegania klucza. Z drugiej strony komisja to ludzie myślący - prace będą poprawiane w jednym miejscu - tam ustali się ostatecznie czy można zaliczyc czy nie - i jestem pewna, że tak - bo tego wymaga logika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:41 do: anilana. :) wiemy, że to nie jest proste, wiemy,że zrobiliśmy błąd, drugi raz to by się pewnie już nie powtórzyło.. dlatego prosimy o wyrozumiałość :) dziękujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:43 A może sprawdzimy czy sie by nie powtórzyło np w styczniu ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:46 nie , dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.comel / *.unreg.comel-it.com 16.05.05, 23:25 Miałem ten sam problem ;))) ale napisałem mejla do CKE i odpisali że będą zaliczali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:20 ja na próbnej pisałem T i N czyli tak i nie i to mnie nauczyło żeby postępować zgodnie z instrukcją, wiec pisałem teraz Prawda Fałsz a przez tamtą głupote straciłem 6 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: none Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.sasiedzi.pl 13.05.05, 12:37 Popelnilem ta sama gafe ;) Zapytalem sie egzaminatorow z mojej szkoly cyz by uznali-oni ze oczywiscie.Ostatecznie jednak pozostanie to w gestii sprawdzajacego,ktory niekoniecznie bedzie wyrozumialy.Na zdrowy chlopski rozum wiadomo jednak o co chodzi,prawda?Na polskim wielu nie podkreslilo tematu a CKE powedzialo ze prace beda sprawdzane,czemu tu mialoby byc inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:39 No oczywiscie ze wiadomo o co chodzi... Ale mysle ze to zalezy od woli sprawdzajacego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:44 Pozostaje nam wierzyć, w dobrą wolę egzaminatorów.. przecież to też są ludzie.. :) jejq,ale człowiek może sobie stracha narobić własną głupotą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:59 moja mama jest egzaminatorką, pytałam, powiedziała, że nie mogą tego sprawdzać, że było napisane w poleceniu, takie mają instrukcje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:07 Ludzie nie słuchajcie głupot. jest juz jedne taki wątek na tym forum. Ana- to samo fisała w poprzednim wątku. TO JEST NIE PRAWDA!! dzwoniłam do CKE do wydziału matur i tam powiedzieli, ze to BĘDZIE sprawdzane:))!!! Że egzaminator domyśli się, ze P to prawda a F to fałsz chyba, że ktoś pisał niewyraźnie. taką samą głupotą jest pisanie, ze to zależy od sprawdzającego- to oznaczałoby że jeden to uzna a inny nie?? Uważacie, ze to byłoby fair gdyby każdy ze sprawdzających uznawał tyo co mu sie podoba?? Ludzie to jest odgórnie ustalone co mają zaliczać a co nie.Nie musicie się przejmować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:15 Dzięki Aga :* sama też dzwoniłam,ale pani mi powiedziała,że "raczej" będzie sprawdzane.. i to raczej nie daje mi spokoju :/ ale co tam, juz nic nie zmienie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 22:07 U mnie oboje rodzice są egzaminatorami. (niestety przedmiotów, których nie pisałam:) pytałam się. powiedzieli, że muszą się kierować poleceniami, ale ostatecznie klucz może się zmienić w trakcie poprawiania. Mam nadzieję, że tak będzie na waszą korzyść. PS. matura jest dla inteligentnych, a nie dla debili, co nie umą czytać poleceń. Sorki za wyrażenia, ale to naprawdę śmieszne!. Gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:14 Bo na polskim nie było w poleceniu podkreśl temat gdyby było to by nie uznawali tym co nie podkreślili :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:03 nakręć mamę.. :) przeciez to jest nieludzkie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:04 To jest życie jak się nie czyta 3 razy poleceń to się cierpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:10 wiesz... nie bądź taki mądry, bo sam się możesz powinąć.. przyznaje, zrobiłam błąd,ale czy to znaczy,że z tego tytułu mam oblać maturę?? zastanów się człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:12 Czemu do razu oblać? Polecenia były po polsku i nikt Ci nie dawał określonego czasu na ich przeczytanie :) Jak pisze na czymś "pchać" to pociągasz ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:17 A wiesz bart? ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.. kiedyś też możesz zrobić błąd,i spotkasz się z taką ignorancją,jaką właśnie okazujesz.. nie życze Ci tego,ale wszystko wraca do nas jak bumerang,dlatego zastanów się czasem , jak odnosisz się do ludzi.. przecież każdy ma prawo do błędu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:20 I każdy (przynajmniej powinien) ponosić konsekwencje tych błędów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:24 do bart'a: coś w stylu: naważyłeś sobie piwa,to je sobie wypij?? ok,ale nie na maturze.. :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:12 przeczytaj to co napisałam wyżej i nie stresuj się już:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:18 a ja dzwoniłam i mi powiedziano, że raczej nie będą, i co terz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:19 a kiedy dzwoniłaś i gdzie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:20 a jesteś pewna, że wykręciłaś dobry numer?:P ciii już dobrze, będą sprawdzać.. muszą.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:26 No właśnie . Babka powiedziała, że będą sprawdzać- to będą:)) i stulić buzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:28 Nio:) nie ma co się martwić na zapas, będzie dobrze.. !! (szkoda,tylko,ze tak łatwo się mówi,a ciężko robi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:20 dzwoniłam około 15 do CKE numer mam ze stron i jest na pewno dobry, bo wcześnij dzoniłm w sprawie angielskiego :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:29 Bosh... zastanawiam się ile czasu trzeba tłumaczyć, zeby wszyscy zrozumieli, że zadania prawda fałsz będą sprawdzane. nie panikuj tylko się ciesz,, bo zakładam, ze skoro dzwoniłaś, to też zaznaczałaś p lub f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:03 tylko szkoda,ze na wyniki trzeba tak dlugo czekac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 13.05.05, 21:36 tak samo z reszta, jak sie nie podkreslilo tematu na polskim. egzaminator przeciez bedzie wiedzial, czy piszecie o kordianie czy o potopie , wiec maja sprawdzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iris Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:45 ja Wam powiem lepszy numer! zamiast "1" i "6" w "zaznacz pierwsze i ostatnie wydarzenie..." dawałam A - jako pierwsze i B - jako ostatnie!a wynikało to z tego, iż na próbnej historii wymagali właśnie A i B, a oprócz tego przerobiłam chyba ze 100 testów w których też dawałam to cholerne A i B! przeczytałam polecenie i zaakceptowałam, ale swoje wpisałam...:/--> bez komentarza. tego mi NA PEWNO nie zaliczą, wolę się nawet nie łudzić...:/ a z prawdą i fałszem myślę że nie bedzie problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:46 no witam cię ja też tak samo postąpiłam zamiast 1-6 zaznaczyłam A i B ale niestety popełniłam jeszcze ten sam błąd z prawdą/fałszem bo pisałam P i F :( więc moge stracić 30 pkt :( z własnej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:35 Z ta roznica,ze na poslkim nie bylo w poleceniu podkres/nie podkreslaj/cmoknij sie w 4 litery ( i dlatego beda sprawdzac) a tu bylo wyraznie napisane zeby wpisac prawda/falsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORDI Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:08 o szit ja też tak napisałem hmm muszą uznać :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniak Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: 80.48.232.* 14.05.05, 23:05 nie da sie czytac 3 razy pytania bo czasu brakuje sczególnie na histrze i angolu tylko na polski idzie sie wyrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:31 To czytaj raz,ale dobrze i ze zrozumieniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 01:28 akurat na angliku i historii to było najwięcej czasu Odpowiedz Link Zgłoś
bombka19 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! 16.05.05, 10:54 dokladnie!moim zdaniem szczegolnie z histy bylo malo czasu a tak duzo zadan! i to jakich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama P i F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:05 o Boze! jeszcze wczoraj i anwet dzisiaj cieszylam sie, ze zdalam - nie kocham historii i wybralam ja, bo byla lepsza od maty, gery, a tymbardziej od fizy i chemii, ale teraz sie prawie zalamalam. zaznaczylam oczywiscxie tak jak Ty P i F -> wydaje mi sie to logiczne, a co dzinwe i bardzo zaskakujace to 90% odp. mialam dobrze i one tworzyly moje %, a teraz jesli mi nie uznaja tego jestesm w . (kropce) porazka - jezeli egzaminatorzy sie nie domysla lub nie beda tolerancyjni - nie zdam. P i F - nawet do glowy mi nie przyszlo, zeby cale wyrazy wpisywac - porazka. pozdrawiam wszytskich, ktorzy posiadaja zdolnosc czytania ze zrozumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: P i F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:07 90% 50%, ktore zdobylam - ach jak bede miala same 0 za P i F - to oblalam:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.chello.pl 15.05.05, 00:55 W regulaminie było napisane "Czytać uważnie polecenia". W poleceniu było napisane >>wpisać "prawda" lub "fałsz"<<. Wniosek - masz pecha :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:50 hej czy naprawdę dzwoniliście i powiedzieli ze będą sprawdzać ? Kurcze ja też sie boje bo mogę bolać i to jednym punktem bo jeśli mi nie zalicza będę miała 29 :( chociaż jakoś mam wrażenie że to logiczne i ze tam sa normalni ludzi :) no ale zobaczymyu w czerwcu tymczasem wszyscy którzy popełnili ten błąd głowa do góry :) Trzymajcie się i powodzenia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:13 Dla mnie to będzie skandal jak to uznają.Bo to będzie znaczyło, że maturę zdadzą osoby które czytać ze zrozumieniem nie potrafią nawet poleceń! Ja rozumiem stres itp, ale polecenia należy czytać a nie robić "maszynowo" bo tak czy siak robiłem(am) na próbnej i uznali to pewnie teraz też się uda. Równie dobrze mogliście tam napisać Piekne i Frak i powiedzieć , że przecież można się domyślić bo się na P i F zaczynają :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.05.05, 22:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:05 Ojej zabolało ? Prawda boli ? Takim skomplikowanym językiem te polecenia piszą prawda ? po chińsku normalnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:12 Poza tym polecenia są po to , żeby się do nich stosować a nie po to, żeby sobie były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:15 A i jeszcze jedno trochę szacunku do starszych i kultura słowa nie zaszkodziła jeszcze nikomu, jej brak owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:53 Następna specjalistka od wyzywania innych no cóż niektórych słownictwo ogranicza się do kilku słów, niestety takich osób jest coraz więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAjcie spokój Re: Prawda czy Fałsz na historii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:07 Wiadomą sprawą jest ze uznają, ale przestancie juz ten temat drazyc bo sie wkurzajacy robi, goscie dzwonili maja to uznawac koniec kropka, a reszta cwaniaków niech tez stuli gęby, bo nie pozjadali wszystkich rozumów i mogli by wspołczuc innym a nie naśmiewac sie, zobaczycie wy idealisci Was tez pokarze kiedys za to jak sie zachowujecie. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:10 A masz na oficjalnym piśmie, że uznają ? A nagraliście rozmowe żeby mieć podkładke , że Pani X tak powiedziała ? Nie ? To mogą jeszcze 1000 razy zdanie zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhe xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:13 We daj se siana mnie to wali i tak mam zdane i to dobrze, wiec co mi tam, chciałem innych podtrzymac na duchu ale ty masz chyba okres lub beznadziejna samoocene jesli liczysz na nieszczescie innych idz spac ziom:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:36 Odrywając sie trochę od historii...chciałabyś żeby leczył cię lekarz który pod wpływem stresu nie czyta dokładnie ulotek i podaje ci zupełnie inny lek narażając cię nawet na śmierć ? Bo ja dziekuję za takich lekarzy, prawników którzy na widok sędziego zaczynają mnie oskarżać albo gadać głupoty też :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda dobre!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:28 po pierwsze to sie koles zastanów co pieszesz jak nic nie rozumiesz ZE MATURA NOWA JEST PO RAZ PIERWSZY KAZDY MA PRAWO DO BŁEDU I SZCZERZE CI ZYCZE ZEBY CIE W TEN SPOSOB POKARAŁO WIEC MOZE WTEDY ZROZUMIESZ CHAMIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:29 A I JESZCSZE JEDNO WIEKSZOSC LUDZI CHCE JA PO PROSTU ZDAC I NIE MYSLI BYC ''PRAWNIKAMI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Wkurzają mnie wasze wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:19 Kurde zamiast podtrzymywać na duchu tych co popełnili błąd to wy takie rzeczy piszecie , wydaje mi się ze jesteście zupełnie nienormalni !!!Każy popełnia błąd a tym bardziej w takiej kwestii. To głupie żeby tego nie uznali a opinie typu"jak chcesz zdać mature nie umiejąc czytać ze zrozumieniem " dla mnie śa kompletnie beznadziejne i myślę że osoby które to piszą są kompletnymi prymitywami , że to osoby którym się udało strzelać na matrurze, bo uważam że matura ta jest dla debili którzy mają farta. No cóż ja też popełniałam ten błąd,też pisałam P/F a to tylko dlatego ze rozwiązałałam mase testów i tam było trzeba pisać P/F no cóż mój błąd. Ale proszę ludzie zastnówcie się co piszecie na tym forum bo czasem wasze słowa bolą i to dość mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wkurzają mnie wasze wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:32 "..dla mnie śa kompletnie beznadziejne i myślę że osoby które to piszą są kompletnymi prymitywami , że to osoby którym się udało strzelać na matrurze" bo uważam że matura ta jest dla debili którzy mają farta. " Sugerujesz,ze wpisali prawda/fałsz dlatego ,że i tak nie znali prawidłowych odpowiedzi więc chcieli "zabłysnąć" chociaż umiejętnością czytania poleceń ? :)) "bo uważam żematura ta jest dla debili którzy mają farta. " dodam , że dodatkowo muszą czytać ze zrozumieniem i może fart wtedy pomoże :) BTW uważasz siebie za debilkę skoro mówisz, że jest dla debili a sama ją pisałaś ? :) "No cóż ja też popełniałam ten błąd,też pisałam P/F a to tylko dlatego ze rozwiązałałam mase testów i tam było trzeba pisać P/F" A co to za automatyka ? Argument tego typu to wiesz gdzie możesz sobie włożyć ? :) To cos a'la "wszyscy tak robią to ja też zrobię" ? :) Życzę szczęścia w życiu i oby robienie tak jak wszyscy Ci w życiu pomogło..i obyś robiła tak jak Ci co myślą poza robieniem trochę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Wkurzają mnie wasze wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:37 Ta wypowiedz tyczy sie do mądrego xyz kurde człowieku czy ty nie masz serca? Wiesz co wydaje mi się ze jesteś chłopakiem więc jesli masz dziewczynę to serdecznie jej współczuje. Napisałam ze jest dla debili ponieważ na tej maturze osoby zdolniejsze które uczą sie w miare dobrze mogą wypaść gorzej niż ci dwójkowi ponieważ jest to wielka loteria ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wkurzają mnie wasze wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:42 "Ta wypowiedz tyczy sie do mądrego xyz kurde człowieku czy ty nie masz serca? " Mam, ale mam też rozum :) " Wiesz co wydaje mi się ze jesteś chłopakiem więc jesli masz dziewczynę to serdecznie jej współczuje." Ja też jej współczuje , że jej rówieśnicy nie potrafią czytać tylko robią wszystko jak roboty ;) "osoby zdolniejsze które uczą sie w miare dobrze mogą wypaść gorzej niż ci dwójkowi ponieważ jest to wielka loteria ..." Do "ponieważ" się zgadzam, ale Ci zdolniejsi też czytają polecenia więc loterii to się powinni obawiać Ci którzy tylko czytać potrafią a z myśleniem i wiedzą gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: His_Name_Michael_J Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:37 Myślę, że nie powinni tego uznawać, bo to jest źle rozwiązane zadanie. Poza tym duże literki P i F są do siebie bardzo podobne, więc co jeśli ktoś niewyraźnie pisze??? A swoją drogą to jak wy w ogóle rozwiazywaliście to zadanie, skoro nawet nie przeczytalisce polecenia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:44 "A swoją drogą to jak wy w ogóle rozwiazywaliście to zadanie, skoro nawet nie przeczytalisce polecenia???????" Przeczytaj posty Justyny i dowiesz się jak - bo wszędzie było to samo do zrobienia więc po co czytać polecenia do końca ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:47 Niektórzy się chyba ograniczyli do tego fragmentu polecenia "Rozstrzygnij, czy podane informacje są prawdziwe, czy fałszywe." i potem zadziałała automatyka , że skoro prawdziwe czy fałszywe to P/F :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz DO zdających zadanie 20 p.podstawowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:50 Czy w 20 też wpisywaliście zarówno nazwe jak i rok mimo ,że lub było podkreślone ? :) Bo może w tamtych CKE zapomniałą po prostu podkreślić tych wyrazów prawda/fałsz ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p I f p A f PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:33 bawi Cie dreczenie innych?! i odbieranie im andzieji, ze MOZE uznaja?! skoro Twoja dziewczyna jest w naszym wieku, a Ty prawdopodobnie starszy to komentuj sobie wszystkie posty na blogu dla studentow, pracujacych czy juz na emeryturze, baranie!!! nie wiem po co w ogole wpisywales sie - chyba dlatego,z e nie miales co ze soba poczac, a taki madry przeciez jestes. nie dostarczales zadnych pozytecznych informaccji, jkedynie prowokowales do dalszego rozwijania Twoich uszczypliwych uwag typu - roboty, maszyny, ograniczeni, dzialajacy schemtowo - czlowieku opanuj sie!!! nowa martura wcale nie jesttaka fajna i am baaardzo wiele niedociagniec. sama popelnilam ten blad wpisujac P/F i nie uwazam ze przez to jestem ograniczona itd. wiele bylo testow z ang. fr. niem. gdzie na takie pytania odpowiada sie T/F... wiec dlaczego tutaj nie mialo tak byc?! ponadto nie wsadzaj nosa w nie swoje sprawy. zeganm - i pozdrawiam takie roboty jak ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:40 >ograniczeni Tego to akurat nie napisałem >dzialajacy schemtowo A tak nie jest ? na 100 testach było P/F to tu też... >nowa martura wcale nie jesttaka fajna i am baaardzo >wiele niedociagniec. Zbyt prymitywne polecenia ? :) >wiele bylo testow z ang. fr. niem. gdzie na takie > pytania odpowiada sie T/F... wiec dlaczego tutaj nie mialo tak byc?! Hmm bo autor pytania chciał inaczej ? :) > Twoja dziewczyna jest w naszym wieku, I napisała prawda/fałsz a Ty prawdopodobnie starszy to komentuj > sobie wszystkie posty na blogu dla studentow, pracujacych czy juz na >emeryturze Do emerytury to mi jeszcze daleko, pzoa tym nie pracuje bo dostaje stypendium naukowe za wyniki w nauce a pzoa tym rodizce dbają o to , żebym się nie przemęczał i miał czas na skupieniu się na nauce :P > , > baranie!!! Hmm no tak najprościej kogoś obrażać - ale ja jestem odporny i na tyle uprrzejmy , że nie nazywam CIe kretynką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:44 Ta matura miała przede wszystkim sprawdzać umiejętność czytania ze zorzumieniem szczególnie na językach i historii, więc czemu nie należy zacząć od czytania w ten sposób poleceń ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:52 wiesz co myslę że chciałbyś dostawać stypendium naukowe dlatego też tak piszesz. Bo zazwyczaj ludzie inteligentni nie są aż tak zawistni jak ty. A poza tym zachwujesz sie nie ludzko!Mimo wszystko myslę , że wcale nie jesteś starszy od nas ty poprostu sobie robisz jaja bo nudzi ci się , a poza tym hehe co ty studiujesz i dlaczeo siedzisz cały dzień przed kompem odpowiedz jest prosta , pewnie skończyłeś zawodókę nie masz matury i nudzisz się , dlatego piszesz takie głupoty. Opanuj się człowieku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:55 a i jeszcze jedno mogę nazwać cię zupełnym egoistą ponieważ martwisz sie tylko o siebie i nie widzisz nic poza własnym nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:01 Ja tylko chciałem Wam uświadomić , że na studiach nikt się nie będzie domyślał co mieliście na myśli pisząc to czy tamto i nikt nie będzie się nad wami litował żeby statystyk nie popsuć... Myślę , że pora się obudzić i zacząć myśleć nie tylko kategoriami "A Ania chce maturke to CKE ma dać i koniec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:58 > wiesz co myslę że chciałbyś dostawać stypendium naukowe dlatego też tak > piszesz. To ty chciałabyś zdać maturę chyba ? :) >A poza tym zachwujesz sie nie ludzko! Mimo wszystko myslę , że wcale nie jesteś >starszy od nas Jak tak samo skutecznie myślałaś na maturze to się zacznij modlić o dobre serce egzaminatora ;) >a poza tym hehe co ty > studiujesz i dlaczeo siedzisz cały dzień przed kompem Studiuje informatyke, co wyjaśnia czemu siedze przed kompem >pewnie skończyłeś zawodókę nie masz matury i nudzisz się Ty się lepiej zacznij modlić żebyś Ty ja miała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHOLOG DO PANA XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:56 WSZYSTKIE TWOJE WYPOWIEDZI ŚWIADCZĄ O BRAKU UMIEJĘTNOŚCI KIEROWANIA POKŁADAMI AGRESJI EMOCJONALNEJ, UKRYTYCH ZAHAMOWANIACH, JAK RÓWNIEŻ MARNEJ EMPATII. ROZPOZNAJĘ RÓWNIEŻ SYNDROM POSTEPUJACEGO KOMPLEKSOWEGO ZANIŻENIA ZDOLNOŚCI DO SAMOOCENY POŁĄCZONY Z SUBIEKTYWNĄ REMISYJNĄ DEPRECJACJĄ AUTOŚWIADOMOŚCI. SĄ TO CECHY CHARAKTERYSTYCZNE DLA MŁODYCH, ALE RÓWNIEŻ OSÓB PRZESADNIE POSTRZEGAJĄCYCH WŁASNĄ NIEMOC PSYCHICZNĄ - FAKTYCZNĄ LUB WYIMAGINOWANĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: DO PANA XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:02 pięknie ktoś to ujął brawo za zdyskfalifikowanie pana XYZ moze się opamięta ten pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Noi koniec tematu z panem XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:06 zakończyła się konwersacja papa... i powodzenia na studiach informatyczny hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Noi koniec tematu z panem XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:07 To ja życze powodzenia i oby wyniki były korzystne dla Was i oby to byłą nauczka na przyszość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna :) Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:08 hej czy naprawdę ktoś dzwonił i powiedzieli że uznają ? Czy to jest taka zabawa w kotka i myszkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aspazja Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:09 tak ja dzwoniłam i powiedzieli, zu uznają jesli było WYRAŹNIE napisane. także już się nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:11 A powiedzieć , że było niewyraźnie mogą zawsze i bez konsekwencji więc.. :)) dokończcie sobie sami ;) Ale i tak powodzenia i żeby mi to był ostatni raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna:) Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:15 Kurcze strasznie się boje wiem że na wosie już bedę czytać te polecenia ale tu to nawet nie wiem czemu nie czytałam wiem moja wina :( Kurcze mam nadzieje ze nie oszukujecie ze dzwonilicie , podnieśliście mnie na duchu troszkę bo cały czas ryczałam jestem zdołowana bo tyle się tej historii uczyłam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:17 Będzie dobrze zobaczysz, wierzę , że CKE wam zaliczy ale tak na przyszłośc .. no glowa do góry! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fak Z N I S Z C Z O N Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:52 czyzby wielkiego X Y Z studenta informatyki, ktory dostaje stypendium naukowe, rodzice tak sie o niego troszcza, abty sie nie przemeczal ktos zniszczyl?! czyzby pojawilo sie jakies ucvzucie, zdolnosc empatii?! a moze zrzucil maske, wielki dreczyciel maturzystow i maturzystek, ktorzy dzialaja schemttowo i ajk roboty?! idz sie czlowieku daj leczyc! lub nie stwarzaj niepotrzebnych konflikrtow i pozorow. tak sie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Z N I S Z C Z O N Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:28 Tak uczucie bezsilnosci wobec glupoty pewnych jednostek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna:) Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:24 jeśli bedziecie mieli informacje takie 100 % że uznają dajcie znać tu na forum a tak poza tym kiedy jest historia sprawdzna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:36 BĘDĄ SPRAWDZANE:) ciekawe ile razy jeszcze o to zapytacie???;) jeżeli nie cczytaliście wszystkich postów dotyczących tej sprawy to Wam powtórzę- po1. Pani z wydziału matur powiedziała, że to będzie sprawdzane( powiedziała to ze śmiechem,. bo mówiła, ze mnóstwo ludzi dzwoni w tej sprawie. Po2. pojawaiłay sie odpowiedzi ze strony cke, że egzaminator też człowiek i zrozumie, ze to z nerwów, przecież nie zostawiliśmy pustych miejsc- po prostu trochę się zapędziliśmy co nie zmienia faktu że każdy normalny człowiek odróznia literkę p od f i skojarzy że p to prawda a f to fałsz po3. była też taka wypowiedź że będą sprawdzane bo tak nakazuje logika NIE BYŁO ODPOWIEDZI OD CKE że niebędzie to sprawdzane Odpowiedz Link Zgłoś