Dodaj do ulubionych

Prawda czy Fałsz na historii!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:24
Na wczorajszej maturze z histy wpisywalam w tabelkach P lub F,zamiast Prawda
Falsz.Wiem,moja glupota,tylko,czy oni to uznaja???przeciez tam tego troche
bylo.... a jak Wy wpisywaliscie??
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:28
      Ja wpisywalam zgodnie z instrukcja - prawda lub falsz
      • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:30
        oooooo , to ja juz sie boje wynikow.. :(
        • Gość: anilana Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:35
          Cóż, jestem egzaminatorem, i powiem Wam, że to wcale nie takie proste.
          Egzaminatorzy też ludzie - wiedzą, że P to prawda, a F to fałsz, ale są
          zobowiązani do przestrzegania klucza. Z drugiej strony komisja to ludzie
          myślący - prace będą poprawiane w jednym miejscu - tam ustali się ostatecznie
          czy można zaliczyc czy nie - i jestem pewna, że tak - bo tego wymaga logika
          • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:41
            do: anilana. :) wiemy, że to nie jest proste, wiemy,że zrobiliśmy błąd, drugi
            raz to by się pewnie już nie powtórzyło.. dlatego prosimy o wyrozumiałość :)
            dziękujemy :)
            • Gość: abc Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:43
              A może sprawdzimy czy sie by nie powtórzyło np w styczniu ? :)))
              • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:46
                nie , dziękuję! :)
                • Gość: mmm Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.comel / *.unreg.comel-it.com 16.05.05, 23:25
                  Miałem ten sam problem ;))) ale napisałem mejla do CKE i odpisali że będą zaliczali :)
        • Gość: zzz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:20
          ja na próbnej pisałem T i N czyli tak i nie i to mnie nauczyło żeby postępować
          zgodnie z instrukcją, wiec pisałem teraz Prawda Fałsz a przez tamtą głupote
          straciłem 6 punktów
    • Gość: none Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.sasiedzi.pl 13.05.05, 12:37
      Popelnilem ta sama gafe ;) Zapytalem sie egzaminatorow z mojej szkoly cyz by uznali-oni ze oczywiscie.Ostatecznie jednak pozostanie to w gestii sprawdzajacego,ktory niekoniecznie bedzie wyrozumialy.Na zdrowy chlopski rozum wiadomo jednak o co chodzi,prawda?Na polskim wielu nie podkreslilo tematu a CKE powedzialo ze prace beda sprawdzane,czemu tu mialoby byc inaczej?
      • Gość: misia Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:39
        No oczywiscie ze wiadomo o co chodzi...
        Ale mysle ze to zalezy od woli sprawdzajacego
        • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:44
          Pozostaje nam wierzyć, w dobrą wolę egzaminatorów.. przecież to też są
          ludzie.. :) jejq,ale człowiek może sobie stracha narobić własną głupotą..
          • Gość: ana Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:59
            moja mama jest egzaminatorką, pytałam, powiedziała, że nie mogą tego sprawdzać,
            że było napisane w poleceniu, takie mają instrukcje :(
            • Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:07
              Ludzie nie słuchajcie głupot. jest juz jedne taki wątek na tym forum. Ana- to
              samo fisała w poprzednim wątku. TO JEST NIE PRAWDA!! dzwoniłam do CKE do
              wydziału matur i tam powiedzieli, ze to BĘDZIE sprawdzane:))!!! Że egzaminator
              domyśli się, ze P to prawda a F to fałsz chyba, że ktoś pisał niewyraźnie. taką
              samą głupotą jest pisanie, ze to zależy od sprawdzającego- to oznaczałoby że
              jeden to uzna a inny nie?? Uważacie, ze to byłoby fair gdyby każdy ze
              sprawdzających uznawał tyo co mu sie podoba?? Ludzie to jest odgórnie ustalone
              co mają zaliczać a co nie.Nie musicie się przejmować:))
              • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:15
                Dzięki Aga :* sama też dzwoniłam,ale pani mi powiedziała,że "raczej" będzie
                sprawdzane.. i to raczej nie daje mi spokoju :/ ale co tam, juz nic nie
                zmienie..
            • Gość: Zula Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 22:07
              U mnie oboje rodzice są egzaminatorami. (niestety przedmiotów, których nie
              pisałam:) pytałam się. powiedzieli, że muszą się kierować poleceniami, ale
              ostatecznie klucz może się zmienić w trakcie poprawiania. Mam nadzieję, że tak
              będzie na waszą korzyść.

PS. matura jest dla inteligentnych, a nie dla debili, co nie umą czytać
              poleceń. Sorki za wyrażenia, ale to naprawdę śmieszne!. Gratuluję umiejętności
              czytania ze zrozumieniem!!
      • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:14
        Bo na polskim nie było w poleceniu podkreśl temat gdyby było to by nie uznawali
        tym co nie podkreślili :P
        • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:03
          nakręć mamę.. :) przeciez to jest nieludzkie :/
          • Gość: bart Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:04
            To jest życie jak się nie czyta 3 razy poleceń to się cierpi
            • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:10
              wiesz... nie bądź taki mądry, bo sam się możesz powinąć.. przyznaje, zrobiłam
              błąd,ale czy to znaczy,że z tego tytułu mam oblać maturę?? zastanów się
              człowieku!
              • Gość: bart Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:12
                Czemu do razu oblać? Polecenia były po polsku i nikt Ci nie dawał określonego
                czasu na ich przeczytanie :) Jak pisze na czymś "pchać" to pociągasz ? :D
                • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:17
                  A wiesz bart? ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.. kiedyś też możesz zrobić
                  błąd,i spotkasz się z taką ignorancją,jaką właśnie okazujesz.. nie życze Ci
                  tego,ale wszystko wraca do nas jak bumerang,dlatego zastanów się czasem , jak
                  odnosisz się do ludzi.. przecież każdy ma prawo do błędu..
                  • Gość: bart Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:20
                    I każdy (przynajmniej powinien) ponosić konsekwencje tych błędów :)
                    • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:24
                      do bart'a: coś w stylu: naważyłeś sobie piwa,to je sobie wypij?? ok,ale nie na
                      maturze.. :P :)
              • Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:12
                przeczytaj to co napisałam wyżej i nie stresuj się już:)
                • Gość: sonia Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:18
                  a ja dzwoniłam i mi powiedziano, że raczej nie będą, i co terz???
                  • Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:19
                    a kiedy dzwoniłaś i gdzie??????
                  • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:20
                    a jesteś pewna, że wykręciłaś dobry numer?:P ciii już dobrze, będą sprawdzać..
                    muszą.. :)
                    • Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:26
                      No właśnie . Babka powiedziała, że będą sprawdzać- to będą:)) i stulić buzie;)
                      • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:28
                        Nio:) nie ma co się martwić na zapas, będzie dobrze.. !! (szkoda,tylko,ze tak
                        łatwo się mówi,a ciężko robi)
                        • Gość: sonia Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:20
                          dzwoniłam około 15 do CKE numer mam ze stron i jest na pewno dobry, bo wcześnij
                          dzoniłm w sprawie angielskiego :|
                          • Gość: aga_86 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:29
                            Bosh... zastanawiam się ile czasu trzeba tłumaczyć, zeby wszyscy zrozumieli, że
                            zadania prawda fałsz będą sprawdzane. nie panikuj tylko się ciesz,, bo zakładam,
                            ze skoro dzwoniłaś, to też zaznaczałaś p lub f
                            • Gość: Kasieńka Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:03
                              tylko szkoda,ze na wyniki trzeba tak dlugo czekac :/
                              • Gość: mm Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 13.05.05, 21:36
                                tak samo z reszta, jak sie nie podkreslilo tematu na polskim. egzaminator
                                przeciez bedzie wiedzial, czy piszecie o kordianie czy o potopie , wiec maja
                                sprawdzac
                                • Gość: iris Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:45
                                  ja Wam powiem lepszy numer! zamiast "1" i "6" w "zaznacz pierwsze i ostatnie
                                  wydarzenie..." dawałam A - jako pierwsze i B - jako ostatnie!a wynikało to z
                                  tego, iż na próbnej historii wymagali właśnie A i B, a oprócz tego przerobiłam
                                  chyba ze 100 testów w których też dawałam to cholerne A i B! przeczytałam
                                  polecenie i zaakceptowałam, ale swoje wpisałam...:/--> bez komentarza. tego mi
                                  NA PEWNO nie zaliczą, wolę się nawet nie łudzić...:/
                                  a z prawdą i fałszem myślę że nie bedzie problemu...
                                  • Gość: Justyna Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:46
                                    no witam cię ja też tak samo postąpiłam zamiast 1-6 zaznaczyłam A i B ale
                                    niestety popełniłam jeszcze ten sam błąd z prawdą/fałszem bo pisałam P i F :(
                                    więc moge stracić 30 pkt :( z własnej głupoty
                                • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:35
                                  Z ta roznica,ze na poslkim nie bylo w poleceniu podkres/nie podkreslaj/cmoknij
                                  sie w 4 litery ( i dlatego beda sprawdzac) a tu bylo wyraznie napisane zeby
                                  wpisac prawda/falsz.
                  • Gość: KORDI Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:08
                    o szit ja też tak napisałem hmm muszą uznać :]
            • Gość: moniak Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: 80.48.232.* 14.05.05, 23:05
              nie da sie czytac 3 razy pytania bo czasu brakuje sczególnie na histrze i angolu
              tylko na polski idzie sie wyrobić
              • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:31
                To czytaj raz,ale dobrze i ze zrozumieniem :P
              • Gość: samanta Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 01:28
                akurat na angliku i historii to było najwięcej czasu
              • bombka19 Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! 16.05.05, 10:54
                dokladnie!moim zdaniem szczegolnie z histy bylo malo czasu a tak duzo zadan! i
                to jakich???
    • Gość: kama P i F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:05
      o Boze! jeszcze wczoraj i anwet dzisiaj cieszylam sie, ze zdalam - nie kocham
      historii i wybralam ja, bo byla lepsza od maty, gery, a tymbardziej od fizy i
      chemii, ale teraz sie prawie zalamalam. zaznaczylam oczywiscxie tak jak Ty P i F
      -> wydaje mi sie to logiczne, a co dzinwe i bardzo zaskakujace to 90% odp.
      mialam dobrze i one tworzyly moje %, a teraz jesli mi nie uznaja tego jestesm w
      . (kropce) porazka - jezeli egzaminatorzy sie nie domysla lub nie beda
      tolerancyjni - nie zdam. P i F - nawet do glowy mi nie przyszlo, zeby cale
      wyrazy wpisywac - porazka. pozdrawiam wszytskich, ktorzy posiadaja zdolnosc
      czytania ze zrozumieniem:)
      • Gość: kama Re: P i F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:07
        90% 50%, ktore zdobylam - ach jak bede miala same 0 za P i F - to oblalam:(:(:(
    • Gość: E-e Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.chello.pl 15.05.05, 00:55
      W regulaminie było napisane "Czytać uważnie polecenia". W poleceniu było
      napisane >>wpisać "prawda" lub "fałsz"<<. Wniosek - masz pecha :>
      • Gość: Justyna Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:50
        hej czy naprawdę dzwoniliście i powiedzieli ze będą sprawdzać ? Kurcze ja też
        sie boje bo mogę bolać i to jednym punktem bo jeśli mi nie zalicza będę miała
        29 :( chociaż jakoś mam wrażenie że to logiczne i ze tam sa normalni ludzi :)
        no ale zobaczymyu w czerwcu tymczasem wszyscy którzy popełnili ten błąd głowa
        do góry :) Trzymajcie się i powodzenia ....
        • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:13
          Dla mnie to będzie skandal jak to uznają.Bo to będzie znaczyło, że maturę zdadzą
          osoby które czytać ze zrozumieniem nie potrafią nawet poleceń! Ja rozumiem
          stres itp, ale polecenia należy czytać a nie robić "maszynowo" bo tak czy siak
          robiłem(am) na próbnej i uznali to pewnie teraz też się uda. Równie dobrze
          mogliście tam napisać Piekne i Frak i powiedzieć , że przecież można się
          domyślić bo się na P i F zaczynają :D
          • Gość: lala [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 15.05.05, 22:03
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:05
              Ojej zabolało ? Prawda boli ? Takim skomplikowanym językiem te polecenia piszą
              prawda ? po chińsku normalnie :D
            • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:12
              Poza tym polecenia są po to , żeby się do nich stosować a nie po to, żeby sobie były
            • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:15
              A i jeszcze jedno trochę szacunku do starszych i kultura słowa nie zaszkodziła
              jeszcze nikomu, jej brak owszem
              • Gość: magda [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:47
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:53
                  Następna specjalistka od wyzywania innych no cóż niektórych słownictwo ogranicza
                  się do kilku słów, niestety takich osób jest coraz więcej
                  • Gość: DAjcie spokój Re: Prawda czy Fałsz na historii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:07
                    Wiadomą sprawą jest ze uznają, ale przestancie juz ten temat drazyc bo sie
                    wkurzajacy robi, goscie dzwonili maja to uznawac koniec kropka, a reszta
                    cwaniaków niech tez stuli gęby, bo nie pozjadali wszystkich rozumów i mogli by
                    wspołczuc innym a nie naśmiewac sie, zobaczycie wy idealisci Was tez pokarze
                    kiedys za to jak sie zachowujecie. dobranoc.
                    • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:10
                      A masz na oficjalnym piśmie, że uznają ? A nagraliście rozmowe żeby mieć
                      podkładke , że Pani X tak powiedziała ? Nie ? To mogą jeszcze 1000 razy zdanie
                      zmienić :)
                      • Gość: ehhe xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:13
                        We daj se siana mnie to wali i tak mam zdane i to dobrze, wiec co mi tam,
                        chciałem innych podtrzymac na duchu ale ty masz chyba okres lub beznadziejna
                        samoocene jesli liczysz na nieszczescie innych idz spac ziom:P
                        • Gość: xyz Re: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:36
                          Odrywając sie trochę od historii...chciałabyś żeby leczył cię lekarz który pod
                          wpływem stresu nie czyta dokładnie ulotek i podaje ci zupełnie inny lek
                          narażając cię nawet na śmierć ? Bo ja dziekuję za takich lekarzy, prawników
                          którzy na widok sędziego zaczynają mnie oskarżać albo gadać głupoty też :P
                          • Gość: magda dobre!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:28
                            po pierwsze to sie koles zastanów co pieszesz jak nic nie rozumiesz ZE MATURA
                            NOWA JEST PO RAZ PIERWSZY KAZDY MA PRAWO DO BŁEDU I SZCZERZE CI ZYCZE ZEBY CIE
                            W TEN SPOSOB POKARAŁO WIEC MOZE WTEDY ZROZUMIESZ CHAMIE!
                          • Gość: .. Re: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:29
                            A I JESZCSZE JEDNO WIEKSZOSC LUDZI CHCE JA PO PROSTU ZDAC I NIE MYSLI
                            BYC ''PRAWNIKAMI"
                            • Gość: Justyna Wkurzają mnie wasze wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:19
                              Kurde zamiast podtrzymywać na duchu tych co popełnili błąd to wy takie rzeczy
                              piszecie , wydaje mi się ze jesteście zupełnie nienormalni !!!Każy popełnia
                              błąd a tym bardziej w takiej kwestii. To głupie żeby tego nie uznali a opinie
                              typu"jak chcesz zdać mature nie umiejąc czytać ze zrozumieniem " dla mnie śa
                              kompletnie beznadziejne i myślę że osoby które to piszą są kompletnymi
                              prymitywami , że to osoby którym się udało strzelać na matrurze, bo uważam że
                              matura ta jest dla debili którzy mają farta. No cóż ja też popełniałam ten
                              błąd,też pisałam P/F a to tylko dlatego ze rozwiązałałam mase testów i tam było
                              trzeba pisać P/F no cóż mój błąd. Ale proszę ludzie zastnówcie się co piszecie
                              na tym forum bo czasem wasze słowa bolą i to dość mocno.
                              • Gość: xyz Re: Wkurzają mnie wasze wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:32
                                "..dla mnie śa
                                kompletnie beznadziejne i myślę że osoby które to piszą są kompletnymi
                                prymitywami , że to osoby którym się udało strzelać na matrurze" bo uważam że
                                matura ta jest dla debili którzy mają farta. "

Sugerujesz,ze wpisali prawda/fałsz dlatego ,że i tak nie znali prawidłowych
                                odpowiedzi więc chcieli "zabłysnąć" chociaż umiejętnością czytania poleceń ? :))

"bo uważam żematura ta jest dla debili którzy mają farta. " dodam , że dodatkowo
                                muszą czytać ze zrozumieniem i może fart wtedy pomoże :) BTW uważasz siebie za
                                debilkę skoro mówisz, że jest dla debili a sama ją pisałaś ? :)

"No cóż ja też popełniałam ten
                                błąd,też pisałam P/F a to tylko dlatego ze rozwiązałałam mase testów i tam było
                                trzeba pisać P/F"

A co to za automatyka ? Argument tego typu to wiesz gdzie możesz sobie włożyć ?
                                :) To cos a'la "wszyscy tak robią to ja też zrobię" ? :)

Życzę szczęścia w życiu i oby robienie tak jak wszyscy Ci w życiu pomogło..i
                                obyś robiła tak jak Ci co myślą poza robieniem trochę ;)

• Gość: Justyna Re: Wkurzają mnie wasze wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:37
                                Ta wypowiedz tyczy sie do mądrego xyz kurde człowieku czy ty nie masz serca?
                                Wiesz co wydaje mi się ze jesteś chłopakiem więc jesli masz dziewczynę to
                                serdecznie jej współczuje. Napisałam ze jest dla debili ponieważ na tej maturze
                                osoby zdolniejsze które uczą sie w miare dobrze mogą wypaść gorzej niż ci
                                dwójkowi ponieważ jest to wielka loteria ...
                                • Gość: xyz Re: Wkurzają mnie wasze wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:42
                                  "Ta wypowiedz tyczy sie do mądrego xyz kurde człowieku czy ty nie masz serca? "

Mam, ale mam też rozum :)

" Wiesz co wydaje mi się ze jesteś chłopakiem więc jesli masz dziewczynę to
                                  serdecznie jej współczuje."

Ja też jej współczuje , że jej rówieśnicy nie potrafią czytać tylko robią
                                  wszystko jak roboty ;)

"osoby zdolniejsze które uczą sie w miare dobrze mogą wypaść gorzej niż ci
                                  dwójkowi ponieważ jest to wielka loteria ..."

Do "ponieważ" się zgadzam, ale Ci zdolniejsi też czytają polecenia więc loterii
                                  to się powinni obawiać Ci którzy tylko czytać potrafią a z myśleniem i wiedzą
                                  gorzej :)
    • Gość: His_Name_Michael_J Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:37
      Myślę, że nie powinni tego uznawać, bo to jest źle rozwiązane zadanie. Poza tym
      duże literki P i F są do siebie bardzo podobne, więc co jeśli ktoś niewyraźnie
      pisze??? A swoją drogą to jak wy w ogóle rozwiazywaliście to zadanie, skoro
      nawet nie przeczytalisce polecenia???????
      • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:44
        "A swoją drogą to jak wy w ogóle rozwiazywaliście to zadanie, skoro nawet nie
        przeczytalisce polecenia???????"

Przeczytaj posty Justyny i dowiesz się jak - bo wszędzie było to samo do
        zrobienia więc po co czytać polecenia do końca ?;)
      • Gość: xyz Re: Prawda czy Fałsz na historii!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:47
        Niektórzy się chyba ograniczyli do tego fragmentu polecenia "Rozstrzygnij, czy
        podane informacje są prawdziwe, czy fałszywe." i potem zadziałała automatyka ,
        że skoro prawdziwe czy fałszywe to P/F :D
      • Gość: xyz DO zdających zadanie 20 p.podstawowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:50
        Czy w 20 też wpisywaliście zarówno nazwe jak i rok mimo ,że lub było podkreślone
        ? :) Bo może w tamtych CKE zapomniałą po prostu podkreślić tych wyrazów
        prawda/fałsz ? :))
        • Gość: p I f p A f PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:33
          bawi Cie dreczenie innych?! i odbieranie im andzieji, ze MOZE uznaja?! skoro
          Twoja dziewczyna jest w naszym wieku, a Ty prawdopodobnie starszy to komentuj
          sobie wszystkie posty na blogu dla studentow, pracujacych czy juz na emeryturze,
          baranie!!! nie wiem po co w ogole wpisywales sie - chyba dlatego,z e nie miales
          co ze soba poczac, a taki madry przeciez jestes. nie dostarczales zadnych
          pozytecznych informaccji, jkedynie prowokowales do dalszego rozwijania Twoich
          uszczypliwych uwag typu - roboty, maszyny, ograniczeni, dzialajacy schemtowo -
          czlowieku opanuj sie!!! nowa martura wcale nie jesttaka fajna i am baaardzo
          wiele niedociagniec. sama popelnilam ten blad wpisujac P/F i nie uwazam ze przez
          to jestem ograniczona itd. wiele bylo testow z ang. fr. niem. gdzie na takie
          pytania odpowiada sie T/F... wiec dlaczego tutaj nie mialo tak byc?! ponadto nie
          wsadzaj nosa w nie swoje sprawy. zeganm - i pozdrawiam takie roboty jak ja :D
          • Gość: xyz Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:40
            >ograniczeni
            Tego to akurat nie napisałem

>dzialajacy schemtowo
            A tak nie jest ? na 100 testach było P/F to tu też...

>nowa martura wcale nie jesttaka fajna i am baaardzo
            >wiele niedociagniec.

Zbyt prymitywne polecenia ? :)

>wiele bylo testow z ang. fr. niem. gdzie na takie
            > pytania odpowiada sie T/F... wiec dlaczego tutaj nie mialo tak byc?!

Hmm bo autor pytania chciał inaczej ? :)

> Twoja dziewczyna jest w naszym wieku,

I napisała prawda/fałsz

a Ty prawdopodobnie starszy to komentuj
            > sobie wszystkie posty na blogu dla studentow, pracujacych czy juz na >emeryturze

Do emerytury to mi jeszcze daleko, pzoa tym nie pracuje bo dostaje stypendium
            naukowe za wyniki w nauce a pzoa tym rodizce dbają o to , żebym się nie
            przemęczał i miał czas na skupieniu się na nauce :P

> ,
            > baranie!!!

Hmm no tak najprościej kogoś obrażać - ale ja jestem odporny i na tyle uprrzejmy
            , że nie nazywam CIe kretynką :)
          • Gość: xyz Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:44
            Ta matura miała przede wszystkim sprawdzać umiejętność czytania ze zorzumieniem
            szczególnie na językach i historii, więc czemu nie należy zacząć od czytania w
            ten sposób poleceń ? :)
            • Gość: maturzystka Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:52
              wiesz co myslę że chciałbyś dostawać stypendium naukowe dlatego też tak
              piszesz. Bo zazwyczaj ludzie inteligentni nie są aż tak zawistni jak ty. A poza
              tym zachwujesz sie nie ludzko!Mimo wszystko myslę , że wcale nie jesteś starszy
              od nas ty poprostu sobie robisz jaja bo nudzi ci się , a poza tym hehe co ty
              studiujesz i dlaczeo siedzisz cały dzień przed kompem odpowiedz jest prosta ,
              pewnie skończyłeś zawodókę nie masz matury i nudzisz się , dlatego piszesz
              takie głupoty. Opanuj się człowieku !!!
              • Gość: maturzystka Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:55
                a i jeszcze jedno mogę nazwać cię zupełnym egoistą ponieważ martwisz sie tylko
                o siebie i nie widzisz nic poza własnym nosem.
                • Gość: xyz Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:01
                  Ja tylko chciałem Wam uświadomić , że na studiach nikt się nie będzie domyślał
                  co mieliście na myśli pisząc to czy tamto i nikt nie będzie się nad wami litował
                  żeby statystyk nie popsuć... Myślę , że pora się obudzić i zacząć myśleć nie
                  tylko kategoriami "A Ania chce maturke to CKE ma dać i koniec"
              • Gość: xyz Re: PSYCHOPATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:58
                > wiesz co myslę że chciałbyś dostawać stypendium naukowe dlatego też tak
                > piszesz.

To ty chciałabyś zdać maturę chyba ? :)

>A poza tym zachwujesz sie nie ludzko! Mimo wszystko myslę , że wcale nie jesteś
                >starszy od nas

Jak tak samo skutecznie myślałaś na maturze to się zacznij modlić o dobre serce
                egzaminatora ;)

>a poza tym hehe co ty
                > studiujesz i dlaczeo siedzisz cały dzień przed kompem

Studiuje informatyke, co wyjaśnia czemu siedze przed kompem

>pewnie skończyłeś zawodókę nie masz matury i nudzisz się

Ty się lepiej zacznij modlić żebyś Ty ja miała...
    • Gość: PSYCHOLOG DO PANA XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:56
      WSZYSTKIE TWOJE WYPOWIEDZI ŚWIADCZĄ O BRAKU UMIEJĘTNOŚCI KIEROWANIA POKŁADAMI
      AGRESJI EMOCJONALNEJ, UKRYTYCH ZAHAMOWANIACH, JAK RÓWNIEŻ MARNEJ EMPATII.
      ROZPOZNAJĘ RÓWNIEŻ SYNDROM POSTEPUJACEGO KOMPLEKSOWEGO ZANIŻENIA ZDOLNOŚCI DO
      SAMOOCENY POŁĄCZONY Z SUBIEKTYWNĄ REMISYJNĄ DEPRECJACJĄ AUTOŚWIADOMOŚCI. SĄ TO
      CECHY CHARAKTERYSTYCZNE DLA MŁODYCH, ALE RÓWNIEŻ OSÓB PRZESADNIE
      POSTRZEGAJĄCYCH WŁASNĄ NIEMOC PSYCHICZNĄ - FAKTYCZNĄ LUB WYIMAGINOWANĄ
      • Gość: maturzystka Re: DO PANA XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:02
        pięknie ktoś to ujął brawo za zdyskfalifikowanie pana XYZ moze się opamięta ten
        pajac
    • Gość: Justyna Noi koniec tematu z panem XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:06
      zakończyła się konwersacja papa... i powodzenia na studiach informatyczny hahaha
      • Gość: xyz Re: Noi koniec tematu z panem XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:07
        To ja życze powodzenia i oby wyniki były korzystne dla Was i oby to byłą nauczka
        na przyszość ;)
    • Gość: Justyna :) Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:08
      hej czy naprawdę ktoś dzwonił i powiedzieli że uznają ? Czy to jest taka zabawa
      w kotka i myszkę ?
      • Gość: Aspazja Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:09
        tak ja dzwoniłam i powiedzieli, zu uznają jesli było WYRAŹNIE napisane. także
        już się nie przejmuj
        • Gość: xyz Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:11
          A powiedzieć , że było niewyraźnie mogą zawsze i bez konsekwencji więc.. :))
          dokończcie sobie sami ;)
          Ale i tak powodzenia i żeby mi to był ostatni raz ;)
          • Gość: Justyna:) Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:15
            Kurcze strasznie się boje wiem że na wosie już bedę czytać te polecenia ale tu
            to nawet nie wiem czemu nie czytałam wiem moja wina :( Kurcze mam nadzieje ze
            nie oszukujecie ze dzwonilicie , podnieśliście mnie na duchu troszkę bo cały
            czas ryczałam jestem zdołowana bo tyle się tej historii uczyłam ...
            • Gość: xyz Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:17
              Będzie dobrze zobaczysz, wierzę , że CKE wam zaliczy ale tak na przyszłośc ..
              no glowa do góry!
              :)
              • Gość: fak Z N I S Z C Z O N Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:52
                czyzby wielkiego X Y Z studenta informatyki, ktory dostaje stypendium naukowe,
                rodzice tak sie o niego troszcza, abty sie nie przemeczal ktos zniszczyl?!
                czyzby pojawilo sie jakies ucvzucie, zdolnosc empatii?! a moze zrzucil maske,
                wielki dreczyciel maturzystow i maturzystek, ktorzy dzialaja schemttowo i ajk
                roboty?! idz sie czlowieku daj leczyc! lub nie stwarzaj niepotrzebnych
                konflikrtow i pozorow. tak sie nie robi.
                • Gość: xyz Re: Z N I S Z C Z O N Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:28
                  Tak uczucie bezsilnosci wobec glupoty pewnych jednostek :P
            • Gość: Justyna:) Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:24
              jeśli bedziecie mieli informacje takie 100 % że uznają dajcie znać tu na forum
              a tak poza tym kiedy jest historia sprawdzna?
              • Gość: aga_86 Re: Czy naprawdę dzwoniliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:36
                BĘDĄ SPRAWDZANE:) ciekawe ile razy jeszcze o to zapytacie???;)
                jeżeli nie cczytaliście wszystkich postów dotyczących tej sprawy to Wam powtórzę-
                po1. Pani z wydziału matur powiedziała, że to będzie sprawdzane( powiedziała to
                ze śmiechem,. bo mówiła, ze mnóstwo ludzi dzwoni w tej sprawie. Po2. pojawaiłay
                sie odpowiedzi ze strony cke, że egzaminator też człowiek i zrozumie, ze to z
                nerwów, przecież nie zostawiliśmy pustych miejsc- po prostu trochę się
                zapędziliśmy co nie zmienia faktu że każdy normalny człowiek odróznia literkę p
                od f i skojarzy że p to prawda a f to fałsz
                po3. była też taka wypowiedź że będą sprawdzane bo tak nakazuje logika

NIE BYŁO ODPOWIEDZI OD CKE że niebędzie to sprawdzane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka