ettelie 13.05.05, 16:24 Co trzeba było napisać w tym zadaniu z gronkowcem??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gruszka Re: co z gronkowcem??? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.05.05, 16:50 no w zasadzie to obojetnie co byle tylko bylo kreatywne i logiczne..a chyba najlepiej to napisac o inhibitorze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bio Re: co z gronkowcem??? IP: *.qdnet.pl 13.05.05, 17:34 ja napisalam zeby zablokowac synteze genow regulujacych jego cykl zyciowy i to chyba o to chodzilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: co z gronkowcem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:37 Tak oto chodzilo...a ja bardzo pomysłaowa bylam, bo wymysliłam sobie lek, ktorego podstawa bedzie zelazo, ale bedzoe mialo jakiegos wirusa, ktory zje go od sroda... ja nie wiem czy ja wogole logicznie myslałam piszac odp na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: co z gronkowcem??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 17:50 ja mam tak lek ktory uniemozliwi transport hemoglobiny przez sciane komurkowa oraz ktory spowoduje ze nie bedzie mozliwosci uwalniania hemoglobiny z erytrocytow ale inne odpowiedzi tez moga byc poprawne bo to w sumie pytanie polegajace bardziej na gdybaniu wazne zeby bylo sensowne Odpowiedz Link Zgłoś