Dodaj do ulubionych

Matematyka vs Historia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:01
Co byscie wybrali jesli mielibyscie jeszcze czas do matury?
Ktory przedmiot lepiej zdac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: Matematyka vs Historia IP: *.ssnet.pl 14.05.05, 14:03
      Po tej maturze to chyba biologie. A tak w ogóle to zależy czy lubisz mate i
      jesteś z niej dobry. jak tak chyba jednak mata, bo z historii jest wiecej nauki.
    • Gość: grr Re: Matematyka vs Historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:06
      no pewnie ,że mate a po co mi historia , jak na każdą rekrutacje gdzie składam
      mate wymagaja , mam nadzieję ,że się gdzieś dostanę z podstawowej dobre mi
      poszło około 80 % , a z rozszerzonej z 60 % - fuck i to przez błedy rachunkowe wrrrr
      • Gość: 8 Re: Matematyka vs Historia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:18
        A co masz z matmy na koniec? A jesli jestem taki sredni z matmy, to jak?
        • Gość: grr Re: Matematyka vs Historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:18
          tróje :D , ale u mnie nie było 4 ,a 5 tym bardziej , dzięki Bogu ,że mialam tak
          zajebiście wymagającego profesor, 11 matematyk w tygodniuu , w sobote zajęcia z
          nim za darmo , to jest typowy prosfesor jak mieli nasi rodzice - wszystko na
          korzyść ucnznia - no może z ocenami przesadzał czasami .ale wiem ,że jakbym
          miała 5 to bym podeszła do matury jakby to była kartkóweczka , a tak to prfesor
          mój dawał nam do zrozumienia ,ze nie wystarczająco umimy , normalnie kocham go
          iwielbie za to :D
    • Gość: hipa Re: Matematyka vs Historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:37
      HISTORIE BYM WYBRAŁ...przynajmniej wiedziałbym, że zdam...a matma, porażka,
      czekam na wynik, chociaz wiem ze nie zdam. Krótkie wakacje i nauka do
      poprawki...
      • Gość: ziomalka Re: Matematyka vs Historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:19
        e tam gadanie krótkie wakacje , jak nie zdasz , zobaczysz ,że w grudniu no moze
        listopadzie zaczniesz sie uczyć ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka