Dodaj do ulubionych

ZEGNAJ MEDYCYNO.......

14.05.05, 16:19
co teraz robic?
z takimi pzredmiotami na maturze nigdzie nie przyjmuja..czekac na
styczen..potem maj...
zalamka..
KURW**** zabije sie..
Obserwuj wątek
    • Gość: chodziarka Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.compower.pl 14.05.05, 16:24
      Hej !!! pewnie słowa nie przejmuj sie g*** dadza, wiec tak ni epsze, ja juz po
      biologii sie z medycyna pozegnałam, a co najgorsze z farmacja i awfem tez, nie
      wiem moze cos mi chemia pomoze, ale nie sadze, tez sie mam ochote pochlastac,
      ale co tam.....a z tym ZEGNAJ....to uwierz mi , jeszcze nie tak do końca,
      próbuj jesli Ci na tym na prawde zalezy!!!! warto, bo znam kilku lekarzym,
      którzy po wielu próbach sie dostali. i ciesza sie ze nie zrezygnowali z
      walki :D POWODZENIA
    • Gość: pablo Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:28
      czego sie tak lamiecie macie niecale 20 lat i mozecie startowac na medycyne
      przez pare lat bo jestescie mlode ( ja tez tak zrobie w razie czego:))
      • Gość: magda Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:36
        ja tez sie pozegnalam z medycyna po bioli:/ ale tylko w tym roku:P
        • Gość: lauda Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.05.05, 17:39
          jak wszystkim tak źle poszło, to chyba zrobia jakis drugi nabór... uczelnia
          żyje ze studentów...
          • Gość: antzyk... Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:18
            ja też się pożegnałam...tym bardziej , że z biologia to był mój konik...o
            chemii nie wspomne;((
            • Gość: lauda Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.05.05, 18:23
              hej, głowy do góry! jeszcze nie macie wyników, na medycyne naprawde nie idą
              sami geniusze...
    • Gość: OLKA Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.man.busko.pl 14.05.05, 19:45
      dwa lata rycia stracone..wstyd pzred rodzicami..przed wszystkimi
      aspiracje byly i sie zbyly
      nie tak mialo byc
    • Gość: demolkaaa Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.crowley.pl 14.05.05, 19:55
      dlaczego tak z góry zakładacie porażke, przecież jeszce nie było ani chemii ani
      fizyki, nawet wyników z bilogii jeszce nie macie, sądzę że trzeba być dobrej
      myśli.
    • Gość: bshdkbfks GOWY DO GÓRY =) IP: *.eltronik.net.pl 14.05.05, 20:03
      ja na przykład nie wyobrażam sobie siebie nigdzie indziej niż na medycynie,nie
      chce robić niczego innego, nie wiem do końca jak mi biola poszła,raczej
      spoko,ale to sie okaze w czerwcu, póki co sie nie przejmuje,nie w tym roku to
      za rok,nie za rok to za dwa...no i moze tak w końcu kiedyś sie uda...i na pewni
      nie bede sie czuła zdeprymowana,czy tam skompromitowana...najważniejsze żeby
      robić w życiu to co sie chce i dążyć do tego za wszelką cene..no moze nie od
      razu za wszelką :P
    • Gość: OLKA Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.man.busko.pl 14.05.05, 20:08
      chodzi o to, ze zeby sie dostac na AM
      biol....85PROC
      CHEM ....80 PROC
      fiz....60 PROC

TO JEST MINIMUM GDZIE MOZNA JAKIES SZANSE UPATRYWAC
      • gosia_86 dokladnie, tak mowia opracowania o szansach na AM 15.05.05, 12:25
        • Gość: b Re: biologia IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.05, 13:17
          też mam opracowania i naprawdę ŻADNE tak nie mówią.. a nawet jeżeli tak mówią
          to przecież poziom wyznaczają sami uczniowie! więc jak mozecie mowic ile
          procent jest potrzebne jak na razie wynikow z matur nawet nie ma! ludzie
          zastanowcie sie.. jak wszyscy napisali np na 70% to nie beda przyjmowac od 85%
          bo nikogo by na roku nie bylo.. to wasze myslenie jest czasami dobijajace..
          sami sie tylko nakrecacie.
          • Gość: taka owaka Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:27
            boze nareszczie ktos kto mysli .. ludzie jak sie bedziecie tak napedzać i gadac
            ja to sie nie dostane, ja to juz przerąbałam biologię to sie na medycyne nie
            dostane to w sumie mi idziecie na reke bo chociza biologia nie poszla mi tak
            jak chcialam, to jeszcze dwa egzaminy przede mna i liczy sie SUMA punktów. a
            jak wy pojdziecie z takim nastaiweniem na chemie i fize to mi wysiwadczacie
            przysluge bo nie wiem czy, PRZYSZLI LEKARZE, ktos wam mowil, ale nastaiawenie
            psychioczne odgrywa baardzo duza role. gdybym byla wredna to bym powiedziala-
            jecznie dalej, ale ze to jakos nie lezy w mojej naturze to powiem, nie jeczcie
            tylko do roboty !! hawk :)
      • Gość: LEKARKA Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.man.busko.pl 15.05.05, 20:18
        wiedza jest...
        egzamin sprawdzal spryt...
        wiec sprytni lekazre beda sprytnie brac...
        to bedzie rocznik na AM...RYWIN przy nich to pikus
    • sydunia Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... 15.05.05, 20:31
      może nie powinnam tego pisać, ale muszę. biologia była łatwa! ja do matury mam
      jeszcze daleko, ale jak zobaczyłam pytania to śmiałam się. przecież sporo z
      tych rzeczy ludzie mają w gimnazjum, więc jeśli gimnazjalista powinien zrobić
      kilka pytań z matury to chyba ludzie z klas biol-chem tym bardziej powinni
    • sydunia Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... 15.05.05, 20:35
      tzn. mówię o podstawowej, rozszerzonej nie widziałam
      • Gość: b do syduni IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.05, 22:21
        to sobie zobacz zanim coś powiesz. poza tym podstawowa i tak się nie liczy. i
        wiesz cos ci jeszcze powiem.. jak zobaczyłam te pytania po raz 2 w domu to na
        wszystkie znalam odpowiedz, ale na maturze dochodzi stres i czasami pisze sie
        dziwne rzeczy wiec pogadamy jaka twoja byla banalna jak juz napiszesz ok?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka