gosia_86 14.05.05, 16:19 co teraz robic? z takimi pzredmiotami na maturze nigdzie nie przyjmuja..czekac na styczen..potem maj... zalamka.. KURW**** zabije sie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chodziarka Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.compower.pl 14.05.05, 16:24 Hej !!! pewnie słowa nie przejmuj sie g*** dadza, wiec tak ni epsze, ja juz po biologii sie z medycyna pozegnałam, a co najgorsze z farmacja i awfem tez, nie wiem moze cos mi chemia pomoze, ale nie sadze, tez sie mam ochote pochlastac, ale co tam.....a z tym ZEGNAJ....to uwierz mi , jeszcze nie tak do końca, próbuj jesli Ci na tym na prawde zalezy!!!! warto, bo znam kilku lekarzym, którzy po wielu próbach sie dostali. i ciesza sie ze nie zrezygnowali z walki :D POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:28 czego sie tak lamiecie macie niecale 20 lat i mozecie startowac na medycyne przez pare lat bo jestescie mlode ( ja tez tak zrobie w razie czego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:36 ja tez sie pozegnalam z medycyna po bioli:/ ale tylko w tym roku:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lauda Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.05.05, 17:39 jak wszystkim tak źle poszło, to chyba zrobia jakis drugi nabór... uczelnia żyje ze studentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antzyk... Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:18 ja też się pożegnałam...tym bardziej , że z biologia to był mój konik...o chemii nie wspomne;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lauda Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.05.05, 18:23 hej, głowy do góry! jeszcze nie macie wyników, na medycyne naprawde nie idą sami geniusze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.man.busko.pl 14.05.05, 19:45 dwa lata rycia stracone..wstyd pzred rodzicami..przed wszystkimi aspiracje byly i sie zbyly nie tak mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demolkaaa Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.crowley.pl 14.05.05, 19:55 dlaczego tak z góry zakładacie porażke, przecież jeszce nie było ani chemii ani fizyki, nawet wyników z bilogii jeszce nie macie, sądzę że trzeba być dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bshdkbfks GOWY DO GÓRY =) IP: *.eltronik.net.pl 14.05.05, 20:03 ja na przykład nie wyobrażam sobie siebie nigdzie indziej niż na medycynie,nie chce robić niczego innego, nie wiem do końca jak mi biola poszła,raczej spoko,ale to sie okaze w czerwcu, póki co sie nie przejmuje,nie w tym roku to za rok,nie za rok to za dwa...no i moze tak w końcu kiedyś sie uda...i na pewni nie bede sie czuła zdeprymowana,czy tam skompromitowana...najważniejsze żeby robić w życiu to co sie chce i dążyć do tego za wszelką cene..no moze nie od razu za wszelką :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.man.busko.pl 14.05.05, 20:08 chodzi o to, ze zeby sie dostac na AM biol....85PROC CHEM ....80 PROC fiz....60 PROC TO JEST MINIMUM GDZIE MOZNA JAKIES SZANSE UPATRYWAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: biologia IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.05, 13:17 też mam opracowania i naprawdę ŻADNE tak nie mówią.. a nawet jeżeli tak mówią to przecież poziom wyznaczają sami uczniowie! więc jak mozecie mowic ile procent jest potrzebne jak na razie wynikow z matur nawet nie ma! ludzie zastanowcie sie.. jak wszyscy napisali np na 70% to nie beda przyjmowac od 85% bo nikogo by na roku nie bylo.. to wasze myslenie jest czasami dobijajace.. sami sie tylko nakrecacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka owaka Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:27 boze nareszczie ktos kto mysli .. ludzie jak sie bedziecie tak napedzać i gadac ja to sie nie dostane, ja to juz przerąbałam biologię to sie na medycyne nie dostane to w sumie mi idziecie na reke bo chociza biologia nie poszla mi tak jak chcialam, to jeszcze dwa egzaminy przede mna i liczy sie SUMA punktów. a jak wy pojdziecie z takim nastaiweniem na chemie i fize to mi wysiwadczacie przysluge bo nie wiem czy, PRZYSZLI LEKARZE, ktos wam mowil, ale nastaiawenie psychioczne odgrywa baardzo duza role. gdybym byla wredna to bym powiedziala- jecznie dalej, ale ze to jakos nie lezy w mojej naturze to powiem, nie jeczcie tylko do roboty !! hawk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKARKA Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... IP: *.man.busko.pl 15.05.05, 20:18 wiedza jest... egzamin sprawdzal spryt... wiec sprytni lekazre beda sprytnie brac... to bedzie rocznik na AM...RYWIN przy nich to pikus Odpowiedz Link Zgłoś
sydunia Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... 15.05.05, 20:31 może nie powinnam tego pisać, ale muszę. biologia była łatwa! ja do matury mam jeszcze daleko, ale jak zobaczyłam pytania to śmiałam się. przecież sporo z tych rzeczy ludzie mają w gimnazjum, więc jeśli gimnazjalista powinien zrobić kilka pytań z matury to chyba ludzie z klas biol-chem tym bardziej powinni Odpowiedz Link Zgłoś
sydunia Re: ZEGNAJ MEDYCYNO....... 15.05.05, 20:35 tzn. mówię o podstawowej, rozszerzonej nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b do syduni IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.05, 22:21 to sobie zobacz zanim coś powiesz. poza tym podstawowa i tak się nie liczy. i wiesz cos ci jeszcze powiem.. jak zobaczyłam te pytania po raz 2 w domu to na wszystkie znalam odpowiedz, ale na maturze dochodzi stres i czasami pisze sie dziwne rzeczy wiec pogadamy jaka twoja byla banalna jak juz napiszesz ok?! Odpowiedz Link Zgłoś