Dodaj do ulubionych

BIOLOGIA - ANKIETA.. =)

15.05.05, 02:05
ci co pisali biologie, pewnie pamietaja zadanko w stylu: co zrobic, zeby nam
sie nie zlasowal mozg??

pytanie brzmi: kto napisal, zeby rozwiazywac krzyzowki??
od razu mowie, ze ja tez.. =) a w ogole, jak wam poszlo??
Obserwuj wątek
    • Gość: E**** Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:02
      Podstawowy ok, rozszerz. wydaje mi sie, że namieszałam troszku i aż boję sie
      zobaczyć oficjalny klucz.... Wkurzają mnie jedynie Ci, którzy piszą, że bylo
      banalne, ale niestety, maja ok. 84-88%, więc z AM mogą się pozegnać... Dajcie
      sobie i innym trichę szans...
      • Gość: :p Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:50
        ja napisalam ze :

-powinno sie rozw krzyzowki
        -grac w szachy :)
    • Gość: adrija Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 09:57
      ja tez tak napislam,pol mojej kalsy tak napisalo.Przypomnialy nam sie nasze
      babcie:D
      • Gość: Kasia Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:01
        na krzyzówki na maturze nie wpadla..moj pomysl to testy na inteligencje i
        granie w gry strategiczne...ten drugi uargumentowałam, ze czlowiek musi ciagle
        szukac nowych rozwiazac, aby wygrac:):)

Podstawowy byl banalny...rozszerzony, hmmm mam bardzo mieszane uczucia...
        • Gość: mycha Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:37
          napisałam, że można się uczyć np. nowego języka i czytać książki, bo to rozwija
          wyobraźnię:P
          • ewadw Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) 15.05.05, 23:22
            no ja oprocz krzyzowek napisalam wlasnie o nauce nowego jezyka obcego.. =)
      • Gość: maturzystka Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:40
        A ja napisalam , ze mozna sie uczyc roznych wierszykow na pamiec,i czytac wiele
        ksiazek.I jak myslicie beda te oby dwie odpowiedzi uznane ?
    • Gość: Einstein :D Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:05
      ja zem walnęła ze trza się uczyć trudnych języków jak np hebrajski lub chiński,
      bo to inny alfabet i nasz mozg sie bedzie mial czym zajać :D:D
      a drugie jeszcze lepsze :D
      zew wieku 80 lat trzeba sie brac za sporty wymagajace jakiś skompilikowanych
      sekwencji ruchów jak .... aikido :P
      mysle ze moj egzaminator sie tam posika ze smiechu :) ale co tam ;p
    • cooba5 Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) 15.05.05, 12:24
      ja napisalem zeby grac na fortepianie.... :PPP
    • Gość: :-( Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.c151.petrotel.pl 15.05.05, 12:41
      ja napisalam 1 dobrze chyba drugie napewno zle (ale gafa :-()
      1.Poszerzanie horyzontów mysleniowych poprzez rozwijanie swoich zainteresowan
      oraz nauke.
      2.Podroze-poznawanie nowych kultur,jezyków,ciagly naplyw wiadomosci i
      doswiadczen buuuu :-(boze co za bzudra doperio teraz to widze:/kurcze:(
      • Gość: KASIA Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:45
        Czemu bzdura, przeciez to tylko wystarczylo dobrze uargumentowac i powinni
        wszytsko zaliczyc:)
        • Gość: :-( Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.c151.petrotel.pl 15.05.05, 12:51
          No nie wiem..z tego co tu widze to kazdy pisal rzeczy typu:krzyzówki itp
          rzeczy:/ podroze no fakt ze duzo ucza i rozwijaja nie tylko wyobraznie.:/hmm
          ale...?zobaczymy co oni maja w tym swoim kluczu odp:/a wlasnie gdzie jest
          ten "oryginalny: model odp ustalany przez OKE?jest na jakiejs stronce?
          • Gość: marta Re: BIOLOGIA IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.05, 13:02
            ja też na początku mówiłam że podstawowa banalna.. myślałam że mi super
            poszło.. a sprawdziłam z kluczem i okazuje się że zrobiłam pełno głupich błędów
            i przekombinowałam po prostu.. wychodzi na to że z podstawowej mam 68% a z
            zaawansowanej 65%.. :(
            • Gość: natusia Re: BIOLOGIA IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:13
              ja napisalam o krzyzowkach i o tym ze nalezy jakies nowe hobby zaczac ;)
              • Gość: kacha Re: BIOLOGIA IP: *.flux.pl 15.05.05, 13:20
                ja napisalam, zeby rozwijac zainteresowania (np.podroze, szachy) i starac sie
                o wyzsza posade w pracy:)
            • Gość: dziubas Re: BIOLOGIA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.05.05, 13:19
              do marty---> poczekaj na oficjany klucz bo ta babka z wyboczej ma chyba nikle
              pojecie o ukladaniu klucza... ja poczekam na oficjalny klucz, ale na ostateczne
              wyniki do czerwca az sprawdza. bo na prawde czasami jest taka płytka granica
              pomiedzy prawidłowa odp a zla... moja naucz ktora oceniala probne pow. mi ze
              np. musiala uznac za zla odp, bo ktos dodał cos od siebie... napisal ponadto to
              trzebabylo i ma ZERO!!! to jest koszmar.. wiec radze poczekac do oficjalnych
              wynikow
              • Gość: marta Re: BIOLOGIA IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.05, 14:16
                mam nadzieje tylko ze gorzej juz nie bedzie :)
          • Gość: chodi Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.compower.pl 16.05.05, 00:51
            a ja napisałam ze uczestnictwa w kołach zainteresowań i
            kursach......i.....debilnie....podrózowanie :D:D:D śmiechu kilo
    • Gość: pani_dj Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.acn.waw.pl 16.05.05, 00:02
      ja napisalam tez o krzyzowkach ;)
      i ze powinno sie uczyc, np. jezykow.
      to bylo smieszne zadanie :P
    • Gość: kasienqa Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 01:05
      Ja napisałam,zeby rozwiązywać ''inteligentne'' krzyzówki i brać udział w
      teleturniejach
    • Gość: lola Re: BIOLOGIA - ANKIETA.. =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:46
      spox ja też tak napisałam i jeszcze unikać stresów :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka