Gość: Radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:56 Cześć, napiszcie kto z Was wybiera się na studia historyczne na UJ. Nie mam na myśli ogólnie wydziału historycznego tylko konkretnie kierunek historia. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tuś Re: KTO IDZIE NA HISTORIĘ NA UJ ???? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:58 ja myślę o tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amniam Re: KTO IDZIE NA HISTORIĘ NA UJ ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:48 idzcie są fajni wykładowcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilons Re: KTO IDZIE NA HISTORIĘ NA UJ ???? IP: *.interclik.pl / 82.160.28.* 18.05.05, 09:18 ja sie tam wybieram ale niewiem czy to co uciułam na maturze mi wystarczy:// ale spróbuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: KTO IDZIE NA HISTORIĘ NA UJ ???? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:50 a Ty gdzie? i na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: KTO IDZIE NA HISTORIĘ NA UJ ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:12 Ja myślę m.in właśnie o historii na UJ ewentualnie na KUL-u. Chciałem też na dziennikarstwo na UJ ale patrze a tam tylko 3 letnie studia dzienne (!). Po 3 letnim liceum mam już dość skracania lat edukacji, wole iśc na tradycyjne 5 letnie. Może politologia. Odpowiedz Link Zgłoś