Dodaj do ulubionych

ja się zastrzele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:40
dlaczego?? bo z matmy na koniec mam 6.... a boję się czy dostanę się na
Politechnikę Krakowską.... maturę napisałam beznadziejnie. powiedzcie mi że
się dostanę bo tego teraz mi najbardziej brakuje...
Obserwuj wątek
    • asia2211 Re: ja się zastrzele 18.05.05, 09:44
      Nie zastrzelaj się życie jest zbyt piękne żeby z powodu głupiej matury odbierać
      sobie życie, a jeśli miałeś 6 z matmy to na pewno nie poszło ci tak źle, a
      zresztą pomyśl o tych co mieli niższe oceny, wiel;e osób będzie miało gorsze
      wyniki od ciebie ,z tego co wiem poszła ona beznadziejnie w całej Polsce ,
      dlatewgo myślę że się dostaniesz . Musissz tylko w to wierzyć!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ela Re: ja się zastrzele IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.05.05, 09:46
        pewnie że się dostaniesz! mój chłopak jest świetny z matmy, a matura tez poszła
        mu beznadziejnie. Nie jesteś sam, większość "matematyków" jest niezadowolona z
        wyniku! bedzie dobrze!!!!!!
      • Gość: kinia Re: ja się zastrzele IP: *.compower.pl 18.05.05, 09:47
        SPOCZKO !!! ja tez sie chciałam zastrzelic po biologii, a teraz sie ciesze ze
        tego nie zrobiłam :) poradzisz sobie na pewno, jest tyle opcji, ze z pewnoscia
        uda Ci sie w końcu to czego chcesz...a na Politechnikę K. wcale nie jest tak
        sie ciężko dostać. Wiec głowa do góry !!!
    • Gość: bang BANG !! BANG !!! BANG !!!! BANG !!!!! BANG!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:01
      ojoj 6 z matmy, a maturka cienko ale przykre
      • Gość: tomek Re: BANG !! BANG !!! BANG !!!! BANG !!!!! BANG!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:40
        jak mi przykro cóż jednego mniej:-)
        • Gość: ktoś Re: BANG !! BANG !!! BANG !!!! BANG !!!!! BANG!!! IP: 62.233.169.* 18.05.05, 11:41
          oceny szkolne nie są adekwatne do wyników,sa szkoly,w ktorych panuje zasada,ze
          6 tylko dla nauczyciela,a i 4 z trudem sie zdobywa
    • Gość: E-e Re: ja się zastrzele IP: *.chello.pl 18.05.05, 11:44
      Twoja szkoła popełnila przestępstwo dopuszczając Cię do matury :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka