Dodaj do ulubionych

ktoś naAKTORSTWO??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:47
Hejc.Jestem ciekawa gdzie, dlaczego wybieracie sie na aktorstwo i czy
uwazacie ze macie szanse-duze, srenie , male i dlaczego i co moze zdecydowac
ze sie dostaniecie-w czym jestescie dobrzy i czy juz macie wybrane
repertuary? pozro
Obserwuj wątek
    • Gość: Aktorzyna Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:50
      ja ide ale nie wiem czy mam sznnse ale ide na egzaminy. nie wybralam jeszcze
      jakis wierszy i chce isc do lodzi.
    • Gość: Zofia Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:51
      w wawie, wybralam, mysle ze mam szanse nie wiem jakie i chodzilam do teatru na
      przygotowania juz przez 5 lat-i troche gralamAwy jakie macie doswiadczenie??
    • Gość: Inga121 Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:52
      a ja uwazam ze nie warto isc na te studia bo nie ma po tym pracy bardziej niz
      po biologi....dol....wiec nie zyjcei marzeniami!!!1
    • Gość: Olgierd Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:53
      AT w Wawie. jestem dobry w spiewaniu :D:D:D:pozzdro wam....
    • Gość: ZXZADA Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:54
      ide bo chce sie posmiac z komisji hehehhehhehhehe:D:DD::D:D a moze sie
      dostane??
    • Gość: Bełka Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:55
      w zyciu takie studai1 praca2praca3praca4nie ma czasu na milosc na nic nie ma
      czasuoch wariaci ci ktorzy na to ida a i zalamiecie sie bo sie nie
      dostanieceiNAWET WAM nie zycze pozosdzniea najmnij 30 łosób /wariatów na miejsce
    • Gość: STAsiek Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:56
      a ja nie wiem czy nie zdawac do krakowa nie wiecie co tam trzeba??
      • Gość: gabi Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:58
        Ja tez chcialam zdawac,ale sie rozmyslilam.Nawet gdybym sie dostala i skonczyla
        AT to potem ciezko z praca.O angazu w Narodowym mozna zapomniec bez
        koneksji,wtykow itp.Wiem,bo mam znajoma popularna aktorke.A granie w
        prowincjonalnym teatrze chyba mnie nie satysfakcjonuje.
        Ale powodzenia :)
        • Gość: Ala Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:01
          hej gabi czyli startujesz tam czy nie ??
    • Gość: Hamlet Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:57
      ja wiem ze musze sie dostac wydeklamuje im hamleta.....spadna z krzesel a mama
      bedfzie dumna
    • Gość: Byron Re: ktoś naAKTORSTWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:57
      Ty Hamlet nie zaabardzo pewny siebie jeste.....??zobaczymy kto sie dostanie
      Byrony góra??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka