Dodaj do ulubionych

REKRUTACJA UJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:47
czy ktoś mógłby być na tyle uprzejmy, żeby mnie oświecić ?? Jak to jest z tą
elektroniczna rejestracją ?? można się juz rejestrować i potem dopisać wyniki
matury czy nie ??
Obserwuj wątek
    • Gość: yaku_ona Re: REKRUTACJA UJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:10
      ja wlasnie tez nie za bardzo wiem :D a dzis cos przy serwerze majstruja wiec
      moze podadza dokladniej - jak nie, to bedzie trzeba pisac do biura
      rekrutacji,ale mi sie wydaje,ze juz mozna sie logowac
      • Gość: szanti Re: REKRUTACJA UJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:13
        oni chyba sami nic nie wiedzą. Ja sie jak na razie rejestrowalam tylko na
        administracje bo tam jest oddzielny system rekrutacyjny, ale nie dostałam
        żadnego numeru ERK ani loginu ani hasła :| Chociaż wszystko poszło ok, bo mi
        sie wydrukowało co trzeba i niby wszystko dobrze ... Mam tylko nadzieje, ze sie
        potem nie okaże, że nie ma mnie na liście ...
        • Gość: maturzysta odpowiez z uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:33
          pisalem maila do wladz uj(a przynajmniej do osoby odpowiedizlaen za rekrutacje na chemie)
          moj mail:
          Pytanie odnosnie ERK:
          - Aby sie zarejestrowac trzeba podac wyniki z matury pisemnej,
          jednakze wynki matuty poznam w ostatnim tygodniu czerwca, a rejestrowac sie moge do 1 lipca
          tak wiec zakladajac wariant pesymistyczny bede tylko kilka dni na zarejestrowanie sie. (przeslanie wszystkich
          dokumentow i dokonanie wplaty na konto UJ). Tak wiec czy mam zarejestrowac sie teraz podajac orientacyjne wyniki
          egzaminu maturalnego, dokonujac rejestracji, wypelnic dokumenty i przeslac je, a pozniej skozystac z mozlwosci edycji
          i po otrzymaniu wynikow zmienic wyniki podane przezemnie wczesniej w procesie rejestracjii?

Pytanie odnosnie opłat:
          -Czy mysli pani iz zadnie od maturzystow po 80 zl przy rekrutacji jest wobec nas wporzadku?
          Dodam tlyko ze wyniki matury poznam najwczesniej 27 czerwca czyli okolo 5 przed uplynienciem ostatecznego termnu
          zakonczenia rekrutacji.(nawet nie bede wiedzial czy zdalem ta mature)

Z góry dizekuje za odpowiedz.

i odpowiedz:

Jezeli Pan/Pani przeczyta dokladnie informacje na temat rekrutacji na nasz
          wydzial to Pana/Pani watpliwosci juz nie ma....

Termin rejestracji 1 lipca - wlasnie dlatego ze otrzymacie Panstwo pozno
          wyniki z egzaminow maturalnych (rejestracja nie ma sensu wczesniej)
          Termin kwalifikacji (poczatek) - 6 lipca - wlasnie dlatego aby doszly
          podania (bo mozna nawet o 23.30 1 lipca sie zarajestrowac) i dowody
          oplaty.
          -------------------
          heh czytalem tam dokladnie a jednak mialem te watpliwosc ;p (ale chyba nie tylko ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem)

niestety odpowiedz na drugie pytanie nie padla ;/

IMO trzeba sie zastosowac do rad i wstrzymac sie z rejestracja do chwili otrzymania wynikiow (albe bedzie sajgon w dziekanatach pod koniec czerwca),
          gdyz teraz rejestracja rzeczywiscie nie ma najmniejszego sensu

PS. pisalem tez do wydzielu colegium medicum (moje marzenie to zostac lekarzem :D ) gdyz tam trzeba przekazac orginal swiadectwa przed egzamem (to troche dziwne) a pytanie dotyczylo w jakim czasei po ewentulanie blanym egzamie bedzie ono zwrocone, odpowiedzi na to pytanie nie doczekalem sie ;(

PS2 jak nie zostane lekarzem to bede sie ratowal biotechnolgia i chemia

pozdrawiam wszystkich przyszluch studentow uj
          • Gość: Kate do szanti IP: *.leon.com.pl 23.05.05, 22:47
            jakbys uwaznie czytała to zauwazyłabys ze na administracji rekrutacja zaczyna
            sie dopiero 1 czerwca, a poza tym tam nie są potrzebne wyniki matury.
          • Gość: blabla Re: odpowiez z uj IP: 195.117.82.* 24.05.05, 13:41
            nie no swietnie, to w takim razie po co od poczatku czerwca juz sie niby mozna
            rejestrowac? jak wszyscy zaczna sie zapisywac tego 27 to oby im tylko serwery
            nie padly ehhh zreszta i tak czarno to wszystko widze ;/.
    • Gość: smieszek Re: REKRUTACJA UJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.netis.net.pl / 195.117.8.* 11.06.05, 00:57
      a ja sie zastanawiam czy swiadectwo mozna dac dopiero jak sie dostanie ktos czy
      trzeba przed rozpoczaciem kwalifikacji?? Jak to jest na UJ. jesli ktos wie to
      prosze o info
      • Gość: no co? Re: REKRUTACJA UJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 08:32
        nie wiem jak na innych kierunkach ale na geografii donosi sie wszystkie
        dokumenty i zdjecia juz po tym jak jest sie przyjetym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka