Dodaj do ulubionych

na lekarski AM Poznań 1950 podań :((((

IP: 82.160.42.* 24.05.05, 13:57
Dzwoniłem dziś na AM poznań i na wydział lekarski papiery złożyło do tej pory
1950 osób (tysiąć dziewięśset pięćdzięśiąt :-(( ) zaje.. sie można. to
wychodzi 9,45 na jedno miejsce. A papiery składać możńa nadal. Na
stomatologicznym jest podobnie :-(((( Na samym lekarskim zarobili do tej pory
165 750 zł !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: natala Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:19
      nie przejmuj sie ja tez pewnie zloze do poznania ale wcale sie tam nie wybieram
      poprostu musze sie jakos zabezpieczyc na wypadek niezdanej fizy ;)jesli jej nie
      zdam to chyba nawet nie moge zlozyc papierow do wawy(a to wlasnie AM w wawie to
      moje marzenie:))wiem ze tak robi duzo osob przynajmniej duzo moich znajomych:Pw
      poznaniu dobrze sobie wykombinowali ten termin niezle na tym zarobia a my
      stracimy:(ale najwazniejsze jest to zeby sie dostac zloze wszedzie gdzie sie da
      byle miec pewnosc ze gdzies mnie wezma, w tym wszystkim najgorsze jest to ze i
      tak ostatecznie swiadectwo moge zlozyc tylko na jedna AM przeciesz nie napisze
      2 testow o tej samej porze w 2 roznych miejscach:P
      • Gość: DZ Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: 82.160.42.* 24.05.05, 14:43
        Ja żałuje że nie zdawałem fizyki, bo bym złożył papiery na białostocką AM. Tam
        był zawsze dużo niższy próg. :-((
        • Gość: Epi Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:47
          jasne ;)
    • Gość: zuzia Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:48
      jak myslicie ile trzeba bedzie miec procent zeby sie dostac na lekarski w
      poznianiu??ale powaznie nie wypisujcie jakis 100% bo to niemozliwe zeby wszyscy
      tak napisali !!!!
      • Gość: Epi Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:07
        trudno powiedzieć. Ja myślę, że jakieś 50% ludzi to desperaci z liceów
        profilowanych, które mają poziom zbliżony do zawodówy ;)
        • Gość: zuzia Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:11
          bardzo bym chciala zeby tak bylo :|ja tak mysle ze bede miala ok 80% z biologi
          i z chemi ciekawa jestem czy to wystarczy ale jaki bedzie wynik dokladnie to
          sie pozniej okaze jak trafie na jakiegos glupiego egzaminatora to moze pomazyc
          o 80 % :|jak myslisz ile bedziesz mial?
          • Gość: tunia Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.05, 16:37
            Słuchajcie, aco z nami jeśli 31 lipca dowiemy się że nie dostaliśmy się do
            Poznania. Przecież wszystkie inne akademie medyczne wystawiają listy osób,
            któere się dostały 13 lipca i jeśli ewentualnie się nie dostajesz na medycynę
            to składasz np. na biotechnologie, bo listy na biotechnologie otwierają się 13
            lipca, a zamykają 30 lipca.
            A POZNAŃ!!!!???????- CO - 31 LIPCA DOWIADUJEMY SIĘ NP. ŻE SIĘ NIE DOSTALIŚMY I
            CO : ROK W PLECY BO JUŻ SIĘ NIGDZIE INDZIEJ NIE DOSTANIESZ BO NIE MASZ SZANS
            ZŁOŻYĆ
            PAPIERÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pati____ Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: 213.77.123.* 24.05.05, 16:30
      Jedno jest pewne ta ich zagrywka z przedluzeniem terminu skladania podan byla
      nie na poziomie najlepszego AM w Polsce.
      • Gość: astrid Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.wisla.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 17:00
        a nie mozna złozyc papierów na więcej uczelni , a potem je wycofać ???Głowy mi
        za to nie utną chyba...
        • Gość: jane do astrid IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.05, 17:07
          słuchaj - oryginał świadectwa maturalnego masz JEDEN JEDYNY i ów składasz do
          tej uczelni gdzie chcesz pisać 7 lipca test ( i tym samym dostać się do tej
          uczelni ). WIĘC:
          MOŻESZ ZŁOŻYĆ ŚWIADECTWO MATURRRRALNE TYLKO I WYŁACZNIE DO JEDNEJ UCZELNI
          ( choć oczywiście przed 1 lipca możesz złożyć dowolną ilość kompletów
          dokumentów na różne uczelnie - tylko co Ci to daje jak i tak 7 lipca piszesz
          test tylko w jednym mieście :) )
          POZDRAWIAM
          • Gość: Roy Jest na to jeden sposób :)))) IP: 213.199.254.* 24.05.05, 17:26
            Jeśli masz bliźniaka, to sam piszesz w jednej szkole, a on w drugiej :), a jak
            jesteście trojaczkami to jeszcze lepiej bo można wtedy w 3 uczelniach pisać
            test :) ale naprawde fajnie to mają czworaczki a pięcioraczki to już full
            wypas :P. A tak wogóle to za ten test predyspozycji jest mało pkt, więc myśle,
            ze nawet jak się go odpuści, ze będzie 0 pkt to i tak jest szansa sie dostać...
            • Gość: a Re: Jest na to jeden sposób :)))) IP: 82.160.42.* 24.05.05, 17:50
              nie był bym taki pewien. 10 punktów na medycyne to dużo. Kumpeli rok temu
              zabraknął 1 ptk.
    • Gość: a Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: 82.160.42.* 24.05.05, 18:12
      • Gość: ktos a na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:22
        dzis bylem w cm uj i jestem okolo 300 na liscie ;p
        a swidectwa dostaje sie 2 wiec nie bojcie zaby
    • Gość: tunia >>>>> A L A R M ! ! ! <<<< IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 09:56
      LUUUUUUUUUUUUUUUDZIE!

Dziś: 25.05.2005r. o godzinie 9:45 dzwoniłam do Biura Rekrutacji AM Poznań
      i w tej chwili jest : 11 OSÓB NA JEDNO MIEJSCE !!!
      powtarzam: 11 OSÓB NA JEDNO MIEJSCE !!!

Ale to nie wszystko - progi od ilu punktów będą przyjmować ogłoszą dopiero po
      07.07.2005r. a wszystkie inne AM-y ogłoszą swoje prgi na początku czerwca!

Więc de facto nie ma sensu składanie papierów do kilku uczelni poza Poznaniem!
      Nawet w tej chwili przed ogłoszeniem wyników z matury!!!!!!!
      • Gość: kiti Re: >>>>> A L A R M ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:07
        A ja mam >95% z biologi >90% z fizyki i wiem że sie dostane hihihi
        • Gość: . Re: >>>>> A L A R M ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:10
          no to tak jak ja, bo ja mam 100% z obu. LOL :P
          • Gość: FIFI Re: >>>>> A L A R M ! ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 10:15
            I znów się zaczyna - tu jest poważne forum i nie róbcie sobie jaj - sio stąd!!!!
            Ja będę miał pewnie z 85% biola, 90% chem. i 60% fiaza i sam nie wiem co robić
            w takiej sytuaji - ale myślę że pójdę do Wrocławia tzn. zostanę w domku!
            • Gość: Robert Re: >>>>> A L A R M ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:19
              FIFI, a jak w Twojej klasie poszła matura?
    • Gość: madzia 11 OSÓB NA JEDNO MIEJSCE ! IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 10:00
      Tragedia... - tak to skomentuję...
      Jestem załamana - też dzwoniłam i wiem to samo! : 11 osób na jedno miejsce
      A LISTA JESZCZE NIE JEST ZAMKNIĘTA...!
      Złożyłam jeszcze do Szczecina i chyba tam sobie pójdę...
      • Gość: Robert Re: 11 OSÓB NA JEDNO MIEJSCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:02
        a ja i tak tam zdaję, bo niezdawałem fizyki :(
        • Gość: madzia Re: 11 OSÓB NA JEDNO MIEJSCE ! IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 10:08
          Robert - a masz pewność, wrażenie że tak suuuuper zdałeś biolę i chemię? Bo
          liczysz się chyba z tym że tam tzn. w Poznaniu trzeba mieć bdb wyniki z
          maturek!!!!!!! Ja Ci tylko dobrze radzę - zastanów się bo tak coś mi się zdaję
          że z wynikami poniżej 80% to nawet nie ma co startować!!!!!! NIE STRASZĘ - TO
          TYLKO PONURA RZECZYWISTOŚĆ a jeszcze jest czas by złożyć papiry choćby na
          biotechnologię jak nie zdawałeś fizyki!
          • Gość: kinga Re: 11 OSÓB NA JEDNO MIEJSCE ! IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 10:11
            Nie to chyba żart!!!!! Cholera - to co mam iśc na chemię do Wrocławia?!
            Rozsądek?! A z tymi progami - po 07.07. - no nie AM Poznań chyba przegina!!!!
            • Gość: Robert Re: 11 OSÓB NA JEDNO MIEJSCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:14
              a wiesz, co i jak na UAM na biotechnologię? Ja raczej mam powyżej 80%, ale
              nigdy nie wiadomo :)

A jak Twoi znajomi napisali około?
          • Gość: kinia NIE RÓBCIE NAM TEGO! IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 10:12
            Nie to chyba żart!!!!! Cholera - to co mam iśc na chemię do Wrocławia?!
            Rozsądek?! A z tymi progami - po 07.07. - no nie AM Poznań chyba przegina!!!!
            • Gość: mmm Re: NIE RÓBCIE NAM TEGO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:26
              Nie róbmy tragedii. Dużo kandydatów nie oznacza wcale wyskich progów, przecież wszyscy nie zdali na 100%, wiele osób składa dokumenty do Poznania bo zdawało tylko chemię i biologię. Musi być dobrze!
              • jekatryjejka Re: NIE RÓBCIE NAM TEGO! 25.05.05, 10:33
                też tak myślę, dużo leniów pisało tlyko biolę i chemię, a chcieli na lekarski.
                Poza tym wiele osób przypadkowo zdało, np. Ci co na biotech i inne.
    • Gość: Ania Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:51
      A czy ktos wie ile jest osob na 1 miejsce na fizjoterapie na AM w
      Poznaniu????????????????????
      • Gość: mat:) Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: 82.177.89.* 25.05.05, 15:02
        A wie ktoś może ile osób na kosmetologię na AM w Poznaniu?????
        • Gość: anika86 Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:12
          A co do tej kosmetologii.... Trudno się na nią dostać??Na czym polega rozmowa
          kwalifikacyjna??? Ja co prawda nie zdaje,ale wiem,ze z mojej klasy kilka osób
          się wybiera i to wcale nie rewelacyjny chemicy
          • Gość: @ Re: na lekarski AM Poznań 1950 podań :(((( IP: 82.177.89.* 26.05.05, 14:04
            Jest tylko 30 miejsc na dziennych a kandydatów pewnie fuuul bo to nowy kierunek
            dopiero otwierają od tego roku.Wybiorą najlepszych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka