Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Wrocławski- STATYSTYKI

28.05.05, 13:53
Szukam i szukam, ale nie mogę znaleźć ilu kandydatów w zeszłym roku, było na
który kierunek... Może Wy się dokopaliście?
Obserwuj wątek
    • n_nicky Re: Uniwersytet Wrocławski- STATYSTYKI 28.05.05, 13:57
      Ja się dowiedziałam na drzwiach otwartych,zresztą musieliśmy poprosić o te dane
      dziekana.Miałam gdzieś liczbę kandydatów na najpopularniejsze kierunki,jak
      znajdę to napiszę.A co cię konkretnie interesuje?
      • ssylvia1 Re: Uniwersytet Wrocławski- STATYSTYKI 28.05.05, 14:01
        anglistyka, etnologia, kulturoznawstwo

BARDZO dziękuję :-)))
      • Gość: słonko Re: Uniwersytet Wrocławski- STATYSTYKI IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:02
        www.aci.pl - na tej stronie jest wszystko czego szukasz ;o)
        • ssylvia1 Re: Słonko, dzięki!! 28.05.05, 14:05
          • Gość: słonko hmm... ;o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:13
            a swoja droga ciekawe kierunki :o) ja caaalymi dniami rozmyslam o
            etnologiiiiiiiiii ;o)
            • ssylvia1 Re: hmm... ;o) 28.05.05, 14:16
              co bierzesz pod uwagę?
              też UWr?

ja najbardziej chciałąbym etnologię,ale nie wiem czy mam szansę, bo jeszcze
              tych statystyki nie znalazłam- moja geografia terenu jest tragiczna, a co tu
              dopiero mówić o poruszaniu się w sieci...
              • Gość: słonko Re: hmm... ;o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:21
                to moze ja pomoge - www.aci.pl/uczelnie.php?id=345 prosze, dokladny
                adresik ;o)
                • ssylvia1 teraz to już pokłony biję :-))) 28.05.05, 14:22
              • Gość: słonko Re: hmm... ;o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:23
                ach, no i sprawa etnologii 0 wcale nie wiem na pewno czy to wlasnie TO - ja
                prawie nic nie wiem poza tym e bardzo chcialabym studiowac cos co lubie ;o) w
                sumie lepiej by bylo, jakbym miala konretny plan, aleeee..... :o/

tak, mysle o UWr i troszke o UMK :o)

no a maturka moze mnie zawiesc, albo ja ja, hehe, wiec nie waidomo jak to bedzie ;o)
                • ssylvia1 Re: hmm... ;o) 28.05.05, 14:26
                  No własnie ja też czekam na wyniki matury i wtedy zobaczymy!

Radzę studiować to co lubisz, jeżeli interesujesz się etnologią to dlaczego
                  nie? ale jeżeli idziesz w ciemno to ryzyko (przynajmniej tak mi się wydaje)
                  Myślę, że wyniki z matury zadecydują o Twoim wyborze

POWODZENIA!!
                  i do zobaczenia we Wrocławiu na zajęciach :)
              • Gość: słonko Re: hmm... ;o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:24
                troche maly tlumik na te etnologie, nie? :o)
                • ssylvia1 Co do tłumiku 28.05.05, 14:29
                  Niestety, niestety....
              • n_nicky Re: hmm... ;o) 28.05.05, 14:27
                Tutaj
                znajdziesz informacje o etnologii.Nie znalazłam niestety nigdzie liczby
                kandydatów na miejsce.Dla porównania na "mojej" niderlandystyce jest średnio 13
                chętnych.Na psychologii ok.20.

--
                Norge...
                ...discover it
                • ssylvia1 Re: do n_nicky 28.05.05, 14:31
                  A Ty na jaki kierunek się wybierasz?

Z ciekawości pytam...
                • Gość: dafne do n_nicka ;o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:32
                  niderlandystyka powiadasz?? hmmmmm a co przesadzilo o Twoim wyborze wlasnie tego
                  kierunku? pytam z ciekawosc, bo sama chcialabym wystartowac :o) sama nie jestem
                  w stanie sobie tego wyperswadowac, to moze chociaz ktos mnie przekona ;O)
                  • n_nicky Re: do n_nicka ;o) 28.05.05, 14:39
                    Niderlandystyka.
                    O wyborze zdecydowały wyłącznie moje zainteresowania,a nie jak zapewne 90%
                    kandydatów-kasa:)Po prostu lubię geografię,języki obce(germańskie)no
                    i...Holandię.Będę też próbować na skandynawistykę w Poznaniu,bo
                    Skandynawia,Norwegia zwłaszcza to obok Holandii centrum moich zainteresowan;)
                    • ssylvia1 Dziewczyny! 28.05.05, 14:43
                      Mamy ambitne plany, mam nadzieję, że się spełnią

Trzymam za Was kciuki :-)))
                      • Gość: słonko Re: Dziewczyny! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:55
                        i ja za Ciebie rowniez!!!!!!!!!!! ;o)
    • Gość: ja pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:28
      Facet mie wystawił. Co mam zrobić aby tego żałował do końca życia. pomóżcie bo
      siedze załamana
      • Gość: ddddiiiiiddddiii Re: pomóżcie IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:29
        na poczatek znajdz inne forum ;o)
      • ssylvia1 Re: pomóżcie 28.05.05, 14:30
        A co facet z Wrocławia, że tutaj o tym piszesz?
        • Gość: ja Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:31
          a co za różnica. Nikt mi nie pomoże :(
          • ssylvia1 Re: pomóżcie 28.05.05, 14:38
            Słuchaj wszyscy mamy jakieś problemy, masz teraz 18-19 lat i to, że ,,zostawił
            cię facet" nie znaczy, ze to koniec świata. Radzę teraz zająć się wyszukaniem
            sensownego kierunku studiów

Masz 18 lat, starą panną nie zostaniesz hehe
            Jeżeli chcesz o tym z kimś porozmawiać, to wejdź na jakiegoś czata albo inne
            forum tutuj rozmawiamy o studiach, o maturze o naszej przyszłości niekoniecznie
            w ramionach jakieś faceta

No napisalam co wiedziałam, a teraz uciekam na meczyk: Polska-Argentyna!
            Jak ja lubię siatkówkę :)))
    • Gość: jok a ma ktoś statystyki na UW??? IP: 80.51.250.* 28.05.05, 16:10
      na stronie ich nie ma!!!
      • Gość: słonko Re: a ma ktoś statystyki na UW??? IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:15
        a czego dokladnie nie ma>> :o)
        • Gość: jok Re: a ma ktoś statystyki na UW??? IP: 80.51.250.* 28.05.05, 16:41
          na tej stronie nie ma statystyk na UW. Tak samo na przykład UKSW i jeszcze paru. Nie rozumiem tego bo na przykład na UWr, UJ, UG itd statystyki są
          • Gość: słonko no to juz ;o) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:48
            no cóż, masz racje. Sluze pomoca:
            www.uczelnie.pl/nu.asp?p=2078,2003,1,313,1 na tej stronce sa statystyki,
            ale wg kierunkow, rowniez ciekawe :o)
            • Gość: jok Re: no to juz ;o) IP: 80.51.250.* 29.05.05, 13:21
              wielkie dzięki!!! juz patrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka