z.kalinowska 31.05.05, 13:08 czy ktoś wie kiedy jest ustny sprawdzian predyspozycji z His Szt? Czy po prostu dopuszczani są do niego tylko ci, których zweryfikowano na podstawie matur i termin poda się poźniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilice Re: Historia sztuki na UW IP: *.kl / 80.50.214.* 31.05.05, 13:17 No właśnie. Bardzo dobre pytanie. Też składam na UW na historię sztuki i nie wiem co i jak. A rejestrowałaś się już? Ja się chyba zarejestruję gdy otrzymam wyniki matur. Bo na HS chyba można do 03.07. prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia k. Re: Historia sztuki na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:01 jeszcze nie rejestrowałam się, ale nie będę czekac na wyniki matur,zastanawiam się tylko ile będę miała czasu na przygotowanie tego tematu na ustny, skoro nie wiem kiedy on nawet jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anale odpowiedź: egzamin 12 IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 14:17 dzwoniłam tam... i w całym bałaganie dowiedziałam sie że najprawdopodobniej 12.07 (lub 11.07)... ale jeszcze nie do konca wiadomo (musza sprawdzić testy osób które nie pisały matury) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: odpowiedź: egzamin 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:18 ale do ustnego podchodzą wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Historia sztuki na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:25 aaaha. juz sie doczytałam...:) na ustny idzie sie, jesli uzyskało sie przynajmniej 60% z kazedej części matury ze sztuki (podst. i rozsz.)... no! to chociaż tyle wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś