drrr86 31.05.05, 17:15 Czy ktoś zapisał się na kursy Żak-a przygotowujące do wstępnego na psychologię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yenn Re: kursy ŻAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:14 tak, ktoś się zapisał, do Wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: kursy ŻAK IP: 195.117.82.* 03.06.05, 10:19 ja tez do wrocka :). mieszkacie w akademiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: kursy ŻAK IP: 82.177.89.* 03.06.05, 11:49 Ja się zapisałam do Poznania.Czy ktoś też się tam zapisał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: kursy ŻAK IP: *.asko / 82.177.161.* 10.06.05, 15:10 ja juz jestem po kursach z zaka w poznaniau na historii bylam i wosie tu jest moj mail jesli jakies pytania masz napisz ci odpisze mam nawet cosco by cie zainteresowalo:)wiec czekam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yennn Re: kursy ŻAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:41 tak, w akademiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yennn Re: kursy ŻAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:01 Z Wodzisławia Śląskiego, jeśli coś Ci to mówi ;) Jak chcesz pogadać to odezwij się na gadu- 1119376. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: kursy ŻAK 31.05.05, 18:33 A mnie się podobało jak na drzwiach otwartych na dziennikarstwie UWr we Wrocławiu dziekan odpowiedział na takie pytanie-"Czy warto zapisywać się na kursy?(chodziło właśnie o Żaka,którego przedstawiciel rozdawał ulotki przed drzwiami),dziekan odpowiedział więc na cały głos(tak że koleś z Żaka mógł to usłyszeć)-"Absolutnie!Strata czasu i pieniędzy.Kursy to wyłącznie "nabijanie kasy",a hasła,że 70% uczestników dostaje się na dane studia to możecie między bajki włożyć.Zwłaszcza na dziennikarstwo,gdzie materiału na egzamin nie można nauczyć się podczas przyspieszonego kursu".Między bajki należy włożyć też "fakt",że wykładowcami na kursach są wykładowcy akademiccy.(poza kursami organizowanymi bezpośrednio przez uczelnię).Są nimi zwykli nauczyciele z liceów,zazwyczaj po jakichś drobnych kursach. To taka dygresja:)-a informacje te pochodzą z wiarygodnych źródeł.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: kursy ŻAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:27 Faktem jest, że pan dziekan byłby idiotą, gdyby powiedział, że warto się zapisać na kurs u konkurencji... Trzeba przecież wspierać własnych docentów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: kursy ŻAK IP: 82.177.89.* 03.06.05, 09:22 Ja się zapisałam na te przygoowujące do egzaminów na psychologię, na pewno bedzie mi łatwiej napisać te testy jak bede wiedziała o co w tym chodzi.Jak to mówią:praktyka czyni mistrza.Moze to choć trochę pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: kursy ŻAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:14 proze podajcie namiary na tego Żaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kursy ŻAK IP: 82.177.89.* 10.06.05, 11:01 namiary na żaka: www.aokzak.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś