Dodaj do ulubionych

WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA UMCS

02.06.05, 11:08
Wpisujcie sie i piszcie jak Wam poszła matura i z czego zdawaliście a poza
tym jak oceniacie swoje szanse - ja mod raz mwie ze czuje sieprzeciętnie
orłem nie jestem...
Obserwuj wątek
    • sssabinka Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA 02.06.05, 11:21
      Pisałam mature z wosu-podstawową i rozszerzoną...i wybieram się na stosunki
      międzynarodowe:)
    • Gość: alka Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA IP: *.csk.pl 02.06.05, 11:35
      też wybieram się na stosunki, ale chyba na UW, a na UMCS na politologię :)
      • Gość: don kamillo Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:24
        yo yo ziomale. Ja ide na umcs na stosunki i politologie. Zdawalem pol, ang hist
        wos i wszystko rozsz, ale co do wynikow...hehehee. Wszystko w okolicach 60%.
        Jak chcesz ze mna pogadac to zapraszman na gadugadu 8405249
        • mtv_yo Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA 02.06.05, 15:25
          no ale jak to jest, np czy ja mam mniejsze szanse jak zdawałam tylko wos bez
          historii??? I widzę,ze sierobi tłoczno, bo kurde... tez myślałam o stosunkach i
          politologii... chyba załozę kolejny wątek : kto na socjologię :) bo tu sierobi
          tłoczno....
          • Gość: ? Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA IP: *.acn.waw.pl 02.06.05, 15:53
            jakiej szkoly to jest skrot?
            • aga.1986 Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie 02.06.05, 15:54
              • Gość: ktoś:) Re: Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:23
                prawie wszedzie na dobrych kierunkach bedzie tłoczno.Pozdro;)
                • Gość: ewelaa Re: Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublin IP: *.org / *.vip-net.pl 02.06.05, 23:31
                  ja tez na stosunki na nasz poczciwy Lubelski UMCS. zdawalam wos i poszedl mi
                  chyba niezle podstawowy i rozszezony...ale to sie okaze. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka