mtv_yo 02.06.05, 11:08 Wpisujcie sie i piszcie jak Wam poszła matura i z czego zdawaliście a poza tym jak oceniacie swoje szanse - ja mod raz mwie ze czuje sieprzeciętnie orłem nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sssabinka Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA 02.06.05, 11:21 Pisałam mature z wosu-podstawową i rozszerzoną...i wybieram się na stosunki międzynarodowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA IP: *.csk.pl 02.06.05, 11:35 też wybieram się na stosunki, ale chyba na UW, a na UMCS na politologię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamillo Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:24 yo yo ziomale. Ja ide na umcs na stosunki i politologie. Zdawalem pol, ang hist wos i wszystko rozsz, ale co do wynikow...hehehee. Wszystko w okolicach 60%. Jak chcesz ze mna pogadac to zapraszman na gadugadu 8405249 Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_yo Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA 02.06.05, 15:25 no ale jak to jest, np czy ja mam mniejsze szanse jak zdawałam tylko wos bez historii??? I widzę,ze sierobi tłoczno, bo kurde... tez myślałam o stosunkach i politologii... chyba załozę kolejny wątek : kto na socjologię :) bo tu sierobi tłoczno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: WAŻNE!!!!!! KTO NA STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE NA IP: *.acn.waw.pl 02.06.05, 15:53 jakiej szkoly to jest skrot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś:) Re: Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:23 prawie wszedzie na dobrych kierunkach bedzie tłoczno.Pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelaa Re: Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublin IP: *.org / *.vip-net.pl 02.06.05, 23:31 ja tez na stosunki na nasz poczciwy Lubelski UMCS. zdawalam wos i poszedl mi chyba niezle podstawowy i rozszezony...ale to sie okaze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś