Dodaj do ulubionych

Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.06.05, 15:21
Jak q2 można tak bezczelnie pisac że siebedzie miało 90% z WOSU czy z
Historii i wógóle z polskiego... na łeb poupadaliscie??? Kto wam da pewnosc
że tyle dostaniecie? To jakieś chore jest z waszej strony ze tak bezczelnie
sie wręcz chwailice- obyscie tak w dupę dostali od OKE może sie wam
odechce... a i jeszcze jedno... skoro widze tutaj takich orłów z polaka,
ponizej 70% nie schodzą to w takim razie skad taka niska średnia procentowa z
próbnych i w ogóle? hehe.. moze je omijaliście co? Weźcie w ogóle porazka-
typek sie pyta czy z 60% ma szanse na studia a jakas bezpłciowa kretynka
intelektualna mu pisze ze nie bo ona ma 90... no q2, sorry ale takie
komentarze to w oóle nie na miejscu... Pozdrawiam innych maturzystów, którzy
przede wszystkim podchodzą krytycznie do swoich prac, oraz maja troszeczkę
honoru zeby przynajmniej nie robić przykrosci innym... a do tych z 90%
etc...wyobraxcie sobie że ja mam z matmy 100% z historii 100% i z wosu
100% ...olimpiady... hehe - - tyle że to G**** prawda tak samo jak to że wy
bedziecie mieli po 90% - pisać to sobie można na forum...pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: nb Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.205.* 02.06.05, 15:24
      Barman polać mu !!!! : D
      • mtv_yo Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 15:27
        jej :) Ania jestem :)
        • Gość: nana Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:32
          masz w zupełnosci racje
          • Gość: lala Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 02.06.05, 15:36
            zgadzam sie, tu sa chorzy ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: wiejra Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:50
              hmm masz racje szczerze sama byłam zdołowana tym co widziałam jak ludzie pisza
              na forum jakie to wszystko było proste i wogóle :( a mi nie poszło za
              rewelacyjnie jedynei z angielskiego jestem zadowolona :) ale ludzie piszcie
              prawde co wam szkodzi???
              • Gość: Kasia Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.05, 22:56
                hmmm mi jedno poszlo dobrze inne żle wieć np lubie napisacze z ang mam około
                90% bo mi to poprawia humor zepsuty przez matmę. Po co tak chamsko pisac??? Wg
                to jest zazrość. No chyba ze ktos serio ściemnia ze ma aż tyle punktow bo to
                bez sensu. Ja np wiem co wiem bo jest klucz odpowiedzi i łatwo policzyc w
                przybliżeniu zwłaszcza angielski bo np z próbnej mialam 100%. Ktoś jest lepszy
                z jednej rzeczy a ktoś z drugiej... Dlaczego wszyscy zawsze tępią tych którzy
                się dobrze uczą?! Trzeba było się bardziej starać no!!! Znam wielu ludzi którzy
                mówia tak jak wy a wtedy kiedy ja sie uczyla oni non stop siedzieli na
                imprezach i olewali wszystko sadzac ze im to wisi. ja moge imprezowac teraz bo
                nie mam nic przeciwko zabawie. Nie uogólniajcie nigdy ludzi błagam, Ja jestem
                całkiem normalna i nie pisze moich wyników po to zeby sie chwalic ale np
                dlatego ze w loinku na dana uczelnie wszyscy je piszemy zeby zbadac poziom.
                Pewnie i tak wszyscy mnie zjedziecie za to co napisalam...:(
      • Gość: nb Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.205.* 02.06.05, 16:39
        Barman ! Polać Ani! : PPPP
        • Gość: gabi Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:58
          Popieram autora watku.Czytajac to forum mozna zauwazyc,ze polska mlodziez to
          sami geniusze.
          • Gość: emila Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:00
            Jako egzaminator stanowczo zaprzeczam rzekomemu geniuszowi polskiej mlodziezy:)
            • Gość: mtv_yo Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:27
              I dziekuję PANI EMILII za stanocze zaprzeczenie GENIUSZOWI POLSKIEJ
              MŁODZIEŻY!!!! Dziekujebardzo i pozdrawiam - w końcu mamy jakieś odniesienie co
              do tych zdajacych na 100....
    • nelkaa Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 15:37
      Pozdrawiam...a myślałam, że tylko ja tak postrzegam te 90% wyniki i ich
      właścicieli...:P
      • Gość: monika Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:07
        Mnie najbardziej śmieszą komentarze tych co ida na medycyne i mowią, ze maja po
        85% z biologii, chemii jakies 70% z fizy (oczywiscie arkusze rozszerzone)...
        ciekawe kto jest w stanie tak doskonale przygotowac sie z 3 tak trudnych
        przedmiotów... zreszta malo takich wynikow bylo nawet ze starych testów na
        medycyne, no ale coz widze, ze mamy tu samych geniuszy. tzn wiem, ze sa
        naprawde zdolni ludzie, ktorzy tak napisali, ale raczej nie bedzie ich tak dużo
        jak na forum. no niz zycze wszytskim jak najlepiej i zeby nikt sie niemilo
        rozczarował :-)
        • Gość: khamil Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 16:19
          Wiesz, kwestia mozliwosci osiagniecia takiego wyniku to jedno. Byc moze kwestia determinacji i oczywisicie zdolnosci. Kwestia osiagniecia to juz inna sprawa. A kosmiczne posty w stylu: ja oceniam swoj wynik na (tu wpisac odpowiedni wynik) sa dla mnie tylko arena do dowartosciowania sie dla niektorych forumowiczow, nie uzyje wyrazu idiotow, nie obrazajac niektorych. Inaczej mowiac, bezsensem. Cholera wie, jak to wszystko tak naprawde zostanie ocenione. Ja mnije wiecej czuje, jak napisalem swoja mature, ale nie wypowiadam sie o tym otwarcie, bo pojecia nie mam, jaki bedize ostateczny wynik. Brawo za zdrowy rozsadek. Pozdro.
    • Gość: Kara Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:38
      Dobrze gada piwa mu dać!!! :))) Popieram. Mnie też wkur***ją te typiary i
      typki, co piszą swoje wyniki, że niby 90%, nie? Jasne jasne. Tylko skąd kufa
      możecie wiedzieć ile macie skoro nie było jeszcze wyników!!!??? Już
      kilkakrotnie spotkałam się z postami, gdy któś pisze, że będzie miał 93% z
      histy, 92% z wosu, a z polaka 95%!!! Pytam się skąd możecie to wiedzieć???
      Przecież na tych przedmiotach trzeba było wypracowanka pisać, a wy już
      oczywiście wiecie ile będziecie mieć za kompozycję, język, styl etc. Ja tak
      sobie tego n liczę żeby się nie przeliczyć, tak jak było to na próbnych i wam
      też tak radzę.
      mimo wszystko pozdrawiam
      • nelkaa Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 15:40
        ale lepsi są ci, którzy piszą, że będą mieli około 70% bez części pisemnej z
        anglika np.
        • mtv_yo Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 15:43
          ludzie, kocham Was za waszą szczerosc, samokrytykę oraz kurde realne myślenie i
          poparcie!!!!!! Polecam wszystkim ten wątek do komentowania!!!!!!!
          • Gość: niunia A co z przedmiotami ścisłymi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:51
            Przecież w tym przypadku klucz jest napisany czarno na białym :P.

Zresztą, ja nie sądzę, żeby ktoś tam zawyżał, jak były u nas osoby z klasy co
            napisały próbną z anglika powyżej 95%.

Niestety MUSISCIE wziąśc pod uwagę, że będą od was LEPSZE osoby, i być może
            (odpukać w niemalowane) to one dostaną się na studia.

End of msg.
            • Gość: lala Re: A co z przedmiotami ścisłymi? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 02.06.05, 16:00
              sluchaj niunka pewnie ze sa osoby dobre no ba nawet bardzo dobre ale ludzi
              ktorzy maja po 95% i to nie z jakiegos angielskiego (bo dzis jest mnostwo
              ludzi, ktorzy swietnie wladaja j.obcymi) ale chodzi tu glownie o inne
              przedmioty typu hist, wos ,mata fiza itp itd jest niewiele, a zreszta w
              niektorych postach ludzie pisza takie gluoty a przeciez wynikow nie ma jeszce,
              a bawienie sie w egzaminatora moze im wyjsc niestety nie na zdrowie.D acha i
              jeszcze jedno nic nie MUSIMY brac pod uwage!!!bo co "lepsze" osoby to niby
              kto?-ludzi z wybujalaym ego jest tu ku.. za duzo!!!!!!
            • Gość: khamil Re: A co z przedmiotami ścisłymi? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 16:23
              Doobrze dziewczynko, doobrze. Ale proponuje jednak zaczekac z ocenami od wynikow....Bo mozesz sie zdrowo rozczarowac(czego Ci oczywiscie nie zycze;))..A taki upadek tez potrafi zabolec. Zycie Cie jeszcze moze tego nauczyc. Po porstu zebyc sie kiedys bolesnie nie rozczarowala. Pozdrawiam..i prosze o rozwage!
            • nelkaa Re: A co z przedmiotami ścisłymi? 02.06.05, 16:26
              psoz...z ang. to ja na probnej mialam 98%, ale wiem jak wygladala probna a jak
              ta i dlatego wole nie pisac ze bede miala 90%, bo tego nie wiem i nie jestem w
              stanie przewidziec, nawet przy pomocy klucza...
            • mtv_yo Re: A co z przedmiotami ścisłymi? 02.06.05, 16:28
              Posłuchaj niuńka, mówimy głównie o przedmiotach humanistycznych. Angielski
              próbny to ja zdalam na o ile pamiętam 97 albo 98% co u mnie wszkole dawało 6
              czy 5+ juznie pamietam bo przecież były dwie probne ale takie wlaśnie
              otzrymalam oceny. Ale w kazdym razie widzę, że źle odbierasz intencje tego
              wątku, gdyż słowa tu nie ma o przedmiotach ścisłcyh. Chć jak wiadomo
              powszechnie ze ścisłymi też nie jest nadzwyczajnie. A poza tym nikt tu sie lalu
              nie deklaruje jak on zdał maturę, tylko chodzi o ogólny przekaz i jej oddźwiek.
              Po prostu chodzi o sam fakt zachowania innych, a nie to jak oni zdali maturę. A
              noż widelec To MY a nie TY dostaniemy sie na wymarzone studia?? Czego sobie i
              moim pozostałym wątkowiczom z wykluczeniem Ciebie życzę!
              • Gość: niunia Re: A co z przedmiotami ścisłymi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:10
                Nie rozumiem skąd ta nagła ignorancja to przedmiotów ścisłych, Pani Wielka
                humanistko? I po co te "życzenia śmierci", nie bój żaby i tak Ci miejsca nie
                odbiorę.

Poza tym, nic nie pisałam o swoich wynikach, i o tym, czy dostanę się na
                studia. Ja tylko wyrażam swoją opinię, na jaką ewentualność musisz być
                przygotowana, bo chyba niepobijesz tych, co będą na liście przed Tobą.
            • Gość: Marta Re: A co z przedmiotami ścisłymi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:11
              no troche masz racji zapatrzeni w siebie są ci co mają 20 % i marzą ze sie
              dostaną a inni sciemniają buahahah ja i tak do niemiec na truskawki ide zamiast
              na studia :P
    • n_nicky Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 15:49
      Skoro zachęcasz do skomentowania,to skomentuję:)Mnie też to wkurza,ale teraz
      wiem,że takie typy to trzeba po prostu olać...to są tzw. "trolle"-szukają
      sensacji i dowartościowania na forum.
      No,a tak w ogóle to ja mam 150% ze wszystkich przedmiotów,1 miejsce we
      wszystkich olimpiadach i w ogóle jestem jakaś nadzwyczajna,bo w wieku 18 lat
      skończyłam już Harvard,Oxford i inne Cambrydże,a teraz się nudzę,bo pływam swoim
      wartym milion dolców jachtem po Seszelach i dlatego piszę ;) Niech normalni
      rozkręcą ten wątek:)pozdrawiam
      • Gość: ja Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.05, 16:12
        wreszcie jacys normalne ludziska!!!!a nie jakies miniaturki86 i inne jej
        podobne .przezywaja ze sie na uw nie dostana bo maja 95% z histrii....szkoda
        słów na takich
        • Gość: niunia Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:16
          nieznajomy, kogo masz na myśli?

Bo jeśli o mnie chodzi, to ja się swoimi wynikami nie chwalę...

A jak chcesz po kim ś jechać, to ja po tobie też pojadę
          • Gość: khamil Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 16:25
            uderzyc w stol, nozyce same sie....wybacz, samo mi sie skojarzylo. Nic osobistego;)
            • Gość: niunia Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:39
              bez aluzji :P
        • Gość: nuśka Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:17
          :).. tak trzymać

to było pocieszające, LoL...
        • Gość: nb Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.205.* 02.06.05, 16:45
          Miniaturka jeszcze nei jest taaaaaaaka naaaaaaaaaaaajgorsza ;)))))))
        • miniaturka_86 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 20:29
          ej człowieku zejdź ze mnie!!!!!!!!!
          nigdzie nie napisałam, że mam 95 z historii!!!!!
          ty jestes jakiś chory???????????
    • Gość: nieznajomy Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:13
      Ja mam z polaka 100000%%%%%%%%%%%% ku.. co ludzie tu piszą na tym forum to
      naprawd jest poje..e
      nie wierze ze ktos normalny moze w takie bujdy pomyslec przyznaje racje
      wszystkim oprócz jednej zasranej dziwki wiecie jakiej pozdrawiam tym ludziom
      brak samokrytyki
      • aga.1986 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 16:18
        Dlaczego "dziwki"?
    • Gość: Jenny Yo dziewczyno tak trzymać!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:18
      No w końcu ktoś normalny!!!!
      • Gość: mycha BRAWO IP: *.man.busko.pl 02.06.05, 16:23
        Konsekwentnie JEB**ć Geniuszy /pierowych/ :):)
        • Gość: porucznik Grubber Re: BRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:25
          Czy mi się wydaje, czy ktoś tu ma kompleksy?
          • macyska Re: BRAWO 02.06.05, 16:37
            NIKT tu nie ma kompleksów! Ale zawsze lepiej byc skromnym i sie miło
            rozczarować, niż się niepotzrebnie przechwalać i potem płakać cale wakacje, ze
            sie nie dostało na swoja wymarzona uczelnie... pozdrawiam all :-)
        • Gość: Lilice Racja IP: *.kl / 80.50.214.* 02.06.05, 16:34
          Osoba która założyła ten topic ma rację. Ja sama wstępnie się oszacowałam
          (wiadomo, aby wiedzieć mniej więcej jak i na co się zapatrywać) ale nigdzie tego
          nie wypisuję. Skąd mogę wiedzieć czy mam rację, skąd mogę mieć pewność, że
          egzaminator przyzna punkty tak ja je sobie przydzieliłam? Tego nie wie nikt. A i
          owszem takie osoby sieją panikę. Chociaż z drugiej strony jeśli komuś poszło
          dobrze i po prostu czuje to, to aż chce się mu to wykrzyczeć. To trochę
          egoistyczne. Myślę, że ewentualne podzielenie się z kimś wynikiem swoich matur
          powinniśmy zostawić na 27. czerwca. Chociaż ja, niezależnie od tego jak mi
          pójdzie, nie mam zamiaru nikomu tego wyniku obwieszczać. Bo i po co?
          • aga.1986 Re: Racja 02.06.05, 16:37
            Lilice, to pierwszy wątek na poziomie broniący tej (słusznej) postawy.
            Gratuluję. :)
          • mtv_yo Re: Racja 02.06.05, 16:41
            No właśnie , masz w pełni racje - myśle że każy siewstępnie ocenił, próbował
            cośtam do klucza tworzyć, ale prawda taka ze ostwartych zadań nie jesteśmy w
            stanie sprawdzic. Niestety, ale być moze jeden wyraz przez nas źle użyty moze
            zmienic sesn calego zdania choć wydawało sięnam że przekaz był dobry, niestety,
            oceniaja nas obcy ludzie, ktorzy nie mysla o nas osobowo i nie główkuja co
            mielismy na myśli, po prostu klucz klucz klucz... I jeszce jedno słowo do
            niejakiego GENERAŁA G. niekt tu nie ma kompleksów, w przeciwieństwie do tych,
            co jak juz zauważyli inii szukaja podziwu poprzez opublikowanie swoich
            szokujacych wyników procentowych... a poza tym fakt, są zdolni ludzie, ale
            przykladowo, w mojej małej szkółce, gdzie było 215 maturzystow, jednostek
            wybitnych ze tak poiwiem było gra 4-5? A na dodatek one wychodziły z matury
            srednio zadowolone....olimpijczycy dodam jeszce...( nawet jeden laureat
            teleturnieju 1 z 10 :) )mysle że warto by zakończyc ten spór o zazdrość etc, bo
            nikt nie jest, poza tym podejrzewam że wielu z nas zdało całkiem nieźle mature,
            ale te ciołki od 97% po prostu wyprowadzajanormalnych ludzi, bez problemow w
            nauce, z równowagi - elo elo pozdr 600... jakby co to pisać ;)
            • Gość: rever1 yyhym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 17:31
              jakas dziewczynka tu wczesniej napisala ze glownie to medycy sie tak mądrza ze
              beda mieli po 80-90 % z chemii czy biologii. sory wielkie, ale to jest jak
              najbardziej mozliwe przeciez te matury nie byly na az tak wysokim poziomie zeby
              nie moc napisac ich dobrze (za wyjatkiem fizyki:P)

nie mam nic przeciwko pisaniu tu swoich wynikow. w koncu po to jest forum, zeby
              wymieniac sie swoimi wrazeniami (w granicach rozsadku). sa ludzie otwarci
              ktotzy lubia dzielic sie tym co mysla a sa tez tacy ktorzy podchodza do tego z
              wiekszym dystansem. nic w tym zlego.
              • Gość: niunia Re: yyhym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:40
                właśnie, nie rozumiem skąd ten atak na umysły ścisłe
                • Gość: khamil Re: yyhym IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 17:54
                  Oswiec mnie prosze, byc moze nie jestem umyslem scislym, albo albo zbyt malo rozgarniety, albo nie wiem co:)...konkret. Gdzie rzeczony atak mial nastapic...Bo mimo usilnych staran takiego nie zarejestrowalem:). Hmmm.....
                  • Gość: niunia Re: yyhym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:59
                    chodzi o równouprawnienie.

zresztą nie widzę powodu obrażania mojej osoby, gdyż mówię tylko to, co wiem i
                    co widzę;
                    • Gość: khamil Re: yyhym IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 18:10
                      Dziewczyno. Jakie rownouprawnienie? O czym Ty mowisz?:). Nie komentowalem, ani nie podpisywalem sie pod postami w jakis sposob deprymujacymi Twoja osobe, ale tu nie o to chodzi. Sprawa zostala postawiona wg. mnie dosc jasno. Paradoksalnie, zarowno w przypadku przedmiotow humanistycznych(hist, wos, pol, jezyki, gdzie wystepowaly formy pisemne, o wyniku ocenienia ktorych nie mozemy formulowac jednoznacznych wnioskow), ale paradoksalnie tez przedmiosty scisle sa trudne do obiektywnej i jednosznacznej oceny. Prawda, wynik mozesz sprawdzic, czy masz dobry. Ale jak zostanie oceniony Twoj tok myslenia do niego prowadzacy, to juz nie zawsze. Zawsze moze ci odpasc te kilka dodatkowych punktow, tu tez nierzadko duzo zalezy od oceniajacego Cie egzaminatora. Klucz nie jest, wg mnie, tak do konca jednoznaczny(przynajmniej w praktyce-czyt. w uzyciu egz.)(przedmioty scisle-sic). Tak to przynajmniej widze. A przynajmniej taki wniosek zostal tutaj postawiony. Oczywistym jest, ze z wywyzszych przedmiotow latwiej okreslic wzgledny wynik, ale tez jest pewna doza domyslow i imaginacji. Pozdrawiam. Ps. a jakiez to przedmioty zdawalas, goraca obronczyni nauk scislych?
    • dareczek10 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 17:22
      zgadzam sie w 100%....ja tez jak czytam wypowiedzi niektorych(905) to az mi sie szkoda ludzi robi...zero samokrytyli i jakiegokolwiek taktu i obycia
      • mtv_yo Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:05
        aha i weźmy sieprzestańmy w końcu bluzgać i wyzywać od czubów bo m iwtedy żylka
        peka i sama zaczynam świrowac, trochepowagi - mówię do prtzeciwnikó mojego
        zdania... Ja tez sie powinnam uspokoic bo przez niektorych mi ciśnienie skacze.
        W kazdym razie , serdeczne podziekowania dla wszystkich tych, którzy są ze mnaw
        tych trudnych chwilach <lol> i mnie wspieraja. Być moze spotakmy sięjednak w
        październiku na dziennych magisterskich hehe - a tak na przyszłosc mój numer
        gg - 6758075 pozdrawiam...
    • Gość: Susełek Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:01
      Ej, sorki, ale tak abstrahując od tematu- myślicie że się dostanę gdziekolwiek
      na studia, bo mam tylko 97% z fizy :(((
      • Gość: nelkaa Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.05, 18:08
        phi...śmieszny jestes tutaj na forum wszyscy przynajmniej po 98% maja i sie o
        studia boją, a ty? no brak mi słów...w ogóle słaby jesteś...ja to myslę, ze tak
        z 99% z fizy bede miala (mimo ze jej nie zdawalam)
      • Gość: khamil Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 18:13
        Nie...sadze, ze nie. Ja sam spodziewam sie ok. 100%, + dod. punkty za prawidlowe wypelnienie danych osobowych(przedmioty scisle, nie:P). Wiec przypuszczam, ze nie masz szans...chociaz z drugiej strony, tez sie troche obawiam. Prog moze byc dosc wysoki. Na szczescie zazywam codziennie relanium, wiec sie nie martwie studiami:).
        • Gość: Susełek Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:17
          No kurna, czyli jednak styczeń... Ale chociaż będę miał pretekst żeby się
          pouczyć na wakacjach:)))))))) Hurrrra!! Cztery miechy z fizą!!!!:))))))
          Cisza, fiza i ja.....
          pzdr
          • Gość: khamil Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 18:28
            Ahhhhhhh.....marzenie:)
    • Gość: maia Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:23
      frustraci!
    • Gość: marencjo Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:28
      no no ....sledze to forum juz dosc długo..iiiii...quwa....z reka na sercu
      powiem ze twoja wypowiedź rozłożyła wszystkich..jest the best....respect
      naprawde....pozdr
    • Gość: beaumain Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl 02.06.05, 18:29
      Jesteś moją idolką . Brawo!
    • Gość: mała_Mi Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:35
      co chcesz? ;) na wejsciu wszyscy mają 100% - tak przynajmniej pisało na
      arkuszu - "do zdobycia 100 punktów" <lol>.
      Wystarczy sobie trochę odjąć (żeby nie było że taki kozak) i wpisać
      marne ....hmm 90% <lol2>. No i zacynić ewentualnie marnymi 85% ;>.

Wg mnie policzyć można sobie tylko testowe ewentualnie (!!) - ale nie pisanie,
      gdzie przyznanie punktu zależy od wyłapania klucza przez egzamin. i wrażenia
      jakie pozostawia praca - bo można się przejechać... osobiście wolę zaskoczyć
      się pozytywnie(j) ;D

Procenty w rękach egzaminatorów ;). Toaścik za nich ;)

I już boję się tej fali oburzenia po tym poście grrrr ;)
      • miniaturka_86 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 20:43
        a ci, którzy piszą, że na bank nie zdadzą? że mi paskudnie poszło i do
        zobaczenia w styczniu?
    • Gość: MARCELINA Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:44
      ja pier.... ludzie wyluzujcie nie zaglądajcie na to forum jak was denerwują te
      pseudo kujony przecież macie swoich znajomych i to z nimi pogadajcie o wynikach
      a nie kierujcie się opiniami jakiś czubów. to forum jest dla wszystkich każdy
      chce się popisać a stuknąć głupoty w klawiature to nie sztuka. Jak was
      denerwują to nie czytajcie albo podejdźcie do tego z dozą humoru.

___________________________________________________________________________

kocham Cie misiaku
      • miniaturka_86 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 20:51
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=24662909
        skojarzcie autora tego wątku i osobę, która rozpoczynała ten z linka:/
        • Gość: nb Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.205.* 02.06.05, 20:58
          Dekonspiracja !!!!!!! Włachhhhh !!!! Powołajmy komisje badającą tą sprawę albo
          poddajmy założycielke wątku lustracji (moze współpracowała jeszcze z ub : E) !
          Kto za ????! :D
        • mtv_yo [...] 02.06.05, 21:57
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Bogle Re: DO MARCELINY I MINIATURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:44
            Dobre,a jednocześnie żałosne...
          • Gość: niunia Re: DO MARCELINY I MINIATURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:01
            i w tej wypowiedzi wyszło szydło z worka :)

LOL, dziewczyno masz kompleksy,a swoim poziomem "rozmowy", próbujesz chyba
            sobie dodac punktów... Brak kultury, chamstwo & drobnomieszczaństwo!

Wpisujmy swoje punkty, tak jak było wcześniej, jak ktoś ma kompleksy to niech
            nie czyta.
            • mtv_yo DO Niuńki 03.06.05, 09:56
              Posłuchaj lalu, szydło nie wyszło z worka... jeśli chcialas mnie obrazić
              jakimśdrobnomiszczaństwem, to Ci powiem, że wręcz otzrymałam od Ciebie
              kompement bo mieszkam na 65 osobowej wsi.. co do braku kultury... trze\ba było
              przeczytaćmój drugi odnosnik na temat tych bluzgów...ja musiałam powiedzieć
              swoje w oczywistym języku, bo tylko taki do niektorych bezpłciowych panienek
              dociera. Nie popieram chamstwa i wulgarmności ale widzę, że to pomogło bo
              przynajmniej się wyciszyły i juzsie nie kłócą. Tak wiec anonimowa obywatelko,
              nie mam kompkleksów z powodu swojej matury. Czuję sieśrednio, lae uważam że
              szanse na studia mam. Jak nie państwowe, to pójdę na prywatne, ale mogę Ci
              obiecać, że jak juz się dostanę, to dam Ci znać :). A co do tego wpisujmy swoje
              punkty, to ludzie - troocheopamietania, po pierwsze - nie tu :) a po drugie
              wstrzymajcie sie z wygłaszaniem tych wysokoprocentowych wyników do 27
              czerwca... Heh.. I powtarzam raz jeszcze - nie mam kompleksów, jestem po prostu
              nerwowa, ale przynajmniej mówię co myśle, a brak kultury to Ty
              reprrerezentujesz, po mimo moich uwag o bluzganiu i obrazaniu sie, adal to
              robisz- narta, z Tobą juz skończyłam
            • Gość: nika niunia sluchaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:00
              dziecko mozemy sie umowic na wpisywanie wynikow 27 czerwca, zobaczymy wtedy co
              i jak, ale na razie moze sie uspokoj, a swoj przypuszczalny wynik zachowaj dla
              siebie - chociaz jak chcesz, sprobuj rozwieszac ogloszenia na slupach albo
              wykup ogloszenie w gazecie - niedrogo! a w tedy masa ludzi dowie sie juz o
              twiom wspanialym wielkim sukcesie
              • Gość: niunia do niki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:44
                czasem warto przeczytać wszystkie wypowiedzi autora, zanim przyprawi mu się
                jaką kolwiek gębę
                • Gość: mtv_yo do NIUNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:26
                  mam cię kretynko intelektualna dosć... a idź w piguły z tego posta i tu wiecej
                  nie wracaj bo trujesz innym i jesteś pusta w tym wszystkim ,a tak na
                  marginesie - wykazalaś sie znajomoscią ferdydurke, brawo, tylko,
                  że "jakąkolwiek" pisze sie razem :) życzę 100% z polaka...
                  • Gość: niunia wrzuć na luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:31
                    dziewczyno, bo to nie zdrowe tak się denerwować ;)
                    • Gość: mtv Re: wrzuć na luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:46
                      ja sie juz wcale nie denrwuję ;) zniknij w końcu :)
                      • Gość: niunia Re: wrzuć na luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:28
                        do dobrze :); zamykam się bez odbioru :)
          • elilamasabahtani Re: DO MARCELINY I MINIATURY 02.06.05, 23:01
            Dobrze dziewczyno... ale spokojnie, nikomu nie chce sie czytac przeklenstw
        • Gość: HAHAHAHA Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:20
          fakt ludzie sa chorzy tacy jak osoba ktora zalozyla ten post Po prostu zenada
          hahahaha smiac mi sie chce HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DOBRE

"Wpisujcie sie i piszcie jak Wam poszła matura i z czego zdawaliście a poza

tym jak oceniacie swoje szanse" HAHAHAHAHAHAHAHA a JA MYSLALAM ZE NAPRWDE TO
          JAKAS NORMALNA OSOBA NAPISALA
          • Gość: :P Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 03.06.05, 14:41
            <lol2>
          • Gość: nika Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:56
            glupek z ciebie
      • Gość: rev1 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 21:13
        haha polewka:D
        • nelkaa Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.05, 22:11
          buahahahha...sama nie wiem co po trzecie, brawo!! tekst roku!!!dzieki temu
          tekstowi mam lepszy wieczor:)) pozdrawiam i sie zgadzam pa!
      • Gość: niunia Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:55
        no właśnie, ale moi znajomi mówią to samo :(
        • Gość: izunia Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rybnet.pl 02.06.05, 23:13
          popieram autorke postu w 100%
          po prostun nie moge czytać tych buraków i sama chciałam napisać takiego posta
          ale mnie ubiegłas :) te wszystkie niuńki i inne elementy to ja nie wiem po co
          tuc wchodzą w ogóle ?? (oczywiscie zaraz mi odpisze jaka to ja jestem
          niewychowana i drobnomieszczańska buaha) mam to gdzieś tak na marginesie ...
          noo:) tak więć pozdrawiam normalnych przeciętnych maturzystów :)
          p.s a ta "reszta" to niech sobie wejdźie na forum mensy czy czegoś o podobnego
          co zaspokoi ich wybujałe ambicje :)
    • mtv_yo "Dziekuję" 03.06.05, 10:00
      A i dziekuję osobie, ktora skasowała mój post ;] nie bedę podejrzliwa...
    • Gość: ewcia Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:56
      Zgadzam się z toba!!
      • Gość: miesiek Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:01
        Po co wy sie wszyscy klocicie?
        Czy nie lepiej sie kochac;)?
        • Gość: Hymmmmm Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bartoszyce.com.pl / 212.244.202.* 03.06.05, 11:28
          A ja myslę, że idziemy sie schlac jak dzikie świnie... i po problemie:)))
        • Gość: Egzaminatorka :) Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 03.06.05, 11:33
          W sumie troche zadziwia mnie jedna rzecz... To faktycznie nie jest przyjemne
          czytać, że ktoś bedzie mial więcej punktów od mnie, ale myśle, że nie jest to
          powód żeby pojeżdżac od razu tych ludzi. Zawsze wydawało mi sie, że na forum
          obowiązuje coś takiego jak wolność słowa poglądów, własnego zdania... W każdym
          razie uważam, że osoba podpisująca się jako "ja" dławiona jakś chorą zazdrościa
          wymyśla sobie jakieś "prawdy" na temat miniaturki, która w innym wątki w miłeś
          rozmowie poprostu wykazała się swoją wiedzą. Natomiast co do sprawy Twojego
          wczeniejszego wątku MTV_YO myślę, że może w pewien sposób sprowokowałaś
          chwalipięctwo ludzi i zła możesz być tylko na siebie. Przyznam się szczerze, że
          ja również interpretuje Twoje zachowanie jako coś wypływającego z kompleksów
          azkolwiek myślę, że niunia użyła delikatnie mówiąc słów odrobinę ofensywnych,
          aczkolwiek mimo tego musze się za nia ująć i myślę, że troche szkoda ją
          pojeżdżać, za to że ma racje. Z resztą weźcie pod uwage, że wcześniej była
          waszą współrozmówczynią i w "kluczowej kwestii" podzielała wasze zdanie.

Dziękuję za możliwość wypowiedzi, która mam nadzieje ogranie w pewien sposób
          zaistniałe spory.
    • Gość: sffet BRAWO DLA TEJ PANI!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czajen.pl 03.06.05, 16:58
      BRAWO!!!!!!! TEZ NA TO ZWROCILAM UWAGE ;/
      • jacek1771 Re: BRAWO DLA TEJ PANI!!!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 19:08
        Wy to sami jesteście chorzy hehe. Nie wiem o co wam chodzi wogóle. Dopiero dziś
        weszłem na forum. Zdawałem matmę i francuski i się nie wstydzę źe mi źle
        poszło :E
        Ale mtv to ostra jest: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=23746958
        hehehe ludzie zdecydujcie się ja tam moge słuchać jak poszło innym wsiorybka
        Kurka szkoda że mtv post wykasowany poczytał bym sobie hehehe może ktoś ma?
        Sorki za błędy jak śą i pozdro dla mtv ostra laska jesteś!
    • Gość: ming Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:01
      Zgadzam się całkowicie z Hymmmmm - idzcie na browara. Po co wogóle te spory,
      jeśli ktoś nie chce czytać postów w stylu mam 100% - czy to wystarczy? to niech
      na nie nie wchodzi. Proste jak budowa bomby atomowej. Pozdro.
      • Gość: mtv Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:26
        w ogóle juzzałujeze założyłam tego posta... widzę że q2 jakieś przeszpiegi na
        mój temat sieodbywaja typu co pisałam 3 dni po maturze... dajei juzmi spokój
        sbowcy.. co innego jest siekogoś zapytać jak mu poszło - z namairem na to czy w
        ole zdał... a co innego drzeć ryja na pół polski mam 99% nigdzie sienie
        dostanę. A poza tym trudno tego nie czytać jak to się pojawia na każdym kroku.
        Co do mojej matmy to niech sobei idzie w piguły bo to jest moja porażka po
        klasie humanistycznej, ale chciałam spróbowac. A co do reszty przedmitów
        jakosto bedzie i zejdźcie ze mnie cwaniaki i cwaniary, bo nie wiem czy nie
        zauważyliscie, ale większosć osób na tej stronie jest ZA postem niż przeciw
        niemu i jego autorce. meczy mnie juz to w oóle, q2 nei jesteście tu od tego
        żeby mi coś zarzucac, sprawdzac inne moje wypowiedzie i w oóle. weźcie sie
        postukajcie w łeb! aha i jeszce jedno jakby komus przyszło do głowy zeby mnie
        nadal szpiegowac- dziśna forum miniaturki czy tam kogoś w tym stylu napisałąm,
        ze mam chyba po 100% z kazdego przedmiotu na maturze-oczywiście zorbiłąm to w
        ironiczny sposób gdyz jest to dla mnie żenadą, ale na wszelki wypadek
        sieusprawiedliwiam - Dżizys nie chciałam wybaczcie mi koledzy i koleżanki z
        bezpieki!
        • jacek1771 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 21:44
          sorki mtv źe cię uraziłem nie chciałem tesz tak myśle jak ty. Niepodobało mi
          się co tam jakaś inna panna pisała ale niewwazne. Pozdrowionka nie chciałem
          ciebie urazić na prawdę. Podobają mis sie twoje posty nieżałuj że załoźyłaś
          tego posta bo jest O.k. To ludzie są poje..i. Ty nie.
          • Gość: Hipis Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:47
            Kochajmy się:)
            • jacek1771 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.05, 21:55
              Spadaj pojebusie! Źe mi się podoba kolezanki post to co? Dobrźe że go założyła
              moim zdaniem i to wsszystko. kto tu jest porąbany LUDZIEEEEEEEEEEEE!
              Fajnie gada i juź widac że madra. A ty sp.....
              • Gość: ...... Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:07
                No może ma fajny sposób myslenia na tą sprawe, ale sposób pisania i słownictwo
                jakiego używa jest ponieżej krytyki
    • Gość: nika mtv_yo, popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:10
      mtv_yo, popieram cie jak najbardziej!:) i moze nie u wszystkich, ale u wielu
      nie chodzi tu przeciez o jakies kompleksy, ja spodziewam sie dosc dobrej
      maturki;) ale strasznie mnie denerwuje skad ci wszyscy ludzi znaja juz swoje
      wyniki? niech przelicza i poczekaja - bo jak sie przejada na swoich ocenach to
      dopiero beda miec!:))
    • Gość: S Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:15
      mtv_yo - wreszcie ktoś tutaj PRAWDE napisał!!!! Trochę mnie pocieszyłeś!
    • queenfan1 Ania masz racje i spoko jesteś napisz na ...GG 03.06.05, 22:31
      ... 3408229
      • Gość: mtv__yo SŁUCHAJCIE>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:03
        A co tu ma moje słownictwo do rzeczy? No proszę, przyzwoitki sieznalazły...
        Przepraszam bardzo, ale to jest moaj sprawa jak siewyrażam gdy jestem
        zdenerwoawana. A pzoia tym nie ukrywam tego, że nie jestem potulnai ułozona
        nastolatka i zawsze mówię to, co mi ślina na język przyniesie, a w słowach nie
        przebieram, gdy trzeba kogoś sprowadzic do pionu... Tak wiec wybaczcie wszyscy
        nadwrażliwi na niecenzuralne słownictwo, i zaważcie jednak, iż nawet gdy
        chciałam powiedziec jakieś ostrzejsze słowo, to robilam to bardziej subtelnie
        typu : k..wa.. no ale to tak na marginesie nie mam siekomu tłumaczyc. Też
        cos... robić z posta Anty-wynikowców posta o Kulturze i słownictwie Anny
        K.,,tzn mnie.. i uważam, że na dziswystarczy...dzieki za poparcie internetowi
        współpracownicy :D
    • Gość: ludz Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:41
      To ludzie są poje..i. Ty nie - czuję się urażony. Ta wypowiedz nie jest na
      poziomie osoby dorosłej.
    • Gość: yavanna Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 158.75.130.* 05.06.05, 14:14
      jak ktoś jest kiepski, to jest kiepski, kochanie. a dobrzy mogą się chwalić.
      mając np. CAE [jak 3 osoby w mojej klasie] czy FCE [jak kolejne 2] trudno jest
      mieć z obu poziomów z angola poniżej 90%. dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
    • Gość: oxy_gen_86 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 05.06.05, 18:37
      matury.onet.pl/1,127,8,12439402,34999686,1624329,0,forum.html
      • Gość: mtv-yo Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:46
        Gratuluję, popieram, jestem z Tobą i dzieki za wsparcie - oraz, gowa do góry co
        do historii...każdy wie,że matura była porażka ;)
        • Gość: oxy_gen_86 Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 05.06.05, 22:03
          hehe my "stan 3" musimy się trzymać razem, nie ;)
          • Gość: kicia Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 06.06.05, 09:54
            :))
          • Gość: gosiulka Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 84.13.1.* 06.06.05, 15:59
            kurcze,tak sobie czytam te wasze wypowiedzin i az mi sie slabo robi,bo mature
            mam za rok(jestem w technikum)i kuźwa juz nie wiem co robic???Czego sie uczyc
            jak sie uczyc,i jak do tego wszystkiego podchodzic...Co do tych,ktorzy pisza ze
            na pewna dostana po 90:))punktów to ja nie bylabym taka pewna bo w tym roku
            pisalam juz na sprawdzianach z Polskiego tematy maturalne(uklon w strone mojej
            polonistki)i chociaz wszystkim wydawalo sie ze wszystko napisali oceny byly
            tragiczne:((.A jesli chodzi o CKE to tam siedza ludzie,ktorzy nigdy nie
            uczyli,sa przeambicjonowani i sobie wyobrazaja nie wiadomo co.Jeden wielki
            histeryczny śmiech!!!!
    • Gość: mtv-yop Re: Wy jesteście jacyś CHORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:52
      no to chyba koneic emocji - post chyba już zamkniety, chyba ,że siedalej
      naparzamy :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka