seksi_girl 02.06.05, 18:10 Ktoś już drukował ten formularz na UJ? Jeśli tak, to możecie powiedzieć czy on jest czarno- biały, bo nie mam kolorowego tuszu w drukarce :))) z góry thx :* :* :* :* :* :* :* :* :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edytka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:18 wydrukowałam i jest czarny:)Tylko miałam problem, bo pierwszy raz się rejestrowałam u chłopaka i mu się akurat tusz skończył:)))Ale w domu się zarejestrowałam drugi raz i jest ok:)Na czarno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:11 ale przecież rejestracja jest dopiero po wynikach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 69 Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:58 na prawo można się już rejestrować, bo tam wystarczy tylko zdac maturę, bo przystępuje się do egzaminu. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.csk.pl 02.06.05, 22:35 Ja mam takie pytanko tez do rejestracji na prawo.czy po wydrukowaniu ktos z was wysylal juz te podanie poczta do dziekanatu czy wszyscy osobiscie zanosicie?? bo w informatorze to np. napisali ze wszystkie dokumenty w podpisanej teczce trzeba zlożyć.to mam teczke poczta wyslac wraz z tym potwierdzeniem wpłaty i podaniem??dziwne to troche.help me please :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.Smoczka.ptc.pl 03.06.05, 08:00 a jaki tam nip na formularzuna prawo trzeba wpisac skoro ja zednego nie mam...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:59 Ja zanoszę osobiście,bo jestem z Krk, ale można normalnie w kopercie a4 wysłać to pocztą tylko wyślij poleconym priorytetem.A jeżeli nipu nie masz to nie piszesz,ja nie mam i nie piszę.Tak w ogóle to na nip czeka się chyba tak dlugo jak na dowód,więc to by było idiotyczne wymaganie tego jak maj ą go osoby które pracują albo coś zarobiły i chcą jakieś grosze odzyskać z podatku czy czegoś tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.Smoczka.ptc.pl 03.06.05, 09:59 dzieki Edytko =) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:25 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.csk.pl 03.06.05, 10:48 Ale ty te dokumenty to w teczce zanosisz?? a moze wiesz czy koniecznie trzeba je osobiscie dostarczyc? nie moze np . moja siostra ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:48 no kupię teczkę białą:) i na niej chyba trzeba napisać nr z rejestracji internetowej.Ja zaniosę osobiście,ale myślę,że to nie jest koniczne,bo jak byłam tam składać papiery z moim cłopakiem(wprawdzie 2 lata temu to było)to babka tylko brala papiery i już,a nie sądzę,żeby od tego czasu coś się zmieniło...ale jak nie chce Ci się,nie możesz albo nie jesteś z krk to wyślij pocztą,obejdzie się bez czekania:)aha mam pytanie!!!!!!!Mogę złożyć papiery na 4 kierunki???Chcę na administrację,psychologię,socjologię i psychologię stosowaną,mogę no nie???I jeszcze jedno,bo psychologia i socjologia są na jednym wydziale i jest na nie ten sam egzamin to mogę zdawać na oba te kierunki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: 81.219.117.* 03.06.05, 14:54 niestety nie mozesz zdawac na 2 kierunki z tego samego wydziału, na który jest ten sam egzamin (tak samo jest z prawem i administracją; politologią i stosunkami międzynarodowymi). Musisz zdecydować się na jeden z nich;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szanti Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:30 nie trzeba osobiście, bo ja dziś byłam i pani w sekretariacie nawet nie pytala o nic tylko sprawdzała czy wszystko jest w teczce :) Straszne kolejki są !!!! (tzn. kolejki są na prawo, bo na administarcje to szybciutko idzie :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferrin !!!!!!!!!! IP: 80.51.233.* 03.06.05, 15:02 To trzeba dostarczyc jakies dokumenty? Czy na poczatku nie wystarczy dowod wplaty i wydrukowany formularz???????? A reszta dokumentow po ogloszeniu wynikow??????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Plisssss!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:37 formularz z netu i dowód wpłaty,reszte papierów jak się dostaniesz.Kurde a chciałam na socjo się dostać w razie czego:0/A le jest jeszcze AGH:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferrin :) IP: 80.51.233.* 03.06.05, 15:41 Dzięki, bo już zwątpiłam po przeczytaniu postu niejakiej szanti. Uspokoiłaś mnie. Pozrowienia i powodzenia przy rekrutacji :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szanti Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:41 pisząc 'wszystko w teczce' miałam na myśli to co miało w niej być, czyli dowód wpłaty i ten wydrukowany formularz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferrin Ojej IP: 80.51.233.* 03.06.05, 22:33 Ale ze mnie nieprzytomny człowiek ;P. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Ojej IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.05, 23:20 czyli poki co wystrczy wpłacic i sie przez neta zarejestrowac?a do kiedy te teczki i co ma w nich byc?plis pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GA Re: Ojej IP: *.Smoczka.ptc.pl 04.06.05, 09:10 ile kosztuje taka aplikacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:39 zarejestrować wydrukować i z dowodem wplłaty do 15 czerwca zanieść albo wysłać.Jakaa aplikacja?????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ojej IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:25 a co wpisac w polu NIP jesli go nie mam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:45 nic,przecież go nie masz...a tak w ogóle to wyżej już o tym było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:47 ale mamy go wydrukowac i zaniesc mimo, iz nieamy wyników?niech mi to ktos wytłumaczy.. a ten dowód wpłaty, to jak to?trzeba przesłac pieniądze na jakies konto, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:58 Jaja sobie robisz,prawda????Na prawo i administracje mozna sie juz zarejesrtowac a nawet trzeba.Tam nie trzeba wyników matury.Formularz rejestracji z erk sie drukuje,wplaca flote na konto wydzialu i zanosi na bracką czy tam golebią albo wysyła im pocztą.Wszystko masz na stronie www.law.uj.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:07 ale nie na prawo, na inne wydzialy, np.filologiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:11 Na inne wydziały po otrzymaniu wyników matury,inaczej się nie zarejestrujesz.I przy każdej rejestracji 80 zeta na konto wydziału,a nr konta jest podany na stronie wydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:17 ...A ja mam problem ;( Nie chcialo mi sie zlozyc wniosku o dowód i nie mam, a potrzebny mi jest numer dowodu do wypelnienia formularza ;( Chcialam zdawac na administracje, a teraz nie mam jak...Pomózcie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szanti Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:26 najlepiej zadzwoń na uj i się zapytaj. No bo przeciez nie wszyscy mają już dowód ... Ja w liceum w klasie miałam trzy osoby, które były o rok młodsze, bo wcześniej poszły do szkoły, a przecież tez teraz idą na studia choć dowody będą mieć pod koniec tego roku ... Odpowiedz Link Zgłoś