Dodaj do ulubionych

Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ

02.06.05, 18:10
Ktoś już drukował ten formularz na UJ? Jeśli tak, to możecie powiedzieć czy
on jest czarno- biały, bo nie mam kolorowego tuszu w drukarce :))) z góry
thx :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Obserwuj wątek
    • Gość: Edytka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:18
      wydrukowałam i jest czarny:)Tylko miałam problem, bo pierwszy raz się
      rejestrowałam u chłopaka i mu się akurat tusz skończył:)))Ale w domu się
      zarejestrowałam drugi raz i jest ok:)Na czarno:)
      • Gość: p Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:11
        ale przecież rejestracja jest dopiero po wynikach!
        • Gość: ja 69 Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:58
          na prawo można się już rejestrować, bo tam wystarczy tylko zdac maturę, bo
          przystępuje się do egzaminu. :/
    • Gość: ANIA Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.csk.pl 02.06.05, 22:35
      Ja mam takie pytanko tez do rejestracji na prawo.czy po wydrukowaniu ktos z was wysylal juz te podanie poczta do dziekanatu czy wszyscy osobiscie zanosicie?? bo w informatorze to np. napisali ze wszystkie dokumenty w podpisanej teczce trzeba zlożyć.to mam teczke poczta wyslac wraz z tym potwierdzeniem wpłaty i podaniem??dziwne to troche.help me please :)
      • Gość: maturzystka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.Smoczka.ptc.pl 03.06.05, 08:00
        a jaki tam nip na formularzuna prawo trzeba wpisac skoro ja zednego nie mam...?
        • Gość: Edytka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:59
          Ja zanoszę osobiście,bo jestem z Krk, ale można normalnie w kopercie a4 wysłać
          to pocztą tylko wyślij poleconym priorytetem.A jeżeli nipu nie masz to nie
          piszesz,ja nie mam i nie piszę.Tak w ogóle to na nip czeka się chyba tak dlugo
          jak na dowód,więc to by było idiotyczne wymaganie tego jak maj ą go osoby które
          pracują albo coś zarobiły i chcą jakieś grosze odzyskać z podatku czy czegoś
          tam :)
          • Gość: maturzystka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.Smoczka.ptc.pl 03.06.05, 09:59
            dzieki Edytko =) pozdr
            • Gość: Edytka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:25
              :)
          • Gość: Ania Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.csk.pl 03.06.05, 10:48
            Ale ty te dokumenty to w teczce zanosisz?? a moze wiesz czy koniecznie trzeba je osobiscie dostarczyc? nie moze np . moja siostra ??
            • Gość: Edytka Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:48
              no kupię teczkę białą:) i na niej chyba trzeba napisać nr z rejestracji
              internetowej.Ja zaniosę osobiście,ale myślę,że to nie jest koniczne,bo jak
              byłam tam składać papiery z moim cłopakiem(wprawdzie 2 lata temu to było)to
              babka tylko brala papiery i już,a nie sądzę,żeby od tego czasu coś się
              zmieniło...ale jak nie chce Ci się,nie możesz albo nie jesteś z krk to wyślij
              pocztą,obejdzie się bez czekania:)aha mam pytanie!!!!!!!Mogę złożyć papiery na
              4 kierunki???Chcę na administrację,psychologię,socjologię i psychologię
              stosowaną,mogę no nie???I jeszcze jedno,bo psychologia i socjologia są na
              jednym wydziale i jest na nie ten sam egzamin to mogę zdawać na oba te
              kierunki????
              • Gość: motylek Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: 81.219.117.* 03.06.05, 14:54
                niestety nie mozesz zdawac na 2 kierunki z tego samego wydziału, na który jest
                ten sam egzamin (tak samo jest z prawem i administracją; politologią i
                stosunkami międzynarodowymi). Musisz zdecydować się na jeden z nich;/
            • Gość: szanti Re: Takie głupie pytanie- rejestracja na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:30
              nie trzeba osobiście, bo ja dziś byłam i pani w sekretariacie nawet nie pytala
              o nic tylko sprawdzała czy wszystko jest w teczce :)

Straszne kolejki są !!!! (tzn. kolejki są na prawo, bo na administarcje to
              szybciutko idzie :) )
              • Gość: ferrin !!!!!!!!!! IP: 80.51.233.* 03.06.05, 15:02
                To trzeba dostarczyc jakies dokumenty? Czy na poczatku nie wystarczy dowod
                wplaty i wydrukowany formularz???????? A reszta dokumentow po ogloszeniu
                wynikow??????!!!
                • Gość: ferrin Plisssss!!! IP: 80.51.233.* 03.06.05, 15:13
                  Niech ktos odpowie!
                  • Gość: Edytka Re: Plisssss!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:37
                    formularz z netu i dowód wpłaty,reszte papierów jak się dostaniesz.Kurde a
                    chciałam na socjo się dostać w razie czego:0/A le jest jeszcze AGH:)
                    • Gość: ferrin :) IP: 80.51.233.* 03.06.05, 15:41
                      Dzięki, bo już zwątpiłam po przeczytaniu postu niejakiej szanti. Uspokoiłaś
                      mnie. Pozrowienia i powodzenia przy rekrutacji :).
                      • Gość: szanti Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:41
                        pisząc 'wszystko w teczce' miałam na myśli to co miało w niej być, czyli dowód
                        wpłaty i ten wydrukowany formularz :)
                        • Gość: ferrin Ojej IP: 80.51.233.* 03.06.05, 22:33
                          Ale ze mnie nieprzytomny człowiek ;P. Pozdrawiam
                          • Gość: pola Re: Ojej IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.05, 23:20
                            czyli poki co wystrczy wpłacic i sie przez neta zarejestrowac?a do kiedy te
                            teczki i co ma w nich byc?plis pomozcie
                            • Gość: GA Re: Ojej IP: *.Smoczka.ptc.pl 04.06.05, 09:10
                              ile kosztuje taka aplikacja?
                              • Gość: Edytka Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:39
                                zarejestrować wydrukować i z dowodem wplłaty do 15 czerwca zanieść albo
                                wysłać.Jakaa aplikacja??????????????????????????????????????
                                • Gość: pola Re: Ojej IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:12
                                  dzieki
                                  • Gość: ja Re: Ojej IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:25
                                    a co wpisac w polu NIP jesli go nie mam ?
                                    • Gość: Edytka Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:45
                                      nic,przecież go nie masz...a tak w ogóle to wyżej już o tym było:)
                                      • Gość: ups Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:47
                                        ale mamy go wydrukowac i zaniesc mimo, iz nieamy wyników?niech mi to ktos
                                        wytłumaczy..
                                        a ten dowód wpłaty, to jak to?trzeba przesłac pieniądze na jakies konto, czy
                                        jak?
                                        • Gość: Edytka Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:58
                                          Jaja sobie robisz,prawda????Na prawo i administracje mozna sie juz
                                          zarejesrtowac a nawet trzeba.Tam nie trzeba wyników matury.Formularz
                                          rejestracji z erk sie drukuje,wplaca flote na konto wydzialu i zanosi na bracką
                                          czy tam golebią albo wysyła im pocztą.Wszystko masz na stronie
                                          www.law.uj.edu.pl
                                          • Gość: ups Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:07
                                            ale nie na prawo, na inne wydzialy, np.filologiczny?
                                            • Gość: Edytka Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:11
                                              Na inne wydziały po otrzymaniu wyników matury,inaczej się nie zarejestrujesz.I
                                              przy każdej rejestracji 80 zeta na konto wydziału,a nr konta jest podany na
                                              stronie wydziału.
                                              • Gość: ups Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:15
                                                ok, dzieki.
                                              • Gość: niunia Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:17
                                                ...A ja mam problem ;( Nie chcialo mi sie zlozyc wniosku o dowód i nie mam, a
                                                potrzebny mi jest numer dowodu do wypelnienia formularza ;( Chcialam zdawac na
                                                administracje, a teraz nie mam jak...Pomózcie:(
                                                • Gość: szanti Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:26
                                                  najlepiej zadzwoń na uj i się zapytaj. No bo przeciez nie wszyscy mają już
                                                  dowód ... Ja w liceum w klasie miałam trzy osoby, które były o rok młodsze, bo
                                                  wcześniej poszły do szkoły, a przecież tez teraz idą na studia choć dowody będą
                                                  mieć pod koniec tego roku ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka