animal86 08.06.05, 21:35 kto sie wybiera na polibude do poznania , na jaki kierunek, jaki wynik z matury z przedmiotow potrzebnych na dany kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malutka Re: POLITECHNIKA POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:58 ja chce iść na polibude... a cio z tego wyjdzie to nie wiem, na wydzial informa i zarzadzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiul007 Re: POLITECHNIKA POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:23 ja jak juz pisalem na tym forum 10000 razy ida na automatyke i robotyke a wyniki powiem szczerze bede mial srednie;} narka Odpowiedz Link Zgłoś
animal86 Re: POLITECHNIKA POZNAŃ 12.06.05, 02:31 reaktywacja watku, co tak slabo tylko trojka ludzi wybiera sie na politechnike poznanska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: POLITECHNIKA POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:02 powinnismy sie cieszyc a nie nad tym ubolewac :D ;p he he he pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blender Re: POLITECHNIKA POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:42 Nie dziwić się, co za uczelnia techniczna bierze pod uwage oceny z polskiego pod uwagę... lol. Odpowiedz Link Zgłoś
animal86 Re: POLITECHNIKA POZNAŃ 16.06.05, 01:23 blender czy jak ci tam, jakbys chcialk wiedziec to politechnika poznanska w rankingu uczelni (bardziej szczegolowo politechnik)na 2005 zostala sklasyfikowana na 4 miejscu( nie pamietm jaki to ranking ale przed poznaniem byly tylko akademia gorniczo hutnicza , chyba warszawa i jakas jeszcze jedna szkola) wiec odczep sie i daj se luz !POZNAŃ GÓRĄ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: POLITECHNIKA POZNAŃ IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 11:22 poszukiwani ludzie którzy dostali się na AiZ w Poznania na PP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: POLITECHNIKA POZNAŃ IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 11:23 poszukiwani ludzie którzy dostali się na AiZ w Poznania na PP.>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: POLITECHNIKA POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:02 JA się nie wybieram, ale z mojej klasy (byłej:( wybiera się z 10 osób. Ich preferencje stanowią informatyka i fizyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: AiZ w Poznaniu kto? IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 11:24 kto się dostał i idzie na ten kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: AiZ w Poznaniu kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:24 ja ide na informe (na wiiz)ale jeszcze sie zastanawiam czy nie lepiej polibude warszawska informe od pazdziernika nie wiem kurde do jutra mam czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: POLITECHNIKA POZNAŃ IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 19:18 a byles mk w poznaniu i wawie ogladac budynki wydzialu informatyki??? Odpowiedz Link Zgłoś