reward 17.06.05, 13:32 Sami zobaczcie: www.allegro.pl/show_item.php?item=54911833 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dodunia18 Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:30 No, proszę! Jestem ciekawa, kto jest autorem tego ogłoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:26 Ja jestem autorem tego ogłoszenia,a co ? To są autorskie materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
elilamasabahtani Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA 17.06.05, 14:32 4 dychy za maila?? wow Ja tam nie ide na prawo, tak tylko pozwolilam sobie skomentowac :) Niezle zarobisz, jak ktos to zamowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.05, 16:09 to przemo,albo (czasem sie paweł podpisuje)sprzedaje te materiały.i testy na uj tez w dodatku nie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:20 Wypraszam sobie takich opisów, wszystko jest zgodne z prawem. Nigdy się Paweł nie podpisywałem, zawsze mam swój login. Materiały są przezemnie przepisane na komputer z kursów. A Ty Kajtek nie myl mnie z inną osobą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.05, 16:25 no no no.....i co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:29 Kajtek nie denerwuj mnie, to że może jakieś inne wpisy były z tego samego IP, to nie znaczy że to jestem ja !!! Klikam z Kawiarni intenetowej i nie wypisuj takich jakis rzeczy nierealnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.05, 16:34 nie tylko IP.jeszcze inny mały drobiazg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: PRAWO - UAM - 2005r. - ROZMOWA KWALIFIKACYJNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:38 Nie wiem o co chodzi, ale proszę nie myl mnie z inną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill WAZNE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 18:44 Tak na marginesie..wyslaliscie juz dokumenty.....??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 19:57 Ja byłem osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: WAZNE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 20:30 Ja dopiero dzis wyslalem dokumenty...Mam nadzieje, ze poczta nie zawiedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:37 A idziesz na UAM ? Jak Ci poszła hista ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: WAZNE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 20:43 A czy podpisywalbym sie akurat pod tym watkiem, gdybym nie szedl:)..a tak serio...czy ide..powiem na razie, ze tu skladam...jest to jedno z moich opcji. Jak hista..podstawa calkiem przyzwoicie(pozwole sobie jednak z przyjetej przekornej zasady nie podawac ilosci punktow:P)..choc nie uniknalem paru glupich w sumie bledow...rozszezenie, wiem ze sie nie liczy, pojecia nie mam:)...A wracajac do podstawowego pytania...czy ide. Po tym calym szajsie organizacyjnym z terminami(informacja na stronie jest boska) i dokumentami troche zmalal moj zapal ku tej uczelni.....ale probuje:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:45 Jakim szajsie z egzaminami i terminami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: WAZNE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 20:50 Kochany wydzial PiA ustalil sobie jako termin skladania dokumentow 20 czerwiec..o czym oczywiscie zapomnial poinformowac na stronie...dokumentami...w zwiazku z powyzszym wymagane jest zaswiadczenie od dyrki o zdawanych przedmiotach. Wiem, ze i tak powinno sie samemu dowiadywac o tego typu informacjach, ale ja poczatkowo zaufalem informacjom na stronie. Jakby nie glupi w sumie przypadek, ciagle bym zyl w slodkiej nieswiadomosci...Zastanawiam sie tylko, ile osob sie na to natnie...i straci szanse o ubieganie sie o miejsce...teoretyczne patrzac na to dosc egoistycznie dla mnie to lepiej, ale jednak brakuje tu jednak profesionalizmu ze strony UAM. Mimo wszysto.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:59 Słuchaj ja wątpie w to, bo jak byłem w Dziekanacie to kolejka była około 12soób żeby wejść i złożyć papiery, więc będzie duży przesiew. Dobrze że jeszcze te kursy są bo byłoby cienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: WAZNE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 21:07 Nie no...spoko...Ja niestety mieszkam stosunkowo dosc daleko od Poznania...i raczej srednio mi sie ogolem usmiecha podroz tylko w celu zlozenia dokumentow:)....tym bardziej w celu uzyskania informacji:). Stwierdzam tylko, ze o maly wlos strzelilbym sobie w omowiony powyzej sposob samoboja..Info powinno byc jednak troche konkretniejsze:)...A ze przesiew bedzie spory...to bylo jednak wiadomo na wejsciu..ale i tak bedzie chyba wiekszy luz, niz chociazby na UW...ilosc osob kierujacych sie na prawo zdajacych matme jest jednak w pewien sposob ograniczona..choc..z drugiej strony..wszystkie te osoba zapewne skieruja swe kroki ku Poznaniowi...coz..zobaczymy. Wlasnie..orientujesz sie, w jaki sposob bedzie ustalany harmonogram tych rozmow kwalifikacyjnych...bo z pewnych wzgledow chcialbym to wiedziec wczesniej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:12 Będzie tak, że na pierwszym miejscu do rozmowy kwalifikacyjnej wezmą około 500 osób z matury i jej wyniki, a potem odrzucą połowe przy rozmowie i zostanie 230 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: WAZNE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 21:15 aha...warto wiedziec....:).Choc w sumie bardziej mnie na chwile obecna interesuje ( w przypadku ogolnego dopuszczenia do takowej oczywiscie) prawdopodobienstwo, ze nie bede zdawac tego 11 lipca...tyle:). Mam nadzieje, ze walna to jakos alfabetycznie, czy cos:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARFI3 Re: WAZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:23 Za tydzień w środe będe dużo wiedział, bo będe w Poznaniu i sie dowiem małe co nieco Odpowiedz Link Zgłoś