Dodaj do ulubionych

KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA

18.06.05, 19:48
Hejka :) kto z Was zlozyl papiery na farmacje w Sosonowcu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasmin Re: KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA IP: *.rybnet.pl 18.06.05, 20:32
      Ja złożylam :P
      • Gość: ///// Re: KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA IP: *.info / *.info 19.06.05, 12:42
        ja tez
        • Gość: ona Re: KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 13:37
          a jak myslicie jak wam poszla matura?bo wiem ze wynikia sa w pon przyszy,ale
          hmnn ja jestem z małpolski i cos takiego slyszlam ze podobno polaka nie zdalo
          na poczatku 90% pozniej zmieniali klucz i nie zdalo tylko ... az 50% :| wiec
          nie wiem jak tu mysliec o studiach farmaceutycznych o biol i chemi :{ jak
          polskiego moze nie zdalam-zdalismy koszmar :| a do dzis jeszcze nie ma klucza z
          chemii PARODIA !!!
          • Gość: Jasmin Re: KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA IP: *.rybnet.pl 19.06.05, 15:00
            ..na stronce CKE jakiś jest ;) ja sobie nawet nie liczylam punktów..zobacze jak
            dostane wyniki...grunt żeby nie popadać w paranoje ;>
    • Gość: ona Re: KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:49
      aha
      • Gość: matusia Re: do ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:31
        na CKE jest taki klucz jak dostali nauczuczyciele i nie ma zadnych zmian w
        kluczach poprostu to jest wzór i koniec!!!
        • Gość: ona :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:41
          rozne pogloski chodza!!!
          • Gość: alzarka Re: :P IP: *.info / *.info 20.06.05, 22:00
            wiecie ile osób na miejscejest?
            • Gość: hehe Re: :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:17
              hmn w tamtym roku bylo 4 :)
    • Gość: ;p Re: KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:01
      ???????????????? tylko tyle ?
    • Gość: :P Re: KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:45
      ludzie i jak ????? bo ja jestem zadowolona :)
    • Gość: EH Re: KTO DO SOSNOWCA -> FARMACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:08
      LUDZIE NIKT NIE WYBIERA SIE DO SOSNOWCA ???????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka