majja86 19.06.05, 17:22 mam do was dwa pytania a właściwie prośby.Ma ktos moze przykładowy cew z wosu i przesłałby mi? napiszcie prosze ktory wydruk mam zabrac na cew?strony startowej?z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: CEW z wosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:27 Startowej i z egzaminami. Ale która to ta "startowa"? ta co się wyświetla zaraz po wstukaniu PESELu i hasła??? To głupie pytanie, ale ja nie wiem a czas nagli... Odpowiedz Link Zgłoś
majja86 Re: CEW z wosu 19.06.05, 17:31 no własnie.startowa to ta po wstukaniu peselu.zdajesz wos czy histe?szczerze mowiac nic na ten wos nie umiem.ale bedzie strzelanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszka :) STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:43 ja mam starą mature i w tym roku zdaje CEW na UW (WOS, polski i ang) ale nie bardzo wiem jak to wszystko dziala :) Czy możecie mi powiedziec: 1. czym się rozni poziom podstawowy od rozszerzonego jezeli chodzi o WOS? 2. jaki ja mam zabrac wydruk??!! pierwsze o tym słysze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszka :) Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:48 ok, juz wydrukowałam strone startową ale i tak nie mam pojęcia jak to wszystko ma wyglądac więc bede wdzieczna za wszelkie informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:09 Ja nie zdaję wogle ani z historii ani z WOSu. Z innych przedmiotów. Ale też wydruk musze zabrać... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! 19.06.05, 18:23 skąd macie info o tym wydruku? Nigdzie na stronie nie ma o tym mowy, wspomniany jest tylko dowód. Może coś przeoczyłam? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszka Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:49 ja też nie wiem skąd wiedzą ale na wszelki wypadek można sobie wydrukowac :) a czy ty cos wiesz o formie CEW? czy bedzie wypracowanie, test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majja86 Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 19.06.05, 19:07 na wosie test.jednokrotnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrwhew JJEEEZZZUUU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 19:07 zy wy na prawde jestescie takie pierdoly???przeciez wszystko jest napisane na stronie uw gdzie sa info o cew z wosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszka :) a rzeczywiscie, wszystko tam jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:26 ... oprócz jednej informacji- czy CEW z polskiego sklada sie z pytan do jakiegos tekst, czy są to raczej pytania typu- co kto napisał i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrwhew Re: a rzeczywiscie, wszystko tam jest... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 17:36 podejrzewam ze pytanie beda i takie i takie. w zeszlym roku np bylo zadanie w ktorym byly zacytowane fragmenty 4 wielkich powiesci typu nad niemnem lalka przedwiosnie(bez imion bohaterow i bez jakis specjalnie charakterystycznych wydarzen) i trzeba bylo dopaswac fragmenty do powiesci:))) ogolnie bylo troche zadan z tektem troche gramatycznych i troche typu kto co i gdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sapacz Re: CEW z wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:11 O ktorej jest jutro CEW z WOSU ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś