Dodaj do ulubionych

CEW z wosu

19.06.05, 17:22
mam do was dwa pytania a właściwie prośby.Ma ktos moze przykładowy cew z wosu
i przesłałby mi?
napiszcie prosze ktory wydruk mam zabrac na cew?strony startowej?z gory
dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: CEW z wosu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:27
      Startowej i z egzaminami. Ale która to ta "startowa"? ta co się wyświetla zaraz
      po wstukaniu PESELu i hasła??? To głupie pytanie, ale ja nie wiem a czas
      nagli...
      • majja86 Re: CEW z wosu 19.06.05, 17:31
        no własnie.startowa to ta po wstukaniu peselu.zdajesz wos czy histe?szczerze
        mowiac nic na ten wos nie umiem.ale bedzie strzelanie....
    • Gość: staruszka :) STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:43
      ja mam starą mature i w tym roku zdaje CEW na UW (WOS, polski i ang) ale nie
      bardzo wiem jak to wszystko dziala :) Czy możecie mi powiedziec:

1. czym się rozni poziom podstawowy od rozszerzonego jezeli chodzi o WOS?
      2. jaki ja mam zabrac wydruk??!! pierwsze o tym słysze!
      • Gość: staruszka :) Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:48
        ok, juz wydrukowałam strone startową ale i tak nie mam pojęcia jak to wszystko
        ma wyglądac więc bede wdzieczna za wszelkie informacje :)
        • Gość: niunia Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:09
          Ja nie zdaję wogle ani z historii ani z WOSu. Z innych przedmiotów. Ale też
          wydruk musze zabrać... Pozdrawiam!
      • very_martini Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! 19.06.05, 18:23
        skąd macie info o tym wydruku? Nigdzie na stronie nie ma o tym mowy, wspomniany
        jest tylko dowód. Może coś przeoczyłam?

16%VOL
        22%VAT

--
        takie tam... forum homeopatia
        • Gość: staruszka Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:49
          ja też nie wiem skąd wiedzą ale na wszelki wypadek można sobie wydrukowac :) a
          czy ty cos wiesz o formie CEW? czy bedzie wypracowanie, test?
          • Gość: majja86 Re: STARA MATURZYSTKA- pomóżcie!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 19.06.05, 19:07
            na wosie test.jednokrotnego wyboru
            • Gość: hrwhew JJEEEZZZUUU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 19:07
              zy wy na prawde jestescie takie pierdoly???przeciez wszystko jest napisane na
              stronie uw gdzie sa info o cew z wosu.
              • Gość: staruszka :) a rzeczywiscie, wszystko tam jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:26
                ... oprócz jednej informacji- czy CEW z polskiego sklada sie z pytan do
                jakiegos tekst, czy są to raczej pytania typu- co kto napisał i kiedy?
                • Gość: hrwhew Re: a rzeczywiscie, wszystko tam jest... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 17:36
                  podejrzewam ze pytanie beda i takie i takie. w zeszlym roku np bylo zadanie w
                  ktorym byly zacytowane fragmenty 4 wielkich powiesci typu nad niemnem lalka
                  przedwiosnie(bez imion bohaterow i bez jakis specjalnie charakterystycznych
                  wydarzen) i trzeba bylo dopaswac fragmenty do powiesci:))) ogolnie bylo troche
                  zadan z tektem troche gramatycznych i troche typu kto co i gdzie:)
    • Gość: sapacz Re: CEW z wosu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:11
      O ktorej jest jutro CEW z WOSU ???????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka