billiejean1 24.06.05, 16:32 Bardzo sie boje nadchodzącego tygodnia. Tyle czasu czekalismy i juz za kilka dni bedziemy wiedziec co i jak!! Mam nadzieję, że wyniki nie będą wywieszone na szkolnym korytarzu. :(( Boję sie tez takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: collenn Re: ogromne nerwy !!! IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 24.06.05, 17:23 Wydaje mi się, że nie wywieszą wyników na szkolnym korytarzu. W końcu każdy zna kody swoich kolegów... Głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sówka Re: ogromne nerwy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:06 Czemu nie mieliby wywieszać wyników matury, przecież co roku wywieszają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: ogromne nerwy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:49 jesli waszeszkoly wywieszaja to lamia prawo o ochronie danych ososbowych. U nas w szkole podobno świadectwa maja byc do odebrania w poniedzialek ok godziny 13, no ale sie zobaczy w poniedzailek. Wiem napewno ze list nie bedzie nawet jesli beda wyniki, a swiadectw jesczez nie, ale w sekretariacie wtedy beda listy z dowodem bede mogla sie dowiedziec swoich wynikow. POWODZENIA:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 dane osobowe-paranoja!:P 25.06.05, 09:39 mnie to osobiście wkurza, przecież i tak wszyscy się dowiedzą co inni mieli...wolałabym zobaczyć się na liście...powinni dać możliwość wyrażenia zgody na umieszczenie nazwiska na liście [ach te dane osobowe jeszcze Wasza koleżanka z ławki dowie się jak mieliście na imię] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: dane osobowe-paranoja!:P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.05, 10:53 No tak jovanna....Ty się nie musisz martwić o te swoje 80%-100% procent, wręcz przeciwnie...czemu ktoś nie miałby zobaczyć jak to WSPANIALE Ci poszło?! A pomyśl, że ktoś chce oszczędzić sobie komentarzy typu : "och...tak mi przykro, że nie zdałeś/zdałaś" albo "och...miałeś/miałaś 40% to i tak dobrze, ja w sumie miałem/miałam 80%, ale nie ważne są wyniki" srutututu bla bla bla... Wyniki NIE POWINNY być na tablicy. P.s. ja mam wyniki i świadectwa już w poniedziałek - dowiadujemy się o swoich wynikach dostając do rąk świadectwo. Na szczęście moja szkoła nie zwleka z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
dropito Re: dane osobowe-paranoja!:P 25.06.05, 10:58 zgadzam sie z Kachą ! potem gadka srutu tutu ! kiepskie wyniki z matury to nie koniec swiata... taa , oczywiscie ze nie koniec!dopeiro wtedy sie zacznie! "oj no kazdemu moglo nie wyjsc"...co prawda upierdliwcy i tak sie dowiedza co inni maja ale chcociaz zaczoszczedzilo by to pytan "jak ci poszlo?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak OKE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:27 Wydano rozkaz dyrektorom, że świadectwa dopiero 30.06. Dołączylismy do Łomży i Krakowa :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: OKE Wrocław IP: *.one.pl 25.06.05, 17:13 Oj cos chyba sciemniasz, u nas ma byc normalnie ,a na stronach OKE nic o tym nie pisze. Nie siej strachu, skoro nie masz sprawdzonych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: OKE Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.05, 18:06 U mnie też mają być normalnie świadectwa - 27.06. I tak powinno być wszędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yavanna86 Re: OKE Wrocław IP: 158.75.130.* 25.06.05, 19:12 no i cóż kaHa, powiem tyle-dawniej ludzie zdawali albo nie i to normalnie wisiało na listach, i też byli lepsi i gorsi, i nie histeryzowali, nie tylko teraz tak jest :P na studia się zobaczysz na liście przyjętych...albo nie...i nie będziesz z tego powodu pozywać rektora do sądu, nie? powtórzę jeszcze raz-ludzie powinni podpisywać jakiś miły świstek, czy chcą zobaczyć swoje wyniki na liście, czy nie. i wtedy ci, którzy nigdy nikomu nie powiedzą, ile mają procent(och, 45%), będą mieli święty spokój!!! a ci, którzy są normalni(och,66%), będą wiedzieć szybciej, bez tłoczenia się po świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species ja z OKE Kraków 26.06.05, 12:32 Do niedawna sie trzymałam, ale chwilę temu uslyszałam w radiu, że co 10 osoba nie zdała... Powoli wykańczam się psychicznie i nerwowo- jak to jest, że ktoś już zna wyniki, a ja jeszcze nie? Są równi i równiejsi? Kolejna irytująca rzecz- wszystko zalezy od dyrektora- jeden rozda świadectwa w środę, drugi w czartek- powinni odgórnie zarządzić co, kiedy, gdzie i jak. A tu teraz moja pani dyrektor jest panem i władcą... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: ogromne nerwy !!! 26.06.05, 13:10 Ja niczym się nie przejmowałam. Pierwsze objawy nerwów zaczęły się pojawić wczoraj a dzisiaj to już jest masakra. Najbardziej się boje tego, że przeceniłam siebie w liczeniu wyników... A jeszcze nakręcam się siedząć na forum i czytająć posty o wynikach. A jak zobaczyłam wyniki z Ciechocinka... Szkoda gadać, chciałabym żeby już było jutro... Odpowiedz Link Zgłoś