27.06.05, 00:09
Jest 27,06,2005 czy ktoś gdzieś widzi wyniki?? Bo ja nie!!! I wydaje mi się
że tylko my jesteśmy tak naiwni by na nie czatować. Założe się że w tej
chwili całe to walnięte cke smacznie sobie śpi. Nachodzi mnie pytanie: czy to
aby nie był jakiś spisek przeciw nam?? Ja czuje się oszukana, bo przez całe
to zamieszanie , bardzo sprytnie pozbawiono nas wszelkich praw, które
przysługują CZŁOWIEKOWI. My nie mieliśmy prawa popełnić błędu IM natomiast,
chyba za to płacą. Pozdro dla wszystkich oczekujących na wyrok...
Obserwuj wątek
    • enliberte Re: NO I CO?? 27.06.05, 00:11
      "Przerwa techniczna

Trwa aktualizacja danych o uczniach zdających egzaminy maturalne.
      Przepraszamy za utrudnienia."

To komunikat na stronie OKE Kraków, ozacza to chyba,że wpisują wyniki..Nie
      spodziewajmy się ich jednak przed jutrem popołudniu...
      • fal_len Re: NO I CO?? 27.06.05, 01:32
        komunikat jest stałym komunikatem.. a dane mają być o 8 i tylko dla
        dyrektorów.. wyluzujcie
        • Gość: hjgk Re: NO I CO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 03:51
          No to kur... szturmuje liceum ja im dam swiadectwo 1 ;ipca jak tam dzis wpadne
          to mi wydadza dzic nie ma .... oke krakow mówiło ze maja byc to dzis beda a co
          mi tam ja czasem sie uczyłem w sobbote to nauczyciele niech w sobote tez poza...
          ni ma hu... trza bedzie walczyc o to :) Jest 3.51 własnie sie wybieram do szkoły
          bede koczował zrobie im niespodzialnek:)
          • Gość: marian Re: NO I CO?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.06.05, 08:04
            i bardzo dobrze ! ja tez juz wychodze do szkoly cztowac na wyniki! :] Mimo iz
            wiem, ze beda pewnie pozniej, to olewam ... wole je zobaczyc an wlasne oczy niz
            na jakiejs www. jesli bedzie trzeba zrobie awanture w szkole, jesli bedzie
            trzeba rozwale drzwi do sali z wynikami, jesli bedzie trzeba zrobie parade
            uczniow maturzystow !:) Jesli bedzie trzeba zrobie wszystko, zebym juz mogl spac
            spokojnie wiedzac, ze zdalem .

Pozdrawiam Was, trzymajcie sie cieplo!:) Pamietajcie, ze w zyciu piekne sa tylko
            chwile, a dzis jest ta, ktora nas wszystkich zjednoczy, niewazne, czy w smutku
            cyz radosci ... damy rade
            • Gość: karola Re: NO I CO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 09:17
              W mojej szkole swiadectwa mialy byc 30.06, ale szkola dostala ROZPORZĄDZENIE od
              OKE, ze maja rozdac 27!! moze sie chca troche zrehabilitowac.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka