Gość: kaje11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:09 jak wkleic komentarze do bloga kolezanki jak mi napisze komentarza wyskakuje autor blogu musi potwierdzic komentarz jak to zrobic ?? www.kaje11.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: komentarze 02.09.06, 13:27 Przecież masz tam napisane: "komentarz pokaże się po zaakceptowaniu go przez właściciela bloga". Jak właściciel bloga zaakceptuje to komentarz się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaje11 komentarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:41 przeciez nie pokazuje sie ze mi przyszedl komentarz i nie pokazuje sie czy go zaakceptowac przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: komentarze 02.09.06, 13:43 Pokazuje Ci się. Na stronie głównej Bloxa Na "Liście komentarzy / Trackbacków" Pod notką na liście notek. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: komentarze 02.09.06, 13:55 Właśnie skomentowałem notkę pt. "kufel jest czarny". Zajrzyj do listy komentarzy, na stronę główną bloxa lub do listy notek. PS. "Niema" pisze się "nie ma" Odpowiedz Link Zgłoś