Gość: ja Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:56 ja jeszcze nie mam,a Ty ile masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icelady17 Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 13:43 tez jeszcze nie mam:d dopiero jutro;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iruś Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.tele2.pl 27.06.05, 17:25 ANG 98/58 HIST 73/50 WOS 76/84 Bardzo nie miłe zaskoczenie związane z angielskim i historią. Szkoda wpłaconej kasy?To się okaże, czekam na riposty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iruś Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.tele2.pl 27.06.05, 17:26 "niemiłe" :P to może ja jeszcze przemyśle to dziennikarstwo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icelady17 Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 17:29 e ja mysle ze sie dostaniesz:))) u mnie z historia bedzie gorzej:P taaaaaaaaaaaak strasznie jej nie lubie:P ale ciii...:). a uczucie sie jeszcze do egzaminow? ja mam caly czas kursy, prawie do 8 lipca:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:30 bez przesady,to tylko 50% punktów ktore możesz zdobyć.myśle ze wszystko rozegra sie na teście predyspozycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icelady17 Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 17:34 wlasnie, w sumie test predyspozycji jest najwazniejszy:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iruś Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.tele2.pl 27.06.05, 17:37 Otóż to! Zaraz siadam do nauki. Najgorsza będzie adiustacja. Konferencja - jakoś pójdzie, na kursach zaliczałem Test wiedzy o mediach? Raczej dadzą tekst do napisania. Tak coś czuję:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icelady17 Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 17:40 wole jednak wiedze o mediach:D:P, a co do adiustacji to jest troche zakrecona zwlasza ze czasem pozmienialabym cale zdania:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.asia Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 19:02 (HP+ HR + WOSP+ WOSR)) · 0,1 + (JOP + JOR .) · 0,05 Wpisujcie już wyniki ! Ja mam 399,5 punkta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iruś Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.tele2.pl 27.06.05, 20:07 Ja na prawdę nie wiem jak to liczycie:) 399? Mi wyszlo w takim razie 361 - licząc podobnym sposobem. Coś czuje, że Wańkowicz mi się kłania:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:20 hm,a tak a propos testu to czy już wiadomo jak on będzie wyglądał? bo dzwoniłam mniej więcej tydzień temu do dziekanatu i pani nawet nie wiedziała ile będzie części;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.asia Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:08 Będą 3 części : adiustacja stylistyczno-językowa, sprawozdanie z konferencji prasowej i test z wiedzy o mediach (ta część jest największą niewiadomą). Odpowiedz Link Zgłoś