Dodaj do ulubionych

DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MATUR

27.06.05, 12:52
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:56
      ja jeszcze nie mam,a Ty ile masz?
      • Gość: icelady17 Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 13:43
        tez jeszcze nie mam:d dopiero jutro;]
    • Gość: iruś Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.tele2.pl 27.06.05, 17:25
      ANG 98/58
      HIST 73/50
      WOS 76/84

Bardzo nie miłe zaskoczenie związane z angielskim i historią.
      Szkoda wpłaconej kasy?To się okaże, czekam na riposty.
    • Gość: iruś Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.tele2.pl 27.06.05, 17:26
      "niemiłe" :P
      to może ja jeszcze przemyśle to dziennikarstwo..........
      • Gość: icelady17 Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 17:29
        e ja mysle ze sie dostaniesz:))) u mnie z historia bedzie gorzej:P
        taaaaaaaaaaaak strasznie jej nie lubie:P ale ciii...:). a uczucie sie jeszcze
        do egzaminow? ja mam caly czas kursy, prawie do 8 lipca:(
      • Gość: a. Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:30
        bez przesady,to tylko 50% punktów ktore możesz zdobyć.myśle ze wszystko rozegra
        sie na teście predyspozycji:)
        • Gość: icelady17 Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 17:34
          wlasnie, w sumie test predyspozycji jest najwazniejszy:]
    • Gość: iruś Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.tele2.pl 27.06.05, 17:37
      Otóż to!
      Zaraz siadam do nauki. Najgorsza będzie adiustacja.
      Konferencja - jakoś pójdzie, na kursach zaliczałem
      Test wiedzy o mediach? Raczej dadzą tekst do napisania.
      Tak coś czuję:P
      • Gość: icelady17 Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 17:40
        wole jednak wiedze o mediach:D:P, a co do adiustacji to jest troche zakrecona
        zwlasza ze czasem pozmienialabym cale zdania:D:D
    • Gość: k.asia Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 19:02
      (HP+ HR + WOSP+ WOSR)) · 0,1 + (JOP + JOR .) · 0,05
      Wpisujcie już wyniki !
      Ja mam 399,5 punkta
      • Gość: iruś Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.tele2.pl 27.06.05, 20:07
        Ja na prawdę nie wiem jak to liczycie:)
        399? Mi wyszlo w takim razie 361 - licząc podobnym sposobem.
        Coś czuje, że Wańkowicz mi się kłania:(
        • Gość: a. Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:20
          hm,a tak a propos testu to czy już wiadomo jak on będzie wyglądał?
          bo dzwoniłam mniej więcej tydzień temu do dziekanatu i pani nawet nie wiedziała
          ile będzie części;/
    • Gość: k.asia Re: DZIENNIKARSTWO NA UW!!!!! WPISUJCIE WYNIKI MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:08
      Będą 3 części : adiustacja stylistyczno-językowa, sprawozdanie z konferencji
      prasowej i test z wiedzy o mediach (ta część jest największą niewiadomą).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka