Dodaj do ulubionych

Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki

• jakub_86 co wiecie o informatyce i ekonometrii? 19.07.05, 19:36
      jak w temacie. piszcie wszystko, co wiecie o informatyce i ekonometrii na
      poznanskiej ae. poziom, wymagania, czy ciezko sie utrzymac, czy duzo trzeba sie
      uczyc, jakie sa perspektywy na przyszlosc, czy latwo znalezc prace i takie tam
      inne.
      a takze, jezeli sie orientujecie, to czy ciezko o mieszkanie w poznaniu i
      znalezienie wspolokatorow.
      bede dzwieczny za wszelkie odpowiedzi na temat :)
      • Gość: ziokes Re: co wiecie o informatyce i ekonometrii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:44
        czlowieku - jezeli sie uczysz w miare systematycznie to na pewno zdasz - odpada
        srednio zazwyczaj tylko ok 3% ludzi wiec trzeba byc zdolnym aby opdasc z
        mieszkaniem jest jak wszedzie POMYSL!
        • jakub_86 Re: co wiecie o informatyce i ekonometrii? 19.07.05, 20:04
          na pw na niektorych kierunkach z tego co slyszalem odpada wiecej, a jaki jest
          poziom akademii w poznaniu na tym kierunku - nie mam pojecia. chyba uzasadnione
          bylo moje pytanie, tym bardziej, ze ludzie pisza, ze ciezko jest z jezykami i z
          matma. nie sadzisz?
          owszem, ucze sie systematycznie, ale chce po prostu wiedziec. trudne, prawda?
          • Gość: ei3086 Re: co wiecie o informatyce i ekonometrii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:24
            podobno na UJ-cie połowa miejsc jest dla gegry, połowa dla histy. Może tu
            podzielą na trzy?
            • Gość: karolinka-b Re: co wiecie o informatyce i ekonometrii? IP: *.debnet.pl 19.07.05, 20:37
              Boże tylko nie od 158 bo się załamie:-((((((a niech ktos mi powie na co można sie powołać w odwołaniu?????
    • Gość: do marudy Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.debnet.pl 19.07.05, 20:40
      a kiedy tam dzwoniłas/es?
      • Gość: maruda Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 19.07.05, 20:45
        Dzisiaj po południu.
        • Gość: karolinka-b Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.debnet.pl 19.07.05, 20:54
          pomódlcie się ze mną żeby sie jeszcze zastanowili i obnizyli do 150
          • olaaa2 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 19.07.05, 21:17
            Skoro tak podali to pewnie już nie zmienią :(
          • Gość: marck_zg Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:17
            nie do 150 tylko do 149 bo ja mam akurat 149.5...:P
            • Gość: karolinka-b Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.debnet.pl 19.07.05, 21:27
              no to do 149:-))
              • Gość: marck_zg Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:30
                no teraz jest ok!!
                • Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:32
                  ale to pewnie nie sa ostateczne progi...jutro zadzwonie i wszystko sie
                  wyjaśni :D:D:Da my wszyscy gadamy o wydziale zarządzania??? to czemu nikt nic o
                  ekonomi nie mowi???
                • Gość: marta Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:32
                  to moze jeszcze nizej :P???
                  • Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:37
                    no mysle ze nizej niz 149 nie da sie :/ to juz ostateczna najbardziej obnizona
                    granica.
                    • Gość: karolinka-b Odwołanie IP: *.debnet.pl 19.07.05, 21:40
                      a czy ewentualne odwołanie jest mozliwe?????co tam napisac?
                      • jakub_86 Re: Odwołanie 19.07.05, 21:42
                        ktos tu pisal, chyba @as, ze nie.
                    • Gość: do al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.debnet.pl 19.07.05, 21:40
                      al dente na jaki kierunek składałes??
                      • Gość: ziokes Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:46
                        ale jestescie w gorqacej wodzie kapani......
                        • olaaa2 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 19.07.05, 21:48
                          A o wydziale ekonomii wie ktoś cos???
                          • ziokes Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 19.07.05, 21:51
                            ale mam NEWSA - podobno 22 lipca maja byc wyniki i wtedy poznamy progi -
                            slyzeliscie juz o tym? he?
                            • Gość: karolinka-b hehehehehhe IP: *.debnet.pl 19.07.05, 21:52
                              ale dałes ciała!!!!to juz dawno wiadomo a mają cyc nawt 21 wieczorkiem:-)
                              • Gość: ziokes Re: hehehehehhe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:55
                                mam nadzieje ze zartowalas bo moj poprzedni post byl czysta ironia na to co wy
                                wygadujecie na tym "forum"
                                • jakub_86 Re: hehehehehhe 19.07.05, 21:56
                                  zaloz inne lub sie przenies ... nie widze prostszego rozwiazania.
                                  • Gość: al dente Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:01
                                    ja składałem na zarządzanie i marketing.
                                    • Gość: ziokes Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:05
                                      jakubie1786 - slyszales kiedys o kastracji - szybki zabieg a pomoze
                                      • jakub_86 Re: 19.07.05, 22:07
                                        rozumiem, ze polecasz jako kastrat? ;)
                                        • Gość: ziokes jakubie łosiu bagienny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:12
                                          wydaje mi sie ze potrzebny ci jest zabieg lobotomii ( jak nieuku nie iwesz co
                                          to jest to spr w slowniku) bo gadasz tak jak nacpany
                                          • jakub_86 jakis ty madry ... 19.07.05, 22:17
                                            pl.wikipedia.org/wiki/Lobotomia
                                            nie rozumiem, na jakiej podstawie mnie obrazasz.
                                            gadam przeciez tak samo glupio jak ty.
                                            ty sie czepiasz, ja sie czepiasz.
                                            a fakt, ze nie wiedzialem, co to jest lobotomia, wcale nie swiadczy o tym, ze
                                            jestem nieukiem.
                                            • jakub_86 Re: jakis ty madry ... 19.07.05, 22:29
                                              czytajac niektore posty, czesciowo jednak jestem w stanie cie zrozumiec ...
                                              odpis notarialny ... ehh.
                                    • olaaa2 Re: 19.07.05, 22:05
                                      ja tez na zarządzanie i marketing i na ekonomie
                                      • Gość: marck_zg Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:08
                                        ja na stosunki miedzynarodowe ...mam nadzeje ze nie jest to najbardziej
                                        oblegany kierunek ...ale znajac moje szczescie pewno jest :P
                                        • olaaa2 Re: 19.07.05, 22:09
                                          ja wczoraj dzwoniłam i nic mi nie powiedzieli spróbuje jutro
    • Gość: moniaaaa Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:27
      ja sei lwasnie zalamalam, przeczytalam ze nie moznabylo skaldac odpisow
      notarialnych(chco nie jestem tego pewna na 100%)a dokumenty wysylalam poczta. i
      cpo teraz bedzie????nie beda mnie wogole brali pod uwage w postepowaniu
      rekrutacyjnym???? jak ktos cos wiecej wie to prosze pisczie , z gory
      dziekuje!!!!
      • Gość: T Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 19.07.05, 23:08
        Nie musisz sie zupelnie martwic!!!
        Ja skladalem osobiscie i takze dalem odpis notarialny. Pani powiedziala,ze nie
        ma to dla nich teraz znaczenia, jesli natomiast zostanie sie przyjetym beda
        zadali oryginalu badz odpisu oryginalu!!! Takze nie martw sie!!! Wszystko jest ok!!!
        Pozdr
    • Gość: moniaaaaa Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:29
      ja mam 135, mam jakas szanse???
      • Gość: ola Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:35
        ja mam podobnie i jestem zalamana:(- juz to tu pisalam
      • Gość: Muszę_się_dostać:D Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:52
        Ja mam 137,5 i złożyłem na ekonomię. Ale niestety próg będzie około 145 (tak przewiduję), zniży się może maks o 5 pkt, bo z 500 osób z pewnością jakieś 30 jak nie więcej zrezygnuje.
        • Gość: kruk Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.07.05, 03:44
          Mam nadzieje ze Twoje przewidywania sie sprawdza, jednak moim zdaniem bedzie o
          to bardzo ciezko ja mam 148pkt i sie juz praktycznie nie stresuje wiem ze sie
          nie dostane, jak we wrocku na ZI prog byl 144 :) a w Poznaniu jest zwykle
          wiekszy prog, jendak moze ktos wie jak jest z odwolaniami, w razie czego zawsze
          mozna napisac, wiec jak ktos cos wie niech pisze,
          Dzieki
    • karolinka-b Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 19.07.05, 22:48
      kurcze ale z was gapy:-(a nie pytałyscie w dziekanacie co teraz??
    • marcianna Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow? 20.07.05, 09:28
      ..i otrzymal informacje w dzieknacie? czy to tylko Wasze pobozne zyczenia?
      pozdrawiam
      • Gość: kitri Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:41
        ja to sie mofle zeby te wasze progi sie posprawdzaly bo mam 164 pnkty i sie
        boje jak cholera bo na sgh mam malo punktow i chyba lipa.ale i tak ae jest
        fajniejsza od sgh,a poznan od wawy!VIVA POZNAN,heheeh;)
        • Gość: ziokes Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:33
          viva la France viva la Paris viva la Zinedine Zidane viva la Ae w Poznaniu :)
        • Gość: k8 Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 10:33
          A ile masz na SGH (napisz czy z PP czy bez)?
          • Gość: kitri Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:28
            na sgh mam 227 punktow bez pp,jak mi dobrze poszla pp to wierze ze jeszcze moze
            na1000miejscu mnie wepchna:)
      • Gość: netka19 Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.pl 20.07.05, 10:47
        Do jutra juz tu chyba nie wejde.Nerwy mnie zjedza.Stracilam nadzieje, ze ze
        swoimi 155pkt dostane sie na wydzial ekonomii.Qrde,skad tyle geniuszy sie
        wzielo:->
    • marcianna Nie trac wiary 20.07.05, 10:56
      i na pocieszenie zajrzyj na strone AE Wroclaw. To daje obraz o prawdziwych
      punktach uzyskanych podczas rekrutacji.
      pozdraw
      • Gość: ziokes Mariola vs Genek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:58
        InTeRnEt KlAmIe
      • Gość: netka19 Re: Nie trac wiary IP: *.pl 20.07.05, 11:09
        Dzieki:-) Fajnie by bylo postudiowac sobie na AE Poznan.Jak cos to zawsze mam
        swoje miejsce na ekonomi na UO ale to nie to samo.Skrajny minimalizm.
    • marcianna internet klamie? 20.07.05, 11:15
      raczej jego uzytkownicy.
      jak myslisz jaki procent wypowiedzi to odpowiedzi szczere?
      moze mialam nie zaczynac tego watku...........
      • Gość: marta Re: o wynikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:18
        patrzac na wyniki na AE wrocławskiej ludzie ktorzy wypisuja tu swoje kosmiczne
        wyniki nie maja sie czym przejmowac i histeryzuja chcac zwrocic na siebie
        uwage. a ludzie ktorzy pisza ze maja 193 punkty na 200 mozliwych i "maja
        nadzieje" ze sie dostana to dla mnie czysta kpina.
      • Gość: trefl Re: internet klamie? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 20.07.05, 11:21
        Czy ktos probował się dzisiaj dodzwonić na AE? Wiecie może cos nowego o progach?
        • Gość: conccita Re: internet klamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:23
          cos mi sie tu nie zgadza!!!
          sami wiecie ze AE nie udziela zadnych informacji telefonicznie o rekrutacji a
          tym bardziej o progach!!!! a tu nagle takie informacje otrzymaliscie i to
          jeszcze na pare dni przed ogloszeniem wynikow rekrutacji!!!!!
          To sa wasze jakies tam opinie a nie sprawdzone informacje!!!!
          Niepotrzebnie siejecie panike wsrod nas!!!!
    • Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:53
      przed chwilką dzwoniłem do AE i wyniki maja byc w internecie od rana w piątek a
      nie jaki niektórzy gadali ze od czwartku wieczorem.a jeśli chodzi o progi to
      udało mi sie wyciągnac ze jeszcze sie zastanawiają i próg bedzię wynosił 150-
      160 pkt.mówie o wydziale zarządzania :) pozdro
      • Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:57
        i to nie jest żadna ściema, mowie poważnie.bo w sumie po co mam sciemiać
      • Gość: kasia Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:06
        Pod jaki numer dzwoniłeś ja też spróbuje
        • Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:10
          0-61 85 693 92 ale oni chyba odbierają w godzinach 11-13 ale próbuj
          • olaaa2 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 20.07.05, 13:20
            Ja dzwoniłam i to samo mi powiedziano
          • Gość: Junka Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:22
            Ja skladalam na wydzial ekonomii, ale wydaje mi sie ze taki prog jak napisales,
            to jest jak najbardziej rzeczywisty :] Pozdrawiam! W koncu ile niby mialby
            wynosic? :> Osobiscie uwazam ze napewno nie wyzej niz 160!
            • Gość: ... Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:43
              mi mowili, że w czwartek :> ale trudno byle szybko:) bardzo sie ciesze juz na
              ten próg ponizej 160 bo mam dokładnie 161,5 :D
              • Gość: :))) Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: 62.233.177.* 20.07.05, 13:49
                No to mam nadzieję, że spotkamy się w październiku na wspólnym piwie :D Co
                prawda we Wrocławiu jest więcej miejsc do imprezowania, ale na AE do Wrocławia
                się na razie nie dostałem, więc będzie trzeba rozruszać ten Poznań :) A ja
                dzięki geografii mam 171,5 pkt. :)
                • Gość: Junka Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:58
                  Ja mam 162,5 i nie dzieke geografii.. heh :] Pozdro..
                  • 7u8 Katowice żyją już w innym świecie 20.07.05, 14:56
                    mamy wyniki, ale nie wiemy jaki próg. Na ekonomię na pewno niżej niż 139, bo
                    znam osobę, co tyle ma
                  • 7u8 Katowice żyją już w innym świecie-błąd 20.07.05, 14:57
                    mamy wyniki, ale nie wiemy jaki próg. Na ekonomię na pewno NIE niżej niż 139,
                    bo znam osobę, co tyle ma
    • marcianna pozostaje czekac... 20.07.05, 14:19
      na piatkowy poranek....
      do zobaczenia w pazdzierniku
      • Gość: mit Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:35
        Ja jutro rano będę w Poznaniu, więc pójdę na AE i zapytam czy już mogą podać próg. Powiem, że nie jestem z Poznania, nie mam internetu itd. i nie mogę czekać ;->
        • Gość: marta Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:38
          a co wiecie o progu na ekonomie?
          • Gość: KtOś TaM Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:47
            jaki jest próg na ekonometrie!? słyszałam że tam jest najmniej osób!
            • Gość: mksk Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:48
              Najmniej. Ale wszyscy ponad 180 ;-)
              • Gość: conccita Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:53
                wiecie moze czy progi sa ustalane na poszczegolne wydzialy (czyli bylyby 3
                progi) czy sa rozne progi na poszczegolne kierunki ( 7 progow)??????? jesli
                bylaby ta 2 opcja to sa zawsze wieksze szanse dostania sie bo wiadomo ze
                najberdziej oblegane kierunki to ekomomia i stosunki miedzynarodowe!!!
                • Gość: Junka Re: pozostaje czekac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:08
                  Napewno będzie na wydziały, bo kierunki podawaliśmy tylko jako preferowane..
                  nie wybierało się ich już na stałe.
                  • Gość: chmurka Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:15
                    Juz wiem ze sie dostalam na psychologie na UJ wiec chyba zwolnie Wam miejsce na
                    Ekonomii, chyba ze zmienie decyzje ;) Bo chyba majac 185,5 ptk powinnam sie tu
                    dostac Pozdrowka
                    • Gość: Junka Re: pozostaje czekac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:21
                      Chyba? Bardzo smieszne ;P Ja mam 162,5 i uwazam ze rowniez sie dostane :P
                      Pozdro :]
                  • Gość: chmurka Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:20
                    Chyba Wam zwolnie miejsce na Ekonomii bo dostalam sie na psychologie na UJocie
                    Chyba ze zmienie zdanie i pojde tu ;) Bo chyba z 185,5 ptk powinnam sie dostac
                    Pozdrowka
                    • Gość: Michał Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:36
                      Piszecie wszyscy o progu na zarzadzanie. Dowiadywal sie ktos moze o progu na
                      EKONOMIĘ?
                      • Gość: karolinka-b do chmurki IP: *.debnet.pl 20.07.05, 18:26
                        to zrezygnuj z AE i powiedz im to jeszcze telefonicznie zeby wiedzieli wczesniej ze duzo osób zrezygnuje i dali próg od 150 pozdrówki:-))
    • Gość: mario Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:06
      a rezygnuje moze ktos kto sie dostał do krakowa na AE bo tam juz sa
      wyniki...piszcie wydziły i kierunki..
      pzdr :-)
      • Gość: lunatic Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:06
        wariuje z nerwow... :/
        • jakub_86 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 20.07.05, 21:11
          idz pobiegac. ja zaraz ide, bo tez swiruje. zostalem przyjety do katowic, na
          ktore sie zdecydowalem, ale jakos radosc minela mi juz dwie godziny po
          dowiedzeniu sie o tym.
          • Gość: lunatic Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:20
            chyba jestesmy w podobnej sytuacji... mam 159pkt, i jak bedzie prog 160 to nie
            wiem co zrobie...
            tyle, ze mnie jeszcze nigdzie nie przyjeli... :(((
            • jakub_86 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 20.07.05, 21:24
              ja mam 159,5, ale to juz raczej nieistotne. zdania raczej nie zmienie.
              ide biegac. powodzenia, a wlasciwie szczescia zycze.
              • Gość: karolinka-b do Jakuba IP: *.debnet.pl 20.07.05, 21:31
                to zadzwon wczesniej i powiedz ze rezygnujesz:-)))bedą wiedziec ze jeszcze
                przed wynikami rezygnują ludziska:-)
    • Gość: :) Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:05
      up
      • Gość: meg Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:28
        A czy ktoś z Was składał również podanie do Krakowa i ma zamiar zrezygnować
        jeśli dostanie się do Poznania?
        Piszcie, proszę
        • Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:34
          oj chyba o tej godzinie niczego sie nie dowiesz :/ wszyscy juz śpią !!!
        • Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:07
          raczej małe szanse....
          czy w poznaniu to sa jakies egzaminy dla staromaturzystow?
          bo moze i tu sie okaze ze progi beda wynosil po 190 tak dla odmiany...?
          eh..jestem zla, wszystko przez ten krakow, takie progi dali, ze glowa mala....
          • Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:20
            dzwonilam
            prog na ekonomie wynosi +-162pkt

DOSTALAM SIE!!!!:):):)
            • Gość: MARTA Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:30
              bardzo wysoki ten prog w porownaniu do progu na AE Wrocław gdzie wynosil 133....
              • Gość: :P Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:04
                zalezy na jakim wydziale, ja ze 139 sie nie dostalem :(
            • Gość: aga Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:38
              oby to prawda byla........
            • ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 12:51
              Gość portalu: nightdream napisał(a):

> dzwonilam
              > prog na ekonomie wynosi +-162pkt
              >
              > DOSTALAM SIE!!!!:):):)

O jessu, to ja też :)
              nightdream do zobaczenia w październiku na uczelni :D

A tak na serio, obyś miał(a) rację...
              • Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:59
                a pewnie...:)
                bede musiala czekac na wyniki odwolania w krakowie, ale poznan chyba bedzie
                najlepszy z tego wszystkiego...:):):)
                powiedzcie mi - jak to jest...
                niby na zarzadzanie wiecej chetnych a na ekonomii wyzszy prog..?
                z reszta...co mi tam...
                jeszcze sie nie ciesze...;) musze to zobaczyc na wlasne oczy...:)
    • falqs Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 08:06
      ja skladalam do wrocka krakowa i poznania ;) wszedzie na stosunki- jestem juz
      we wroclawiu i krakowie, wiec poznan to juz da mnie formalnosc bo zostaje na ae
      w kraku. Jezli sie dostane to rezygnuje:)
      • ironic86 158!!!!!!! 21.07.05, 10:17
        aaaaa.. dostalam sie!!! prog na zarzadzanie 158 ;DDDD!!!!!!!
        • Gość: it's me Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:24
          A Skąd wiesz?? a jaki próg na ekonometrie!?
        • Gość: zzz Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:25
          skad wiesz???
          • Gość: ironic86 Re: 158!!!!!!! IP: *.ct.com.pl 21.07.05, 10:33
            dzwonilam ;]
            • Gość: nightdream Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:36
              a ja probuje ale nie moge sie dodzwonic....;d
              • ironic86 Re: 158!!!!!!! 21.07.05, 11:04
                dzwonilam na ekonomie... prog jeszcze nie ustalony, ale cos w okolicach 160
                [prawdopodobnie 162]
                wiecej bedzie wiadomo po poludniu
                • Gość: nightdream EKONOMIA-162 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:18
                  potwierdzam, potwierdzam!!
                  tez dzwonilam, tez pan powiedzial ze na ekonomie prog jest ok 162 +-2 pkt

DOSTALAM SIE!!!!!:):):)
        • Gość: nornik Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:01
          pod jaki numer tak w ogóle dzwoniłas? ja w biurze rekrutacji dowiedziałam sie ze
          wyniki jutro a na wydziale ciagle zajete ;/
          • Gość: ironic86 Re: 158!!!!!!! IP: *.ct.com.pl 21.07.05, 11:10
            061 856 93 97
            • Gość: nornik Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:16
              robisz sobie jaja ?:>
              • Gość: Junka Ekonomiaa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:43
                Ejj, stresujecie mnie.. to jak ja mam 162,5 to co? moze sie dostane a moze
                nie.. hmm ;/
                • Gość: zzz Re: Ekonomiaa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:48
                  oj..no to jestes w bardzo stresujacej sytuacji..:P
                  bedzie dobrze...
                  pol punktu...co to jest...
    • Gość: it's me Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:06
      progi są ustalone na konkretne kierunki?? czy takie same na każdym wydziale!?
      • Gość: as Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:10
        na 3 wydzialy 3 progi
        • Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:16
          no i pan powiedzial ze kierunki nie sa zobowiazujace, wybiera je sie dopiero po
          drugim roku (albo na drugim, tego pewna nie jestem bo on chaottycznie tlumaczyl:P)
          • Gość: as Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:20
            kierunki i specjalnosci wybiera sie po drugim roku. wyjatek jest tylko dla
            studentow ktorzy chca informatyke i ekonometrie - oni wybieraj po pierwszym roku
      • Gość: netka19 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.pl 21.07.05, 12:47
        tak jak przypuszczalam..braklo mi troche ;-(
    • marcianna nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije 21.07.05, 12:22
      jw
      • Gość: conccita próg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:34
        jeśli ten prog na zarzadzanie wynosi 158 pkt to sie NIE DOSTALAM!!!
        kurcze ale jestem zla!!!:-(((((( tak chcialam tu studiowac!!!! no ale mowi sie
        trudno!
        a nie wiecie jak jest z tymi odwolaniami??? mozna sie w koncu odwolywac czy
        nie???
      • Gość: nightdream Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:35
        ojej...
        groznie to zabrzmialo...;)
        slowo daje ze tak mi powiedzieli w rekrutacjach...
        zadzwon sama ewentualnie zeby - jakby co - bylo nie na mnie tylko na tego
        pana...:P:P:P
        • Gość: marta Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:50
          prog na ekonomie wynosi 163 punkty
          • ala1986 Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije 21.07.05, 12:53
            163? marta skąd to wiesz? kurcze jak tak będą dalej podwyższać to moje 169 może
            nie starczyć :(
            • Gość: marta Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:05
              dzwonilam. moje nie starczyly ;/ ale tak to jest jak sie historie zdawalo na
              maturze... wszedzie do tylu i niesprawiedliwie;/
              • Gość: HI STORY Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.daminet.pl 21.07.05, 13:20
                Matura z geografii nie równa się poziomem trudności do historii. Powinien być inny przelicznik na AE dla maturzystów z historią i geografią.Do matematyków nie mam żalu,bo też nie wypadli najlepiej.
                • Gość: marta Re: historia matematyka geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:26
                  to niestety bylo juz wiadomo od razu po maturach ze z historia nie bedzie nam
                  łatwo. podobno w jakiejs szkole ekonomicznej podzielono wszystkie miejsca na 3
                  i wybrano najlepszych geografow, historykow i matematykow. to byloby
                  najuczciwsze... na Ae postanowieono przyjac samych geografow
                  • Gość: agussos historia----> tragedia;/ IP: 86.63.100.* 21.07.05, 16:19
                    tragedia z ta historia:( tak jak pisali w Rzeczpospolitej:( zdawales historie-
                    przegrales indeks:( jestem zalamana i wciekla na ta cala pseudo mature, ktora
                    miala przeciez byc taka sprawiedliwa i ulatwiac nam start na studia:( szlag
                    mnie juz trafia!!! nie mozna porownywa poziomow matury z geografii i historii:(
                    to jest nie fair:(((( cholerka zawsze wsrod najlepszych albo i najlepsza, a
                    teraz ehhhh...HISTERIA raczej a nie historia;/
              • ala1986 Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije 21.07.05, 13:28
                Dzwoniłam i jakaś Pani powiedziała mi, że wyniki będą już dzisiaj późnym
                popołudniem w internecie :)
                • Gość: bartek Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 21.07.05, 13:41
                  skoro jest 158 i 162 to ja z moim 155 sie nie dostalem. trudno. pojde na
                  zarzadzanie prywatnie.
                • Gość: nornik Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:41
                  mi podejrzewam ta sama pani powiedziała dokładnie to samo plus to ze z moimi
                  punktami (161,5) moze byc ciezko , co dla mnie jest jednoznaczne;] mowiła tez ze
                  obrad ynad progiem jeszcze trwaja
                  ch***** jest ;/ na sgh tez sie raczej niedostane wiec ekonomia na UMK na mnie
                  czeka ;/
        • Gość: ~~M@K~~ Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.eltronik.net.pl 21.07.05, 17:55
          no ja wlasnie dzwonilem i powiedziano mi ze ponizej 201 pkt nie ma co wogole
          miec nadzieji, a tak na serio to ch.......j tam wiecie, nie zdobylem niestety
          zadnego punktu w rekrutacji ale tatus jest rektorem wiec do zoba w
          pazdzierniq....... pozdro dla sciemniaczy :P
    • Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:50
      widze ze wszyscy zainteresowani studiowaniem na AE są rozgrzani do
      czerwoności :D myśle że bedzie dobrze i kto ma sie dostac to sie dostanie.
      I mam nadzieje że w pożdzierniku zrobimy jakąś ustawke na dobry melanż :P
      • Gość: keke Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:14
        ustawke? czemu nie, chetnie komus przywale ;P
        • Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:17
          przywale ? :P holla holla taki z ciebie wojownik :d taka ustawke tez mozemy
          zrobic ale mowiłem o zakrapianej ustawce :D
          • Gość: kitri prog na zarzadzanie!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:27
            haaaaaaa dzwonilam i prog na zarzadzanie to 158!!!!!!!!SERIO!!!!!
            DOSTALAM SIE!!!!!!!!
            jeszcze jutro esgieh ale marnie widze moje szanse,od pazdziernika wita poznan;)
            • Gość: ironic86 towaroznawstwo IP: *.ct.com.pl 21.07.05, 14:33
              jaki prog??
              • Gość: kitri Re: towaroznawstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:43
                no prog od ktorego przyjmuja ziomkow na uczelnie,hehehe:)zadryndaj na swoj
                wydzial towaroznawstwa i sie spytaj,sa mile panie;)
    • Gość: petesam Wiecie o której będą wywieszone listy jutro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:33
      Poza tym chciałbym wiedziec, czi i kiedy będa listy w necie.
      • Gość: nornik Re: Wiecie o której będą wywieszone listy jutro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:42
        tak, dzis wieczorem
        • Gość: creeeeeeeep Re: Wiecie o której będą wywieszone listy jutro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:46
          Ja Chce juz te wyniki do cholery !!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kotecek Re: kiedy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:41
            daj ktos znac plizz jak ukaza sie w necie
            z gory thx :)
            • Gość: uuupppsss Re: kiedy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:49
              jeżeli próg na zarządzanie będzie 158pkt. to zabraknie mi 1 punkt... :-/
              czy warto składać odwołanie??? i czy w ogóle można???
              • Gość: al dente Re: kiedy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:39
                myśle ze powinienes składać,podobno nie biora pod uwage odwołań, ale moze twoje
                przejdzie :D dla mnie to idiotyzm nie brac pod uwage odwołań w koncu zawsze
                ktos rezygnuje i jak mają wolne miejsca to co...maja sie te miejsca marnować
                • Gość: meffiu Re: kiedy w necie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 17:50
                  próg na towaroznawstwo wynosi ok.123 pkt, wyniki na ten wydzial wywieszone sa
                  na ae, reszta wynikow podobno juz w drodze
                  • Gość: coooooo?? Re: kiedy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:54
                    coooo?? nie można składać odwołań??? jak to???
    • Gość: ~~M@K~~ Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.eltronik.net.pl 21.07.05, 18:00
      no ja wlasnie dzwonilem i powiedziano mi ze ponizej 201 pkt nie ma co wogole
      miec nadzieji, a tak na serio to ch.......j tam wiecie, nie zdobylem niestety
      zadnego punktu w rekrutacji ale tatus jest rektorem wiec do zoba w
      pazdzierniq....... pozdro dla sciemniaczy :P
      • ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 18:05
        Gość portalu: ~~M@K~~ napisał(a):

> no ja wlasnie dzwonilem i powiedziano mi ze ponizej 201 pkt nie ma co wogole
        > miec nadzieji, a tak na serio to ch.......j tam wiecie, nie zdobylem niestety
        > zadnego punktu w rekrutacji ale tatus jest rektorem wiec do zoba w
        > pazdzierniq....... pozdro dla sciemniaczy :P

~~M@K~~ z okazji dostania się (!) na wymarzone studia życzę Ci bliskiego
        spotkania w ciemnej ulicy z tymi, którym zabrałeś miejsce. Gratuluję głupoty!
        • Gość: ~~M@K~~ Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.eltronik.net.pl 21.07.05, 18:12
          Alu nie paniqj, w poznaniu nie znam nikogo tym bardziej rektora (wiec watpie by
          byl moim ojcem) tak na serio mam nadzieje ze prog bedzie okolo 150 to dostalbym
          sie nie tylko ja ale i kilka znajomych mi osob, a napisalem tak poprzednio
          tylko dlatego ze z nerwow nie moge wytrzymac bo jestem na granicy 160 pkt i
          jakies buraki ktore tak na serio pojecia nie maja jaki bedzie prog pisha ze
          zabraknie mi 2pkt czyli 1% by sie dostac...... aaaaa byle do jutra, zycze Ci
          powodzenia :)
          • Gość: kitri Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:13
            jakie buraki!sam jestes qrna burak!!!!!!na zarzadzanie jest prog od 158 i nie
            podskakuj a na ekonomie chyba jakos 162-164
            • Gość: creeeeeep Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:24
              A ja juz jestem na
              ekonomii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
              PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
              • njmah Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 19:30
                a skad juz wiesz ze sie dostales ?
                • Gość: creeeeeep Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:38
                  Zadzwonilem, typek poprosil o nazwisko i mi powiedzial,ze zostalem przyjety :D
                  prog na ekonomii 163 pkt
                  • Gość: as Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:51
                    a mi typek powiedzial ze nie jest w stanie podac mi w tej chwili informacji czy
                    sie dostalem bo maja system w tej chwili zamkniety..

ale na ekonomii przyjmuja od 163 punktow - pewne

• njmah Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 19:30
                a skad juz wiesz ze sie dostales?
              • Gość: keke Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:31
                bylem w ae przed chwila ale zamknieta byla :(
                • Gość: * wyższe progi niż się spodziewacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:36
                  nie rozumiem skąd Wy macie te wyniki i co sobie ubzduraliście?! I kto Wam
                  naopowiadał takich bzdur!!! Próg będzie zdecydowanie wyższy, ekonomia: 170,
                  zarządzanie: 164! i co?
                  • Gość: kotecek Re: wyższe progi niż się spodziewacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:41
                    jakie kuurde 170?!! czy moze ktos podac cos wiarygodnego? i kiedy w necie
                    oglasza??
                    • Gość: creeeeeep Re: wyższe progi niż się spodziewacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:43
                      Ja 5 minut temu gadalem z typem w wydzialu rekrutacji wydzialu ekonomii i mi
                      powiedzial ze przyjmowali od 163 na ekonomie, a na kierunek informatyka i
                      ekonometria z moimi 169,5 punktami sie dostalem. o :p
              • Gość: bartek Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: 212.160.111.* 21.07.05, 19:34
                ja mam 189,5 pkt. ale dostalem sie do Kraka takze jezeli sie dostane to
                zwalaniam miejsce. pzdr
    • Gość: it's me Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:38
      TOWAROZNASTWO => 123 pkt
      EKONOMIA => 163
      ZARZĄDZANIE => 158

nIE DOSTAŁAM SIĘ! uam wita :D
      • ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 21:32
        Gość portalu: it's me napisał(a):

> TOWAROZNASTWO => 123 pkt
        > EKONOMIA => 163
        > ZARZĄDZANIE => 158
        >
        > nIE DOSTAŁAM SIĘ! uam wita :D

Skąd to wiesz? Są już wyniki w necie?
    • Gość: bla Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.eltronik.net.pl 21.07.05, 23:24
      hey..... mam pytanko, skoro na ekonomie przyjmuja od 163 pkt znaczyloby to ze
      sie nie dostalem, aczkolwiek wiele by mi nie brakowalo, a wiadomo ze wiele osob
      skladalo rowniez na sgh ae krak, wroc i kat i wielu juz sie zdecydowalo np na
      ae w krakowie na ktorym juz sa wyniki. co stanie sie z pozostalymi po nich
      miejscami, w jaki sposob zostana przydzielone pozostale miejsca, czy bedzie
      jakas lista oczekujacych, oraz czy ewentualnie jest mozliwosc zrezygnowania z
      ekonomii na rzecz zarzadzania ????????????? bardzo prosze o odpowiedz kogos kto
      ma o tym pojecie
      • Gość: ola Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:41
        nie dostalam sie bezrobocie wita:(
        • Gość: aga GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:00
          najpierw poszla kaczka ze maja byc juz w czwartek wieczorem jest piatek godz 9
          i ....nic, nie jest to dla mnie zabawne bo jak sie nie dostalam to musze
          koniecznie dzis wycofac papiery i przeniesc do poniedzialku na inna uczelnie
          • Gość: karolinka-b Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.debnet.pl 22.07.05, 09:05
            No bo tak miało być!!!te osiełki w rekrutacjii tak mówiły! a jak Ci sie speiszy
            to dzwon
            • Gość: mamba Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.uz.zgora.pl 22.07.05, 09:18
              Ponoć na uczelni już wiszą wyniki, ale na stronie AE jeszcze nie ma
            • Gość: mamba Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.uz.zgora.pl 22.07.05, 09:19
              Na uczleni podobno już wiszą, ale na stronie AE jeszcze nie ma
            • hieronimus11 Re: GDZIE WYNIKI???? 22.07.05, 09:24
              Na razie na stronie pisze, że wyniki "są"
              Tylko, że ich jakoś nie widac...

Myślę, że dzisiaj powinny byc
              • Gość: ja JUŻ SĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:36
                nie dostałam sie:(((
              • Gość: nightdream Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:37
                SĄ WYNIKI!!
                sprawdzalam!
                dostalam sie:):):)

prog tak jak mowilam
                trzeba kliknac na banner...:)
              • Gość: hehe Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:37
                sa juz wyniki
              • Gość: kz Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:37
                Jesteście jacyś dziwni. Może kliknijcie w baner na stronie głównej AE?

Wydział Ekonomii

Liczba uzyskanych punktów:

Język niemiecki 67
                Historia 70,5

Razem 137,5

Niestety, uzyskana liczba punktów jest zbyt niska.

Limit punktów, od którego następuje przyjęcie
                na I rok studiów na Wydziale Ekonomii wynosi 163 pkt.

• Gość: al dente Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:38
                są juz wyniki !!!dostałem sie :D:D:D
                pozdro
                • ziokes Wpisujemy gg 22.07.05, 09:45
                  KOLEDZY I KOLEZNAKI WPISUJMY SWOJE GG - MOJE 6746337
    • falqs Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 22.07.05, 09:47
      ja tez sie dostalam!! Ale teeraz mam problem :> Bo dostalam sie na ae krakow,
      poznan i wroclaw:P I co wybrac?- poznan czy krakow :|:|:| bow wroclaw nie
      wchodzi w gre :P Ide myslec ;>>
      • Gość: michał Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:50
        Czy mamy teraz dostarczyć jakieś jeszcze dokumenty (poza tym plikiem, ktory
        wysłałem podczas rekrutacji)? Czy mamy się zjawić osobiście w AE i potwierdzić
        kandydaturę? Jak to jest?
      • Gość: souksen Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:51
        tez sie dostalen - na zarzadzanie :)))
      • Gość: ziokes Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:51
        tez dostalem sie na krakow i poznan - ale nad czym tu myslec - poznan jest
        lepszy anizeli krakow !!
      • Gość: wolf00 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.tvgawex.pl 22.07.05, 09:52
        ja sie nie dostalem zabraklo 3 punktow, nie wiecie czy mozna skladac
        odwolanie??????????
      • Gość: elisa Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:37
        hej mam do was prosben, jak nie chcecie studiowac na AE TO WYCOFAJNCIE SWOJE
        PAPIERY JAK NASZYBCIEJ!!ZAOSZCZEDZICIE WTEDY DUZO STRESU INNYM LUDZIOM, KTORYM
        BRAKLO BARDZO MALO PUNKTOW!!!!!!!!!A TAKIE DLUGIE ZASTANAWIANIE SIE CO WYBRAC,
        BO DOSTALISCIE SIE GDZIES INDZIEJ...JEST TROCHE EGOISTYCZNE!
        • Gość: creep Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:06
          Nie zamulaj i nie pisz ze jest egoistyczne.
        • nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 23.07.05, 12:19
          a nie wiem czy zauwazylas ze osoby ktorym zabraklo nawet bardzo malo pkt nie
          zostana przyjete bo nie ma odwolan
          uczelnia przyjela nadmiar uczniow biarac pod uwage ze czesc moze zrezygnowac
          i w tym momencie naleza sie przeprosiny asowi poniewaz to jednak on mial racje
          co do odwolan a nie my....
          :)
          • Gość: creep Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:33
            No rzeczywiscie, niech temu asowi bedzie. Ale jezeli mi by zabraklo punkta lub
            nie daj boze pol punkta to i tak bym zlozyl jakies odwolanie ;) NA szczescie
            nie musze bo sie dostalem :D Dozobaczenia w pazdzierniku !
          • Gość: as Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:30
            thx night ;)
    • falqs Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 22.07.05, 09:50
      ja tez sie dostalam !!!! ale teraz mam problem bo nie wiem co wybrac - krakow
      czy poznan :P (dostalam sie tez do wrocka ale on odpada w przedbiegach )
      hmmm ...:| poki co sie ciesze:P
      • Gość: ZIOKES Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:03
        tez dostalem sie na krakow i poznan - ale nad czym tu myslec - poznan jest
        lepszy anizeli krakow !!
        • Gość: michał Zakwaterowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:30
          Dostałem sie!

No i przyszedł czas na kwestie mieszkania. Jestem z Warszawy i bede musiał coś
          sobie wynająć. Jakby ktoś coś miał i szukał współlokatora to proszę o kontakt.

GG 3565030
          e-mail: michal_wasikowski@NIE_SPAMUJwp.pl
          • Gość: hmmm Re: Zakwaterowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:32
            KTO WIE CZY MOŻNA SKŁADAC ODWOLANIE??? ZABRAKL MI 1 PUNKT....
            • Gość: creeeeeep Akademik czy wlasne Mieszkanie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:35
              Gdzie macie zamiar mieszkac w Poznaniu? W akademiku czy w wynajmowanym
              mieszkaniu?
        • Gość: ddd Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:11
          ja mialam ten sam wybor i podjelam ta sama decyzje..:)
          poznan jest najlepszy (poza sgh ale tegonieliczymy)
          krakow fajne miasto ale ae coraz slabasza sie robi....:P
      • Gość: aga Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: 195.116.47.* 23.07.05, 09:15
        dlaczego wroclaw dla ciebie odpada w przedbiegach?
    • Gość: qtffa Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.eltronik.net.pl 22.07.05, 10:39
      no mi rowniesh niewiele zabraklo i mam podobne pytanko...... jak to jest z tymi
      odwolaniami ?????? czy jak ze 100 osob zrezygnuje to na ekonomi zostanie
      400 ??????? czy istnieje jakas lista oczekujacych ??????/ i czy mozna zmienic
      wydzial z ekonomii na zarzadzanie ?? w jakikolwiek sposob
    • Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.daminet.pl 22.07.05, 11:30
      zabrako 2 pkt:/
      • Gość: bebe Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: 195.116.171.* 22.07.05, 13:09
        Dostałam się na ekonomię!!!!!!!! A miałam 163,5 pkt!!!!!!
        Ale mi się udało:)
        gg 4242156
        • Gość: hmm Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:20
          dzwonilam i nie można skladać odwołań :-/ powiedziano mi, że przyjęto wiecej
          osób niż w zeszlym roku, aby własnie uniknąć rozpatrywania odwołań;
          a wszystko przez historię...na szczęscie mam wiele innych opcji :-D
          • Gość: oj Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:14
            odwolan raczej nie mozna skladac bo przyjeli ponad 1800ludzi a przeciez miejsc
            na jakies 1500jest wiec ci co sie wycofuja sa juz wkalkulowani
            a ja sie dostałam!!!!
        • Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:47
          jupi jupi...! :)))
          no i udało sie....
          ulzyło mi jak zobaczyłam na wlasne oczy na monitorze..:)

wydział ekonomii jest the best;}

moje gg 1929114
          • Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.daminet.pl 22.07.05, 20:35
            cu ae-prawo Łódź wita
            • Gość: michal Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:37
              Na gronie jest grono tematyczne AE Poznan czy jakos tak. Wejdzcie wszycy tam,
              bedzie sie nam latwiej porozumiec.
              • ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 22.07.05, 20:46
                Gość portalu: michal napisał(a):

> Na gronie jest grono tematyczne AE Poznan czy jakos tak. Wejdzcie wszycy tam,
                > bedzie sie nam latwiej porozumiec.

Ale na grono trzeba się jakoś zaprosić (czy jakoś tak) ;)
                Kto mnie zaprosi?
                btw DOSTAŁAM SIĘ!!!
                • olaaa2 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 22.07.05, 21:34
                  Nie moge tego znaleźć :(
                  • Gość: ziokes Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:20
                    CO TRZEBA ZROBIC ABY POWIERDZIC CHEC STUDIOWANIA NA AE
                    POZNAN ?????????????????????????????
                    • Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:43
                      sadze ze nic....
                      potwierdzeniem jest nie-zabranie dokumentow
                      a z reszta.... mysle ze wszystkiego dokladnie sie dowiemy z listu....
                      jeej..:) fajnie byc studnetka...:P
                      • ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 29.07.05, 10:35
                        Gość portalu: nightdream napisał(a):

> sadze ze nic....
                        > potwierdzeniem jest nie-zabranie dokumentow
                        > a z reszta.... mysle ze wszystkiego dokladnie sie dowiemy z listu....
                        > jeej..:) fajnie byc studnetka...:P

Aby potwierdzić trzeba odesłać deklarację-potwierdzenie z listu. Dzisiaj
                        przyszedł :)
                        • Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:16
                          przyszedł wreszcie...:)
                          a miało być jeszcze raz potwierdzenie kierunku... czyli, że jednak jak złożyłam
                          podanie na IiE to musze na tym zostać czy jak...?
                          • miki1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 29.07.05, 12:24
                            raczej nie... kierunki i specjalnosci wybiera sie pozniej, znaczy sie pod
                            koniec 1 roku czy tam na drugim. to co wpisalismy na podaniach nie jest
                            ostateczne
                • Gość: nieważne czy będzie druga IP: *.k1.isko.net.pl 24.07.05, 18:58
                  rekrutacja jak ktos zrezygnuje to przyjmują rezerwowych jest cos takiego wogóle
                  bo mi brakowało na zarządzanie 0,5 punkta trochę tak mi smutno:(

Napiszcie czy jest coś takiego czy już szuikać prywatnej:(
                  • Gość: Gosia rezygnacja IP: *.magma-net.pl 24.07.05, 21:12
                    czy zeby zrezygnowac ze studiow musze tam zadzwonic albo cos czy wystarczy ze
                    nie dostarcze potwierdzenia(o ile takie cos wogole jest, a nie wiem bo jeszcze
                    nie dostalam listu)
                    • Gość: aaa Re: rezygnacja IP: *.man.olsztyn.pl 25.07.05, 11:04
                      tez sie nad tym zastanawiam. moze ktos wie?
                  • Gość: as Re: czy będzie druga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:29
                    nie bedzie
                    • miki1986 Dostaliscie juz list?! 26.07.05, 17:57
                      dni mijaja a listu od AE nie widze... jestem ze Szczecina - moze to dlatego?

czy ktos juz dostal list z AE Poznan potwierdzajacy ze sie dostaliscie?

bo wg stronki "Ostatecznym potwierdzeniem podanych niżej wyników jest
                      zawiadomienie wysłane pocztą"...
                      • Gość: bebe Re: Dostaliscie juz list?! IP: 195.116.171.* 26.07.05, 18:34
                        Nie martw się ja też jeszcze nie dostałam żadnego listu z Ae, a mieszkam ok 60
                        km od Poznania:)
                        Pozostaje czekać...
                        pozdrawiam
                        • olkka Języki 27.07.05, 21:40
                          Czy ktoś z Was wybrał rosyjski jako język początkujący???
                          • miki1986 Re: Języki 28.07.05, 21:25
                            Ja osobiscie wybralem ang na zaawansowanym i hiszpański na początkującym
                            poziemie :D pozdrowka :)
                            • olkka Re: Języki/do miki 28.07.05, 21:34
                              Wiem, wiem, bo wydaje mi się ze juz kiedys gadalismy, miki1986 cos mi sie to
                              znajome wydaje :)
                              • miki1986 Re: Języki/do miki/do olkka 28.07.05, 21:44
                                ja nic nie wiem :P
                                • olkka Re: Języki/do miki/do olkka 28.07.05, 21:47
                                  No cóż, moze myle. A na jaki wydziale będziesz studiować???
                                  • miki1986 Re: Języki/do miki/do olkka 28.07.05, 21:52
                                    ja na ekonomii? a moze ladniej by bylo gadac na gg na ten przyklad? :P
                                    • olkka Re: Języki/do miki/do olkka 28.07.05, 21:53
                                      moze:P:)
                                      • olkka Re: Języki/do miki/do olkka 28.07.05, 21:58
                                        może mozna by spróbowac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka