jakub_86 co wiecie o informatyce i ekonometrii? 19.07.05, 19:36 jak w temacie. piszcie wszystko, co wiecie o informatyce i ekonometrii na poznanskiej ae. poziom, wymagania, czy ciezko sie utrzymac, czy duzo trzeba sie uczyc, jakie sa perspektywy na przyszlosc, czy latwo znalezc prace i takie tam inne. a takze, jezeli sie orientujecie, to czy ciezko o mieszkanie w poznaniu i znalezienie wspolokatorow. bede dzwieczny za wszelkie odpowiedzi na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: co wiecie o informatyce i ekonometrii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:44 czlowieku - jezeli sie uczysz w miare systematycznie to na pewno zdasz - odpada srednio zazwyczaj tylko ok 3% ludzi wiec trzeba byc zdolnym aby opdasc z mieszkaniem jest jak wszedzie POMYSL! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: co wiecie o informatyce i ekonometrii? 19.07.05, 20:04 na pw na niektorych kierunkach z tego co slyszalem odpada wiecej, a jaki jest poziom akademii w poznaniu na tym kierunku - nie mam pojecia. chyba uzasadnione bylo moje pytanie, tym bardziej, ze ludzie pisza, ze ciezko jest z jezykami i z matma. nie sadzisz? owszem, ucze sie systematycznie, ale chce po prostu wiedziec. trudne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ei3086 Re: co wiecie o informatyce i ekonometrii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:24 podobno na UJ-cie połowa miejsc jest dla gegry, połowa dla histy. Może tu podzielą na trzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b Re: co wiecie o informatyce i ekonometrii? IP: *.debnet.pl 19.07.05, 20:37 Boże tylko nie od 158 bo się załamie:-((((((a niech ktos mi powie na co można sie powołać w odwołaniu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marudy Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.debnet.pl 19.07.05, 20:40 a kiedy tam dzwoniłas/es? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 19.07.05, 20:45 Dzisiaj po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.debnet.pl 19.07.05, 20:54 pomódlcie się ze mną żeby sie jeszcze zastanowili i obnizyli do 150 Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa2 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 19.07.05, 21:17 Skoro tak podali to pewnie już nie zmienią :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marck_zg Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:17 nie do 150 tylko do 149 bo ja mam akurat 149.5...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.debnet.pl 19.07.05, 21:27 no to do 149:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marck_zg Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:30 no teraz jest ok!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:32 ale to pewnie nie sa ostateczne progi...jutro zadzwonie i wszystko sie wyjaśni :D:D:Da my wszyscy gadamy o wydziale zarządzania??? to czemu nikt nic o ekonomi nie mowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:32 to moze jeszcze nizej :P??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:37 no mysle ze nizej niz 149 nie da sie :/ to juz ostateczna najbardziej obnizona granica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b Odwołanie IP: *.debnet.pl 19.07.05, 21:40 a czy ewentualne odwołanie jest mozliwe?????co tam napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.debnet.pl 19.07.05, 21:40 al dente na jaki kierunek składałes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:46 ale jestescie w gorqacej wodzie kapani...... Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa2 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 19.07.05, 21:48 A o wydziale ekonomii wie ktoś cos??? Odpowiedz Link Zgłoś
ziokes Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 19.07.05, 21:51 ale mam NEWSA - podobno 22 lipca maja byc wyniki i wtedy poznamy progi - slyzeliscie juz o tym? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b hehehehehhe IP: *.debnet.pl 19.07.05, 21:52 ale dałes ciała!!!!to juz dawno wiadomo a mają cyc nawt 21 wieczorkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: hehehehehhe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:55 mam nadzieje ze zartowalas bo moj poprzedni post byl czysta ironia na to co wy wygadujecie na tym "forum" Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: hehehehehhe 19.07.05, 21:56 zaloz inne lub sie przenies ... nie widze prostszego rozwiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:01 ja składałem na zarządzanie i marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:05 jakubie1786 - slyszales kiedys o kastracji - szybki zabieg a pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes jakubie łosiu bagienny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:12 wydaje mi sie ze potrzebny ci jest zabieg lobotomii ( jak nieuku nie iwesz co to jest to spr w slowniku) bo gadasz tak jak nacpany Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 jakis ty madry ... 19.07.05, 22:17 pl.wikipedia.org/wiki/Lobotomia nie rozumiem, na jakiej podstawie mnie obrazasz. gadam przeciez tak samo glupio jak ty. ty sie czepiasz, ja sie czepiasz. a fakt, ze nie wiedzialem, co to jest lobotomia, wcale nie swiadczy o tym, ze jestem nieukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: jakis ty madry ... 19.07.05, 22:29 czytajac niektore posty, czesciowo jednak jestem w stanie cie zrozumiec ... odpis notarialny ... ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marck_zg Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:08 ja na stosunki miedzynarodowe ...mam nadzeje ze nie jest to najbardziej oblegany kierunek ...ale znajac moje szczescie pewno jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa2 Re: 19.07.05, 22:09 ja wczoraj dzwoniłam i nic mi nie powiedzieli spróbuje jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniaaaa Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:27 ja sei lwasnie zalamalam, przeczytalam ze nie moznabylo skaldac odpisow notarialnych(chco nie jestem tego pewna na 100%)a dokumenty wysylalam poczta. i cpo teraz bedzie????nie beda mnie wogole brali pod uwage w postepowaniu rekrutacyjnym???? jak ktos cos wiecej wie to prosze pisczie , z gory dziekuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 19.07.05, 23:08 Nie musisz sie zupelnie martwic!!! Ja skladalem osobiscie i takze dalem odpis notarialny. Pani powiedziala,ze nie ma to dla nich teraz znaczenia, jesli natomiast zostanie sie przyjetym beda zadali oryginalu badz odpisu oryginalu!!! Takze nie martw sie!!! Wszystko jest ok!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniaaaaa Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:29 ja mam 135, mam jakas szanse??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:35 ja mam podobnie i jestem zalamana:(- juz to tu pisalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muszę_się_dostać:D Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:52 Ja mam 137,5 i złożyłem na ekonomię. Ale niestety próg będzie około 145 (tak przewiduję), zniży się może maks o 5 pkt, bo z 500 osób z pewnością jakieś 30 jak nie więcej zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.07.05, 03:44 Mam nadzieje ze Twoje przewidywania sie sprawdza, jednak moim zdaniem bedzie o to bardzo ciezko ja mam 148pkt i sie juz praktycznie nie stresuje wiem ze sie nie dostane, jak we wrocku na ZI prog byl 144 :) a w Poznaniu jest zwykle wiekszy prog, jendak moze ktos wie jak jest z odwolaniami, w razie czego zawsze mozna napisac, wiec jak ktos cos wie niech pisze, Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka-b Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 19.07.05, 22:48 kurcze ale z was gapy:-(a nie pytałyscie w dziekanacie co teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
marcianna Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow? 20.07.05, 09:28 ..i otrzymal informacje w dzieknacie? czy to tylko Wasze pobozne zyczenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitri Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:41 ja to sie mofle zeby te wasze progi sie posprawdzaly bo mam 164 pnkty i sie boje jak cholera bo na sgh mam malo punktow i chyba lipa.ale i tak ae jest fajniejsza od sgh,a poznan od wawy!VIVA POZNAN,heheeh;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:33 viva la France viva la Paris viva la Zinedine Zidane viva la Ae w Poznaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 10:33 A ile masz na SGH (napisz czy z PP czy bez)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitri Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:28 na sgh mam 227 punktow bez pp,jak mi dobrze poszla pp to wierze ze jeszcze moze na1000miejscu mnie wepchna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka19 Re: Ktos naprawde dzwonil w sprawie progu punktow IP: *.pl 20.07.05, 10:47 Do jutra juz tu chyba nie wejde.Nerwy mnie zjedza.Stracilam nadzieje, ze ze swoimi 155pkt dostane sie na wydzial ekonomii.Qrde,skad tyle geniuszy sie wzielo:-> Odpowiedz Link Zgłoś
marcianna Nie trac wiary 20.07.05, 10:56 i na pocieszenie zajrzyj na strone AE Wroclaw. To daje obraz o prawdziwych punktach uzyskanych podczas rekrutacji. pozdraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Mariola vs Genek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:58 InTeRnEt KlAmIe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka19 Re: Nie trac wiary IP: *.pl 20.07.05, 11:09 Dzieki:-) Fajnie by bylo postudiowac sobie na AE Poznan.Jak cos to zawsze mam swoje miejsce na ekonomi na UO ale to nie to samo.Skrajny minimalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
marcianna internet klamie? 20.07.05, 11:15 raczej jego uzytkownicy. jak myslisz jaki procent wypowiedzi to odpowiedzi szczere? moze mialam nie zaczynac tego watku........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: o wynikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:18 patrzac na wyniki na AE wrocławskiej ludzie ktorzy wypisuja tu swoje kosmiczne wyniki nie maja sie czym przejmowac i histeryzuja chcac zwrocic na siebie uwage. a ludzie ktorzy pisza ze maja 193 punkty na 200 mozliwych i "maja nadzieje" ze sie dostana to dla mnie czysta kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: internet klamie? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 20.07.05, 11:21 Czy ktos probował się dzisiaj dodzwonić na AE? Wiecie może cos nowego o progach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conccita Re: internet klamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:23 cos mi sie tu nie zgadza!!! sami wiecie ze AE nie udziela zadnych informacji telefonicznie o rekrutacji a tym bardziej o progach!!!! a tu nagle takie informacje otrzymaliscie i to jeszcze na pare dni przed ogloszeniem wynikow rekrutacji!!!!! To sa wasze jakies tam opinie a nie sprawdzone informacje!!!! Niepotrzebnie siejecie panike wsrod nas!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:53 przed chwilką dzwoniłem do AE i wyniki maja byc w internecie od rana w piątek a nie jaki niektórzy gadali ze od czwartku wieczorem.a jeśli chodzi o progi to udało mi sie wyciągnac ze jeszcze sie zastanawiają i próg bedzię wynosił 150- 160 pkt.mówie o wydziale zarządzania :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:57 i to nie jest żadna ściema, mowie poważnie.bo w sumie po co mam sciemiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:06 Pod jaki numer dzwoniłeś ja też spróbuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:10 0-61 85 693 92 ale oni chyba odbierają w godzinach 11-13 ale próbuj Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa2 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 20.07.05, 13:20 Ja dzwoniłam i to samo mi powiedziano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junka Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:22 Ja skladalam na wydzial ekonomii, ale wydaje mi sie ze taki prog jak napisales, to jest jak najbardziej rzeczywisty :] Pozdrawiam! W koncu ile niby mialby wynosic? :> Osobiscie uwazam ze napewno nie wyzej niz 160! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:43 mi mowili, że w czwartek :> ale trudno byle szybko:) bardzo sie ciesze juz na ten próg ponizej 160 bo mam dokładnie 161,5 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: 62.233.177.* 20.07.05, 13:49 No to mam nadzieję, że spotkamy się w październiku na wspólnym piwie :D Co prawda we Wrocławiu jest więcej miejsc do imprezowania, ale na AE do Wrocławia się na razie nie dostałem, więc będzie trzeba rozruszać ten Poznań :) A ja dzięki geografii mam 171,5 pkt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junka Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:58 Ja mam 162,5 i nie dzieke geografii.. heh :] Pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 Katowice żyją już w innym świecie 20.07.05, 14:56 mamy wyniki, ale nie wiemy jaki próg. Na ekonomię na pewno niżej niż 139, bo znam osobę, co tyle ma Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 Katowice żyją już w innym świecie-błąd 20.07.05, 14:57 mamy wyniki, ale nie wiemy jaki próg. Na ekonomię na pewno NIE niżej niż 139, bo znam osobę, co tyle ma Odpowiedz Link Zgłoś
marcianna pozostaje czekac... 20.07.05, 14:19 na piatkowy poranek.... do zobaczenia w pazdzierniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mit Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:35 Ja jutro rano będę w Poznaniu, więc pójdę na AE i zapytam czy już mogą podać próg. Powiem, że nie jestem z Poznania, nie mam internetu itd. i nie mogę czekać ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:38 a co wiecie o progu na ekonomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KtOś TaM Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:47 jaki jest próg na ekonometrie!? słyszałam że tam jest najmniej osób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mksk Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:48 Najmniej. Ale wszyscy ponad 180 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conccita Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:53 wiecie moze czy progi sa ustalane na poszczegolne wydzialy (czyli bylyby 3 progi) czy sa rozne progi na poszczegolne kierunki ( 7 progow)??????? jesli bylaby ta 2 opcja to sa zawsze wieksze szanse dostania sie bo wiadomo ze najberdziej oblegane kierunki to ekomomia i stosunki miedzynarodowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junka Re: pozostaje czekac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:08 Napewno będzie na wydziały, bo kierunki podawaliśmy tylko jako preferowane.. nie wybierało się ich już na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:15 Juz wiem ze sie dostalam na psychologie na UJ wiec chyba zwolnie Wam miejsce na Ekonomii, chyba ze zmienie decyzje ;) Bo chyba majac 185,5 ptk powinnam sie tu dostac Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junka Re: pozostaje czekac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:21 Chyba? Bardzo smieszne ;P Ja mam 162,5 i uwazam ze rowniez sie dostane :P Pozdro :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:20 Chyba Wam zwolnie miejsce na Ekonomii bo dostalam sie na psychologie na UJocie Chyba ze zmienie zdanie i pojde tu ;) Bo chyba z 185,5 ptk powinnam sie dostac Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: pozostaje czekac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:36 Piszecie wszyscy o progu na zarzadzanie. Dowiadywal sie ktos moze o progu na EKONOMIĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b do chmurki IP: *.debnet.pl 20.07.05, 18:26 to zrezygnuj z AE i powiedz im to jeszcze telefonicznie zeby wiedzieli wczesniej ze duzo osób zrezygnuje i dali próg od 150 pozdrówki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:06 a rezygnuje moze ktos kto sie dostał do krakowa na AE bo tam juz sa wyniki...piszcie wydziły i kierunki.. pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatic Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:06 wariuje z nerwow... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 20.07.05, 21:11 idz pobiegac. ja zaraz ide, bo tez swiruje. zostalem przyjety do katowic, na ktore sie zdecydowalem, ale jakos radosc minela mi juz dwie godziny po dowiedzeniu sie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatic Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:20 chyba jestesmy w podobnej sytuacji... mam 159pkt, i jak bedzie prog 160 to nie wiem co zrobie... tyle, ze mnie jeszcze nigdzie nie przyjeli... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_86 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 20.07.05, 21:24 ja mam 159,5, ale to juz raczej nieistotne. zdania raczej nie zmienie. ide biegac. powodzenia, a wlasciwie szczescia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b do Jakuba IP: *.debnet.pl 20.07.05, 21:31 to zadzwon wczesniej i powiedz ze rezygnujesz:-)))bedą wiedziec ze jeszcze przed wynikami rezygnują ludziska:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:05 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:28 A czy ktoś z Was składał również podanie do Krakowa i ma zamiar zrezygnować jeśli dostanie się do Poznania? Piszcie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:34 oj chyba o tej godzinie niczego sie nie dowiesz :/ wszyscy juz śpią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:07 raczej małe szanse.... czy w poznaniu to sa jakies egzaminy dla staromaturzystow? bo moze i tu sie okaze ze progi beda wynosil po 190 tak dla odmiany...? eh..jestem zla, wszystko przez ten krakow, takie progi dali, ze glowa mala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:20 dzwonilam prog na ekonomie wynosi +-162pkt DOSTALAM SIE!!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:30 bardzo wysoki ten prog w porownaniu do progu na AE Wrocław gdzie wynosil 133.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:04 zalezy na jakim wydziale, ja ze 139 sie nie dostalem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:38 oby to prawda byla........ Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 12:51 Gość portalu: nightdream napisał(a): > dzwonilam > prog na ekonomie wynosi +-162pkt > > DOSTALAM SIE!!!!:):):) O jessu, to ja też :) nightdream do zobaczenia w październiku na uczelni :D A tak na serio, obyś miał(a) rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:59 a pewnie...:) bede musiala czekac na wyniki odwolania w krakowie, ale poznan chyba bedzie najlepszy z tego wszystkiego...:):):) powiedzcie mi - jak to jest... niby na zarzadzanie wiecej chetnych a na ekonomii wyzszy prog..? z reszta...co mi tam... jeszcze sie nie ciesze...;) musze to zobaczyc na wlasne oczy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
falqs Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 08:06 ja skladalam do wrocka krakowa i poznania ;) wszedzie na stosunki- jestem juz we wroclawiu i krakowie, wiec poznan to juz da mnie formalnosc bo zostaje na ae w kraku. Jezli sie dostane to rezygnuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ironic86 158!!!!!!! 21.07.05, 10:17 aaaaa.. dostalam sie!!! prog na zarzadzanie 158 ;DDDD!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it's me Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:24 A Skąd wiesz?? a jaki próg na ekonometrie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:25 skad wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:36 a ja probuje ale nie moge sie dodzwonic....;d Odpowiedz Link Zgłoś
ironic86 Re: 158!!!!!!! 21.07.05, 11:04 dzwonilam na ekonomie... prog jeszcze nie ustalony, ale cos w okolicach 160 [prawdopodobnie 162] wiecej bedzie wiadomo po poludniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream EKONOMIA-162 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:18 potwierdzam, potwierdzam!! tez dzwonilam, tez pan powiedzial ze na ekonomie prog jest ok 162 +-2 pkt DOSTALAM SIE!!!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nornik Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:01 pod jaki numer tak w ogóle dzwoniłas? ja w biurze rekrutacji dowiedziałam sie ze wyniki jutro a na wydziale ciagle zajete ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nornik Re: 158!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:16 robisz sobie jaja ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junka Ekonomiaa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:43 Ejj, stresujecie mnie.. to jak ja mam 162,5 to co? moze sie dostane a moze nie.. hmm ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Ekonomiaa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:48 oj..no to jestes w bardzo stresujacej sytuacji..:P bedzie dobrze... pol punktu...co to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it's me Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:06 progi są ustalone na konkretne kierunki?? czy takie same na każdym wydziale!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:10 na 3 wydzialy 3 progi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:16 no i pan powiedzial ze kierunki nie sa zobowiazujace, wybiera je sie dopiero po drugim roku (albo na drugim, tego pewna nie jestem bo on chaottycznie tlumaczyl:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:20 kierunki i specjalnosci wybiera sie po drugim roku. wyjatek jest tylko dla studentow ktorzy chca informatyke i ekonometrie - oni wybieraj po pierwszym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka19 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.pl 21.07.05, 12:47 tak jak przypuszczalam..braklo mi troche ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conccita próg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:34 jeśli ten prog na zarzadzanie wynosi 158 pkt to sie NIE DOSTALAM!!! kurcze ale jestem zla!!!:-(((((( tak chcialam tu studiowac!!!! no ale mowi sie trudno! a nie wiecie jak jest z tymi odwolaniami??? mozna sie w koncu odwolywac czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:35 ojej... groznie to zabrzmialo...;) slowo daje ze tak mi powiedzieli w rekrutacjach... zadzwon sama ewentualnie zeby - jakby co - bylo nie na mnie tylko na tego pana...:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:50 prog na ekonomie wynosi 163 punkty Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije 21.07.05, 12:53 163? marta skąd to wiesz? kurcze jak tak będą dalej podwyższać to moje 169 może nie starczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:05 dzwonilam. moje nie starczyly ;/ ale tak to jest jak sie historie zdawalo na maturze... wszedzie do tylu i niesprawiedliwie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI STORY Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.daminet.pl 21.07.05, 13:20 Matura z geografii nie równa się poziomem trudności do historii. Powinien być inny przelicznik na AE dla maturzystów z historią i geografią.Do matematyków nie mam żalu,bo też nie wypadli najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: historia matematyka geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:26 to niestety bylo juz wiadomo od razu po maturach ze z historia nie bedzie nam łatwo. podobno w jakiejs szkole ekonomicznej podzielono wszystkie miejsca na 3 i wybrano najlepszych geografow, historykow i matematykow. to byloby najuczciwsze... na Ae postanowieono przyjac samych geografow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agussos historia----> tragedia;/ IP: 86.63.100.* 21.07.05, 16:19 tragedia z ta historia:( tak jak pisali w Rzeczpospolitej:( zdawales historie- przegrales indeks:( jestem zalamana i wciekla na ta cala pseudo mature, ktora miala przeciez byc taka sprawiedliwa i ulatwiac nam start na studia:( szlag mnie juz trafia!!! nie mozna porownywa poziomow matury z geografii i historii:( to jest nie fair:(((( cholerka zawsze wsrod najlepszych albo i najlepsza, a teraz ehhhh...HISTERIA raczej a nie historia;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije 21.07.05, 13:28 Dzwoniłam i jakaś Pani powiedziała mi, że wyniki będą już dzisiaj późnym popołudniem w internecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 21.07.05, 13:41 skoro jest 158 i 162 to ja z moim 155 sie nie dostalem. trudno. pojde na zarzadzanie prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nornik Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:41 mi podejrzewam ta sama pani powiedziała dokładnie to samo plus to ze z moimi punktami (161,5) moze byc ciezko , co dla mnie jest jednoznaczne;] mowiła tez ze obrad ynad progiem jeszcze trwaja ch***** jest ;/ na sgh tez sie raczej niedostane wiec ekonomia na UMK na mnie czeka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~M@K~~ Re: nightdream-jesli łżesz znajde Cie i obije IP: *.eltronik.net.pl 21.07.05, 17:55 no ja wlasnie dzwonilem i powiedziano mi ze ponizej 201 pkt nie ma co wogole miec nadzieji, a tak na serio to ch.......j tam wiecie, nie zdobylem niestety zadnego punktu w rekrutacji ale tatus jest rektorem wiec do zoba w pazdzierniq....... pozdro dla sciemniaczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:50 widze ze wszyscy zainteresowani studiowaniem na AE są rozgrzani do czerwoności :D myśle że bedzie dobrze i kto ma sie dostac to sie dostanie. I mam nadzieje że w pożdzierniku zrobimy jakąś ustawke na dobry melanż :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keke Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:14 ustawke? czemu nie, chetnie komus przywale ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:17 przywale ? :P holla holla taki z ciebie wojownik :d taka ustawke tez mozemy zrobic ale mowiłem o zakrapianej ustawce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitri prog na zarzadzanie!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:27 haaaaaaa dzwonilam i prog na zarzadzanie to 158!!!!!!!!SERIO!!!!! DOSTALAM SIE!!!!!!!! jeszcze jutro esgieh ale marnie widze moje szanse,od pazdziernika wita poznan;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitri Re: towaroznawstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:43 no prog od ktorego przyjmuja ziomkow na uczelnie,hehehe:)zadryndaj na swoj wydzial towaroznawstwa i sie spytaj,sa mile panie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petesam Wiecie o której będą wywieszone listy jutro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:33 Poza tym chciałbym wiedziec, czi i kiedy będa listy w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nornik Re: Wiecie o której będą wywieszone listy jutro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:42 tak, dzis wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creeeeeeeep Re: Wiecie o której będą wywieszone listy jutro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:46 Ja Chce juz te wyniki do cholery !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotecek Re: kiedy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:41 daj ktos znac plizz jak ukaza sie w necie z gory thx :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuupppsss Re: kiedy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:49 jeżeli próg na zarządzanie będzie 158pkt. to zabraknie mi 1 punkt... :-/ czy warto składać odwołanie??? i czy w ogóle można??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: kiedy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:39 myśle ze powinienes składać,podobno nie biora pod uwage odwołań, ale moze twoje przejdzie :D dla mnie to idiotyzm nie brac pod uwage odwołań w koncu zawsze ktos rezygnuje i jak mają wolne miejsca to co...maja sie te miejsca marnować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meffiu Re: kiedy w necie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 17:50 próg na towaroznawstwo wynosi ok.123 pkt, wyniki na ten wydzial wywieszone sa na ae, reszta wynikow podobno juz w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coooooo?? Re: kiedy w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:54 coooo?? nie można składać odwołań??? jak to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~M@K~~ Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.eltronik.net.pl 21.07.05, 18:00 no ja wlasnie dzwonilem i powiedziano mi ze ponizej 201 pkt nie ma co wogole miec nadzieji, a tak na serio to ch.......j tam wiecie, nie zdobylem niestety zadnego punktu w rekrutacji ale tatus jest rektorem wiec do zoba w pazdzierniq....... pozdro dla sciemniaczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 18:05 Gość portalu: ~~M@K~~ napisał(a): > no ja wlasnie dzwonilem i powiedziano mi ze ponizej 201 pkt nie ma co wogole > miec nadzieji, a tak na serio to ch.......j tam wiecie, nie zdobylem niestety > zadnego punktu w rekrutacji ale tatus jest rektorem wiec do zoba w > pazdzierniq....... pozdro dla sciemniaczy :P ~~M@K~~ z okazji dostania się (!) na wymarzone studia życzę Ci bliskiego spotkania w ciemnej ulicy z tymi, którym zabrałeś miejsce. Gratuluję głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~M@K~~ Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.eltronik.net.pl 21.07.05, 18:12 Alu nie paniqj, w poznaniu nie znam nikogo tym bardziej rektora (wiec watpie by byl moim ojcem) tak na serio mam nadzieje ze prog bedzie okolo 150 to dostalbym sie nie tylko ja ale i kilka znajomych mi osob, a napisalem tak poprzednio tylko dlatego ze z nerwow nie moge wytrzymac bo jestem na granicy 160 pkt i jakies buraki ktore tak na serio pojecia nie maja jaki bedzie prog pisha ze zabraknie mi 2pkt czyli 1% by sie dostac...... aaaaa byle do jutra, zycze Ci powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitri Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:13 jakie buraki!sam jestes qrna burak!!!!!!na zarzadzanie jest prog od 158 i nie podskakuj a na ekonomie chyba jakos 162-164 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creeeeeep Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:24 A ja juz jestem na ekonomii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
njmah Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 19:30 a skad juz wiesz ze sie dostales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creeeeeep Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:38 Zadzwonilem, typek poprosil o nazwisko i mi powiedzial,ze zostalem przyjety :D prog na ekonomii 163 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:51 a mi typek powiedzial ze nie jest w stanie podac mi w tej chwili informacji czy sie dostalem bo maja system w tej chwili zamkniety.. ale na ekonomii przyjmuja od 163 punktow - pewne Odpowiedz Link Zgłoś
njmah Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 19:30 a skad juz wiesz ze sie dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keke Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:31 bylem w ae przed chwila ale zamknieta byla :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * wyższe progi niż się spodziewacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:36 nie rozumiem skąd Wy macie te wyniki i co sobie ubzduraliście?! I kto Wam naopowiadał takich bzdur!!! Próg będzie zdecydowanie wyższy, ekonomia: 170, zarządzanie: 164! i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotecek Re: wyższe progi niż się spodziewacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:41 jakie kuurde 170?!! czy moze ktos podac cos wiarygodnego? i kiedy w necie oglasza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creeeeeep Re: wyższe progi niż się spodziewacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:43 Ja 5 minut temu gadalem z typem w wydzialu rekrutacji wydzialu ekonomii i mi powiedzial ze przyjmowali od 163 na ekonomie, a na kierunek informatyka i ekonometria z moimi 169,5 punktami sie dostalem. o :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: 212.160.111.* 21.07.05, 19:34 ja mam 189,5 pkt. ale dostalem sie do Kraka takze jezeli sie dostane to zwalaniam miejsce. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it's me Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:38 TOWAROZNASTWO => 123 pkt EKONOMIA => 163 ZARZĄDZANIE => 158 nIE DOSTAŁAM SIĘ! uam wita :D Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 21.07.05, 21:32 Gość portalu: it's me napisał(a): > TOWAROZNASTWO => 123 pkt > EKONOMIA => 163 > ZARZĄDZANIE => 158 > > nIE DOSTAŁAM SIĘ! uam wita :D Skąd to wiesz? Są już wyniki w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.eltronik.net.pl 21.07.05, 23:24 hey..... mam pytanko, skoro na ekonomie przyjmuja od 163 pkt znaczyloby to ze sie nie dostalem, aczkolwiek wiele by mi nie brakowalo, a wiadomo ze wiele osob skladalo rowniez na sgh ae krak, wroc i kat i wielu juz sie zdecydowalo np na ae w krakowie na ktorym juz sa wyniki. co stanie sie z pozostalymi po nich miejscami, w jaki sposob zostana przydzielone pozostale miejsca, czy bedzie jakas lista oczekujacych, oraz czy ewentualnie jest mozliwosc zrezygnowania z ekonomii na rzecz zarzadzania ????????????? bardzo prosze o odpowiedz kogos kto ma o tym pojecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:41 nie dostalam sie bezrobocie wita:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:00 najpierw poszla kaczka ze maja byc juz w czwartek wieczorem jest piatek godz 9 i ....nic, nie jest to dla mnie zabawne bo jak sie nie dostalam to musze koniecznie dzis wycofac papiery i przeniesc do poniedzialku na inna uczelnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka-b Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.debnet.pl 22.07.05, 09:05 No bo tak miało być!!!te osiełki w rekrutacjii tak mówiły! a jak Ci sie speiszy to dzwon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.uz.zgora.pl 22.07.05, 09:18 Ponoć na uczelni już wiszą wyniki, ale na stronie AE jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.uz.zgora.pl 22.07.05, 09:19 Na uczleni podobno już wiszą, ale na stronie AE jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
hieronimus11 Re: GDZIE WYNIKI???? 22.07.05, 09:24 Na razie na stronie pisze, że wyniki "są" Tylko, że ich jakoś nie widac... Myślę, że dzisiaj powinny byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja JUŻ SĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:36 nie dostałam sie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:37 SĄ WYNIKI!! sprawdzalam! dostalam sie:):):) prog tak jak mowilam trzeba kliknac na banner...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:37 sa juz wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:37 Jesteście jacyś dziwni. Może kliknijcie w baner na stronie głównej AE? Wydział Ekonomii Liczba uzyskanych punktów: Język niemiecki 67 Historia 70,5 Razem 137,5 Niestety, uzyskana liczba punktów jest zbyt niska. Limit punktów, od którego następuje przyjęcie na I rok studiów na Wydziale Ekonomii wynosi 163 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al dente Re: GDZIE WYNIKI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:38 są juz wyniki !!!dostałem sie :D:D:D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ziokes Wpisujemy gg 22.07.05, 09:45 KOLEDZY I KOLEZNAKI WPISUJMY SWOJE GG - MOJE 6746337 Odpowiedz Link Zgłoś
falqs Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 22.07.05, 09:47 ja tez sie dostalam!! Ale teeraz mam problem :> Bo dostalam sie na ae krakow, poznan i wroclaw:P I co wybrac?- poznan czy krakow :|:|:| bow wroclaw nie wchodzi w gre :P Ide myslec ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:50 Czy mamy teraz dostarczyć jakieś jeszcze dokumenty (poza tym plikiem, ktory wysłałem podczas rekrutacji)? Czy mamy się zjawić osobiście w AE i potwierdzić kandydaturę? Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: souksen Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:51 tez sie dostalen - na zarzadzanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:51 tez dostalem sie na krakow i poznan - ale nad czym tu myslec - poznan jest lepszy anizeli krakow !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf00 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.tvgawex.pl 22.07.05, 09:52 ja sie nie dostalem zabraklo 3 punktow, nie wiecie czy mozna skladac odwolanie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elisa Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:37 hej mam do was prosben, jak nie chcecie studiowac na AE TO WYCOFAJNCIE SWOJE PAPIERY JAK NASZYBCIEJ!!ZAOSZCZEDZICIE WTEDY DUZO STRESU INNYM LUDZIOM, KTORYM BRAKLO BARDZO MALO PUNKTOW!!!!!!!!!A TAKIE DLUGIE ZASTANAWIANIE SIE CO WYBRAC, BO DOSTALISCIE SIE GDZIES INDZIEJ...JEST TROCHE EGOISTYCZNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creep Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:06 Nie zamulaj i nie pisz ze jest egoistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 23.07.05, 12:19 a nie wiem czy zauwazylas ze osoby ktorym zabraklo nawet bardzo malo pkt nie zostana przyjete bo nie ma odwolan uczelnia przyjela nadmiar uczniow biarac pod uwage ze czesc moze zrezygnowac i w tym momencie naleza sie przeprosiny asowi poniewaz to jednak on mial racje co do odwolan a nie my.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creep Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:33 No rzeczywiscie, niech temu asowi bedzie. Ale jezeli mi by zabraklo punkta lub nie daj boze pol punkta to i tak bym zlozyl jakies odwolanie ;) NA szczescie nie musze bo sie dostalem :D Dozobaczenia w pazdzierniku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:30 thx night ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falqs Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 22.07.05, 09:50 ja tez sie dostalam !!!! ale teraz mam problem bo nie wiem co wybrac - krakow czy poznan :P (dostalam sie tez do wrocka ale on odpada w przedbiegach ) hmmm ...:| poki co sie ciesze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIOKES Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:03 tez dostalem sie na krakow i poznan - ale nad czym tu myslec - poznan jest lepszy anizeli krakow !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Zakwaterowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:30 Dostałem sie! No i przyszedł czas na kwestie mieszkania. Jestem z Warszawy i bede musiał coś sobie wynająć. Jakby ktoś coś miał i szukał współlokatora to proszę o kontakt. GG 3565030 e-mail: michal_wasikowski@NIE_SPAMUJwp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Zakwaterowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:32 KTO WIE CZY MOŻNA SKŁADAC ODWOLANIE??? ZABRAKL MI 1 PUNKT.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creeeeeep Akademik czy wlasne Mieszkanie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:35 Gdzie macie zamiar mieszkac w Poznaniu? W akademiku czy w wynajmowanym mieszkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:11 ja mialam ten sam wybor i podjelam ta sama decyzje..:) poznan jest najlepszy (poza sgh ale tegonieliczymy) krakow fajne miasto ale ae coraz slabasza sie robi....:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: 195.116.47.* 23.07.05, 09:15 dlaczego wroclaw dla ciebie odpada w przedbiegach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtffa Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.eltronik.net.pl 22.07.05, 10:39 no mi rowniesh niewiele zabraklo i mam podobne pytanko...... jak to jest z tymi odwolaniami ?????? czy jak ze 100 osob zrezygnuje to na ekonomi zostanie 400 ??????? czy istnieje jakas lista oczekujacych ??????/ i czy mozna zmienic wydzial z ekonomii na zarzadzanie ?? w jakikolwiek sposob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.daminet.pl 22.07.05, 11:30 zabrako 2 pkt:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: 195.116.171.* 22.07.05, 13:09 Dostałam się na ekonomię!!!!!!!! A miałam 163,5 pkt!!!!!! Ale mi się udało:) gg 4242156 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:20 dzwonilam i nie można skladać odwołań :-/ powiedziano mi, że przyjęto wiecej osób niż w zeszlym roku, aby własnie uniknąć rozpatrywania odwołań; a wszystko przez historię...na szczęscie mam wiele innych opcji :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:14 odwolan raczej nie mozna skladac bo przyjeli ponad 1800ludzi a przeciez miejsc na jakies 1500jest wiec ci co sie wycofuja sa juz wkalkulowani a ja sie dostałam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:47 jupi jupi...! :))) no i udało sie.... ulzyło mi jak zobaczyłam na wlasne oczy na monitorze..:) wydział ekonomii jest the best;} moje gg 1929114 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.daminet.pl 22.07.05, 20:35 cu ae-prawo Łódź wita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:37 Na gronie jest grono tematyczne AE Poznan czy jakos tak. Wejdzcie wszycy tam, bedzie sie nam latwiej porozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 22.07.05, 20:46 Gość portalu: michal napisał(a): > Na gronie jest grono tematyczne AE Poznan czy jakos tak. Wejdzcie wszycy tam, > bedzie sie nam latwiej porozumiec. Ale na grono trzeba się jakoś zaprosić (czy jakoś tak) ;) Kto mnie zaprosi? btw DOSTAŁAM SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa2 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 22.07.05, 21:34 Nie moge tego znaleźć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:20 CO TRZEBA ZROBIC ABY POWIERDZIC CHEC STUDIOWANIA NA AE POZNAN ????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:43 sadze ze nic.... potwierdzeniem jest nie-zabranie dokumentow a z reszta.... mysle ze wszystkiego dokladnie sie dowiemy z listu.... jeej..:) fajnie byc studnetka...:P Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 29.07.05, 10:35 Gość portalu: nightdream napisał(a): > sadze ze nic.... > potwierdzeniem jest nie-zabranie dokumentow > a z reszta.... mysle ze wszystkiego dokladnie sie dowiemy z listu.... > jeej..:) fajnie byc studnetka...:P Aby potwierdzić trzeba odesłać deklarację-potwierdzenie z listu. Dzisiaj przyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:16 przyszedł wreszcie...:) a miało być jeszcze raz potwierdzenie kierunku... czyli, że jednak jak złożyłam podanie na IiE to musze na tym zostać czy jak...? Odpowiedz Link Zgłoś
miki1986 Re: Akademia Ekonomiczna Poznan-wyniki 29.07.05, 12:24 raczej nie... kierunki i specjalnosci wybiera sie pozniej, znaczy sie pod koniec 1 roku czy tam na drugim. to co wpisalismy na podaniach nie jest ostateczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne czy będzie druga IP: *.k1.isko.net.pl 24.07.05, 18:58 rekrutacja jak ktos zrezygnuje to przyjmują rezerwowych jest cos takiego wogóle bo mi brakowało na zarządzanie 0,5 punkta trochę tak mi smutno:( Napiszcie czy jest coś takiego czy już szuikać prywatnej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia rezygnacja IP: *.magma-net.pl 24.07.05, 21:12 czy zeby zrezygnowac ze studiow musze tam zadzwonic albo cos czy wystarczy ze nie dostarcze potwierdzenia(o ile takie cos wogole jest, a nie wiem bo jeszcze nie dostalam listu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: rezygnacja IP: *.man.olsztyn.pl 25.07.05, 11:04 tez sie nad tym zastanawiam. moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: czy będzie druga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:29 nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
miki1986 Dostaliscie juz list?! 26.07.05, 17:57 dni mijaja a listu od AE nie widze... jestem ze Szczecina - moze to dlatego? czy ktos juz dostal list z AE Poznan potwierdzajacy ze sie dostaliscie? bo wg stronki "Ostatecznym potwierdzeniem podanych niżej wyników jest zawiadomienie wysłane pocztą"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Dostaliscie juz list?! IP: 195.116.171.* 26.07.05, 18:34 Nie martw się ja też jeszcze nie dostałam żadnego listu z Ae, a mieszkam ok 60 km od Poznania:) Pozostaje czekać... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olkka Języki 27.07.05, 21:40 Czy ktoś z Was wybrał rosyjski jako język początkujący??? Odpowiedz Link Zgłoś
miki1986 Re: Języki 28.07.05, 21:25 Ja osobiscie wybralem ang na zaawansowanym i hiszpański na początkującym poziemie :D pozdrowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
olkka Re: Języki/do miki 28.07.05, 21:34 Wiem, wiem, bo wydaje mi się ze juz kiedys gadalismy, miki1986 cos mi sie to znajome wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
olkka Re: Języki/do miki/do olkka 28.07.05, 21:47 No cóż, moze myle. A na jaki wydziale będziesz studiować??? Odpowiedz Link Zgłoś
miki1986 Re: Języki/do miki/do olkka 28.07.05, 21:52 ja na ekonomii? a moze ladniej by bylo gadac na gg na ten przyklad? :P Odpowiedz Link Zgłoś