bule 29.06.05, 23:03 cześć! Na jaki adres mam wysłac dokumenty na UWM? Składam na ekonomie - to mam wysłać na adres wydziału ekonomicznego? Czy mam wysłać dokumenty w teczce? dzięki i wieeeelkie pozdro. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:06 bule zeby ci te wyniki na czas doszly sie martw:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:07 no i oczywiscie ze na wydzial ekonomiczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
bule Re: Dokumenty pocztya na UWM 29.06.05, 23:09 jutro wysyłam rano poleconym priorytetem - chyb adojdą na piatek, a czas jest do poniedziałku. Teraz bede zmagac sie z tabelką z załącznikami, a dokładnie z polami dotyczącymi świadectw :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:14 to lepiej zeby ci do piątku doszly!!!po w sobote i poniedzialek dokumenty mozna skladac osobiscie tylko:)przynajmniej ja tak zrozumialam:)no i wteczce podpisanej raczej sie sklada:) Odpowiedz Link Zgłoś
bule Re: Dokumenty pocztya na UWM 29.06.05, 23:21 jesli masz chwilek czasu to mam do Ciebie jeszce male pytanka: * jak to nalezy uzupełnić? 1. Świadectwo dojrzałości w oryginale lub odpis świadectwa dojrzałości wydany przez szkołę/Okręgową Komisję Egzaminacyjną nr ................................ z dnia ............................................ r. - tutaj na białym polu wpisałem nr świadectwa (tak na wszelki wypadek) a nastepnie: z dnia 27 zcerwca w 2005 roku. 2. Świadectwo ukończenia szkoły średniej w oryginale lub kopia poświadczona notarialnie ................................................................................................ w .......................................................... nr ............................ z dnia .................................................................................. r. - tutaj nie wiem, bo składam ospis notarialny. Mam wpisać nazwe szkoły i miejscowość, nr świadectwa i kiedy zostało wydane? I jeszcze jedno pytanko do życiorysu: Moi braci aukończyli szkołe i pracują - czy moge to napisac ten sposób: Moi dwaj braci zakończyli edukację i obecnie pracują.? Wielkie dzięki za odp. i prosze o odrobine zrozumienia :) Musze jutro wysłac papiery i musze je dobrze uzupełnić, zeby mi nieodrzucili (bo chyba moga...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:24 zaraz odpisze ok?sprawdze napewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:28 >1. Świadectwo dojrzałości w oryginale lub odpis świadectwa dojrzałości wydany >przez szkołę/Okręgową Komisję Egzaminacyjną >nr ................................ z dnia >............................................ r. >- tutaj na białym polu wpisałem nr świadectwa (tak na wszelki wypadek) a >nastepnie: z dnia 27 zcerwca w 2005 roku. moze mi sie wydaje ale ja na swoim podaniu niemam skrótu nr(az sprawdzilam)mam tylko z dnia itd!ale jezeli masz "nr."na podaniu to wpisuj!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:30 no i oczywiscie w drugim punkcie wpisujesz nazwe szkoly i gdzie ona jest, nr swiadectwa i date wydania ja np mam 15 kwietnia:)tez skladam odpis notarialny ale to pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:34 ja bym to napisala tak-"mam dwoje braci, ktorzy juz zakonczyli edukacje i w chwili obecnej pracują."cos takiego przynajmniej ale zastrzegam ze moge sie mylic:)ja naprzyklad tylko napisalam ze mam siostre:)a nad ty zyciorysem to dzis troche tez siedzialam bo moim zdaniem to bezsensu to pisac:)apropo mam nadz ze ci pomoglam choc troszeczke bo sama jestem zainteresowana UWM i tez chcialam to poprawnie napisac a wiem ze to troche czasu zajmuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bule Re: Dokumenty pocztya na UWM 29.06.05, 23:37 wieeeeeeelkie dzięki! Bardzo mi pomogłaś! Ja wzrowałem się na tym życiorysie: eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/2720/idc/2/ :D Jeszcze raz dziękuję i powodzenia w czasie rekrutacji! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:40 no ja mam cos wtym stylu ale bez zainteresowan bo mi sie niezmiescily niestety:) a daty na gorze chyba nie trzeba wpisywac bo na dole jest na to miejsce:) niedziekuje za zyczenia:Pale tobie tez zycze dostania sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 29.06.05, 23:55 Jezeli chodzi o wysylanie papierow poczta to liczy sie data nadania.Dzwonilam i pytalam wiec spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bule Re: Dokumenty pocztya na UWM 29.06.05, 23:58 hmmm ale tak zastanawiam sie, czy jesli zarejestrowałem sie interentowo to tez mogę wysłac.. bo na stronie formularza internetowego jest jakaś dziwna informacja.... mam pytanie - wydrukowałem formularz już dawno, ale zauwazyłem, ze w polu telefon podałemnr bez kierunkowego - mogę dopisa cręcznie - chyba tak, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 30.06.05, 00:01 pewnie ze tak-ajak wisywales dane to ci sie niepokazalo ze masz bląd??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 30.06.05, 00:08 nic niepokazało - jedynie miałem błąd w numerze ksiązeczki wosjskowej, ale go poprawiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś