Dodaj do ulubionych

Dokumenty pocztya na UWM

29.06.05, 23:03
cześć! Na jaki adres mam wysłac dokumenty na UWM? Składam na ekonomie - to mam
wysłać na adres wydziału ekonomicznego?

Czy mam wysłać dokumenty w teczce?

dzięki i wieeeelkie pozdro. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:06
      bule zeby ci te wyniki na czas doszly sie martw:)
      • Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:07
        no i oczywiscie ze na wydzial ekonomiczny:)
    • bule Re: Dokumenty pocztya na UWM 29.06.05, 23:09
      jutro wysyłam rano poleconym priorytetem - chyb adojdą na piatek, a czas jest do
      poniedziałku.

Teraz bede zmagac sie z tabelką z załącznikami, a dokładnie z polami dotyczącymi
      świadectw :/
      • Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:14
        to lepiej zeby ci do piątku doszly!!!po w sobote i poniedzialek dokumenty mozna
        skladac osobiscie tylko:)przynajmniej ja tak zrozumialam:)no i wteczce
        podpisanej raczej sie sklada:)
        • bule Re: Dokumenty pocztya na UWM 29.06.05, 23:21
          jesli masz chwilek czasu to mam do Ciebie jeszce male pytanka:

* jak to nalezy uzupełnić?

1. Świadectwo dojrzałości w oryginale lub odpis świadectwa dojrzałości wydany
          przez szkołę/Okręgową Komisję Egzaminacyjną

nr ................................ z dnia
          ............................................ r.
          - tutaj na białym polu wpisałem nr świadectwa (tak na wszelki wypadek) a
          nastepnie: z dnia 27 zcerwca w 2005 roku.

2. Świadectwo ukończenia szkoły średniej w oryginale lub kopia poświadczona
          notarialnie

................................................................................................

w .......................................................... nr
          ............................

z dnia
          ..................................................................................
          r.

- tutaj nie wiem, bo składam ospis notarialny. Mam wpisać nazwe szkoły i
          miejscowość, nr świadectwa i kiedy zostało wydane?

I jeszcze jedno pytanko do życiorysu:
          Moi braci aukończyli szkołe i pracują - czy moge to napisac ten sposób:
          Moi dwaj braci zakończyli edukację i obecnie pracują.?

Wielkie dzięki za odp. i prosze o odrobine zrozumienia :) Musze jutro wysłac
          papiery i musze je dobrze uzupełnić, zeby mi nieodrzucili (bo chyba moga...)

• Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:24
            zaraz odpisze ok?sprawdze napewno:)
          • Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:28
            >1. Świadectwo dojrzałości w oryginale lub odpis świadectwa dojrzałości wydany
            >przez szkołę/Okręgową Komisję Egzaminacyjną

>nr ................................ z dnia
            >............................................ r.
            >- tutaj na białym polu wpisałem nr świadectwa (tak na wszelki wypadek) a
            >nastepnie: z dnia 27 zcerwca w 2005 roku.

moze mi sie wydaje ale ja na swoim podaniu niemam skrótu nr(az sprawdzilam)mam
            tylko z dnia itd!ale jezeli masz "nr."na podaniu to wpisuj!!!!!!!
          • Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:30
            no i oczywiscie w drugim punkcie wpisujesz nazwe szkoly i gdzie ona jest, nr
            swiadectwa i date wydania ja np mam 15 kwietnia:)tez skladam odpis notarialny
            ale to pisze:)
          • Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:34
            ja bym to napisala tak-"mam dwoje braci, ktorzy juz zakonczyli edukacje i w
            chwili obecnej pracują."cos takiego przynajmniej ale zastrzegam ze moge sie
            mylic:)ja naprzyklad tylko napisalam ze mam siostre:)a nad ty zyciorysem to
            dzis troche tez siedzialam bo moim zdaniem to bezsensu to pisac:)apropo mam
            nadz ze ci pomoglam choc troszeczke bo sama jestem zainteresowana UWM i tez
            chcialam to poprawnie napisac a wiem ze to troche czasu zajmuje:)
    • bule Re: Dokumenty pocztya na UWM 29.06.05, 23:37
      wieeeeeeelkie dzięki! Bardzo mi pomogłaś!
      Ja wzrowałem się na tym życiorysie:
      eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/2720/idc/2/ :D

Jeszcze raz dziękuję i powodzenia w czasie rekrutacji!

pzdr.
      • Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 29.06.05, 23:40
        no ja mam cos wtym stylu ale bez zainteresowan bo mi sie niezmiescily niestety:)
        a daty na gorze chyba nie trzeba wpisywac bo na dole jest na to miejsce:)
        niedziekuje za zyczenia:Pale tobie tez zycze dostania sie:)
        • Gość: ........ Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 29.06.05, 23:55
          Jezeli chodzi o wysylanie papierow poczta to liczy sie data nadania.Dzwonilam i
          pytalam wiec spokojnie:)
          • bule Re: Dokumenty pocztya na UWM 29.06.05, 23:58
            hmmm ale tak zastanawiam sie, czy jesli zarejestrowałem sie interentowo to tez
            mogę wysłac.. bo na stronie formularza internetowego jest jakaś dziwna
            informacja....

mam pytanie - wydrukowałem formularz już dawno, ale zauwazyłem, ze w polu
            telefon podałemnr bez kierunkowego - mogę dopisa cręcznie - chyba tak, co?
            • Gość: ktosik Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.68.66.83.kutno66.tnp.pl 30.06.05, 00:01
              pewnie ze tak-ajak wisywales dane to ci sie niepokazalo ze masz bląd???
              • Gość: max Re: Dokumenty pocztya na UWM IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 30.06.05, 00:08
                nic niepokazało - jedynie miałem błąd w numerze ksiązeczki wosjskowej, ale go
                poprawiłem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka