Dodaj do ulubionych

UWKS - strona działa!!!!

30.06.05, 00:22
www.rekrutacja.wmpuksw.edu.pl - stronka ruszyla!!!!
Obserwuj wątek
    • sangohan Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 00:26
      Tylko.... cos nie dziala... bo nie moge sie zalogowac :#
      • Gość: almost_blue Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.05, 00:51
        no ja tyż ni mogę....
        • sangohan Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 01:02
          Ja mysle, ze oni wrzucili sama strone, ale bez bazy danych :) bo jakbym zle
          wpisal pesel albo haslo, to by mi wykoczylo ze mam powtorzyc, a wyskakuja
          jakies bzdury, tak jakby komp nie wiedzial z czym sie laczyc, bo tego czegos
          nie ma... przestaje mi sie podobac ten UKSW, za denna organizacje :#
          • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:04
            Organizacja do d... I to na kazdym kroku. Pewnie moje haslo nie bedzie dzialac,
            przynajmniej mam takie przeczucie.
    • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:49
      Od 9.30 bedzie dzialac.
      • Gość: aaa WIDAĆ, ŻE NA TEJ UCZELNI SAMI HUMANIŚCI IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.07.05, 00:18
        Nagrodę dla tego, kto rozszyfruje sposób przeliczania punktow!
    • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:37
      Dobra zalogowalam sie, ale kaza wypisac wszystkie wyniki widniejace na maturze
      (po przecinku)
      Nie wiem czy ustne tez czy tylko pisemne... jak wy robicie?
      • Gość: UK Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:44
        ja wpisałam tylko pisemne, ale dalej jest jeszcze gorzej. trzeba wpisac ilosc
        punktów z polskiego pisemnego ale nie wiadomo czy rozszerzonego czy pods czy
        moze oba po przecinku.
        • misia_k3 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 09:46
          A mozna pozniej zmieniac podane liczby? Bo nie wiem czy mam wpisywac dalej czy
          nie...
          • aqua86 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 10:49
            nie można zmienić wpisanych danych!!! tylko osobiście!! także uważajcie i
            ostrożnie potwierdzajcie wpisane przez was dane!!
    • Gość: bartec Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 30.06.05, 09:52
      pisze tam: Podaj wszystkie oceny uwidocznione na świadectwie maturalnym ,
      a ustne wyniki też na takowym widnieją!
      co w końcu robić?
      • misia_k3 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 09:53
        Chyba najlepiej zadzwnonic... Ale z tymi ustnymi to by bylo niesprawiedliwe
        • aqua86 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 10:50
          tak, tylko, że cały czas jest numer zajęty. widocznie wszyscy mają takie
          problemy jak my.
    • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:00
      strona działa ale co tam qr*a wpisywac ???? ale bezsensu :( jak ktos bedzie cos
      wiedzial niech napisze!!
    • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:17
      A najlepsze jest to "Jeśli zatwierdziłaś niepoprawne dane swoją pomyłkę możesz
      skorygować wyłącznie osobiście stawiając się do pokoju 329 nowego gmachu UKSW
      przy ulicy Dewajtis 5." ........ szkoda gadac...
    • Gość: bartec Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 30.06.05, 10:20
      dzwonilem tam i powiedzieli że trzeba wpisywać wszystkie oceny z matury, tej
      ustnej też
      • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:23
        dzieki za pomoc :) masz buziaka :)
    • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:26
      Qrde doszlam dalej.. podaj ocene z tego przedmiotu... z podstawowego czy
      rozszerzonego????
      • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:37
        Co za gowniana szkola!!! Boze zupelny brak organizacji i kretynizm. Zastanawiam
        sie czy tam sami idioci pracuja...
        Tylko pogratulowac, najlepiej by chyba wyszla ta osoba, ktora mialaby wszystko
        tylko z podstawy z angielskim ustnym na czele
        • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:39
          hehe m zgadzam sie z Toba calkowicie!!!! Od rana trzeba nerwy stracic .... wrrrr
    • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:42
      Wiem wiem wiem...... z rozszerzonego trzeba tylko wpisywac!!! :)
      • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:44
        Dzwonilas tam?
        Ja pozniej jeszcze zadzwonie, moze zmieni sie osoba udzielajaca informacje i
        sie potwierdzi czy na pewno tak, bo z taka organizacja to nigdy nie wiadomo.
        • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:47
          Mam 100% wiarygodne informacje!!
          I na poczatku tez trzeba wpisac w tym ciagu oceny z ustnego!!
          No to teraz moge cos robic :)
        • Gość: gabi Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:47
          ej to na pewno wpisywac ocene z poziomy rosz. tylko??
          • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:50
            Ja sie jeszcze wstrzymam bo pewnie to sie jeszcze 10 razy zmieni. I tak juz nie
            chce tam sie dostac, jakbym miala przez 5 lat doswiadczac takiego czegos to ja
            dziekuje... Chociaz pewnie zaoczne i tak mnie tam czekaja ;)
    • Gość: kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:53
      Ale uwazam ze ten program to jakis głąb robil......!!!! jakby nie moglo byc
      wszytko jasne i proste... np polski podstawowy -... , polski rozszerzony - ...,
      itd... kretynstwo
      • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:09
        A jak ktoś by miał tylko podstawowy, to by musiał wpisać ocenę z podstawowego. A
        ja (i chyba większość) z rozszerzonego mam mniej pkt niż z podstawowego. Skąd
        oni będą wiedzieli czy to podstawowy, czy rozszerzony. Ktoś wpisze 90% z
        podstawy, a ktoś 60% z rozszerzonego i jeszcze się okaże, że ten pierwszy ma lepiej.
        • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:12
          Jak to wypelniasz to zaznaczasz czy zdawalas rozszerzony i dlatego wiedza czy
          to jest ocena z rozszerzonego czy z podstawowego.
          • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:15
            aha, to trochę wyjaśnia. ale i tak uważam, że jeżeli ten system opracowali
            studenci informatyki i ekonometrii na UKSW, to ja chciałem wycofać swój wpis na
            tę uczelnię i dostać zwrot opłaty rekrutacyjnej.
            • Gość: kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:17
              system opracowal prof dr hab. jakis kowalski...
              • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:18
                "prof. dr hab." <hahaha> <sciana> <rotfl>

Jak sie dostanę tylko na UKSW, to chyba wybieram wojsko.
              • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:18
                Ciekawe kto temu glupolowi nadal te tytuly... Ja bym lepszy opracowala ;p

A w jaki sposob sie zaznacza ze cos jest rozszerzone? Na poczatku, w tych
                wszystkich ocenach tez sie zaznacza?
                • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:22
                  Tez sie posmialam jak uslyszalam kto to opracowal :D
                  a co do zaznaczania. jak juz wpiszesz wystkie oceny ze swiadectwa dajesz dalej.
                  pokazuje ci kierunek, ktory wybralas i sie pyta czy zdawalas ten przedmiotu
                  glowny dla tego kierunku. ja dalam tak i nastepne pytanie, ktore mi sie
                  pojawilo to czy zdawalam na rozszerzonym. dalam ze tak i wpisalam tam wynik z
                  rozszerzonego. no i tam sie to skonczylo. zatwierdzilam dane i wyszedl mi jakis
                  wynik, nie wiem do czego on ale mi wyszedl.
                  • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:25
                    Acha, dzieki :)
                    Ciekawe jak to bedzie wygladac jak wybralam 2 kierunki z roznymi przedmiotami
                    glownymi ;)
                    • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:26
                      no to m. masz niezły problem. chyba nawet profesór nie przewidział takiej sytuacji.
                    • Gość: kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:26
                      To ja tam mialam. bo wybralam pedagogike i socjologie. I najpierw jeden
                      przedmiot musialam zrobic a potem drugi.
                      • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:29
                        ja mieszkam w warszawie i co z tego. koło 20 przystanków muszę tam jechać na to
                        zadupie, potem muszę jeszcze iść z 1,5 km. mam już tego serdecznie dosyć, bo już
                        2 razy tam byłem. może dostanę się na jakąś normalną uczelnie i niebędzie problemu.
                        • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:30
                          No tak ale jestes i tak w lepszej sytuacji niz ja bo ja mieszkam od w-wy jakies
                          400 km :) A papiery skladalam tylko tam :D:D:D hihi
                          • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:32
                            ej i ty te 400 km jechałaś do wawy, żeby się zarejestrować?
                            • Gość: kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:33
                              Nooooooo :)Ale zawsze to jakis plus. Odwiedzialam siostre i chlopaka :D:D:D
                              • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:34
                                i teraz jak cos źle wyniki podałaś, to znowu wycieczka <hahaha>
                                Boże, widzisz to i nie grzmisz...
                                • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:38
                                  ja to z tym logowaniem, jeszcze trochę poczekam. jak im się ludzie na te całe
                                  UKSW rozdzwonią, to w końcu się zorientują, że możnaby dać dokładną instrukcję w
                                  internecie i to rozwiązałoby problem. a więc cierpliwości...
                                  • Gość: użyszkodnik Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 30.06.05, 13:09
                                    chyba masz racje. ja zrobie to samo.
                                    Uksford zaczyna mnie coraz bardziej zniechecac :/
                        • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:31
                          Ja tez mieszkam w warszawie i moja ostatnia podroz tam a pozniej powrot do domu
                          to ponad 6 godzin.
                          • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:32
                            hehehe to ja bym do w-wy dojechala :)
                • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:23
                  To na pozostałych uczelniach studenci opracowali lepsze systemy niż ten cały
                  profesór. A tak w ogóle, z tymi ustnymi to trochę nie fair, bo nie było o tym
                  mówione nic i przynajmniej ja się do ustnych za bardzo nie przyłożyłem. A
                  zaznacza się też gdzieś na jakim poziomie zdawało się ustny angielski? Bo na
                  rozszerzonym (ustnym) to oszałamiającej ilości pkt nie zdobyłem i znowu lepiej
                  wyjdą ci co zdawali podstawowy.
                  • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:25
                    ja nie zauwazylam zeby gdzies zaznaczyc to... czyli kolejne niedociagniecie...
                    Zaluje ze nie mieszkam w W-wie bo bym poszla na ta uczelnie i zeby sami mi to
                    zrobili a nie przez jakies takie COS...
                  • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:26
                    No wlasnie, mam tak samo. Na podstawowym przeciez nawet poprawnosc jezykowa sie
                    nie liczyla wiec wynikow nie ma co porownywac. Ustny anglik wcale mi sredniej
                    nie podwyzy, wiec juz wtedy nawet nie mam co marzyc o dostaniu sie
                    • Gość: gabi Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:30
                      to jak w koncu jest wpisuje sie z rosz. ocene tylko czy post?
                      • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:31
                        jak wcześniej zaznaczyłaś, że zdawałaś rozszerzony, to wpisujesz z rozszerzonego.
        • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:14
          Dokladnie! Ich chyba nie obchodzi kto sie dostaie, byle miec swiety spokoj.
          Moim zdaniem to duze znaczenie czy ktos zdawal podstawowy czy rozszerzony,
          zarowno jesli chodzi o pisemne jak i ustny angielski. Ktos moze nie wchodzic na
          to forum, nie zadzwonic, a wpisze podstawowy... ja podam rozszerzony i on sie
          dostanie. Przy weryfikowaniu informacji bedzie miec wszystko poprawnie bo nie
          bylo napisane co trzeba podac. Paranoja.
          Chociaz chyba rozszerzony liczy sie *1 a podstawowy *0,5
          No ale kto tam wie co oni sobie wymyslili
          • Gość: Sutek Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 30.06.05, 11:39
            Powiedzcie mi po co zdawałam matme!!?? Człowiek wysila sie jak może, a tu okazuje sie, że nie dość, że nie dostane za to dodatkowych punktów, to jeszcze zaniży mi jakąś tam srednią......buuuuu:(
            • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:41
              skargi prosimy kierować do profesóra :D
    • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:37
      Buahahaha ten system jest jakis powalony. Wyszly mi te punkty na koncu. Ale z
      dwoch przedmiotow glownych rozszerzonych mam identyczny wynik a te punkciki na
      koncu wyszly mi rozne. JAKIM SPOSOBEM?
      A w ogole ile Wam wyszlo? bo mi jakos malo...
      • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:42
        Mi tez tak dziwnie wyszlo. Na socjologie wpisalam wos 64 % i wyszlo mi 71.200,
        a na pedagogike wpisalam polski 68% i wsyzlo mi 29.988 hehe. a jak u ciebie??
        • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:44
          Ja wpisalam takie same wyniki a wyszlo mi 49 i 58... Cos czuje ze nie mam
          szans ;) Ten system tez jest do d... wiec anulowalam te swoje wyniki, nie
          podoba mi sie to ;p
      • Gość: Sutek Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 30.06.05, 11:44
        Mi wyszła "Srednia" coś koło 29. Ale nie wiem co o tym myśleć..
        • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:45
          ja zatwierdzilam.. najwyzej bede sie z nimi klocic ze tak jakas Pani przez
          telefon kazala mi zrobic!!! :) hehe a w ogole nie wiem o co lata z tymi
          wyikami...porazka
          • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:49
            Pozniej sie zarejestruje, a teraz wprowadze jeszcze raz i sprawdze czy wychodzi
            tak samo. Moze cos zmienia... chociaz watpie.
            A juz na pewno pisze odwolanie: po pierwsze z powodu ustnych, po drugie z
            powodu systemu wymyslonego przez glupka - jakby ktos zdawal mniej przedmiotow
            to lepiej na tym wyjdzie chociaz moglby mniej dostac z rozszerzonej historii
            niz ja, gdyby ja pisal
            • Gość: kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:51
              No tez uwazam, ze jest to niesprawiedliwe.. mogli wczesniej podac jak beda to
              wyliczac... :((
      • Gość: ig sssssssystem IP: *.multicon.pl 30.06.05, 11:47
        ja wpisalem ze wszystkich przedmiotow na swiadectwie( ustne,pisemne).a czy to
        jest korzystne to byla loteria...szkoda ze nie wiedzialem tego jak pisalem
        mature, moze wychodzilbym przy niektorych juz po podstawowym.
        tam gdzie jest przedmiot glowny i jak ktos podaje ze tylko postawowy to mnozone
        przez 0,5 , jak rozszerzony to 1. Reszta przedmiotow to srednia z podstawy i
        rozszerzonego.
        ja mieszkam 350 km, nie bylem na rejestracji. wyslalem wszystko listownie.
        • Gość: kaska Re: sssssssystem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:49
          i ile ci wyszlo i na jakie kierunki?:)
          • drobiazg_lesny Re: sssssssystem 30.06.05, 12:03
            mi ta srednia wyszła coś ok. 66,85. zdaję na polonistykę i wpisałąm ocenę z
            polskiego tylko z pr..
            ale mi sie to nie podoba. nie chcę tam iść ;]
    • Gość: aneta Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:00
      chodzi im o przedmiot glowny czy jak ? Ech jakies pisanie przecinku... powalone
      to ! ratujcie :)
      • Gość: pooh Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:01
        poczytaj to forum od początku
      • Gość: m. Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:01
        Wszystkie wyniki, ustnych matur tez.
        • Gość: Kaska Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:05
          I jak m. wyszlo Ci to samo??:)
          • Gość: pooh Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:07
            a czy wy rozumiecie w ogóle ten wzór co oni podali na swojej stronie?
            • Gość: m. Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:09
              Nie, bo moje wyniki obliczone za jego pomoca i za pomoca wspanialego systemu sa
              rozne.
          • Gość: m. Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:08
            Niestety to samo, a mialam nadzieje, ze moze wyzsze te srednie beda ;p
            Ja tam na pewno nie ide... Nie chce byc tak przez conajmniej rok lekcewazona.
            Tymbardziej ze ten system jest bledny, bo niby czemu wychodza mi rozne
            srednie...
            • Gość: Kaska Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:10
              A moze dla kazdego kierunku sa jakies wytyczne albo cos tylko nigdzie nas o ty
              nie poinformowano...?? no bo to nie mozliwe zeby byly taie rozbierznosci...
              • Gość: m. Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:12
                Nie wiem... mozliwe
                Hehehe a chyba mieli duzo telefonow bo zrobili slowo "wszystkie" (wyniki
                matury) wieksza czcionka niz byla.
                • Gość: pooh Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:14
                  a nie mogli napisać po prostu, że ustne też
                  • Gość: m. Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:20
                    Mogli ale sa bezmozgowcami ;p
                    Mogli tez wczesniej poinformowac, tak to w ogole bym tam sie nie zarejestrowala.
            • Gość: m Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:11
              mi tez sie to nie podoba mam nawet dobrw wyniki wszystko na rozszerzonym a
              srednia malutka
              • mk00 Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? 30.06.05, 12:22
                no dobrze....hmm... skoro mam wpisac WSZYSTKIE wyniki a pozniej jeszcze raz
                przedmiot glowny to tak jakbym go wpisywala dwukrotnie?
                • Gość: m. Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:24
                  Tak... Tylko ze najpierw jest zapewne liczony do sredniej a pozniej wymnazany
                  jakos przez ta srednia.
                  • mk00 Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? 30.06.05, 12:28
                    aaaaa :) dzieki. to system ktorego normalny czlowiek nie jest chyba w stanie
                    pojac...pozdrwiam wszystkich sfrustrowanych
                  • Gość: pooh Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:28
                    jeżeli dobrze interpretuję ten ich wzór, to mogą zaistnieć sytuacje gdy ktoś,
                    kto zdawał przedmiot główny tylko na poziomie podstawowym jest w lepszej
                    sytuacji, niż ten, który zdawał go na rozszerzonym, a z podstawowego uzyskał
                    taką samą ilość pkt. ale może coś źle ten wzór czytam, bo tak naprawdę to nadal
                    pozostaje on dla mnie wielką zagadką.
                    • drobiazg_lesny Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? 30.06.05, 12:30
                      ciekawa zapowiedź uczelni..? ;P
                    • Gość: m. Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:31
                      Nie, wg moich interpretacji wynika tak ze Ci z rozszerzonym przedmiotem glownym
                      maja lepiej bo im sie liczy razy 1. Tylko ze wg tego wzoru ktos kto ma wiecej
                      przedmiotow jest na gorszej pozycji, no chyba ze wszystko zdal genialnie.
                      • mk00 Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? 30.06.05, 12:36
                        teraz wcale nie chce mi dizalac ta stronka .... ;/
                      • Gość: pooh Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:36
                        no ale jest możliwa taka sytuacja, że ktoś z rozszerzonego ma baaaardzo mało pkt
                        i nawet to, że mnożą mu razy 1 nic nie daje, bo ktoś z podstawy ma 100% i mnożą
                        mu razy 0,5 a i tak ma więcej...
                        • mk00 Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? 30.06.05, 12:37
                          dokladnie...
                        • mk00 Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? 30.06.05, 12:39
                          widzieliscie to. Wprowadz wszystkie (takze wyniki z egzaminow ustnych) hehe
                          chyba lawina telefonow zadzialala
                • Gość: agnieszka Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:20
                  ja wpisałam wszystkie wyniki czyli rozszerzony i podstawowy w sumie 11 liczb
                  (łącznie z ustnymi) ale to chyba źle i będę musiała się do nich wybrać, a do
                  Wawy ma 100 km.
                  • Gość: ania Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.chello.pl 02.07.05, 09:32
                    hmm ja też tak zrobiłam, podałam wszystkie liczby jakie mam na moim świadectwie
                    maturalnym. to w końcu to jest źle??? ma ktoś 100% pewność jak to trzeba
                    wpisać???? bo na tym forum ciągle ktoś mówi inaczej:)wiem jedno ta uczelnia
                    jest jakaś dziwna
                    • Gość: m. Re: Kurde jak wpisywac wyniki matur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:45
                      Ej no przeciez teraz napisali dokladnie jak to zrobic, juz nie przesadzajcie,
                      dokladniej wytlumaczyc sie nie da ;)
    • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:35
      Ale wiecie co.. bo ja mam tak wynik po przeliczeniu - 71,200 a ostateczny
      wynik - brak. takze to pewnie nie jest jeszcze cos koncowego..
      • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:42
        Ale wy macie dobre te wyniki, jakbym nie wpisala historii tez bym miala ponad
        70 ;p Po co ja chcialam jeszcze jeden przedmiot, ktos z trzema troche gorszymi
        od moich by sie mogl dostac a ja nie bo chcialam byc zbyt ambitna i wybralam 4
        przedmiot.
        • mk00 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 12:45
          to i tak lepiej ode mnie, ja zdawalam 5
        • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:46
          No tak a ja mam slabe ustne bo sie do nich zbytnio nie przykladalam bo wtedy
          myslalam po co mi to...... a teraz mi srednia zanizaja
          • mk00 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 12:47
            ale wiecie wlasciwie jak interpretowac ten wynik jaki wyszedl na koncu
            wpisywania danych? bo ja nie :P ale moze to i lepiej
    • Gość: dzemka Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:48
      Słuchajcie, a ja wpisuję swój PESEL i to hasło, które mi podano, gdy się
      rejestrowalam i caly czas wyskakuje mi "Logowanie nieudane. Spróbuj ponownie."
      Po wpisaniu PESELu i hasla trzeba wcisnąć przycisk "Login"? Tak robie i
      duuuuupa ;p Zaraz tam zadzwonie o chrzanię kogo trzeba... Czy to może być wina
      przeciążenia na ich serwerze?
      • paparapa6 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 12:49
        To pewnie wina wielkosci cyferek i literek ;p
      • mk00 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 12:50
        ja robilam enter i dzialalo :P
      • Gość: try Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.multicon.pl 30.06.05, 12:50
        moze l wyglada jak jedynka albo odwrotnie...ja tak mialem:D
        • Gość: dzemka Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:52
          Próbowałam wpisać 1 I i l nic nie idzie... :/
          • Gość: dzemka Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:58
            Dobra, poszło...

Napisane jest wpisz WSZYSTKIE... polskiego tam nie wpisywać? Później będzie
            miejsce na polski?
            • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:59
              Nie no wszystkie to wszystkie
            • mk00 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 13:00
              o to chodzi ze polski chyba tez
              • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:02
                ej, to jakie wam w końcu te wyniki po przeliczeniu przez UKSW wyszły. Bo ja
                powpisywałem wszystko i wyszło mi na końcu ok. 21,6 pkt. Teraz próbuję do tego
                wyniku dopasować jakoś ten wzór, ale nie mogę na razie.
              • Gość: dzemka Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:03
                Jak nie wpisałam tam polskiego, to na końcu wyskoczyło, że wpisałam
                niepoprawnie. A jak wpisałam z polskiego oba wyniki - podstawowy i rozsz., to
                potem było jeszcze miejsce na polski rozsz. i jest poprawnie... chyba... mam
                zatwierdzać??
                • mk00 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 13:04
                  ja zatwierdzilam
                • mk00 Re: UWKS - strona działa!!!! 30.06.05, 13:05
                  ale czy powaznie nie ma roznicyna jaki kierunek sie wybieramy? bo widzialam na
                  innym poscie wyniki ok 70 a ja mam 23,9, ale to inny kierunek...albo poprostu
                  ja mam ak malo?
                  • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:10
                    a swoją drogą to jest ciekawe, bo przy legendzie do tego (legendarnego już)
                    wzoru jest napisane, że wszystkie wyniki matur podaje się w ułamkach
                    dziesiętnych (np. 72%=0,72). I po przemnożeniu przez siebie tych wszystkich
                    ułamków dziesiętnych wychodzi im wynik np. tak jak w moim przypadku 21,6 :D
                    • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:11
                      hehe czylu udalo ci sie "rozgryzc" ten wzor??:) hihi jak tak to napisz jak to
                      trzeba zrobic ?:)
                      • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:13
                        tego się nie da rozgryźć, bo to jest idiotyzm. a jak coś jest idiotyzmem, to nie
                        ma na to racjonalnego wytłumaczenia.
                • Gość: gosia Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:52
                  A wie ktoś może ile można uzyskać maksymalnie punktów z tego wzoru?
                  • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:53
                    z tego co zdążyliśmy ustalić, to chyba zależy od kierunku. tylko nie znamy tej
                    zależności :)
    • Gość: aga_86 Do tych co mają mało z rozszerzonej historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:07
      ile macie na UKSW punktów?? no ja tam gdzie podawałam wos to mam 79 z kawałkiem
      a tam gdzie podawałam histe mam bardzo niski wynik... moze cos źle wpisałam
      kurcze.. a teraz to juz tylko widać wynik po przeliczeniu, nie ma liczby którą
      wpisałam:(
      • Gość: aga_86 Re: Do tych co mają mało z rozszerzonej historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:13
        sory- pomyłka- tam gdzie wpisywałam wos mam wynik 75.900
      • Gość: m. Re: Do tych co mają mało z rozszerzonej historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:14
        wpiszmy wyniki w tym temacie o punktach i kierunkach to powrnamy czy na danym
        kierunku sa podobne wyniki czy zupelnie rozne.
        • Gość: kaska Re: Do tych co mają mało z rozszerzonej historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:15
          No ja juz wpisalam... teraz czekam na was :)
          • sangohan Re: Do tych co mają mało z rozszerzonej historii 30.06.05, 14:06
            Sluchajcie, ja sie zarejestrowalem, zdaje na Administracje i Prawo i wyszlo mi
            jakies 18 z kawalkiem, a z histy rozszerzonej mialem 52% Czy te 18 z kawalkiem
            to dobrze czy zle? Ile wy mieliscie?
            • Gość: iggy Re: Do tych co mają mało z rozszerzonej historii IP: *.multicon.pl 30.06.05, 18:41
              ja na prawo kanoniczne i mi wyszlo z 50%- 13,133 pkt :(
              • Gość: m. Re: Do tych co mają mało z rozszerzonej historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:45
                Ej no bo masz inny przelicznik dla kierunku, nie porownuj sobie z innymi
                kierunkami, bo nawet jak ktos ma mniej % na innym kierunku wyjdzie mu wiecej.
                • Gość: Kaska Re: Do tych co mają mało z rozszerzonej historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:49
                  Nie martw sie na prawo kanoniczne jest zawsze malo chetnych :) <lol>
                  • Gość: iggy Re: Do tych co mają mało z rozszerzonej historii IP: *.multicon.pl 30.06.05, 20:22
                    no tak, slyszalem. deficytowy kierunek ale zobaczymy...:)
                    jeszcze 11pkt na filozofie...
    • Gość: justynka Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 30.06.05, 13:16
      Czy to mozliwe, ze wprowadzilam wynik z Wos-u na rozszerzonym i 61% i wyszlo mi
      po przeliczeniu 74, a z histy 36 a wyszlo 15??????????????????????????
      • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:17
        Ja mam 60% z wosu i wyszlo mi troche ponad 50 :(
        • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:20
          Tu jest wszystko mozliwe. ja mam z wosu 64 i wyszlo mi 71,2
        • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:21
          Hehe widze ze coraz dokladniejsze instrukcje podaja, to ja jeszcze poczekam ;)
          • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:23
            m. co teraz napisali bo ja juz niestety nie widze :)
            • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:26
              Dodali, ze jesli sie zdawalo na rozszerzonym to trzeba wpisac tylko ten wynik,
              a nie dodatkowo podstawowy.
              • Gość: try Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.multicon.pl 30.06.05, 13:39
                tam gdzie bylo czy zdawales histre/polak rozszerzony? to na dole napisali ze
                tylko wynik rozszerzony?

• Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:42
                  Nie wiem gdzie bylo bo osoby, ktore sie zarejestrowaly wczesniej nie mialy tego
                  komunikatu. No ale to raczej bylo oczywiste -> tam gdzie bylo trzeba napisac
                  czy zdawalo sie rozszerzony, po nacisnieciu na tak, byla odpowiedz "jesli
                  zaznaczyles "tak" podaj wynik tylko na poziomie rozszerzonym"
                  • Gość: try Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.multicon.pl 30.06.05, 13:49
                    to podalem dobrze,a porownujac wynik mam znacznie nizszy niz kolezanka pam..
            • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:27
              Buehehehe jeszcze dodali ze trzeba podac wszystkie wyniki W DOWOLNEJ KOLEJNOSCI
              lol
              • Gość: pooh Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:29
                czyli nawet pytania o kolejność były <hahaha><rotfl>
    • Gość: bartec Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 30.06.05, 16:32
      ludzie zdaje na administracje, pisalem polaka na rozszerzonym ale dostalem
      tylko 50%, czy lepiej zrobie jak napisze że zdawalem tylko podstawe (79%)?
      • Gość: aga_86 Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:48
        nie zrobisz lepiej- po pierwsze jeśli zdawałeś tylko podstawę to Ci pomnożą to
        przez 0,5 a jak rozszerzony to * 1, czyli bardziej Ci sie połąca wpisać
        rozszerzony. A po 2. będziesz musiał dowieść świadectwo póxniej, będą sprawdzać
        cy wyniki podane zgadzają siez tymi na świadectwie, wiec.. lepiej nie
        ouszkiwać, zeby nie mieć niepotrzebnych problemów
    • Gość: Alek Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:57
      Wy mi lepiej powiedzcie kiedy pojawią się jakieś atrybuty i ostateczny wynik,
      bo na razie odczuwam ich brak.
      • Gość: aga_86 Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:05
        nie Ty jeden. Każdy z nas odczuwa ich BRAK
        • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:09
          Wg mnie powinni na bierzaco uaktualniac miejsca rankingowe zeby kazdy wiedzial
          co i jak.. a tak to ja nie wiem czy jest sens przygotowywa sie do rozmow...:/:/
          • Gość: Alek Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:32
            na politologię?
    • Gość: help Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:11
      to chyba ich cos piecze jakby trzebabylo wpisywac wyniki zerowe z rozszerzonych
      co sie nawet nie przystepowalo, ale kolesie maja tak narobane ze juz sam nie
      wiem czy czasem nie trzeba wpisac zera z polskiego rozsz. ktorego nie pisalem,
      wie ktos moze cos na ten temat ?
      • Gość: Kaska Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:15
        NO ale zaznacz ze nie zdawales polskiego rozszerzonego i wedy wpisujesz tylko
        podstawowy....
        • Gość: help Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:36
          ale jak ... gdzie mam to zaznaczyc ze nie zdawalem rozsz polskiego ?
          • Gość: m. Re: UWKS - strona działa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 08:29
            Rob wszystko po kolei to zobaczysz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka