Dodaj do ulubionych

Załamujecie niektórych

30.06.05, 12:20
Czy zdajecie sobie sprawę, że wypisując te wyniki po 90% i pytając się "Jak
myślicie czy mam szanse" załamujecie niektóre osoby? Ja dzisiaj wpadłam w
taki podły nastrój, bo jak na złośc, wszędzie gdzie składałam jest masa ludzi
z podobno genialnymi wynikami, o których dowiedziałam się z tego forum. Chyba
przestane tu wchodzić, bo do ogłoszenia wyników wpadne w depresje ;0
Obserwuj wątek
    • another_story Re: Załamujecie niektórych 30.06.05, 12:28
      Tak, to forum działa toksycznie ;). Ktoś tu wczoraj wyśmiewał moje wyniki z
      polskiego i do teraz czuję się rozżalona.
      • Gość: ola Re: Załamujecie niektórych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:23
        Ja sadze ze te wyniki sa prawdziwe Moi znajomi tez takie maja-(ja nie)Naprawde
        jest spora ilosc osob ktore maja 90 i 80 i lepiewj brac to pod uwage przy
        skladaniu dokumentow
      • Gość: aka Re: Załamujecie niektórych IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.05, 13:24
        zgadzam sie z Wami:) niestety jak się okazało też złozyłam na takie kierunki i
        na takie uczelnie, że sądząc co ludzie piszą na tym forum, to raczej się tam
        nie dostanę:/ w końcu wszędzie idą ludzie z wynikami powyżej 90%:/ ja już nic
        nie rozumiem:/ podobno matura wypadła słabo:/ dzisiaj też stwierdziłam, ze
        chyba przestanę tu wchodzić bo normalnie można się załamać:/ a myślałam że z
        wynikami mniej więcej po 80% to gdzieś się dostane,ale z tego forum wynika że
        mam małe szanse:/ no cóż... nie wiem co mają powiedziec ludzie z wynikami koło
        50%:/ naprawdę nic z tego nie rozumiem... takie zycie najwidoczniej...
        • Gość: aga_86 GŁOWA DO GÓRY smile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:32
          nie łamcie się, przecież dużo z tych wyników to zwykła ściema, a wy na to
          reagujecie, tak jak chcą tego ludzie podający fałszywie wysokie wyniki. wiadomo
          jest troche osób, którym matura poszła świenie, albo bardzo dobrze, ale nie
          wszystkim. także głowa do góry
        • Gość: mych@ Re: Załamujecie niektórych IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.06.05, 14:08
          Nie przejmuj się tym, bo naprawde nie warto :). W 50% tych przypadków to zwykła
          ściema !!. Owszem są na tym świecie geniusze, którzy zdobyli tyle procent na
          maturze, ale to nie powód, aby sie poddawać !!. Trzeba wierzyć, że będzie OK.
          Trzymam kciuki za tych wszystkich którzy złożyli podania na oblegane kierunki,
          a z matury nie maja wyników po 80%, 90% !!.
          • dzemcia Re: Załamujecie niektórych 30.06.05, 14:12
            ja też za nich trzymam kciuki, bo jak oni się dostaną, to ja też. ;)
            • Gość: załamana Re: Załamujecie niektórych IP: *.aster.pl 30.06.05, 14:23
              Zgadzam się. Jak odebrałam wyniki to bylam zadowolona, że dobrze i raczej gdzieś
              się dostanę. Ale jak weszłam na to forum to się zalamałam. Oby ściemniali, ale z
              drugiej strony po co mieliby to robić?
              • almost_perfect Re: Załamujecie niektórych 30.06.05, 14:29
                Rodzina mnie pociesza, że przecież w takim "świecie" człowiek może pisać i
                robić wszystko. Ja niestety nie należę do takich ludzi, dlatego też nie mogłam
                pojąć, niby dlaczego ktoś miałby ściemniać ze swoimi wynikami.
                Doskonale zdaję sobie sprawę, że jest i taka grupa ludzi, którym matura poszła
                b.dobrze (może mieli wiedzę, może dużo szczęścia), ale w takim razie co z nami,
                że tak powiem brzydko- przeciętniakami. Ja ze swojej matury również się
                cieszyłam, bo w porównaniu z ludźmi z mojego LO, wypadłam nawet b. dobrze, ale
                co z tego, jak w skali krajowej widzę, że jestem skazana na bycie na liście
                odrzuconych.
                Ciekawi mnie jedno, że praktycznie wszedzie jest duże oblężenie i jak byłam na
                UWM to był tam wszelaki kaliber ludzi- z wypowiedzi niektórych dziwiłam się, że
                w ogóle zdali maturę ;) Więc albo mieli wspomniane już przeze mnie szczęście,
                albo faceci po prostu szukają ratunku przed wojskiem :D
                • Gość: Protector Wola Przeczytałem wszystkie wasze niepokoje i widze,że IP: 80.48.247.* 30.06.05, 17:23
                  ziarno padło na dobry grunt, bo ci co wpisywali te wyniki po 90% to na bank
                  ściemniali i bedą sie cieszyć,że ubedzie (może) konkurentów na uczelnie, głowa
                  do góry! wg mnie jednej egoistycznej osobie dobrze poszła matura i wpisuje
                  swoje wyniki w każdym wątku, kurda mać przecież to fałsz- wiem coś o tym bo
                  brałem udziałw w wielu konkursach i na każdym się znalazła ekipa, która
                  wymyśliła jakiś trudny temat i przed testem szpanowali przy wszystkich czego
                  oni nie umieją- a zawsze byli w środku, tak samo przed zawodami sportowymi- jak
                  ustawiałem się w sztafecie to pytaliśmy się konkurentów ile mają na km, zawsze
                  miałem najgorszy czas a przybiegałem drugi albo pierwszy itd.
                  • iwa86 Re: Przeczytałem wszystkie wasze niepokoje i widz 30.06.05, 17:33
                    Hej, glowa do gory!...przyznam, ze naleze do tych, ktorych wyniki sa powyzej
                    70%, nie uwazam by osoby, ktorym poszlo nieco gorzej powinny sie
                    martwic...przeciez uczelnie nie maja po 5-10 miejsc...wiecej wiary!!!!napewno
                    nie bedzie tak zle jak sie wszystkim wydaje
                    • aaaaaa6 Re: Przeczytałem wszystkie wasze niepokoje i widz 30.06.05, 17:45
                      Ja tez się trochę podlamalam,bo ,na tle mojej sQl, wynik mialam bardzo
                      dobry,ale czytajac wypowiedzi niektorych,mozna pomyslec,ze nasza mlodziez to
                      sami geniusze :O
                      Zycze powodzenia wszystkim podlamanym-byc moze spotkamy się na studiach na
                      najlepszych kierunkach-tego nam zycze :)
    • Gość: kaczuch Re: Załamujecie niektórych IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:45
      Osób, które zdobyły po 80, 90% na maturze jest niezbyt wiele, a przecież
      wszystkie te osoby nie idą na jeden jakiś przez was wybrany kierunek. Każdy ma
      jakieś inne zainteresownia i wizję na przyszłość, więc raczej nieprawdopodbe
      jest żeby jakis kierunek zajmowali sami ludzie z zajebistymi maturami. Przecież
      nawet na UW, UJ czy PW nie chodzą same geniusze.
      • yavanna86 Re: Załamujecie niektórych 30.06.05, 18:08
        kochani, powiem szczerze-miejsc na uczelniach i kierunków jest od groma i ciut
        ciut.mnie się nie bójcie - idę na malarstwo na umk.i naprawdę mam wyniki powyżej
        90% - oprócz polaka [89 i 88%...].
        nie przypuszczam, żeby dużo ludzi ZMYŚLAŁO wyniki.po prostu nie pisze tu cała
        Polska, a bardziej skłonni do chwalenia się są ci, którzy są z siebie dumni, i
        pewnie piszą o tym więcej...i tyle.
        powodzenia Wam życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka