Dodaj do ulubionych

kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI

01.07.05, 21:28
MAM SZANSE
POLAK 60
ANGOL 93 I 56
HISTA 75 I 30
WOS 76 I 71 ????????
Obserwuj wątek
    • Gość: eska Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 01:54
      proponuję ci wybrać wos i pamiętaj o ustnym angielskim rozszerzonym. ja
      niestety zdaję wstępny.
      • Gość: ania Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 02.07.05, 08:54
        CO TO ZNACZY WYBRAĆ WOS ?!?!?! to oni patrzą na ustny rozsz ?!?! a jezeli mam
        podstawe ?!?!;/;/;/
        • Gość: Aneczka Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.retsat1.com.pl 02.07.05, 10:36
          Patrza na ustny rozszerzony niestety. Ja mam z jezyka 91 i 90 a z WOS-u 68 i
          66. Sama nie wiem, jakie mam szanse...
    • Gość: kaska1007 Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:14
      ja mam: pol 69
      ang 98/87
      hist 71/38
      wos 71/66
      mam jakies szanse???????
      • Gość: Vidm0 Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.toya.net.pl 04.07.05, 00:01
        Ja mam
        Pl 67/37
        Ang 96/71
        Hist 84/56
        WoS 74/56

ale patrząc na wyniki znajomych mam nie za duże szanse... :/
        • Gość: kubaa Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: 217.97.185.* 04.07.05, 01:43
          ja mam
          angielski 80 i 67
          historia 73 i 54
          wos 67 i 67
          i jak to jest z tym angielskim rozszezonym jesli zdawalem na podstawie to czy
          moge startowac na ten kierunek i jak to bedzie traktowane jesli mialem 90 % z
          podstawy ale za duzych szans raczej nie mam z takimi wynikami moze ktos mi
          poleci uczelnie i kierunek na ktory moge sie dostac z takimi wynikami
          • Gość: eska Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 02:30
            do kuby; birą pod uwagę rozszerzony angielski (lub inny język) pisemny + ustny.
            • Gość: kuba Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.ksiezyc.pl / *.ksiezyc.pl 04.07.05, 12:07
              do eska wiem ze biora rozszezony ustny ale jezeli go ktos nie zdawal to co ma
              liczone jako 0 czy podstawowy jest jakos inaczej przeliczany/?
              • Gość: eska Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:37
                Kuba nie chcę cię martwić, ale jak wejdziesz na zakładkę kierunki to zobaczysz
                język obcy (PRu+PRp)x0.75, wieć chyba tylko można z rozszerzonym. Ale śa też
                tam podane maile gdzie można myślę się czegoś dowiedzieć. Powodzenia
    • Gość: Piotrek Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.milenium.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:34
      Historia 76
      WOS 79
      Angol pisemny 87
      ustny 95
      Szkoda ze tylko 40 miejsc ale moze sie uda
      • Gość: lila Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:45
        Piotrek,zapisałeś się na nauki polityczne tylko, czy na stosunki też, bo tam
        jest 70 miejsc, ale kandytatów ponad 700.
        • Gość: Piotrek Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.milenium.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:42
          Lila,zapisalem sie tylko na nauki polityczne bo to mnie szczególnie interesuje.
    • Gość: Pikciu Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:11
      moje wyniki to :

angol ustny 100% rozszerzony
      i

pol 54/60
      ang 98/93
      his 96/46
      wos 89/71

jak wyliczalem sobie te pierduly to wychdozilo mi 220/250 .. no i czekamy na wyniki,chociaz boej sie jak cholera !!
      • Gość: Pikciu Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:11
        Aha,jeshzcze jedno..skladalem tam gdzie jest 70 miejsc :)
        • Gość: gienio Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.astral.lodz.pl 05.07.05, 09:18
          na wsmip w Łdz mozna zdobyc 275 pkt a nie 250 :PP ja mam 203 :((( maloooo ...
        • Gość: lila Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.frafil.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:12
          Pikciu, postudiuj sobie dobrze zakładkę kierunki na stronie rekrutacji:
          stosunki międzynarodowe - 70, a s.m. specjalność nauki polit. - 40.
          Pozdrawiam
      • Gość: lila Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.frafil.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:09
        Pikciu, coś źle przeliczyłeś, max można mieć 300 pkt. I powinieneś wskazać Wos
        do rekrutacji, bo za niego będziesz miał więcej pkt, bo lepszy rozszerzony.
        Zobacz sobie dokładnie ten wzór mat. Miałbyś na moje oko ok. 260, nieźle!!!
        • Gość: gienio Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.astral.lodz.pl 05.07.05, 12:12
          popieram ja tez blad zrobilem :PPP ja mam w takim razie 218 pkt :P mam shanse
          jakies ???
          • Gość: lila Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.frafil.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:17
            kto to wie? mało ludzi podaje wyniki, a ja niestety zdaję wstępny!!!!
            Powodzenia gienio!!!
            • Gość: Pikciu rew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:28
              o qrna faktycznie liczyc nie umiem (nie zdawalem maty:>) 260 hm .. plakac nei zamierzam :-) moze sie uda .. studiowalem dobrze kierunki .. skladam tam gdzie jest 70 miejsc..czyli na to gdziue specjalizacje wybiera sie pozniej :-P Co do tego wosu historii w Lodzi ie mozna wskazac ktory przedmiot maja brac w tej rejestracji internetowej :-( Puscilem im meila to mi wyslali "prosze to zostawic komisji rekutacyjnej" - lole :)
              • Gość: 111 Re: rew IP: *.dolsat.pl 05.07.05, 17:34
                wybiorą ten z krórego masz więcej punktów!! Ciekawe czy mogą wziąśc punkty np.
                podst z historii a rozszerz z WOS-u ??
                • Gość: lila Re: rew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:29
                  No tak dobrze to chyba nie będzie! ja niestety na wstępnym mam historię +wos.
                  Zobaczymy!! Testy w ubiegłych latach były koszmarne.
                  • Gość: Pikciu Re: rew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:34
                    Z jednej strony masz lepiej .. jeden test mniej stresu :)) Co do tresci merytorycznych to nie wiem jakie byly w latach uboeglych. Co do wyboru przedmiotow .. chciałbym,chociaz watpie czy beda przedmioty mieszac..jesli tak to 96 i 71 .. nie tak zle ;) ale to za duzo kombinowania,no ale zobaczymy. Z Uniwerka na meila mi nei odpowiadaja
        • Gość: Aneczka Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.retsat1.com.pl 05.07.05, 23:13
          Kto jeszcze?
      • Gość: lol o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:07
        odgrzebuje
        • Gość: femme_fatale Punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:47
          Witam wszystkich, z moich wyliczeń wynika, że będę mieć 248.5/300 (tam, gdzie
          jest 70 miejsc)Złożyłam jeszcze papiery na europeistykę na UW,ale szanse mam
          bardzo marne i na UMK, tam chyba najszybciej mnie wezmą i dobrze! Bo Toruń jest
          piękny! W każdym razie Łódź jest na ostatnim miejscu w hierarchii "miast do
          studiowania" W końcu łowcy skór i zeszłoroczne juwenalia nie zachęcają:P
          • powerpuffgirl Wydział 08.07.05, 11:07
            Studiuję na WSMiP już 3 lata i nie jest tak źle ;)
            jeśli macie jakieś pytania, to tu jest strona Rady Wydziału:
            www.websites.kylos.pl/wsmip/
            i forum: www.websites.kylos.pl/wsmip/forum/index.php
      • Gość: e Re: kto idzie na stosunki miedzynarodowe do ŁODZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka