pixela 28.08.07, 08:25 Macie jakieś doświadczenia na temat tej metody leczenia? Czytałam, że bardzo dobrze działa w stanach depresyjnych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smoolan Re: Hipnoza 28.08.07, 08:55 Hipnoza to nic innego jak sugestia hipnotyzera na dana osobe. Kazdy z nas moze wprawiac sie w stan hipnozy samodzielnie, a tym samym w lepsze samopoczucie. Polecam ksiazke Joseph-a Murphy'ego "Potega odswiadomosci". Odpowiedz Link
pixela Re: Hipnoza 29.08.07, 08:06 Ja to wszystko wiem. Książkę czytałam, jest OK, tylko odniesienia do Stwórcy, Najwyższego, itp są dla mnie niestrawne. Chciałam się dowiedzieć, czy ktoś ma własne doświadczenia. Odpowiedz Link
kapuzda Re: Hipnoza 02.09.07, 02:44 hej ja mam doswiadczenie negatywne byłem u najlepszego (w kregu znachorów) Pana zapomniałem imienia. wzial kupie kasy za to ze przez butelke mowil do mnie "twoim boskim prawem jest sie cieszyc z zycia, ejstes na ladnej lace" oczywiscie nie usnalem kupe kasy wzial idiota? hmmmmm......... Odpowiedz Link