Dodaj do ulubionych

Pedagogika UŁ

01.07.05, 22:06
Kto na jaką i z jakimi wynikami ?? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gioconda Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:21
      na animację społeczno - kulturalną
      stara matura - polski 5 i 5, historia - 4 i 6, angielski -4

wiesz może, kiedy będą wyniki?
      • Gość: genek01 Re: Pedagogika UŁ IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.05, 20:47
        Nie wiem!!
        • Gość: up Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:25
          up
        • Gość: Karola Re: Pedagogika UŁ IP: *.vlan.euronet.net.pl 18.07.05, 00:19
          ja tez wlasnie nie wiem...a chce wiedziec jak najszybciej...coraz mniej osob
          ktore sie jeszcze na zadne studia nie zalapaly...a wsrod nich ja... pozdro;)
          • Gość: Gioconda Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:26
            Dzisiaj o 12 pojadę na wydział na Kopernika, może już są listy.
            A jak nie, to się chociaż zapytam w sekretariacie, kiedy można oczekiwać
            wyników. Pewnie i tak się nie dostałam, ale co tam. Wszysto lepsze niż
            niepewność.
    • Gość: cxz Re: Pedagogika UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:02
      i co dowiedziałaś się czegos? kiedy wyniki na pedagogike?
      • Gość: Gioconda Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:40
        Nie dowiedziałam się niczego, bo przyjechałam 20 minut po zamknięciu rektoratu.
        List nie było jeszcze. Cały czas usiłuję się dodzwonić i dupa!
        • Gość: gosc Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:26
          wyniki wszystkich kierunków, gdzie obowiązywał konkurs świadectw, mają się
          znaleźć jutro w necie
          a to oznacza, że listy już są ułożone, tylko niepodane do wiadomości.
    • Gość: up Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:48
      up
    • Gość: Gioconda Re: Pedagogika UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:38
      Jeśli to kogoś interesuje, to na Kopernika jest już lista zakwalifikowanych na
      ped. społeczno - opiekuńczą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka