Dodaj do ulubionych

do Warszawiaków

15.02.07, 20:18
kochani musze jutro jechac na osiedle warszwaskie ktore nazywa sie WIERZBNO
jaka to dzielnica? czy moglby mi ktos podrzucic jakas mapke na ktorej dobrze
widac wierzbno? chetnie bym sobie wydrukowala
Obserwuj wątek
    • kamifomi Re: do Warszawiaków 15.02.07, 20:19
      aha prosze o szybka odp :/
    • Gość: ciekawski Re: do Warszawiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:23
      wierzbno to mokotów, okolice TVP, modzelewskiego, woronicza... nawet jest taka stacja metra ;]
    • Gość: WarszawiankaJedna Może to Ci pomoże :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:33
      mapa.szukacz.pl/
      • Gość: kamifomi Re: Może to Ci pomoże :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:06
        tak juz korzystalam z szukacza ale po wydrukownaiu nie wyglada to najlepiej.
        ze to stacja metra rowniez to juz doszlam ;)
        dziekuje bardzo ze ktos w ogole odpowiedzial :)
        krotko jezdze samochodem i to moja pierwsza wyprawa do wawy zupelnie sama w
        dodatku w nieznane rejony
        • absorb Re: Może to Ci pomoże :) 17.02.07, 22:28
          Przydzwoniłaś?
    • Gość: myślenie nie boli A nie możesz sobie kupić planu w kiosku?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:01
      Nawet nie wiesz, jak drażnią mnie takie posty. W każdym kiosku możesz nabyć za
      5 pln na własność plan Warszawy wielorazowego użytku i korzystać z niego do
      woli! A jeśli nawet cię nie stać na ten plan (w co wątpię), to możesz zawsze
      znaleźć sobie mapkę w internecie SAMA! Czy w pracy tez wszyscy muszą za ciebie
      wszystko robić? A może nie masz pracy i zastanawiasz się dlaczego? Odpowiem ci:
      JESTEŚ ŚMIERDZĄCYM LENIEM!
      • Gość: nioma Re: A nie możesz sobie kupić planu w kiosku?! IP: 80.72.33.* 20.02.07, 14:49
        myslenie nieboli> hjak sie nie ma nic do powiedzenia na temat to sie morde w
        kuble trzyma i sie nie odzywa.
        • radiomis Re: A nie możesz sobie kupić planu w kiosku?! 20.02.07, 17:21
          2 ostatnie posty rzucaja na kolana....
          • yamenhund Re: A nie możesz sobie kupić planu w kiosku?! 20.02.07, 17:59
            i tu wychodzi słoma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka