Dodaj do ulubionych

Politologia - UWr.

02.07.05, 22:20
Jak myślicie, od ilu pkt będą przyjmować? Może ktoś wie od ilu rok temu przyjmowali? W tym roku jest do zdobycia 650 pkt (500 n. matura + 100 obecna sytuacja w kraju i na świecie + 50 lektura).

Jaką książkę czytacie? :> Ja przeczytałem Dyplomację Kissingera.

Czy ktoś wie może ilu już kandydatów złożyło dokumenty?:>
Obserwuj wątek
    • Gość: filla Re: Politologia - UWr. IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 02.07.05, 22:55
      ja pierwotnie planowałam, żeby zdawać na politologie, ale jednak zmieniłam
      zdanie. Co do ksiązki to zrobiłam wywiad u mojej historyczki (jak jeszcze
      szkoła była) i ona zerknęła tak na tę listę książek i mówi: ta znam i tą znam i
      tę też, nie bierz dyplomacji, bo facetowi nie wiadomo dokładnie o co chodzi w
      tej książce :P

a jak tam przygotowania z tematów do egzaminu? powodzenia życzę :)
    • Gość: wp Re: Politologia - UWr. IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 03.07.05, 09:12
      tez bardzo chciałem isc
      byłem na dniach otwartych
      podpisałem sie w auli nawet "z żar"
      ale pasuje
      dlaczego ?
      tematy rozmów są iscie szampanskie do nauki przez 2 tyg.
      teraz szczecin /zg
      • Gość: w gore Re: Politologia - UWr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:22
        no wspinamy sie
    • Gość: kastor Re: Politologia - UWr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:52
      tez przeczytalem kissingera ale wlasnie sie zastanawiam czy moze nie zdecydowac
      sie na innego autora. a ile masz punktow rykju na razie(przed rozmowa)?
    • Gość: bikul Re: Politologia - UWr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:57
      ja na razie mam 384 pkt, nad ksiazka sie jeszcze zastanawiam, ale szanse
      mizerne:/
    • Gość: paranoja Re: Politologia - UWr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:28
      jest gdzies w necie udostepniona lista tych lektur?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka