zuz86 03.07.05, 00:38 jw. wiem ze ten watek juz sie pojawil, ale: ile macie pkt? na co jeszcze skladacie? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: porucznik Grubber Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE / POLITOLOGIA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:48 Składam również na UMCS na prawo, stosunki i historię. Tyle, że prawa w ogóle nie chcę studiować, historia to jak dla mnie trochę mało ambitna i rozwijająca, a na stosunki raczej nie mam szans bo zawaliłem rozszeżony polski :( A punktów mam 393,5. Kurcze gdybym w sumie z trzech przedmiotów uzbierał 10 więcej to bym był w miarę spokojny :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuz86 Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE / POLITOLOGIA UW 03.07.05, 13:41 ja sobie wyliczylam - 413,5... mam nadziejej ze wystarczy pierwszym wyborem jest prawo na uw, ale w ostatecznosci, zeby przeczekac rok moze bede musiala postudiowac cos innego, a stosunki bylyby chyba najlepszym wyborem, sama nie wiem... rozwazam tez platne prawo, ale szkoda mi troche rodziców ;) p.s. fan allo allo ;)? Odpowiedz Link Zgłoś