Dodaj do ulubionych

!!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI <--- !!!

03.07.05, 11:25
Wpisujcie swoje wyniki!!! (Czy historia i wos licza sie tak samo??? Tylko
poziom rozszerzony, czy tez podstawowy?) Czy jest juz duzo chetnych???
Obserwuj wątek
    • simini Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 11:34
      chyba tylko rozszerzony.. ale nie wiem czy licza sie tak samo...
      • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 11:37
        A ile masz pkt.? Ja roz. wos -61%, roz. historia - 70%
        • simini Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 11:40
          ja mam tragicznie, hist 54 i wos 50 nie sadze abym miala jakiejolwiek szanse....
          • maturzysssta Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 11:51
            To co, sama śmietanka tam zdaje??
            • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 12:02
              Haha a smietankw to wg. Ciebie kto? Ja zdaje te do Wro, ale zdziwilbys sie ile
              jest kandydatow na UO :P
              • Gość: Simini Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:06
                A wlasnie, wiesz ile jest kandytatow na Opole?
                • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 12:08
                  Niestety dokladnie nie..wiem tylko ile jest juz na anglistyke - 10 osob na
                  jedno miesce :( ehh.. ja tylko chcialabym sie dowiedziec jak oni licza te
                  przedmioty...??? Zreszta jtro skladam papiery, wiec sie dowiem u zrodla :D
                  • Gość: Simini Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:13
                    A wiesz jak jest we Wroclawiu?
                    • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 12:18
                      We wroclawiu wszystko sumuja: taka sama wage ma ang. ustny (roz.) i ang.
                      pisemny (roz) + historia (roz.) i wos (roz.)..troche to dziwne, ale na UWR
                      dowiedzialam sie, ze to wlasnei tak wyglada :(
                      • Gość: Simini Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:33
                        To tragicznie....:(
                        • Gość: ala Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:47
                          czy ktos wie jak duzo jest chetnych na prawo na Uniwerek w Opolu, ja sie
                          probowalam dowiedziec, ale inf zadnej nie uzyskalam...
                          • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 17:08
                            Ja jutro bede ich tam meczyc--> mam nadzieje, ze uzyskam jakies inf. :(

...a wiecie moze gdzie sie odbywaja zajecia na prawie...bo ja nawet nie wiem
                            gdzie jest ten budynek na plebiscytowej :P
                            • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 21:06
                              .
    • czarna-perla Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 21:21
      mimo wszystko ja nadal uwazam ze to jednak troche nie fair ze Ty wiesz kim ja
      jestem a ja nie poznalam nawet Twojego imienia.
      • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 22:10
        Dlaczego nie fair? Ty tez przeciez sie mi nie przedstawialas :) Uwazam, ze to
        po prostu nie ma sensu, a jesli to dla Ciebie takie wazne, to napisalam tutaj
        tyle postow, ze z latwoscia powinnas sie domyslec. Nie, ale teraz serio - po co
        Ci ta wiedza?
    • czarna-perla Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 03.07.05, 22:29
      podejrzewam ze nesta, ale pewna nie jestem:>
      • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 04.07.05, 08:54
        nie
        • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 04.07.05, 17:20
          Zlozylam dzisiaj papiery na prawo i niestety kolejka byla dosyc dluga (chcociaz
          to nic w prownaniu z ta na filologie angielska). Niestety nie wiem ile osob
          zlozylo juz podania, ale "mily" pan, ktory przyjal moje stwierdzil, ze 200 to
          juz bylo na pewno (nie wiem tylko czy to ona przyjal dwiescie, czy razem jest
          ich tyle- przypuszczam, ze to jednak ta 1 wersja).
          ehh... w ogole ten budynek i Ci ludzie zrobili na mnie dosyc negatywne
          wrazenie...jak dla mnie bylo troche "za sztywno" (nie to co na filologiach!),
          ale to w koncu prawo :(
          • Gość: Ula Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:36
            ale 200 os w jednym dniu czy w ogole?
            • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 04.07.05, 19:47
              Nie no moze w jednym dniu nie..ale tam podania przyjmuja dwie osoby, wiec nie
              wiem czy to bedzie 200, czy np. 400:) Ahh... zreszta mozliwe, ze ten facet po
              porstu rzucil taka liczbe i tyle :P Najlepiej zadzown jutro i sie zapytaj, ja
              od rana bede wisiec na tel., zeby dodzwonic sie do Wro :)
              • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 04.07.05, 19:47
                Ula a jak tam Twoje wyniki?
                • Gość: Ula Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:50
                  Jutro jade skladac do Wrocka i jak cos sie dowiem, to napisze a moje wyniki to
                  historia 60 i wos 70... zobaczymy... a do Wrocka co jest dokladnie potrzebne z
                  dokumentow, bo jakos nie moge sie polapac na ich stronie.. Pozdrawiam!
                  • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 04.07.05, 19:56
                    A jak ci poszedl angielski, bo ja tez zdaje do Wro..?

Na prawo jest Ci tylko potrzebne wypelnione podanie i to wlasciwie wszystko. Ja
                    wysylam poczta, wiec dolaczylam jeszcze dowod wplaty za postepowanie
                    rekrutacyjne, ale prawdopodobnie nawet to nie jest konieczne :)
                    • Gość: Ula Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:59
                      80
                      • Gość: Ula Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:00
                        A i dzieki za inf. czyli nic dziwnego, ze nie moglam nic znalezc...
                        • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 04.07.05, 20:08
                          ... a to 80 to ustny czy pisemny? - we Wro licza oba :)
                          • Gość: Aga Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:43
                            Czy ktos wie, kiedy jest ogloszenie wynikow??
                    • Gość: dejw Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:52
                      jutro
                      • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 11.07.05, 11:54
                        a czy ktos wie o ktorej godzinie?
                        • Gość: Aga Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:55
                          Nie mam pojecia:( a byc tam jakis przelicznik?
                          • Gość: Aga Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:56
                            jaj, jak ja napisalam, mialo byc "byl";)
                            • dzzziewczynka Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < 11.07.05, 12:00
                              przelicznika chyba nie ma...chyba po prostu sumuja te wyniki i juz :(
                              • Gość: Aga Re: !!! ---> PRAWO- UNIWERSYTET OPOLSKI < IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:07
                                To straszne...:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka