Gość: k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:42 399,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 14:58 ja mam 366.5 punktow bez testu predyspozycjii myslicie ze wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:35 310 i mam nadzieję,ze i tak wszystko zależy od testu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 21:53 wpisujecie swoje wyniki. chce wiedziec czy mam szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss_Teq Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:16 a sorki,że sie zapytam, z jakiego wzoru wylicza sie te punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek z ochoty Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:28 423, coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:37 historia podst + historia roz + wos podst + wos roz + 0,5 x (obcy podst + obcy roz) Razem można zdobyć pięćset punktów. Egzamin jest o 9.00 - ile minut trzeba być wcześniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:48 nikt nie idzie na dziennikarstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła i brudna Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:42 chciałabyś! Odpowiedz Link Zgłoś
k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty 07.07.05, 14:49 Gość portalu: wściekła i brudna napisał(a): > chciałabyś! - rzeczywiście bym chciała :) Chodzi mi o to, że ludzie nie podtrzymują żadnych wątków związanych z dziennikarstwem na UW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła i brudna Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:56 No coż...może rzeczywiście jest ich mało :D Do zobaczenia jutro....:/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:17 No wlasnie... na forum debata o jakis Akademiach Rolniczych... dziennikarstwo... kierunek badz co badz popularny... i zero postow ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Pytanie do kandydatow na ten kierunek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:18 Uczestniczyliscie w jakis kursach przygotowawczych? Jesli chodzi o mnie, to byl to kurs trwajacy od pazdziernika do kwietnia prowadzony przez fundacje Optimi Elaturi a material wykladal dr Glodowski z zonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty 07.07.05, 15:23 Optimi Elaturi, kurs majowo-czerwcowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:26 mieliscie probny examin na zakonczenie kursu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:16 i na co warto zwrócić uwagę?interesuje mnie zwłaszcza szczegółowość pytań w teście dot.wiedzy o mediach. a tak w ogóle to test otwarty czy zamknięty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:26 akurat moja grupa miala probny test (ale trudniejszy - 5 konkurencji, 3 wiadome + polemika z tekstem + wypowiedz o mediach). Wyniki pozniej byly w internecie. Ale niestety nie powiem Ci na co warto zwrocic uwage i jak sie czlowiek z czasem wyrabia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Czy jest cos takiego jak wolny WOLNY SLUCHACZ ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:28 chodzi mi oczywiscie o dziennikarstwo na UW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła i brudna kursy , studia w ID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:48 jac - ja tez chodzilam na ten kurs dr. głodowskiego + EX żonka tyle że rok temu, nie dostałam sie na dzienne, dzis jeszcze raz zdaje..zobaczymy. z mojej grupy dostały sie 3 osoby na dzienne, część poszła na wieczorowe... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee_nka Re: kursy , studia w ID IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:56 to jak, widzimy się jutro na teściku predyspozycji? :-) macie może jakąś przydatną stronkę, która byłaby przydatna w przygotowaniu się na niego? jeśli tak to podeślijcie linka. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: kursy , studia w ID IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:35 Ta zonka to juz ex zonka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: kursy , studia w ID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:27 dzięki,dostanę się i bez twoich porad,a ty nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: kursy , studia w ID IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:30 Smieszny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika No i jak tam dzisiaj Wam poszlo ? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:31 jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tetel z Kielc Re: No i jak tam dzisiaj Wam poszlo ? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:01 Jakoś poszło nie było tak źle-sprawozdanie-ok.Adjustacja średnio, a test faktograficzny z paroma bykami. Odpowiedz Link Zgłoś
k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty 07.07.05, 19:09 A jak Wam poszły te próbne egzaminy ? (ja niestety nie byłam na ostatnich zajęciach, więc nie pisałam) No i właśnie, czy są jakieś stronki z testami ? Odpowiedz Link Zgłoś