Dodaj do ulubionych

dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty

05.07.05, 10:24
jak w tytule :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:42
      399,5
    • Gość: nowy Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 14:58
      ja mam 366.5 punktow bez testu predyspozycjii myslicie ze wystarczy
      • Gość: a Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:35
        310 i mam nadzieję,ze i tak wszystko zależy od testu.
    • Gość: nowy Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 21:53
      wpisujecie swoje wyniki. chce wiedziec czy mam szanse
      • Gość: Miss_Teq Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 09:16
        a sorki,że sie zapytam, z jakiego wzoru wylicza sie te punkty?
        • Gość: zenek z ochoty Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:28
          423, coś takiego
    • Gość: k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:37
      historia podst + historia roz + wos podst + wos roz + 0,5 x (obcy podst + obcy
      roz) Razem można zdobyć pięćset punktów.
      Egzamin jest o 9.00 - ile minut trzeba być wcześniej ?

• Gość: k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:48
      nikt nie idzie na dziennikarstwo ?
      • Gość: wściekła i brudna Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:42
        chciałabyś!
        • k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty 07.07.05, 14:49
          Gość portalu: wściekła i brudna napisał(a):

> chciałabyś! - rzeczywiście bym chciała :)
          Chodzi mi o to, że ludzie nie podtrzymują żadnych wątków związanych z
          dziennikarstwem na UW !
          • Gość: wściekła i brudna Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:56
            No coż...może rzeczywiście jest ich mało :D
            Do zobaczenia jutro....:/
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • Gość: jacek Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:17
        No wlasnie... na forum debata o jakis Akademiach Rolniczych...
        dziennikarstwo... kierunek badz co badz popularny... i zero postow ! :)
    • Gość: jac Pytanie do kandydatow na ten kierunek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:18
      Uczestniczyliscie w jakis kursach przygotowawczych? Jesli chodzi o mnie, to byl
      to kurs trwajacy od pazdziernika do kwietnia prowadzony przez fundacje Optimi
      Elaturi a material wykladal dr Glodowski z zonka :)
    • k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty 07.07.05, 15:23
      Optimi Elaturi, kurs majowo-czerwcowy
      • Gość: jac Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:26
        mieliscie probny examin na zakonczenie kursu?
        • Gość: a. Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:16
          i na co warto zwrócić uwagę?interesuje mnie zwłaszcza szczegółowość pytań w
          teście dot.wiedzy o mediach.
          a tak w ogóle to test otwarty czy zamknięty?
          • Gość: jac Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:26
            akurat moja grupa miala probny test (ale trudniejszy - 5 konkurencji, 3 wiadome
            + polemika z tekstem + wypowiedz o mediach). Wyniki pozniej byly w internecie.
            Ale niestety nie powiem Ci na co warto zwrocic uwage i jak sie czlowiek z
            czasem wyrabia :-)
    • Gość: Angelika Czy jest cos takiego jak wolny WOLNY SLUCHACZ ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:28
      chodzi mi oczywiscie o dziennikarstwo na UW :)
      • Gość: wściekła i brudna kursy , studia w ID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:48
        jac - ja tez chodzilam na ten kurs dr. głodowskiego + EX żonka
        tyle że rok temu, nie dostałam sie na dzienne, dzis jeszcze raz
        zdaje..zobaczymy. z mojej grupy dostały sie 3 osoby na dzienne, część poszła na
        wieczorowe... :/
        • Gość: lee_nka Re: kursy , studia w ID IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:56
          to jak, widzimy się jutro na teściku predyspozycji? :-) macie może jakąś
          przydatną stronkę, która byłaby przydatna w przygotowaniu się na niego? jeśli
          tak to podeślijcie linka. dzięki
        • Gość: jac Re: kursy , studia w ID IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:35
          Ta zonka to juz ex zonka? :)
          • Gość: a. Re: kursy , studia w ID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:27
            dzięki,dostanę się i bez twoich porad,a ty nie:P
            • Gość: jac Re: kursy , studia w ID IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:30
              Smieszny jestes.
            • Gość: Monika No i jak tam dzisiaj Wam poszlo ? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:31
              jak wyzej
              • Gość: Tetel z Kielc Re: No i jak tam dzisiaj Wam poszlo ? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:01
                Jakoś poszło nie było tak źle-sprawozdanie-ok.Adjustacja średnio, a test
                faktograficzny z paroma bykami.
    • k.asia Re: dziennikarstwo Uniwersytet Warszawski-punkty 07.07.05, 19:09
      A jak Wam poszły te próbne egzaminy ? (ja niestety nie byłam na ostatnich
      zajęciach, więc nie pisałam)
      No i właśnie, czy są jakieś stronki z testami ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka