pluszak19 07.07.05, 14:15 no i jak? bo moim zdaniem to bylo proste,ale jakby bylo na rozwiazanie tego z 1,5h albo chociaz 1h! a w 30 minut to sobie mozna bylo wiele...przesadzili...Piszcei co sadzicie!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.aster.pl 07.07.05, 14:19 Uważam tak samo. Żeby sam tekst dokładnie przeczytać mi potrzeba było ok 20 minut. Na ostatnie pytania wogóle mi już czasu nie starczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:28 Zdecydowanie za mało czasu,ale na szczęście mi się udało. sam w sobie nie był taki trudny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia wersja 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:30 macie spisane wyniki z 2 wersji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: 81.219.215.* 07.07.05, 14:36 no tak,ale te ostatnie pytania (werjsa 1) to przeciez wyamagaly czasu...tzn te na te ciagi..bezsens jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
man_1840 Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! 07.07.05, 14:47 30 minut?!?! Oni sobie chyba jaja robią ?!?! Wiem, że mój przyszły zawód będzie wymagał ode mnie szybkości i perfekcji, ale bez przesady... Sam tekst był zbyt długi.... A do tego jeszcze pytania do testu... No i oczywiście niektóre pytania były z dłuższym tekstem... Naszczęście rozwiązanie ciągów liczbowych zajęło mi tylko 3 minuty... Więc sie uratowałem, ale i tak sądze, że przegieli... Powinno być przynajmniej 45 minut, ale teraz to już d... blada :( Pozdrawiam przyszłych studentów medycyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.icpnet.pl 07.07.05, 15:00 podajcie proszę przykładowe pytania(jeśli można podać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:31 Podzielam wasze zdania, ja pisałam akurat pierwszą wersję. Jedyne co mnie trochę zdołowało, to to, że wyniki kandydatów oscylowały koło 210-240punktów:( I mówię serio, nie ściemniam,bo sama się bardzo zdiwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.05, 15:37 a w jakim to miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
xaraaa Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! 07.07.05, 16:27 Hehe uważam tak samo, zdecydowanie za mało było czasu, ZDECYDOWANIE. Ja nawet tego tekstu nie przeczytałam, tylko fragmentami. Przegięli totalnie... ale cóż, to tylko 10 pkt, większej różnicy nie robi. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 16:37 wlasnie jakie miasto masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.07.05, 17:07 10 ptk to wiele dla tych co beda oscylowac punktowo kolo progu dla nich to byc albo nie byc przyjetym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:44 no zobaczymy zobaczymy mnie tylko zdziwily dwie rzeczy 1 - strasznie sfeminizowane srodowisko na AM w wawie:) 2 - stosunek maturzystow "starych" do "nowych" 1:1 bodajze 544 starych i 527 nowych A test byl sredni osobiscie nie pasowaly mi zadania matematyczne nigdy tego nie lubilem ale mysle ze jakos damy rade;] Pozdro powodzenia sala 29 ZS 11 Wawa^)^ peace \-_-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: TEST KOMPETENCJI NA AM!!! IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 07.07.05, 21:42 Ja pisałam w sali 27 ;) Odpowiedz Link Zgłoś