aga.1986 07.07.05, 21:44 Intryguje mnie, czy wszyscy, którzy startują na prawo stawiają je na pierwszym miejscu. Czy jest ktoś, dla kogo kierunek ten jest drugorzędny? Jeżeli tak - co stawiacie "ponad prawem" ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:01 hhmmm to pytanie jest stworzone dla mnieDla mnie prawo jest na 2 miejsu I na1oo% wolalabym isc na ae do poznania na gospodarke przestrzenna Jednak nie mam tam szans:(Zreszta na prawie tez:( Teraz powoli zdaje sobie sprawe ze to prawo nie bedzie stworzone dla mnie:( Zreszta jak mowilam po co sie na zapas prZejmowac i tak sie nie dostane na ten niby "elitarny"kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:08 mam te sama sytuacje co Ola :) ale zesmy sie dobraly :) ja rowniez zlozylam na AE i na prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI 07.07.05, 22:02 Jest ktoś-ja:) Prawo stawiam na ostatnim,siódmym miejscu-jest to więc kierunek siódmorzędny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI 07.07.05, 22:05 A co stawiasz na 1.? (Nota bene ja, jak już pisałam na tym forum wiele razy - historię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI 07.07.05, 22:07 skandynawistykę na UAM w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
aroniaa Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI 07.07.05, 22:49 na gdzie ta historia, jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
aroniaa Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI 07.07.05, 22:56 a więc na rozmowie zapewne spotkasz się z moim kolegą kamilem :-) on tez tam startuje, ja natomiast na UMK i UG powodzenia na rozmowie! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI 07.07.05, 23:03 (Nie) dziękuję :) Tobie również życzę dostania się na wymarzoną uczelnię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebek Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:07 1.arabistyka 2.prawo 3.stosunki międzynarodowe/politologia 4.filozofia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:08 dla mnie prawo jestnawet kierunkim trzeciorzędnym :) na pierwszym miejscu jest dla mnie SGH, potem ekonomia na UW :) Na prawo startuje na UW i raczej się tam dostanę bo mam 45,2/50 po maturach a tetesty predyspozycyjne są raczej banalne :) ale mam nadzieje, że dostene se na esgieh i uszczesliwie kogos zwalniając mu miejsce na prawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka do jok IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.05, 22:13 hmmm nie ma to jak skromnosc...:P to słuchaj jok ,dogadajmy sie !dostan sie na sgh i wtedy ty mi oddasz miejsce na uw a ja komus swoje na uj .i wtedy 3 osoby beda zadowolone :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: do jok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:20 moze ten od uj'u tez zwolni jakies miejsce na fajnej uczlni :) tylko jdno mnie martwi, cały czas schodzimy na coraz słabsze uczelnie :) jeszcze z 10 osób sie do tego łańcuszka dołączy i zwalniane będą miejsca na zacznej miotłlgi na uniwersytecie władywostocim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do jok IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.05, 22:23 no przepraszam z tych 3(o ile je mozna porównac )to uj najlepszejszy:P no przynajmniej prawo ma lepszejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: do jok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:57 nie jestem taki pewny, ale chyba jest to bardzo zbliżony poziom... znacie jakieś oficjalne rankingi kierunków na poszczególnych uniwerkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: do jok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:42 mi pozecie zwolnic miejsce w olszynie lub ug bede wdzieczna:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalya Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:27 Dla mnie zdecydowanie socjologia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI IP: *.devs.futuro.pl 07.07.05, 23:41 Oprocz jednego ambitnego kolegi wydawalo mi sie, ze nie bede w tym miejcu oryginalny...SGH. Potem jest chyba jednak prawo na UW...ale pierwszy jest SGH. Tylko jeszcze sie tam dostac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:25 a jakie masz wyniki? tzn ile ptk po maturach? ja mam 233,3 Odpowiedz Link Zgłoś
cailte Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI 08.07.05, 12:08 natka ja chcę ja chcę! i wtedy zwolnię miejsce na USiu, oczywiście o ile się dostanę. kto dalej? a swoją drogą to myślę, że trochę przesadziłam z tymi kierunkami. zadawałam na anglistykę i MISH jeszcze i coś czuję, że wszędzie będzie mi brakowało tak tylko troszkę żeby się dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelkaa Re: PRAWO vs. INNE KIERUNKI IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.05, 12:50 angielski i archeologie,prawo jest 3 Odpowiedz Link Zgłoś