minotaurek 07.07.05, 23:02 Zdaje tam ktos, ile macie punktow i jak wrazenia po dzisiejszym tescie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minotaure Re: AM Lublin stomatologia IP: *.lublin.mm.pl 08.07.05, 11:12 moze jednak ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
blueeyedwitch Re: AM Lublin stomatologia 10.07.05, 12:08 hej miałam tam zdawać, ale ostatecznie pojechałam na ten test do białegostoku - tam było 2 os./miejsce, w lublinie 3,5. I tka nie mam szans dostać się na dzienne, będę się starać o miejsce na wieczoroowych. Oby tylko isę dostać. Dzwoniłam w piątek do AM w tu i tu, i tak: w lublinie - tylko są to niepewne info bo do jutra rektor ma podjąć ostateczna decyzję, płatne jest 15 000 PLN/ rok przez 3 lata (!), a nie 4 (fajnie). do połowy sierpnia połowa sumy, potem raty comiesięczne. Jest około 20 miejsc, i z teog co mi mówił pan z rekrutacji :) przyjmują podobno tyle osób, ile się stara...termin do 29 lipca, 1 sierpnia wyniki. Wkurzające to jest, znowu miesiąc czekania i stresów czy mnie przyjmą. w białymstoku - do 15 (i tak powinno być w lublinie), 18 000/ rok przez 4 lata. z miejscami z teog co wiem jest tak, ze przyjmują wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś