Dodaj do ulubionych

UJ - wyniki juz sa

09.07.05, 00:28
No wlasnie sie zalogowalem na moj kierunek na UJ (Wydzial historii - historia
5-letnie magisterskie). Wyniki juz sa, niestety nie dostalem sie (historia
poziom rozszerzony - 52%), czy moge poznac jakis szczesliwcow ktorzy sie
dostali,? Moze ktos na inne kierunki, wie juz ktos cos?
Obserwuj wątek
    • Gość: hadia Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 09:23
      u mnie jeszcze nie ma nic napisane ale pewnie lada chwila się pojawi a ile
      miałes z wosu rozszerzonego?????
      • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 13:14
        Ja z WOSu mialem tylko 43% (nie nawidze WOSu, ale zdawale tylko po to by miec
        jakies dodatkowe punkty na historie :/) Najbardziej wkurza mnie to ze nie ma
        napisane na ktorym sie jest miejscu i od ilu przyjmowali a dzisiaj telefony
        milcza :# pozdrawiam
    • Gość: nadia Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 09:37
      hej no i jak??? macie w końcu te wyniki na tych stronach?? kto sie dostał na
      histę???
    • Gość: magda Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.toya.net.pl 09.07.05, 11:44
      ja sie dostalam na prawo...ale tam nie liczyli matury.. a moze napisz
      odwolanie? moze jest jeszcze jakas szansa? pozdrawiam!
      • Gość: ilo Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 11:50
        ja tez sie nie dostałam ale ide na administracje:) ale w ramach zainteresowań
        niech osoby które się dostały napiszą jakie miały wyniki z matury tak dla
        porównania
        • Gość: prawie jak ja Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:54
          ej, a wyniki są najpierw naerk?nie trzeba isc na wydzial zeby sei doweidziec?
          wystarczy wejsc na erk, tak?
          • Gość: ilo Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 12:04
            wszystko jest napisane na twoim koncie ERK!! ale piszcie jakie mieliście wyniki
            no i kto się w końcu dostał...
    • Gość: red Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 12:25
      to znaczy że co nikt sie nie dostał??? no to czemu mnie nie przyjeli://
      • madzix255 Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 12:35
        mnie tez nie chcieli na historii:( witaj administracjo zaoczna
        • Gość: ilo Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 12:37
          a jakie miałas wyniki matury???
      • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 13:16
        Mam kumpla ktory ma 76 z pr z historii i kolo 80 z WOSu i sie dostal...
        szczesciarz... ciekawe jaki byl prog... pozdrawiam
    • Gość: tytus Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 12:49
      w sumie ja niewiem dlaczego się nie dostałem:// bo moje wyniki nie były znowu
      takie słabe a ludzie z którymi gadałem składali na ten kierunek z całkiem
      słabymi wynikami kurde jestem wsciekły!!!
      • Gość: zs Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:52
        Piszcie z jakimi wynikami was nie przyjeli! (Forum jest anonimowe, więc nie ma co się wstydzić). Osobiście tam nie składałem, ale chciałbym wiedzieć ile pkt mieli Ci co się dostali:) Moje wyniki z historii to 85%,56%.
        • Gość: red Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 13:00
          moje wyniki to 60% z rozszerzonej histy i 87% z rozszerzonego wosu! i sie nie
          dostałęm:///
          • Gość: ja Re: UJ - wyniki juz sa IP: 85.219.136.* 09.07.05, 13:06
            a na co składałeś ???????
            • Gość: red Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 13:11
              na historię!!! i chciałbym się dowiedzieć z jakimi wynikami przyjmowali!!!
              • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 13:25
                Wkurza mnie ten UJ, ze nie napisali jaki byl prog... caly czas licze ze moze
                sie uda w drugiej turze... mam juz tego wszystkiego dosyc!!! Znam ludzi ktorzy
                skladali na historie z wynikami - 40-46%, dlatego bylem pewien ze sie
                DOSTANE!!! Naprawde... chyba jeszcze nigdy nie bylem tak wsciekly :# Pozdrawiam
                • Gość: red Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 13:33
                  ale czemu nikt z tych którzy się dostali nie napisze jakie miał wyniki?? bo
                  mnie tu normalnie rozrywa od środka:((((
              • Gość: ktoś Re: wiecie po co jest ta ERK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:12
                żeby nas robić w ch.u.ja;
                teraz rektorzy nie mogą swojakom ponaciągać punktów, to robią przekręty i nawet
                list nie wywieszają - i to nie tylko na tej uczelni!

• Gość: red Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 14:44
      to co nikt się nie dostał??/ nikt nie chce sie pochwalić wynikiem zwycięzcy???
      • Gość: ee Re: UJ - wyniki juz sa IP: 85.219.136.* 09.07.05, 14:46
        może akurat z tego forum nikt się nie dostał..w koncu nie ma tu maturzystow z
        calej polski..:/
      • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 14:47
        pewnie nikt sie nie dostal, a to wszystko to jakas jedna wielka bzdura :#
        Pewnie 90% przyjetych jest z Krakowa, a na 140 miejsc 100 to ludzie ze "stara
        matura" ktorzy pisali test i na pewno im lepiej poszedl niz nam ta pieprzona
        matura. Oto cala prawda. Mam juz tego wszystkiego dosc :#
        • Gość: Sharx Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.e-nterart.pl 09.07.05, 15:03
          Moj kumpel mial lacznie 67 i sie dostal...
          • Gość: słonko Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:31
            chwila, jak to lacznie? to jak sie to przeliczalo? :)
            • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 15:39
              Wynik z rozszerzonej histori = 90% oceny całościowej
              Wynik z rozszerzonego WOSU = 10% oceny całościowej
              co razem ci daje 100% ;) ale jestem dobry z matematyki :):)
              • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 15:42
                dodam tylko ze jestem pewien ze tak sie to przelicza, bo bylem na dniach
                otwartych UJ i tak nam wytlumaczyli :)
                • Gość: słonko Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:43
                  dziekuje :)
                  • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 15:46
                    Sluze uprzejmie :)
                    • Gość: słonko Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:14
                      oooo, jaki dżentelmen :) to nieczęsto zdarza się w naszych czasach :)
                      • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 16:39
                        :) historycy z zamilowania tak wlasnie maja :):):) Chociaz, czy ja siebie moge
                        nazwac historykiem, skoro nawet na historie nie moge sie dostac? Mnie sie tak
                        wogole wydaje, ze oki, moze my sie nie dostaniemy na ta historie ale z tych co
                        sie dostali po roku wyleci jakies 70% bo tak naprawde matura z historii
                        polegala na szczesciu i trafieniu w klucz, a roznica wiedzy miedzy nimi a nami
                        (wedlug mnie) nie jest tak wielka, wielu z nich umie napewno znacznie mniej niz
                        my, a powiodlo im sie na maturze :#... Jednak to czy sie ktos dostanie na
                        studia, to takze loteria, w ktorej niestety ale nie wygralem szostki :(
                        pozdrawiam :)
                        • Gość: e Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.net.pl / 80.51.253.* 09.07.05, 16:49
                          co tu dużo mówić, ja też się nie dostałem. Bardzo jestem ciekawy progu, dziwne,
                          że dosłownie nigdzie ta informacja nie jest podana, ani na ERK, ani na stronie
                          Instytutu Historii. Cóż, pozstaje mi mieć nadzieję, że w poniedziełek lepiej
                          pójdzie na judaistyce
                        • aga.1986 Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 16:53
                          Sangohan - masz się dostać i już, bo mam taki sam wynik z rozszerzonej historii
                          jak Ty i też startuję na historię, tylko na UW. :D

Za drugim podejściem się uda! :)
                          • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 17:38
                            hmmm... slyszalem ze na UW historia jest najlepsza w kraju... ale ktos gdzies
                            tam wyzej powiedzial ze mial kolo 60% z histy i 86% z WOSu i sie nie dostal...
                            to ja nie wiem... cienko to widze... niestety... no ale zobaczymy

Tak na marginesie to mnie tez to bardzo zastanawia dlaczego nie podali jaki byl
                            prog i na ktorym sie jest miejscu. Wiecie czym to smierdzi? PRZEKRETAMI, a tego
                            juz nie lubie, niech no ja sie dowiem ze cos tam bylo nie tak to sie o sady
                            zachaczy... ale pewnie i tak sie nie dowiem... po to jest ta ERK... jednak z
                            drugiej strony szanowany uniwersytet, nie powinien zatajac takich rzeczy jak
                            prog czy miejsce w rankingu, bo to naprawde smierdzi. Najgorsze ze jak sie tam
                            zadzwoni spytac o to miejsce i prog, to nie powiedza bo "Ochrona danych
                            osobowych". No i co teraz? Do Krakowa mam kawalek z mojej miejscowosci i nie
                            chce mi sie tam jechac... jeszcze z mysla ze sie nie dostalem :# pozdrawiam
                            • Gość: ilo Re: UJ - wyniki juz sa IP: 82.160.28.* 09.07.05, 17:47
                              ja się nie dostałam i może mi na tym aż tak nie zależało ale jednak zgadzam się
                              z toba bo ja dalej niewiem czy faktycznie zgłosiły sie tam osoby z tak dobrymi
                              wynikami czy po prostu cos tu jest nie tak:/ wpłaciłam te 80 zł to powinni
                              przynajmniej powiadomić mnie jak to było i czy daleko byłam od wejścia do
                              ścisłej czołówki przyjętych...
                              • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 17:52
                                Dokladnie... chocby za te 80zł ktore im dalem, mogli by mnie przynajmniej
                                uswiadomic jakim jestem glabem, a nie zimne, nic nie znaczace zdanie "Nie
                                zostałeś przyjęty na pierwszy rok studiów".... zalosne :#
                                • cmuj chemia wyniki sa 09.07.05, 18:23
                                  dostalem sie
                                  • Gość: black rebel Re: chemia wyniki sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:14
                                    Ja tez już sie dostalam na UJ na Ochrone Środowiska
                                    I nie martwcie się tak...pewnie wiele miejsc na waszych ulubionych kierunkach
                                    się zwolni bo wiele uczelni jeszcze nie ogłosilo wynikow, a przeciez każdy z
                                    nas składał na kilka uczelni...myslę, że nie będzie źle i i tak sie
                                    dostaniecie...można tez pisac odwołania czy zostać wolnym słuchaczem ;D
                                  • Gość: che_misia Re: chemia wyniki sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:29
                                    A gdzie się dostałeś? Przecież na CM UJ wyników jeszcze nie było!!!! Będę
                                    dopiero 13 lipca!
                                    • Gość: anabel Re: chemia wyniki sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:03
                                      też się dostałam na chemię, ale teraz czekam na medycynę. pa
                                • Gość: ed Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.net.pl / 80.51.253.* 09.07.05, 20:03
                                  z tego co wywnioskowałem ze studiowania listy przyjętych to:
                                  -lista rezerwowa - osoby mające wynik 59-63 [w domyśle procentów]
                                  -dostali sie - osoby powyżej 63 [procentów]
                                  Niewiele mi brakowało, jeszcze zawsze jest coś takiego jak odwołanie. Na stronie
                                  UJ jest wzór.
                            • aga.1986 Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 21:41
                              Hm.. To dziwne z tym "ukrywaniem" listy... U nas ma być wstępna lista rankingowa
                              (przed rozmową kwalifikacyjną - 300 osób) nie tylko na naszych IRK, ale też w
                              Internecie i na drzwiach wejściowych Instytutu...
    • Gość: :/ a na UAM-ie nie ma i nie wiadomo kiedy beda... IP: *.icpnet.pl 09.07.05, 18:44
      Kurcze, ale macie fajnie, ze na waszej uczelni (UJ) wyniki juz sa... Ja
      składałam tylko na UAM i tam nie wiadomo, po pierwsze czy wyniki beda w necie,
      po drugie na germie (na innych kierunkach podobnie) wyniki beda na przelomie
      lipca i sierpnia (sami nie widza kiedy!!!). Papiery składało sie do 6.07, wiec
      oni juz wszystko wiedza... tyle, ze starzy maturzysci beda miec dopiero wstepne
      , a lista przyjetych bedzie jedna :| wkurza mnie to juz....
      • sangohan Re: a na UAM-ie nie ma i nie wiadomo kiedy beda.. 09.07.05, 21:32
        > Kurcze, ale macie fajnie, ze na waszej uczelni (UJ) wyniki juz sa

Na naszej uczelni???? Przepraszam jest tu ktos z historii na UJ???? Niech
        podniesie reke, bo ja jeszcze takiej osoby na tym forum nie spotkalem... a
        chcialbym. No oczywiscie, nie chodzilo Ci chyba o mnie, bo UJ na pewno nie jest
        moja uczelnia :) Pozdrawiam
    • Gość: km Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.mt.pl / 80.51.255.* 09.07.05, 22:29
      A nie wiecie jaki jest próg punktowy na chemie na uj bo słyszałam, że listy są
      już wywieszone?
      • aaagus Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 23:15
        co do chemii, to po przeliczeniach było chyba od 1200 pktów, dwie kumpele
        skladaly i obie są na rezerwach (z chemii mialy po 90pare na obu poziomach wiec
        sie troche zdziwiły)
        • sangohan Re: UJ - wyniki juz sa 09.07.05, 23:42
          Jak to? To sa jakos wyszczegolnione listy rezerwowe? Ma ktos napisane na swoim
          indywidualnym koncie ERK ze jest na liscie rezerwowej???
        • Gość: che_misia Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:34
          Próg na chemię wynosił 1226 punktów
    • Gość: Ula Dniestr Ja sie dostalam na historie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:01
      Ja sie dostalam na historie i obiecuje ze zadnych przekretów nie bylo, lista
      wisi w Instytucie Historii i mozna sobie spokojnie obadac na którym sie jest
      miejscu. Osób z nowa matura przyjeli 100, ze stara 40. Ja mam stara wiec nie
      wiem jaki byl próg na nowej. Ale dla pocieszenia moge Wam powiedziec ze egzamin
      wstepny byl podobno najtrudniejszy od wielu lat, calkiem nieporównywalny do
      tych poprzednich. Ja bylam po nim pewna ze sie nie dostalam, ale widac innym
      poszlo jeszcze gorzej.
      Pozdrawiam, do zobaczenia jesienia :)
      • sangohan Re: Ja sie dostalam na historie 09.07.05, 23:22
        Hmmmm... super tylko dlaczego nie zamiescili tych list na naszych kontach ERK,
        nie kazdy mieszka w Krakowie i nie kazdy moze dojrzec te listy :# Dla mnie
        wyjazd do Krakowa to ladna wycieczka, a dla tego informatyka co przygotowal to
        cale ERK podanie tej listy na kazdym koncie zajmuje gora minute. Czemu
        utrudniaja nam zycie i nie maja do nas szacunku??? Czy sobie na niego nie
        zasluzylismy :# Pozdrawiam

P.S.
        Jak ktos tam jest z Krakowa, to moze niech sie dowie ile bylo osob na miejsce i
        napisze tutaj, bo ja z calym szacunkiem tam nie pojade, jeszcze z mysla ze sie
        nie dostalem.... po co?
        • Gość: Ula Dniestr Re: Ja sie dostalam na historie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:41
          Ja wcale nie jestem z Krakowa tylko z Poznania, wiec dla mnie to tez byla
          niezla wycieczka. Tyle ze i tak tam musialam pojechac na wstepne wiec zostalam
          do soboty.

A teraz musze doniesc swiadectwo na UJ do wtorku rano (!!!) a ono wciaz lezy w
          instytucie historii w Poznaniu. Czyli ladna wycieczke bede miala.
          • sangohan Re: Ja sie dostalam na historie 10.07.05, 00:48
            A to faktycznie... wspolczuje, ja jestem z Czestochowy... ale dla mnie to tez
            by byla wycieczka. Niestety mnie ona nie czeka. No nic, pozdrawiam
          • sangohan Re: Ja sie dostalam na historie 10.07.05, 01:06
            Mam jeszcze tylko male pytanie. Skoro dostalas sie dopiero teraz, a pisalas
            stara mature, musialas cos przez ten rok robic... czy moge sie spytac, co? Tak
            z czystej ciekawosci. Pozdrawiam
            • Gość: Ula Dniestr Re: Ja sie dostalam na historie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:21
              Skonczylam szkole srednia za granica, w grudniu ubieglego roku, i od stycznia w
              sumie nic tylko siedzialam i sie przygotowywalam do tych wstepnych, wiec w
              sumie bardzo szczesliwa jestem ze sie dostalam.

Osob na miejsce podobno bylo 4,3 czyli troche mniej niz w zeszlym roku.
        • Gość: molk Re: Ja sie dostalam na historie IP: *.crowley.pl 10.07.05, 09:26
          Po to zeby napisac odwolanie madralo :)
    • aaagus zarządzanie -kiedy wyniki? 09.07.05, 23:16
      ktos wie kiedy będa wyniki na zarządzaniu na uj?
    • Gość: hmmm Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.zetosa.com.pl 10.07.05, 18:20
      A dziewczyna gdzies na forum gazety pisala ze ma 58% z rozszerzonej i sie
      dostala... Sorry ja nie rozumiem juz o co tutaj chodzi, jak oni to
      przeliczali...
      Widzial moze ktos juz ta liste na Historii UJ?:)
    • pasqda222 Re: UJ - wyniki juz sa 10.07.05, 18:42
      ja miałam tylko 58% z rozszerzenia z historii i 79% z WOSu nio i nie wiem jak i na ktorym miejscu ale na moim koncie widnieje info ze sie dostałam:)! <jupi>:)!
      ale serio mogli podac dokladna liste pkty itp. jak np. jaet na UJ na infie ale cóż ..zycze wam powodzenia i do zobaczenie jesienia:)
    • Gość: Karolina Re: UJ - wyniki juz sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:14
      A co to znaczy, że jest się na liście rezerwowych? Jakie to daje uprawnienia?
    • Gość: hmmm i co wy bedziecie robic?? IP: *.net.pl / 80.48.185.* 10.07.05, 22:11
      Ja juz bym sie na waszym miejscu zastanawiała co wy bedziecie po tej historii
      robic?? Studia napewno bardzo ciekawe, ale perspektywy na prace potem raczej
      marne....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka