Dodaj do ulubionych

POCHWAŁA DLA KUL-u

09.07.05, 16:56
Witam Chcialby m powiedziec kilka dobrych słów o stronie KUL-u. A dokladniej
rzecz biorac chodzi mi o dział rekrutacji. Na żadnej stronie nie spotkałem z
tak profesjonalną obsługą. Na odp czekałem 20 minut, podczas gdy gdzie
indziej odr azu mnie spławiano albo odpowiadano po tygodniu. Bravo dla kulu
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewe Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: 212.182.95.* 09.07.05, 16:57
      O tak, popieram. Brawa dla KULu. Bez żadnych zarzutów :)
      • Gość: słonko Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:04
        no i przebieg dostarczania dok u nich jest bardzo przyjemny, nie sadzicie?
        • Gość: don kamillo Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 18:18
          zgadzam się. Miła i fachowa obsługa. A nie jacyś niekulturalni ludzie co na nic
          nie znaja odpowiedzi. Popelnili tylko jeden maly blad. Wszyscy skladali w jedno
          miejsce i robily sie dlugie kolejki. Ale i tak oceniam ich na +5
          • Gość: słonko Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:18
            hmmm a propos tych kolejek :) faktycznie dluuugie byly ale.... tylko rpzy
            drzwiach głownych z obu stron. Jesli ktos wszedl do srodka, to tam mogl ustawic
            sie w naprawdeminiaturkowych trzech innych kolejkach. Ja wlasnie tak zrobilam i
            dlatego zajelo mi to w sumie ok 10 min :)
            • Gość: gingersowna Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:05
              Musze sie zgodzic z przedmowcami. Z mojego roztargnienia nie wyslalam świadectwa dojrzałości. Bardzo sie zdziwilam kiedy odebralam telefon a tam jakis pan powiedzial, ze dzwoni aby dac mi szanse, zeby przeslac brakujacy dokument. Ciekawe czy skads by jeszcze zadzwonili :) Raczej to nikogo nie obchodzi w sumie:) Brawo dla KUL.
              • Gość: na jakie kierunki? Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:46
                ja również tak myślę !!!ogólnie pozytywni ludkowie!!a propos na jakie kierunki
                złożyliście papiery??
                • Gość: tommi Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: 80.51.249.* 11.07.05, 08:52
                  ja na prawo ale średnio widze swoje szanse bo rozszerzonego polaka nie
                  zdawałem ... ale moze jakimś trafem sie uda ... a ty na co składałeś i ile pkt
                  miałes ?
                  • Gość: Majka Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.loken.pl / 82.160.41.* 11.07.05, 09:21
                    hmm co do tych kolejek.. racja. Można było wejść i się w środkowej ustawic.. I
                    było się szybciej niż przy wejściu ;)
                    Też miło wspominam to składanie dokumentów.
                    A idę na filologię polską.
                • kotka_behemotka Re: POCHWAŁA DLA KUL-u 11.07.05, 09:27
                  ja na filologie polską
                  • Gość: gingersowna Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:31
                    Filologia angielska i administracja. Moze w cos trafie :)
                    • Gość: ssssabinka Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: 80.51.226.* 11.07.05, 10:49
                      Socjologia i Pedagogika...hmm...moze w coś trafie ;) <lol>
                      • Gość: Savo Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 11.07.05, 11:58
                        Prawo,moze sie uda tylko lipa bo polaka nie zdawalem na rozszerzonym..
                        • Gość: tommi punkty na KUL na prawo IP: 80.51.249.* 11.07.05, 12:10
                          ja też nie mam rozszerzenia z polaka :/ ale jak mozecie to podawajcie swoje pkt
                          po przeliczeniu na prawo.narka
                  • Gość: słonko Re: POCHWAŁA DLA KUL-u IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:58
                    ja na prawo i asekuracyjnie na prawo kanoniczne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka