Dodaj do ulubionych

SGGW - zootechnika

09.07.05, 20:57
hej:) mam pytanko:) czy ktoś planuje jeszcze zrezygnowac z zootechniki w II
etapie? bo mam nadzieje że jeszcze parę osób jednak zrezygnuje:) a poza tym
mam jeszcze jedno pytanie: o ile osób mogą powiększyć limit miejsc? tzn
napisali tam że przyjmą więcej osób niż jest miejsc - jesli dobrze
zrozumiałam:) to mniej wiecej o ile więcej na zootechnice? (zamotałam, ale
mam nadzieję ze łapiecie o co chodzi:) ) PozdrawiaM:)
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:03
      Mi sie wydaje że źle zrozumiałaś.W 1 etapie zawiadamiali o złożeniu dokumentów
      140 pierwszych osób z najlepszymi wynikami a teraz zawiadomią więcej ale
      przyjmą według rankingu.
      • Gość: tuin Re: aka... IP: *.acn.waw.pl 09.07.05, 21:06
        tak jak na rolnictwo pewnie, w pierwszym etapie przyjeli 123 osoby na 120 miejsc
        bo wiecej osob mialo ten sam wynik mniej wiecej od 114 miejsca do 123 mieli ten
        sam i dlatego przyejeli wiecej osob, co nie znaczy, ze powieksza limit
      • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 21:07
        ahaaaa.... to o to tam chodziło:D:D teraz rozumiem:) dzięki:) qrcze... ale to
        nie jest pocieszające... no trudno, się zobaczy:) czy ktoś będzie rezygnował z
        zootechniki? :D:D PozdrawiaM:)
        • Gość: anka Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:09
          Aka a czy Ty nie zdawałaś na wet?:>
          Która jesteś w rankingu na zoo?
          • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 21:14
            nie nie, na wet nie:) chociaż ta weterynaria widze że chodzi za mną... ech...
            ale to długa historia;) na zootechnice 75 :( myślisz że mam jakieś szanse w III
            etapie się dostac?
            • Gość: anka Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:16
              Ja tez 75 na zoo ale o niej nawet nie mysle.Miałam 66 pkt z biologii Ty
              pewniecos koło tego.Nie mam pojęcia, może ktos zrezygnuje.Nie polecm zaocznych
              bo tam popadniesz w alkoholizm i inne podobne
              • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 21:19
                ooo 74 jestem:D:D własnie sprawdziłam:) hehe... na zaoczne na pewno nie
                pójde... z biologii też mam 66 pkt. Qrcze, a na wieczorowo startujesz? jakie
                masz inne alternatywy? bo moje dwie już niestety poszły w siną dal...:(
                • Gość: anka Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:22
                  Ja na wet zdawałam ale tam jestem 430 :] na rolnictwo mam jeszcze szanse Ty też
                  a tak to alternatyw n sggw brak
                  • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 21:26
                    aha... a tylko na sggw się rejestrowałas czy jeszcze gdzies składałaś papiery?
                    na wet jestem 386 chyba, a na rolnictwie nie pamiętam, ale jakoś blisko tego
                    limitu miejsc:) a nad wieczorowymi myślałas? PozdrawiaM:)
    • Gość: pani_dj@gazeta.pl Re: SGGW - zootechnika IP: *.acn.waw.pl 09.07.05, 21:22
      hej,
      ja tez startuje na zootehcnike.. jako moj jedyny, ten 'wymarzony' kierunek..
      ale jestem 219 na 24 wolne meijsca!
      wiec szanse nikle.. albo raczej zadne..

cholernie mi przykro.
      tylko tam startowalam.
      • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 21:28
        qrcze... 219 to troszkę daleko... ja jestem 74 obecnie... i coś czuje że i tak
        będzie cięzko... ale mam jakieś nadzieje... miejmy nadzieję że dużo osób
        zrezygnuje:) i się obie dostaniemy:) PozdrawiaM:)
        • Gość: pani_dj Re: SGGW - zootechnika IP: *.acn.waw.pl 09.07.05, 21:54
          <piwko>
          :)
          dzieki, wkoncu cos milego, bo poki co to kazdy mi tu jezdzi ze 'trzebabylo
          mature lepiej napisac'.. tyle ze mi te fajfusy z oke wynik pomylily..
          ach szkoda gadac.
          juz mam dosc calej tej rekrutacji.
          • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 22:01
            ja też mam już serdecznie dośc tego wszystkiego:( a zresztą ... co ma być to
            będzie:) a na wieczorowe składasz? bo ja się własnie zastanawiam:) bo tam jest
            spec. hodowla koni:) i ja raczej wolałabym na to iśc niż na hodowle zwierząt
            tak ogólnie, rozumiesz o co chodzi?:) ale jesli się dostanę to nie pogardzę:D:D
            więc wynocha z zootechniki:D:D (joke;)) PozdrawiaM:)
            • Gość: Ela Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:05
              O wieczorowej hodowli koni słyszałam tylko tyle że oni prawie cały czas siedzą
              w stajni :) no i pozniej mają tytuł instruktora.Osoby niedoswiadczone w jezdzie
              też są mile widziane.A hodowla zwierzat jest na dziennej zootehnice.To jest tak
              ze osoby z najlepszymi wynikami kształcą się w hodowli małych zwierząt a osoby
              ze słabszymi w hodowli dużych zwierząt.Wiem ze projektuje sie obory i 80% ludzi
              nie zalicza chemii.
              • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 22:11
                serio na wieczorowych siedzi się cały czas w stajni i ma się instruktora?
                poważnie mówisz? qrcze... to ja chyba się zapisze na wieczorowe:D:D bo to
                normalnie bomba:) podszkolę się jeszcze troszkę w jeździe i będzie looz :D:D
                ale narazie mam nadzieję że się dostanę na dzienne:) a czy z dziennych można
                się przenieśc na wieczorowe? :D:D:D takie niestandardowe pytanie;)
                • Gość: Ela Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:25
                  Myślę że można w końcu to sggw czyli kasa na 1 miejscu.Za dzienne nie płcisz a
                  za wieczorowe niestety tak.Wiem ze na dziennych mozesz miec jazdy konne w
                  ramach W-F ale rok temu to kosztowało 350 zł za semestr.Wiem ze z zaocznych po
                  1 semestrze jesli ma się dobre oceny mozna sie przeniesc na dzienne.
                  • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 22:28
                    ooo to super:) to narazie walczę o dzienne:) a potem się zobaczy:) a na zaoczne
                    na pewno nie pójde-przynajmniej tak sądzę;) dzięki za info:) duzo mi pomogłaś:)
                    qrcze... a myslisz że z 75 miejsca mam szanse na 24 wolne... nie mówie że w II
                    etapie bo watpie, ale może w III?:) co o tym sądzisz? PozdrawiaM i dzięki
                    jeszcze raz:)
                    • Gość: Ela Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:37
                      Szanse są zawsze ja się nawet nie spodziewałam że jeszcze jakies miejsca
                      zostaną :) Najgorsze jest to ze połowa osób kompletnie nie ma powołania i idzie
                      sobie dla rozrywki.
                      • aka15 Re: SGGW - zootechnika 09.07.05, 22:40
                        no niestety takich ludzi jest pełno:( mam nadzieję że częśc zrezygnuje na moją
                        korzyśc i jakimś cudem się dostanę:) trzeba wierzyć w cuda - chociaz dzisiaj
                        sie zawiodłam:( ale trudno... będę czekac:) może się uda:) a nie wiesz na czym
                        polega ta rozmowa czy cos na wieczorowe? :)
    • Gość: kinga Re: SGGW - zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:42
      Kto tu jest z Piotrkowa?:>
      • Gość: aka15 Re: SGGW - zootechnika IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 12:47
        ja:>:> a co? :>:>
    • Gość: anka Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:00
      i jak tam?u mnie odpadło 14 osob od wczoraj :( to masakrycznie mało
      • Gość: anka Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:02
        a własnie aka zdajesz pierwszy raz?masz nowa mature?
        • Gość: aka15 .... IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 20:04
          nową mam... koszmar bo przesunęłam się z 72 miejsca na 86:/ teraz to już
          raczej nie mam szans na zootechnikę:(
          • Gość: kasia hodowla koni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:08
            uuu nieźle na wieczorową hodowlę koni będą ze 4 osoby na miejsce :/
            • aka15 Re: hodowla koni 10.07.05, 21:11
              no własnie:( qrcze... i coś czuje że kazdy bedzie mówił przekonująco na tych
              rozmowach kwalifikacyjnych:D:D więc az się boje:( a Ty też składasz na
              wieczorowe?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka