Dodaj do ulubionych

Zarządzanie i Marketing

09.07.05, 23:54
Kto dostał się na zarządzanie i maketing na SGGW?? A kto czeka na wyniki
rekrutacji na ten sam kierunek na UW??
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Zarządzanie i Marketing IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 00:30
      Ja wlasnie czekam na wyniki z zarzadzania uw. Nie wiecie kiedy mozna sie ich
      spodziewac? Ja wyliczlem sobie ok. 70% mozliwych do uzyskania pktów. Ile wy
      macie? W ogole duzo jest chetnych na ten wydzial? Uw nie podaje zadnych
      statystyk.
      • rosquito Re: Zarządzanie i Marketing 10.07.05, 00:36
        Ja mam 429/600.
      • Gość: ss Re: Zarządzanie i Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:03
        Mam 474/600
        • Gość: elza Re: Zarządzanie i Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:09
          471/600
      • Gość: khamill Re: Zarządzanie i Marketing IP: *.devs.futuro.pl 10.07.05, 18:11
        Kolego, chcialbym Ci jednak zwrocic uwage na jeden szczegol. Wyniki I i wyniki
        ostateczne. W Wawie jest jeszcze cos takiego jak SGH...a czesc osob z tamtad
        zapewne zlozyla i na ten kierunek. Wiec podejrzewam, ze wyniki I rekrutacji nie
        odzwierciedla ostatecznych rozstrzygniec na tym wydziale. Pozdro.
        • Gość: goscio masz racje IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 19:20
          Ja moge byc przykladem. Zlozylem papiery na SGGW na zarzadzanie i marketing ale
          licze ze uda mi sie dostac na SGH.
          • Gość: oops Re: masz racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:34
            przecież ty masz modem człowieku :):):) do łopaty a nie na SGH.
            • Gość: goscio Re: masz racje IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 21:01
              Co poradze ze nie moge miec stalki....a i tak na rachunek wydaje wiecej niż ty
              na neostradke:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka