Dodaj do ulubionych

UW Historia-SKANDAL!!!

11.07.05, 11:04
Co prawda zdaje na inny kierunek na UW ( a wlasciwie juz sie dostalem) ale
spojrzcie na liste na instytucie historii.....u paru osob opublikowali
PESEL....no ciekawe kto za to beknie....;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.05, 11:08
      Pokaz linka.
    • Gość: ja Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 11:09
      Mysle ze PESEL opublikowali bo byli ludzie o tych samych imionach i nazwiskach
      i musieli podac zeby było wiadomo o którego wisnioewskiego chodzi :)
      • podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:11
        Mogli podac tylko poczatek...
        • aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:14
          Podali Twój, że się tak złościsz? :>
          • podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:16
            Aga.....czytaj ze zrozumieniem :) Napisalem ze ja juz sie dostalem na UW jako
            olimpijczyk ale na zupelnie inny kierunek-na St. Miedzynarodowe...:-)
            • aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:17
              To, że się dostałeś na inny kierunek, nie oznacza przecież, że nie mógłbyś być
              na tej liście :)
              • Gość: Podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:31
                jeju........trudno chyba kontaktujesz :) skoro jestem olimpijczykiem to moglem
                sobie wybierac a nie zapisywac sie...po co?
                • aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:36
                  No chyba niekoniecznie "trudno kontaktuję". Gdybyś bowiem był olimpijczykiem z
                  WOS, to na SM wstęp byś miał, a na historię już nie.
                  Byłoby w tym wypadku co prawda mało prawdopodobne, że chcesz iść na historię,
                  ale ludzie są przecież różni.
                  • Gość: khamill Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.devs.futuro.pl 11.07.05, 11:39
                    przepraszam, ze sie wtrace...ale widzicie jakis merytoryczny sens waszej
                    dyskusji...bo ja takiego nie zlapalem:):P.........
                    • aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:41
                      Szczerze mówiąc ja też nie. To zabawa "czystą formą" :P
                      • Gość: Podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:50
                        Czysta forma w stylu Gomrowicza. A propos Olimpiady to mam Olimp. z UE i moge
                        tez i na historie i na informatyke i pare innych :-)
                        • aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:55
                          Tak... O czym mogą gadać upupieni przez CKE ludzie? ;)
                          Dobrze Ci z tą olimpiadą... Ja się muszę jeszcze tydzień pomęczyć... Oby nie na
                          darmo.
                        • Gość: ola Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.is.net.pl 11.07.05, 11:56
                          ale nie masz wstepu na wsyztskie kierunki wiec nie rozumiem co sie rzucasz. A
                          wogole to straszne masz problemy koles ;] narazie
                          • Gość: Podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:15
                            Wlasnie ze nie mam problemow :) I nie rzucam sie-tylko zwrocilem uwage. A tu
                            nagle geniusze ze 110% z matury sie obruszyly........SZOK :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka