podolaczek 11.07.05, 11:04 Co prawda zdaje na inny kierunek na UW ( a wlasciwie juz sie dostalem) ale spojrzcie na liste na instytucie historii.....u paru osob opublikowali PESEL....no ciekawe kto za to beknie....;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.05, 11:08 Pokaz linka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 11:09 Mysle ze PESEL opublikowali bo byli ludzie o tych samych imionach i nazwiskach i musieli podac zeby było wiadomo o którego wisnioewskiego chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:11 Mogli podac tylko poczatek... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:14 Podali Twój, że się tak złościsz? :> Odpowiedz Link Zgłoś
podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:16 Aga.....czytaj ze zrozumieniem :) Napisalem ze ja juz sie dostalem na UW jako olimpijczyk ale na zupelnie inny kierunek-na St. Miedzynarodowe...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:17 To, że się dostałeś na inny kierunek, nie oznacza przecież, że nie mógłbyś być na tej liście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:31 jeju........trudno chyba kontaktujesz :) skoro jestem olimpijczykiem to moglem sobie wybierac a nie zapisywac sie...po co? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:36 No chyba niekoniecznie "trudno kontaktuję". Gdybyś bowiem był olimpijczykiem z WOS, to na SM wstęp byś miał, a na historię już nie. Byłoby w tym wypadku co prawda mało prawdopodobne, że chcesz iść na historię, ale ludzie są przecież różni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.devs.futuro.pl 11.07.05, 11:39 przepraszam, ze sie wtrace...ale widzicie jakis merytoryczny sens waszej dyskusji...bo ja takiego nie zlapalem:):P......... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:41 Szczerze mówiąc ja też nie. To zabawa "czystą formą" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:50 Czysta forma w stylu Gomrowicza. A propos Olimpiady to mam Olimp. z UE i moge tez i na historie i na informatyke i pare innych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Re: UW Historia-SKANDAL!!! 11.07.05, 11:55 Tak... O czym mogą gadać upupieni przez CKE ludzie? ;) Dobrze Ci z tą olimpiadą... Ja się muszę jeszcze tydzień pomęczyć... Oby nie na darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.is.net.pl 11.07.05, 11:56 ale nie masz wstepu na wsyztskie kierunki wiec nie rozumiem co sie rzucasz. A wogole to straszne masz problemy koles ;] narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podolaczek Re: UW Historia-SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:15 Wlasnie ze nie mam problemow :) I nie rzucam sie-tylko zwrocilem uwage. A tu nagle geniusze ze 110% z matury sie obruszyly........SZOK :P Odpowiedz Link Zgłoś