Dodaj do ulubionych

Wyniki na UW.Dzwoniłam

11.07.05, 12:44
Hmm..Wyniki na stosunki międzynarodowe, politykę społęczną, nauki polityczne.
Będą w czwartek w godzinach obiadowych:)wiem, bo dzwoniłam..Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: rufus Re: Wyniki na UW.Dzwoniłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:47
      a wiesz moze kiedy beda na gospodarke przestrzenna?
    • Gość: filozof ToOKtórejMacieWCzwartekObiad? BoJaNieMam =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:56
      • Gość: fika Re: ToOKtórejMacieWCzwartekObiad? BoJaNieMam =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:59
        wyniki na filologie angielska 3letnia licancjacka sa 14 w czwartek na stronach
        irku:(jeszcze trzeba czekac:(
    • Gość: chicabonita86 Re: Wyniki na UW.Dzwoniłam IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.05, 13:01
      a kiedy na gospodarke przestrzenna??
      • Gość: rufus Re: Wyniki na UW.Dzwoniłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:06
        ooo ty tez idziesz na gosp przestrzenna? ciekawe kiedy beda wyniki... mialy byc
        dzisiaj ale jak do tej pory ich nie ma to roznie moze byc...
        • Gość: L UW IP: *.kl / 80.50.214.* 11.07.05, 13:24
          No właśnie, wyniki na historię sztuki też dziś miały być. Nic nie ma. Chyba
          zaraz tam zadzwonię...
          • Gość: rufus Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:43
            jak dzwonisz to zapytaj sie jeszcze o gosp przestrzenna :P zalatwisz 2 sprawy na
            raz i bedziemy ci wdzieczni :)
            • Gość: tuin Re: UW IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 13:51
              a wy nie umiecie mowic przez telefon? ;)
              • Gość: tuin Re: UW IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 13:55
                wyniki na pedagogike beda w tym tygodniu, oni sami nie wiedza dokladnie kiedy..
            • Gość: chicabonita86 Re: UW IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.05, 14:33
              hej rufus :) wiesz juz moze kiedy beda te wyniki...juz nie moge sie doczekac
              kurde....a ile miales % z ger i ang?
              • Gość: rufus Re: UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:50
                napisalem maila z pytaniem o te wyniki. no i przemila pani odpisala mi, ze
                wyniki beda ok 20 lipca. a mialy byc dzisiaj. echhh znowu musimy czekac...
                • chicabonita86 Re: UW 11.07.05, 15:18
                  co????? 20 lipca? oni sa chyba niepowazni...a ja juz caly dzien cekam :P
                  ciekawe czy maja duzo chetnych
                • acidfoka Re: UW - pogielo ich 11.07.05, 16:09
                  Gość portalu: rufus napisał(a):

> napisalem maila z pytaniem o te wyniki. no i przemila pani odpisala mi, ze
                  > wyniki beda ok 20 lipca. a mialy byc dzisiaj. echhh znowu musimy czekac...

20-ego lipca???? Kogos chyba pogielo na ichnim wydziale.
                  Cytuje za strona dziekanatu Wydzialu Geografi i Studiow Regionalnych:
                  "Oryginały świadectw maturalnych i dojrzałości na Studia licencjackie dzienne
                  (Kierunek Geografia i Gospodarka Przestrzenna) muszą być złożone do dnia
                  18.07.2005 "

Ciekawe jak oni to sobie wyobrazaja.
                  Paranoja poraz kolejny na tym Uniwersytecie. Pierwsza to rzecz jasna poziom CEW.

Pozdrawiam
                  • Gość: rufus Re: UW - pogielo ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:39
                    dokladnie!
                    jak mozna skladac papiery do 18 skoro dopiero "ok." 20 beda wyniki...
                    paranoja...
              • gosia2221 europeistyka 11.07.05, 15:10
                Wyniki 14, 15.
    • Gość: max Re: Wyniki na UW.Dzwoniłam IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 11.07.05, 14:07
      a kiedy będa wyniki na zarządzanie?
      • Gość: tuin Re: Wyniki na UW.Dzwoniłam IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 14:08
        zadzwon se na wydzial ;-P
        • Gość: max Re: Wyniki na UW.Dzwoniłam IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 11.07.05, 14:19
          ehh chyba pozostaje zadzwonić se ;p
          • Gość: L Archeologia IP: *.kl / 80.50.214.* 11.07.05, 14:30
            Dzwoniłam, powiedzieli mi. No ale heh, trudno aby w Instytucie Historii Sztuki
            mi powiedzieli kiedy są wyniki na Gospodarkę Przestrzenną :P ;) Dzwoniłam też do
            Instytutu Archeologii, gdzie pan powiedział mi, iż wstępnych wyników należy
            spodziewać się jutro na stronie IA jutro.
    • Gość: Tajemniczy smutny Re: Wyniki na UW.Dzwoniłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:37
      to ja dzwoniłem kochanie...:p
      • Gość: fiz Re: Wyniki na UW.Dzwoniłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:44
        A kiedy wyniki na fizykę UW?
        • Gość: Asiulka Ja też dzwoniłam... IP: *.aster.pl 11.07.05, 15:36
          na zarządzanie wyniki będą również 14 (w czwartek)...informatykom zajmuje to
          troszkę więcej czasu niż przypuszczali...tak mi powiedział miły pan z
          zarządzania jak zadzwoniłam...ehhh...znów czekanie... :/
          • Gość: max Re: Ja też dzwoniłam... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 11.07.05, 19:17
            a wiesz może jaki jest przedwidywany próg na zarządzanie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka