allllaa 11.07.05, 13:22 hej Własnie sie dowiedzialam ze sie nie dostalam dlatego jestem ciekawa od ilu pkt. przyjmowali Mialam 12 pkt i nie wiem czy jest sens pisac odwolanie Ile wy punktow mieliscie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: prawo-uwm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:49 dostałam się i miałam 14 punktów.. Nie wiem.. Spróbuj.. Tak naprawdę, to nie wiem, czy zostanę w Olsztynie.. Bardzo chciałabym studiowac germanistykę w Poznaniu, ale przez polski zupełnie nie mam szans.. Chociaż muszę przyznać, że jeszcze się łudzę.. Pewnie takich osób jak ja jest więcej. Spróbuj, nic nie tracisz przecież. Trzymam za Ciebie kciuki. Może jednak się spotkamy w październiku, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mikasa5 Re: Marta 11.07.05, 13:51 a w Olsztynie dostałas sie na prawo tak? składałaś tam może na germanistykę? Odpowiedz Link Zgłoś
allllaa Re: prawo-uwm 11.07.05, 14:02 hmmm pewnie takich ludzi jak ja(z 12) bedzie sporoAle dzieki za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioio Re: prawo-uwm IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 14:18 Brali od 13 przedzialu, ale tylko ze srednia 4,81 i wyzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioio Re: prawo-uwm IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 14:24 Pisz odwolanie, jest jeszcze kilkanascie miejsc ktore przyznaje rektor. Poza tym, czesc osob na pewno zrezygnuje. Jak Ci bardzo zalezy to jest jeszcze wolny sluchacz...z tego co wiem to 60 miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
allllaa Re: prawo-uwm 11.07.05, 14:43 A byl moze ktos z was osobiscie na uwm i widzal liste przyjetych i nie przyjetych ? Duzo bylo tam osob z 12?Ja zloze odolanie Ale widze to czarno ,bo mam dbeznadziejna srednia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioio Re: prawo-uwm IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 14:51 Bylem, ale osoby na tych listach sa uporzadkowane alfabetyczenie i nie ma podanych punktow. Odpowiedz Link Zgłoś