Dodaj do ulubionych

WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11.07.05, 13:57
ILE MACIE PNKT PO PRZELICZENIU BO JA 175,5 NIE WIEM CZY MAM SZANSE JAK
MYŚLICIE OD ILU BĘDZIE PRÓG????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:22
      uzbrój sie w cierpliwosc. masz tyle punktow ze sie na pewno dostaniesz. ja mam
      106 i tez licze wiec nie doluj ludzi stary
    • Gość: ania Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.net.pl 11.07.05, 14:23
      dziewczyno ciesz się próg wynosi 127 jesteś przyjęta ,ja niestety nie.Dzisiaj
      dzwoniłam.
      • Gość: ania Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.net.pl 11.07.05, 14:25
        przepraszam,że napisałam dziewczyna
        • Gość: CZILE Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:28
          A JAK PRZELICZALISCIE PNKTY NA PRAWO
          • Gość: ktos Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 11.07.05, 14:30
            Hej, a nie wiecie czy taki próg jest juz ustalony na kazdym kierunku?
            Interesuje mnie dziennikarstwo i komunikacja spoleczna UMCS. Trzeba tam
            zadzwonic i spytac sie o to ile wynosi prog czy mozna dowiedziec sie tez w inny
            sposob??
            pozdrawiam
            • Gość: ja Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:48
              anka nie siej paniki... oni nie moga podac progu. dopiero jutro oficjalne
              wyniki...
    • kristof_f Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 14:39
      hmm.. 127 powiadacie...

ja mam 115... 12 punktow.. mam jakies szanse w drugim podejsciu czy nie robic
      sobie nadzieji?
      • Gość: tommi Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.249.* 11.07.05, 14:43
        hej ja mam 127 pkt równo :) i nie wiem czy to własnie od tej granicy jest ten
        próg czy nie> i w ogóle co on oznacza? mam juzsie czuć przyjety czy nie??
        dzieki za informacje ... ale sprawdzone :) pa
    • Gość: ktos Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.226.* 11.07.05, 14:50
      Juz wiem ze na dziennikarstwo i komunikacje spoleczna lista wywieszona bedzie
      14 lipca.
      zobaczymy co z tego będzie :))
      pozdrawiam
      • Gość: tommy Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.249.* 11.07.05, 14:57
        ktoś mi odpowie na moje pytanie????? bo fajnie byłoby wiedziec czy już moge
        czuć sie studentem :/ ... pytanie jest 2 posty wyzej
        • kristof_f Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 15:04
          w moim mniemaniu na 100% dostaniesz sie... pomysl ile osob wycofa dokumenty ;]
          mi chyba zabraknie paru punktów :/
          ale swoja drogą.. myslalem ze ten prog bedzie wyzej.. to pozwala mi myslec
          optymistycznie i oczekiwac na wyniki w Łodzi :)
          • Gość: tommy Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.249.* 11.07.05, 15:07
            wiesz co włąsnie dzwoniłem do nich i pytałem sie o progi. Powiedziano mi zę nie
            ma czegoś takiego :/ wiec ja juznie bardzo wiem co to ma byc.... jak wiecie
            coświecej to piszcie na ten temat :)
            • Gość: aga Re: WYNIKI NA PRAWO UMCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:49
              Mam pytanie do autora ostu :> co robisz na UMCSie z takim wynikiem ???:P
              • Gość: luki do autora IP: 217.96.39.* 11.07.05, 16:24
                właśnie - twój wynik wskazuje ze musisz byc olikmpijczykiem albo skonczonym idiotą
                bo ponad 175pkt z matury - chcialnbym to zobaczyc
                naprawde optymistyczna wersja bez olimpiady to: 95/75 srednia = 85
                WOS: 90/80 srednia - 85
                łącznie 170pkt
                a taki wynik bez olimpiady nie mogło mieć nawet 0,01% zdających ;)
                • Gość: ktoś tam sobie Re: do autora IP: 80.51.249.* 11.07.05, 16:40
                  powielam zdanie poprzednika :) ja mam mniej sporo na prawo i mam nadzieje że mi
                  to wystarczy ale jakbym miał 175 to bym pakował do wawy i uznawał że UMCS mam w
                  kieszeni. Jak widac ktoś tu chce sie dowartosciowac :P
                  • Gość: aga Re: do autora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:55
                    albo klamie:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka