endangered_species 12.07.05, 17:00 Strona mi wchodzi, ale nie mogę sie zalogować, bo ponoć podaje zle haslo albo zły PESEL, rano nie mialam z tym problemów!!!!! A jak z WAMI?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lisowa Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:04 wczoraj tez tak mialam, w koncu zrezygnowalam:/ wejde dzis wieczorem ,moze wreszcie sie uda://///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.07.05, 17:11 ja tez tak mam ale obawiam sie ze nawet jesli wreszcie mi sie uda to i tak moich wynikow nie zobacze :| napislai ze NAJWCZESNIEJ 12 lipca wiec rownie dobrze moga byc za tydzien :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka19 Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:27 a u mnie taka ciekawostka: strona się otwiera, ale zniknęły wszystkie kierunki, na które składałam i został tylko nagłówek. fajnie, co nie? :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szauotek Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.leon.com.pl 12.07.05, 22:28 ja tez tak mam , tyle, ze od poczatku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 17:48 teraz mam: "nie można wyświetlić strony po wpisaniu peselu i NIU :-( Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 18:07 u mnie to samo, albo złe hasło albo w ogole serwer nie chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species to znaczy, że 12.07.05, 18:16 sprawę zawaliła firma, której to zlecili. To nie jest wina Uniwersytetu!! No trudno, może jutro strona wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species hehe, a jednak 12.07.05, 18:21 Uwaga już mi sie udaje wejśc, ale wśród dostępnych kierunków i specjalności jest PUSTO :-)))))))))))))))) Daję sobie spokój chyba, bo szkoda nerwów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: hehe, a jednak IP: *.daminet.pl 12.07.05, 22:00 nie martw sie tez mam taki sam problem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:07 Hmmm..... Coś czuję, że dziś ta stronka się nie otworzy :-/ To może dla zabicia czsu porównajmy (po raz kolejny :P) swoje wyniki!:DDD Podaję pierwsza: 690 Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 22:25 ,,UWAGA kandydaci! Z powodu bardzo duzej ilości kandydatów logujących się jednocześnie, mogą wystąpić okresowe problemy z dostępem"- inforamtycy poszli sobie po prostu do domu, bo nie wierze zeby o 22.30 był wielki ruch!! Problemów z zalogowaniem nie mialąm ani wczoraj ani przedwczoraj dzisiaj z pewnością cała Polska tam wchodzi ;-) a 690 to z czego? i na co? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 22:28 Rano nie dało rady,w południe też,po południu także,godzinę temu,pomimo prawidłowego hasła i peselu wystąpił "błąd logowania",a teraz błędu już nie ma,ale kierunków też nie-pusto.Może jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species do n_nicky 12.07.05, 22:31 Ja mam zamiennie: błąd logowania, brak strony, albo jeżeli storna wreszcie jest to pusto! Rano tuż po 8.00 strona mi weszla bez problemów Nie chce Cie nastawiać pesymistyczne, ale chyba jutro rano też sie tam nie dostaniemy pozdrawiam PS Jak Twoja rekrutacja? Znasz wyniki z POznania i Torunia? Ja sie pochwalę dostałam sie na UMCS na anglistykę Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 12.07.05, 22:36 Ja dzisiaj rano w ogóle nie mogłam się dostać na stronę.Jakąś godzinę temu udalo się,ale na przemian jest właśnie albo błąd logowania,albo nic się nie dzieje,albo pusto-więc tak jak u Ciebie... Jutro rano zobaczymy-fakt,może znowu powtórzy się sytuacja z dzisiaj,a może druga opcja-nie będzie jeszcze wyników;) > PS Jak Twoja rekrutacja? Znasz wyniki z POznania i Torunia? W Poznaniu dopiero się zaczęły egzaminy dla staromaturzystów-więc wyniki pod koniec lipca :/ w Toruniu tez jeszcze na prawo nie podali > Ja sie pochwalę dostałam sie na UMCS na anglistykę GRATULACJE!!!!! To już zawsze jakiś pewniak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffet Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.czajen.pl 12.07.05, 22:47 DOKLADNIE TO SAMO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 23:18 wchodzi, ale jak się pokazują kierunki do wyboru to lipa, bi nic nie ma:((( help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 23:22 u mnie też nic nie ma,więc czekam do jutra,a nuż się uda... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 23:25 mam tego dość- jutro dzwonię do komosji- ot co:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 23:27 to jak się czegoś dowiesz,to napisz w tym wątku ;)) a ja będę próbować...bo wkurza już mnie to czekanie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 23:29 koleżanka jutro idzie na Nankiera i tam będzie próbowała, ale jakoś wątpię;/ a jutro od rana do kompa i logować, logować dzieciaczki aż im system znowu padnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: UWr strona WCHODZI, ale... 12.07.05, 23:31 > a jutro od rana do kompa i logować, logować dzieciaczki aż im system znowu > padnie:P nie podpowiadaj:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UWr strona WCHODZI, ale... 13.07.05, 06:28 działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale brak jakichkolwiek wyników na sronce:((((((((((((((((((((( co to znaczy????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species WCHODZI BEZ PROBLEMU 13.07.05, 07:46 Wyników etnologii jeszcze nie ma Wyniki kulturoznawstwa troche sa- są wyniki pierwszego etapu. O co z tym chodzi? O to, czy w ogóle zakwalifikowali, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: WCHODZI BEZ PROBLEMU 13.07.05, 09:53 wchodzi,ale wyników na europeistykę nie ma... za to nareszcie zaznaczyli mi na dziennikarstwie,że doszła opłata rekrutacyjna wrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: WCHODZI BEZ PROBLEMU IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.07.05, 09:55 zastanawia mnie komunikat do kandydatów na etnologie - ze niby jest nas ponad 1000!!! mam nadzieje ze ponad 1000 na wydzial a nie na ten kierunek... Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species wyniki na europeistykę 13.07.05, 10:00 Wydaje mi się, że wyniki na europeistykę będą najwcześniej 15, ale pewna nie jestem. A na etnologię jest 1000osób, to prawda- większość składala tam asekuracyjnie... w tak w ogóle, szkoda, że nie ma jeszcze wyników. Myśle, że to wina tego, że we Wrocławiu rekrutacja trwała tak długo! Kto to widzial, zeby na filologie przykjmowali ppapiery do 15ego, a na prawo do 11ego... Bez przesady!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka19 kulturoznawstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:02 ej, o co chodzi z tym pierwszym etapem na kulturoznwstwie? przecież miał być w sumie tylko jeden dla nowej matury? a tymczasem zsumowali moje punkty i napisali, że pierwszy etap :) a tak BTW: ile macie na kulturoznawstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: wyniki na europeistykę 13.07.05, 10:03 właśnie,niderlandystyka do 15 o przesada... w Poznaniu wyniki dopiero po egzaminach dla staromaturzystów,które dopiero się zaczęły:/ Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species PIERWSZY ETAP! 13.07.05, 10:04 Prawie wszędzie widzę "wyniki pierwszego etapu nieudostępnione", czy ktoś może powiedzieć, ile będzie tych etapów? I co znaczy, że ktoś sie zakwlaifikował do 1. etapu? to znaczy tyle, że zapłacil opłatę rekrutacyjną więc będą brali go pod uwagę przy rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: PIERWSZY ETAP! 13.07.05, 10:05 no własnie! Chyba nikt nie wie co to takiego ten peirwszy etap... na kult mam 143 więc wiem, że szans i tak nie mam, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka19 Re: PIERWSZY ETAP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:07 ja mam niewiele więcej, ale to nie jest mój główny kierunek - 152 :) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: PIERWSZY ETAP! 13.07.05, 10:08 mój też nie a na co składalaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka19 Re: PIERWSZY ETAP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:12 historia sztuki i filologia polska jeszcze :) w ogóle coś mi się zdaje, że się nigdzie nie dostanę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka19 Re: PIERWSZY ETAP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:51 eh, jestem już tak poirytowana czekaniem na te wyniki, że ... szkoda słów... a najgorzej jest czekać i potem się zawieść... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: PIERWSZY ETAP! 13.07.05, 12:14 czekają wszyscy cały czas- w zeszłym roku znaŁEM WYNIKI DZIEŃ (!!!!!) PO Egzaminie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZNOWU NIE WCHODZI.... 13.07.05, 12:30 już mnie szlak trafia- "nie można znaleźć serwera":P Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: ZNOWU NIE WCHODZI.... 13.07.05, 12:33 żałosne, żałosne, żałosne, żałosne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZNOWU NIE WCHODZI.... 13.07.05, 12:35 my ich skomputeryzujemy:D Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Czy jest tutaj ktoś komu to wreszcie wlazło? 13.07.05, 18:15 i na jakie kierunki są juz wyniki????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Mnie... 13.07.05, 18:42 Rozmowa dotyczy strony kandydat.uni.wroc.pl? Jesli tak, to u mnie ona dzaiala. Ale widze tylko jeden kierunek, a placilam i podrzucalam dzisiaj papiery na dwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: SZCZĘŚCIARA 13.07.05, 18:51 A tam.... po oddaniu (a teraz, kiedy nie widze drugiego kierunku to juz trzy razt mocniej), popadam w ostrą paranoję, że najpewniej a) wpisałam zły numer konta (sprawdzone 100 razy) b) złe podaine w złej teczce c) źle wypełnione podanie (ale tego wolę już nie sprawdzać...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do endangered Re: SZCZĘŚCIARA IP: *.daminet.pl 13.07.05, 18:56 Mi tez sie nie chce logowac.Napisz do administratora. Ja od razu tak zrobilam!moze cos to pomoze...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 znowu NIC... 13.07.05, 19:11 ...ale dzwoniłem i wyniki na SM mają być dopiero po piątku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: znowu NIC... IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 13.07.05, 19:16 oni najpierw mówią w okolicach 10, potem że do 15, a teraz że po weekendzie, a potem wyjdzie na to że owszem, po weekendzie ale nie najbliższym :> to się staje wkurzające. Na co oni czekają? (na łapówki? :P) ja rozumiem że jest dużo kandydatów, że mogą mieć problemy z netem, no ale bez przesady, moga przeciez udostępnić listę na stronie np. ism.uni.wroc.pl albo innych kierunkach, przeciez np. na matmie tak zrobiono. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: znowu NIC... 13.07.05, 19:18 ale SM jest epsze, bo jest skomputeryzowane (lol), powaga- traktują nas jak g***arzy... ale w weekend to mam nadzieję na te wyniki, bo pęknę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:44 umbra, zrob z tego artykuł,:) moze pulitzera dostaniesz:D a tak na serio to ##@#@$@%$%##!......no! jeszcze chcialam sprawdzic, dane o egzaminie na piatek, (co przyniesc ,sprawdzic godzine) a tu lipa.:[...... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UWr strona WCHODZI, ale... 13.07.05, 19:52 kartę z czelni, czyli zaproszenie, długopis, ołówek i DOWÓD OSOBISTY (w zeszłym roku bez dowodu i zaproszenia nie wpuszczali) Lisowa na forum , proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:21 eeeeeeeee ze niby jakie zaproszenie? O..o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia już wchodzi IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 13.07.05, 20:59 ale nie rzucajcie się wszyscy :P jest komunikat że przez to ze duzo osob jednoczesnie proboje sie zlaogowac to moga wystapic prolemy :) akze ludki pokolei! ;) wynikow i tak na SM nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species kulturoznawstwo, przekręt?? 13.07.05, 21:03 Rano weszłam, sprawdziłam na kultoroznawstwie przeszłam pierwszy etap (cokolwiek to znaczy) teraz widzę, że wyniki pierwszego etapu NIE SĄ DOSTĘPNE Jak to możliwe? Krasnoludki niewiadomki wkradły sie i tajemniczo usunąły wcześniejszy zapis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa JEDNA WIELKA LIPA:[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:10 dalej nie mozna wejsc, no zesz #%$#$#!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: JEDNA WIELKA LIPA:[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:14 i jeszcze komp mi sie zawiesil przez ich strone..... Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: JEDNA WIELKA LIPA:[ 13.07.05, 21:15 mi się udalo, i jeszcze caly czas jestem. Poza zniknięciem, w tajemniczy sposób, wyników etapu pierwszego nic sie u mnie nie zmieniło. Wyniki pewnie podadzą 15., 15. będą też wyniki na prawo. Serwer zablokuje sie to tego stopnia, że przez tydzień nie będzie można sprawdzić wyników. Zdecydowanie powinni zerwać umowę z firmą, której to zlecili. Firma nie stanęła na wysokości zadania. Za co im płacą? Na UJocie też internetowo wszystko się "odprawiało" i jakoś nie słyszałam żeby ktoś mial problemy ze stroną, która nie wchodziła, bo było " za dużo osób chętnych na minutę". A z pewnością na UJ mieli tabuny chętnych!!!!!!!!! I za co myśmy opłatę rekrutacyjną płacili? Pewnie lwia część tych pieniędzy poszła do rąk nędznych informatyków!! Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species do Kawy, smacznej, bo malinowej :-) 13.07.05, 21:20 e tam, ja nigdy na oczy na stronie kandydat.wroc.pl nie widziałam moich danych dotyczących niderlandystyki i pewnie ich nie zobaczę. Ale dzwoniłam i sie pytałam. W takiej sytuacji, o ile oddałaś im formularz, biorą Cię pod uwagę przy rekrutacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do Kawy, smacznej, bo malinowej :-) 13.07.05, 21:49 u mnie też nie ma niderlandystyki-na początku myślałam,że może zginęły gdzieś moje dokumenty(i w ogóle czarne myśli;)),a potem dowiedziałam się,że nie tylko ja mam ten problem teraz stronka nie wchodzi:/ a wyniki na europeistyce w piątek 15-tego Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: do Kawy, smacznej, bo malinowej :-) 13.07.05, 22:16 DZiekuje bardzo. Uspokoiliscie mnie! Ale i tak wzorem politykow i mediów popadam w obsesję teczek.... :) Niestety, usłyszałam w dziekanacie (bo to chyba tam zostawiałam papiery), że najwięcej chętnych jest na filologię słowiańską i kandydaci na ten kierunek pobili wszelkie rekordy.... A = kawa z sokiem malinowym jest smaczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: już wchodzi IP: 85.219.136.* 14.07.05, 10:32 w ogóle nie moge wejsc na ta strone...:/ ciągle NIE MOZNA WYSWIETLIC STRONY :/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Mam DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.05, 07:08 to chyba ajlepszy komentarz:P a kandydata to robili spece z UniWroc:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:36 weszłam na etnologię dzisiaj przed 6 rano, w kontaktach i ogłoszeniach brak nowych informacji, co do kulturoznawstwa czarne ajpiki nie puściły mnie dalej, o polonistyce nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species wyniki! 14.07.05, 10:21 Jestem pewna, że wyniki będą dopiero jutro. Prosze WSZYSTKICH, którym udało się sprawdzić czy sie dostali, czy nie, zeby wpisywali tutaj swój kierunek i wynik. Oczywiste jest to, że wszyscy jutro rzucimy sie na stronę i mało kto ją otworzy. Dlatego Ci szcześliwcy, którym się to uda, są proszeni o podzielenie się wszelkimi informacjami. Myślę, że tak będzie bardzo rozsądnie. Podejrzewam, że większość z nas dzięki temu będzie mogla przynajmniej oszacować swoje szanse. Bo osobiście nie wierzę, że jutro uda mi się coś sprawdzić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: wyniki! 14.07.05, 10:46 A ja jutro będę mogła wejść dopiero po południu,bo rano mam egzamin na UWr... :/ ale piszcie tutaj jeśli będą wyniki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species do n_nicky 14.07.05, 10:57 A no co masz egzamin? To z nową maturą są w ogóle EGZAMINY?? (poza anglistyką, oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 10:58 są np.na prawo,na SGH i jeszcze kilka-chociaż w większości przypadków sprytnie zmienili nazwę na test predyspozycyjny ja mam na dziennikarstwo UWr-100 pytań typu abcd ze wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: do n_nicky 14.07.05, 11:04 trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Połamania pióra życzę! Dla mnie niekoniecznie musisz byc koleżanką z niderlandystyki, czy z europeistyki, równie dobrze mozesz być koleżanką z dziennikarstwa :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 11:10 podziękuję jak napiszę ten test,albo jak się dostanę;))))) > Dla mnie niekoniecznie musisz byc koleżanką z niderlandystyki, czy z > europeistyki, równie dobrze mozesz być koleżanką z dziennikarstwa :-)))))) > :))))))))))))))))) ważne,żeby we Wrocławiu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:49 n_nicky: sluchaj, a co bierzesz ze soba na egzamin? I o ktorej zamierzasz byc pod gmachem D? bo ja chyba bede 8.40 chociaz nie wiem, obawaim sie ze duzo ludzi bedzie i ze sie nie dopcham:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 11:55 biorę zawiadomienie,które przysłali mi pocztą,dowód osobisty i długopis,koniecznie nie pióro :)))))))) ja jestem 'dojezdna'(chociaż nie tak daleko:)),ale planowałam być tam około właśnie 8.40,żeby zobaczyć w jakiej sali będę pisać(będzie chyba alfabetycznie),skoro rozdzielili to na sale,to nie powinno byc wielkiego tłoku,ale wiesz zawsze lepiej byc wcześniej;)) na tym zawiadomieniu jest napisane,że wpuszczają do sal o 9.00-9.15 tak jak Ty,będę ok.8.40 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:59 matko jakie zawiadomienie???????? ja nic nie dostalam tylko na stronie kandydat itd mam zwiadomienie:/ o cholera jeszcze mnie nie wpuszcza:/ no ale ja nic nie dostalam buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 12:03 nie przysłali do ciebie pisemnego zawiadomienia pocztą???????? każdy powinien to dostać,bo na tej podstawie wchodzi się na egzamin!gdzieś jest napisane,że jeśli ktoś tego nie dostał,albo dostał z błędami,to musi do nich zadzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:04 no zesz:///////////// mi od paru dni nie dziala ta cholerna strona kandydata:/ i nie moglam sprawdzic:(((((( zabic ich to malo:[ teraz musze dzwonic:{ Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 12:09 wysyłali te zawiadomienia 6 i 7 lipca,ja dostałam 10.W sumie jest tam wszystko to,co na kandydacie,tylko napisali jeszcze co przynieść ze sobą,a czego nie(nie wolno telefonów) też mam ochotę ich zabić za przeciąganie wyników na europeistyce://// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:11 no dobra, ale ja niczego nie dostalam:/ na kandydacie -raz udalo mi sie wejsc z tydzien temu chyba, to bylo ze ma wszystko uregulowane etc. i ze mam przyjsc na egzamin a tu co? nie dostalam:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 12:16 niedawno udało mi się zalogować i jest napisane w nowej wiadomości,że każdy powinien już dostać zawiadomienie,a jeśli go nie dostał lub dostał z błędami(co się zdarzało),to musi koniecznie zadzwonić na UWr-zawiadomienia juz ci nie przyślą,ale musisz potwierdzić,że nic nie dostałaś a podlegasz rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:17 dzwonilam....ech ide sie pochlastac:( jak nie dostalam zawiadomienia to i tak mam przyjsc -na dowod wejde:) jeden wielki burdel:( Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 12:21 okropny burdel wszędzie-jak nie było jeszcze żadnych wyników,to strona kandydata działała bez szwanku,jak mają być wyniki-to ani strona nie działa,ani wyników nie ma:/ aha,w tej nowej wiadomości jest podana liczba osób na miejsce-mają 1200 podań na 80 miejsc-wychodzi 15 osób na miejsce pfff i gdzie oni mają zamiar jutro umieścić te 1200 osób??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:24 przynajmniej mozesz sie dostac na ta strone kandydata , a mi ciagle sie nie udaje:/ ale jakby co to powiem ze facet z dziekanatu powiedzial ze jak nie dostalam to mam przyjsc z dowodem, bede walczyc:P ech...placilam te 80 zeta chyba za same nerwy i stres :/ co do tych 1200.......tez sie zastanawialm jak wpuszczaja od 9-9.15 to...jak te 1200 osob wlezie? I przed gmachem pewnie bedzie jeden wielki tlok! syf Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 12:30 udaje mi się dostać na stronę kandydata tylko albo wcześnie rano,albo późno wieczorem w granicach 23-24,za dnia nie ma szans-teraz też nie wchodzi:/ a wyobrażasz sobie jak ci wszyscy z grona 1200 będą próbowali się dostać do wywieszonych list z nazwiskami i numerami sal?ten wydział prawa jest na bardzo wąskiej uliczce:/więc mam nadzieję,że powieszą w różnych miejscach te listy... a wpuszczają godzinę wcześniej,bo może zdają sobie sprawę,ile ludu tam będzie;)) jesli mamy nazwisko na tą samą literę,to może dostaniemy się razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:34 ja mam na ..............J:) byloby fajnie, jeden moj znajomy ( tzn o ktorym wiem ze idzie, pewnie jutro paru innyc tez sie spotka) ma nazwisko na W, szkoda byloby razniej nie no jutro to bedzie gorzej niz w kolejce po mieso za czasow komuny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 12:43 Ja mam na.......G :) Niedawno czytałam o egzaminie na dziennikarstwo na UW-wszędzie jest taki bałagan...i nie warto ściągać-bo każdy podpowiada źle,żeby wykosić konkurencję;)) mam nadzieję,że nie będę jedyna,która nie przyjdzie w czarnej spódnicy i białej bluzce,których nie znoszę?:)niedawno był tu taki wątek w co się ubrać na test-wydaje mi się,że w taki upał strojenie się jest zbędne,poza tym to tylko test,jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:57 ej to moze jednak sie spotkamy? g,h,i,j! moze sie zalapiemy na jedna grupe:), byloby fajnie:) o ile wpuszcza mnie w ogole na egzamin:/...$@$@#$! hehehe ubior, jak najbradziej naturalny dla mnie , tzn: zadnych bialych bluzek, plisowanych spodniczek itp. ubiore sie jak w kazdy normalny dzien 1) bedzie upal, nie mam zamiaru kisic sie w jakis "galowych gaciach", 2) stroj musi byc wygodny, wtedy bede efektywniej myslec:P 3)masz racje to tylko pisemny i bedziemy dwiema dziewczynami z 1200 ludzi, kto nas zauwazy?:P, nikt nie bedzie zwracal uwagi na stroj, gdyby to byl ustny, to co innego tak wiec ja zaloze chyba moje 'szczsliwe dzinsy':), i koszulke na ramiaczkach ( jak sie uprzec, to nawet elegancko wyglada:P), najwyzej zarzuce jakis zakiecik, ale raczej nie, bo jak juz pisalam, nie bede sie kisic. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: do n_nicky 14.07.05, 13:12 wpuszczą cię zobaczysz:)) uff super,ja też idę w dżinsach,a nie w żadnych 'galowych gaciach';))) uciekam,za długo siedzę już dzisiaj na forum,a miałam wejść tylko na kandydata:) to do zobaczenia jutro,a nuż trafimy do jednej sali;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:15 miejmy nadzieje: 1) ze mnie wpuszcza 2) ze sie spotkamy:) hehehe tylko chyba i tak raczej nie rozpoznamy:P pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_nicky* Re: do n_nicky IP: *.org 14.07.05, 13:20 2)ja jestem średniego wzrostu blondynką(nie porównywać z intelektem;))),dżinsy,nie wiem jaka bluzka albo koszulka;),na pewno na ramieniu z szarą torebką z jasnożółtymi elementami.czarne buty-hehe moze mnie poznasz wśród tych 1200 ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: do n_nicky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:27 ja, -sredni wzrost, brazowe wlosy, piwne oczy, wymiary....:)))) -stare zniszczone ledwo trzymajace sie na tylku dzinsy -koszulka na ramiaczkach, biala (biala-przypadek:P), -buty a'la puma:P -torba-sztruksowa o jakze pieknym i zniewalajacym kolorze -zgnilej zieleni:P no to by bylo na tyle,:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
paninocy Ale ściema... 14.07.05, 12:01 Nie ma co dzwonić do nich i pisać... ja napisałam już chyba z 20 maili a mój chłopak już tam dzwonił z 15 razy... Dziś też dzwonił i co Mu powiedzieli??? Ponoć dwa ostatnie dni nie działał kandydat, bo było jakieś przeciążenie (kłamstwo na kłamstwie...to ciekawe dlaczego wcześniej działało, a napewno dużo osób się też logowało) a od dzisiaj to oni już naprawdę zaczną aktualizację (czyli będą niby wszystkie błędy naprawiać np. jak komuś się nie wyświetlał jakiś kierunek). A co oprócz Filologii Polskiej i Historii Sztuki się nie wyświetla? Pozdrawiam wszystkich zirytowanych, wkurzonych, zniechęconych ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: Ale ściema... IP: *.daminet.pl 14.07.05, 12:12 Mi sie wczoraj udalo zalgowac o 21 czy 22,bo w dzien to nie da rady.Wyniki i tak dopiero jutro (przynajmniej na moj kierunek-prawo). pozdrawiam sfrustrowanych-wchodzcie wieczorem,to jedyna szansa,zeby sie zalogowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: Ale ściema... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:17 Dziewczyno nie masz pojęcia o komputerach i internecie :-> Wcześnie rano i późno wieczorem idzie się zalogować bo na tą strone nie wchodzi wtedy kilkatysięcy ludzi. Dlatego proponuję wstać przed 8 lub siedzieć do 23-24 :> Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species w sprawie godzin, ŚCIEMNIACIE (niektórzy) 14.07.05, 12:25 O 6.41 RANO zalogować się ktoś z tego wątku nie mógł (chyba UMBRA, ale pewna nie jestem) A mój chłopak, próbowal zalogować się na moje konto kilkanaście minut po 24.00 (dwa dni temu)i też mu się nie udało Zalogowanie to kwestia SZCZĘŚCIA! calkowicie zgadzam się z paninocy- w czasie rejestracji wszystkim strona wchodzila, a z pewnością 27 i 28 czerwca wszyscy sie na strone rzucili. A teraz sugerują, że maja problemy bo tłumek próbuje sprawdzić wyniki... Zresztą sprawa wyglada tak- wchodzę, sprawdzam, czy są wyniki i wychodze. I koniec! NIe wgapiam sie w to po 40 minut tylko 4 minuty więc ten ścisk jest sztuczny. Już więcej czasu spędzałam na stronie rejestracyjnej bo miliony razy czytalam czy wszystko dobrze wpisałam!!!!!!!!! Ścisk prawdziwy to bedzie dopiero jutro i jeżeli wyników nie wrzucą na strony wydziałow to chyba tyko 5% uda sie na kandydata dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: w sprawie godzin, ŚCIEMNIACIE (niektórzy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:34 Logowalam sie wczoraj ok 5 50 bo nie moge spac w taki upal..tez nic:] Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: w sprawie godzin, ŚCIEMNIACIE (niektórzy) 14.07.05, 12:35 Kaśka, to Ty nie wiesz, że o 5.50 jest największy tłum?? ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: w sprawie godzin, ŚCIEMNIACIE (niektórzy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:37 Jesteście nieudacznikami? ;-] Wczoraj po północy już chodziło normalnie (rano o 8 też, dziś nie wiem, wstałem po 10). Nie piszcie takich głupot. Aha, server jest bardziej obciążony gdy ktoś co chwile wchodzi na tą stronę niż gdy wejdzie raz i siedzi na niej 5 godzin. A ten ruch na stronie to nie 3 połaczenia na godzine tylko kilkatysięcy.. :> Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek_168 Re: w sprawie godzin, ŚCIEMNIACIE (niektórzy) 14.07.05, 13:31 wlasnie widzialam o tej 5 50 na moim gg wszyscy dostepni z opisami "ta pie****a strona UWr znow nie dziala" :P michal nieudacznicy..to sproboj sie teraz zalogowac a najlepiej to poustawiaj wszystkich w koeljce i niech kazdy zgodnie z lista sprawdza swoj wynik to tloku nie bedzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species dla wku******* dla relaksu 14.07.05, 20:37 Znalazlam ten link w wątku: JA CHCĘ NA TUSKA I PO www.cimoszenko.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek_168 Re: dla wku******* dla relaksu 14.07.05, 21:15 hmm to moge sie podpiac ..moja ulubiona strona,przed matura ostatnia deska ratunku ;) www.bibainfo.pl/forum/viewtopic.php? t=6917&postdays=0&postorder=asc&start=15 i smiac sie a nie dolowac pesymistycznymi myslami:) ps endangered_species powinien powstac chyba taki osobny watek:) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species DOSTALAM SIĘ 14.07.05, 21:36 Dostałam sie na etnologię!!!!!!!!!!!!! Pewnie wyniki były już dawno, ale dopiero teraz je zobaczyłam :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Czekam na wyniki jutrzejsze, nabralam chęci do życia, może jeszcze na coś się dostanę! Pozdrawiam WSZYSTKICH :-))))))))))))) PS Kasiaczku załóż osobny wątek, to dobry pomysł :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienia999 Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:42 Wiecie moze o ktorej plkanuja oglasic wyniki na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.05, 21:43 dostałas sie a co masz tam dokładnie napisane... np. w decyzja WKR o przyjęciu masz: Tak ? hm czy tylko ze przeszłaś 1 etap ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:27 nie mam tam nic napisane. mam punkty z konkursu swiadectw i napisane na dole, ze zdalam, ale nie mam decyzji i nic nie rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iaa Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.07.05, 00:05 no własnie ... tylko ze ja mam że decyzja WKR o przyjęciu... wytłuszczonymi literami *NIE* :D jak mam to rozumiec ? chociaz mam napisane ze ! etap pzreszłam... eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tafik Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 15.07.05, 07:38 może że spełniłas warunki wszystkie, ale jednak Cię nie przyjęli? :( Czy oni zawiadamiają ludzi listownie jeżeli nie przyjęli ich na studia, czy tylko tych szczęśliwców? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: DOSTALAM SIĘ 14.07.05, 21:44 Gratuluję!!! :)))) ja mam jutro egzamin,mam nadzieję na pytania,na które będę znać odpowiedź ;)) świetne linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.daminet.pl 14.07.05, 21:57 gratulacje dla endangered!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:00 Skąd wiesz, przecież twoim zdaniem strona w ogóle nie działa, nawet o 5 rano ;-) Mimo, że właśnie jest dostępna. Wczoraj było tak samo. :] Więc proszę nie kłamać. Ps. Gratuluję dostania się:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:56 To mi ta strona nie wchodzila o 5 rano ale mysle ze to kwestia zlosliwosci mojego komputera..widocznie kocham go neiopdwazjemniona miloscia bo on pewnie sie zawiesi jak bede jutro wyniki sprawdzac..a moze to i dobrze ;) ps endangered gratuluje:) ps przyjaciolka mnei poprosila o spr wynikow bo jest odcieta od swiata..nie dostala sie okropnie przekazywac taka wiadomosc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:17 y... wyniki? ja mam napisane na stronie ze nie ma jeszcze listy rankingowej i na razie przeszlam przez pierwszy etap... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: DOSTALAM SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:18 Gratuluje i... zazdroszcze, bo ja sie nie dostalam, ale wiedzialam, ze tak bedzie, jak zobaczylam wyniki ze swojej matury :( Moge wiedziec ile mialas punktow na etnologie, to porownam sobie jak bardzo beznadziejna jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:59 Skrzywdzeni maturzyści - zaniżone oceny z matury z historii baj 14-07-2005 , ostatnia aktualizacja 14-07-2005 20:50 Ponad 700 nowych maturzystów z Dolnego Śląska i Opolszczyzny, w tym 239 w samym Wrocławiu, którzy pisali maturę z historii na poziomie rozszerzonym, wskutek błędu wrocławskiej Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej dostało zaniżone oceny Komunikat "o błędzie technicznym w systemie informatycznym OKE " pojawił się w czwartek wieczorem na stronie internetowej Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej we Wrocławiu. "Za zaistniałą sytuację bardzo przepraszamy absolwentów i ich rodziców i jednocześnie deklarujemy wszelką pomoc, która będzie leżała w granicach naszych możliwości" - napisał w oświadczeniu dyrektor OKE we Wrocławiu Wojciech Małecki. Nie bardzo wiadomo, na czym miałaby polegać ta pomoc, skoro już w piątek ogłaszane mają być listy przyjętych na wyjątkowo obleganych kierunkach, na które kandydaci zdawali właśnie maturę z historii na wyższym poziomie - np. na prawo, europeistykę czy stosunki międzynarodowe. Na Akademii Ekonomicznej problem dotyczy kandydatów na Wydział Gospodarki Regionalnej w Jeleniej Górze. Tu także w piątek opublikowana będzie lista przyjętych. - Nic strasznego się nie stało. U nas zgodnie z procedurą kandydaci mają dwa tygodnie na złożenie odwołania - uspokajał Dariusz Wójcik odpowiedzialny za rekrutację na AE. Poszkodowani maturzyści mogą od soboty odbierać poprawione świadectwa dojrzałości wraz z odpisem w siedzibie OKE we Wrocławiu, ul. Zielińskiego 57. Lista absolwentów, których skrzywdzono podczas obliczania punktacji, jest na stronie www.oke.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:02 To tylko wierzchołek góry lodowej ...w skali kraju!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 14.07.05, 22:38 myślę że powinno się z tego zrobić osobny wątek :) niestety nie ma mnie na liście, szkoda ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherrawedd Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:41 Jestem wsrod tych osob nie doliczyli mi 12% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka19 Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:31 ja tak samo - 12% za mało. co teraz mamy robić, skoro jutro wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species odpowiadam na pytania 15.07.05, 07:48 Ja mam napisane: decyzja WKR o przyjęciu: TAK jeżeli macie to napisane to znaczy, że zostaliście przyjęci!! Trzmam kciuki i za Was liczę, że jeszcze na europeistyke sie dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: odpowiadam na pytania IP: 85.219.136.* 15.07.05, 08:56 o której te wyniki z europeistyki beda ogloszone ???????wiecie coś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:02 Dzisiaj najprawdopodobniej nie ebdzie wynikow na Uniwerek nasz wroclawski na kierunkach gdzie przy rekrutacji bralo sie pod uwage poziom rozszerzony z historii - prawo , administracja, politologia, europeistyka, sm, wydaje mi sie ze najpierw musza zweryfikowac ta afere, dziwna sprawe z wczoraj:-) zatem moim zdaniem pozostaje nam dalej czekac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka przepraszają ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:02 - Strona www.kandydat.uni.wroc.pl jest rzeczywiście niedostępna, bo zbyt wiele osób próbuje jednocześnie na nią wejść. W czwartek wieczorem zamkniemy ją, podając oczywiście informację o tym, że trwa wprowadzanie danych. A w piątek rano odblokujemy. Bo w nocy serwery muszą być wyłączone na kilka godzin, aby dla bezpieczeństwa danych stworzyć kopie zapasowe - zapowiadał wczoraj prof. Sysło. - Dodatkowo poszczególne wydziały powinny wywiesić listy przyjętych w swoich siedzibach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nela Re: odpowiadam na pytania IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.07.05, 10:56 a ile miałas punktów bo ja 191 ... i mam decyzje ,że NIE! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: um Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:03 podobno już coś było wczoraj , ale nieoficjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: 85.219.136.* 15.07.05, 09:17 a kto sie wybiera dzis na koszarowa sprawdzic te wyniki ????? bo ma byc lista przyjetych nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben_Wallace Re: UWr strona WCHODZI, ale... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.05, 09:28 Nic nie ma więc słabo im poszło to nocne wprowadzanie :/ Coś czuję, że UniWroc jeszcze nam popsuje krwii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mam 228,5pktu IP: 85.219.136.* 15.07.05, 10:13 nie bedzie dzisiaj wynikow rekrutacji na europeistyke.dzwonilam przed chwila i mila pani powiedziala,ze beda ogloszone w przyszlym tygodniu...:/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienia999 Re: o co chodzi????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:15 ktos wie czy oglasza wyniki na prawo juz dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: o co chodzi????? IP: 85.219.136.* 15.07.05, 10:18 nie wiem co z prawem ale na europeistyke dzisiaj nie ogloszą..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species wniosek 15.07.05, 10:35 przez błąd OKEWroclaw będziemy sie denerwować tydzień dłużej!!!!! Ktoś powinien za to odpowiedzieć!! A takie błędy jak w OKEWroclaw zapewne są POWSZECHNE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waitin' Re: wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:44 prawo bedzie dzisiaj w "późniejszych godzinach" - tak mnie poinformowała pani przez telefon. Mam nadzieję, że się nie rozmyślą i dadzą w końsu te wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaa Re: wniosek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:01 wolalabym zeby dzisiaj byly wyniki a jak ktos ma jednak lepsze wyniki - z odwolania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refek Re: wniosek IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 15.07.05, 15:51 popieram, te parę osób więcej nic się przeciez nie stanie, i tak na pierwszej sesji pare odpada, więc co im szkodzi przyjąć więcej ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: wniosek 15.07.05, 11:33 Oby dzisiaj były te wyniki. Ja chcę po prostu wiedzieć! A tu znowu zapowiada się wyczekiwanie. Jestem zmęczona przesiadywaniem na forum, sprawdzaniem co 20 minut, kandydata. Chcę wreszcie żyć normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben_Wallace Re: wniosek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.05, 13:08 Przecież to jest parodia ! Czyli co Ci z OKE Wrocław dostaną nagle +parenaście procent z historii roz? Przecież to jest chore. Srednia krajowa ok.30 a u nich nagle 45. Jestem w 100% pewien, że tak było w każdej OKE ale te %$#% urzędasy boją się robić afery żeby nie stracić roboty. Ja rozumiem jak nie dostanę się bo zdałem za słabo ale nie dlatego, że ktoś w OKE miał zły dzień i zapomniał mi policzyć wypracowania :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa pytanie 15.07.05, 17:58 Czasami uda mi się zalogować, a czasami nie, czyli standard :) Kiedy juz wybiorę sobie kierunek, to mam duży napis, że jestem nań kandydatką. TYlko, ze kiedy klikam w zakladke rekrutacja, nie widze potwierdzenia, ze zapłaciłam (jest pusty kwadracik). Tez tak macie?? Odpowiedz Link Zgłoś