Dodaj do ulubionych

historia na uś!

12.07.05, 23:59
kto z Was sie dostal?jaki byl prog?
Obserwuj wątek
    • kaja86 Re: historia na uś! 13.07.05, 00:05
      ja sie dostalam, nie wiem jaki próg jutro sie dowiem, ale sama mam 75 punktow,
      czyli to musiało byc cos koło tego albo trochę mniej.
      • matahari86 Re: historia na uś! 13.07.05, 00:08
        75 z samej histy,tak?a jak Ci poszedl angol i polak?
        • kaja86 Re: historia na uś! 13.07.05, 00:11
          Nie 75 to jest po przeliczeniu
          ja mam tak
          hist roz - 52
          pol p 100
          ang p 96
          Ja k sie to doda tzn historie trzeba pomnozyc przez 2 czyli 100+96+104=300 (max
          to jest 400)
          I teraz te 300 dzieli sie przez 4 i wychodzi mi 75.
          • sangohan Re: historia na uś! 13.07.05, 00:14
            No nie, chyba sie pochlastam :# Tez mialem z histy rozszerzonej 52 i sie nie
            dostalem, bo nie jestem dobry z polskiego i mialem tylko 56% :# Po co mi na
            historie polski? Przeciez to paranoja!!! Mialem lacznie kolo 60 pkt.
            • kaja86 Re: historia na uś! 13.07.05, 00:16
              heh, gdyby nie ten polski to oni by mnie tam nie przyjeli.
          • kaja86 Re: historia na uś! 13.07.05, 00:15
            I od razu mówię ze ja tam nie idę, bo wole na pedagogikę czyli się miejsce jedno
            zwolni, a nawet 2 bo wiem, że jeszcze jedna dziewczyna dostała się też na UJ i
            tam woli iśc ;) Pewnie jeszcze dużo miejsc sie zwolni.
            • sangohan Re: historia na uś! 13.07.05, 00:20
              To chyba ja tez wole isc na administracje na UKSW, bo na UJ na histe sie nie
              dostalem, a na UŚ nawet jakbym sie dostal, to bym nie poszedl bo nie nawidze
              Katowic (mam uprzedzenia do tego brudnego, smierdzacego i zabitego dechami
              miasta - z calym szacunkiem do tych co sa z Katowic, ale nie cierpie tej
              dziury) No wiec nie rozpaczam ze sie tam nie dostalem (zlozylem bo to w koncu
              moje miasto wojewodzkie :) ). Mowie tylko o tym UŚ tak dla czystej zasady, ze
              kurcze taki sam wynik z tej historii, a jednak mnie nie chcieli :)
    • sangohan Re: historia na uś! 13.07.05, 12:59
      No nie... dzwonilem na UŚ dzisiaj i ta jakze mila pani mi powiedziala ze
      zabraklo mi punkta do dostania sie i mam sie odwolywac... i znowu musze jechac
      do tego okropnego miasta, cholera jasna....
      • Gość: molk Re: historia na uś! IP: *.crowley.pl 13.07.05, 13:47
        Jak bedziesz to sie spytaj czy jak tam pojade i zrezygnuje to cos da. Chce wam zwolnic miejsce, ale jesli odwolania beda rozpatrywac dopiero po terminie dokonania wpisu to nie ma sensu zebym cokolwiek robil (po terminie i tak mnie skresla)
        • sangohan Re: historia na uś! 13.07.05, 13:48
          hmmmm ano wlasnie, ciekawa sprawa... dobra... zapytam sie... no problem
          • Gość: Kaja Re: historia na uś! IP: *.ssnet.pl 13.07.05, 14:13
            Widziałam dziś ta liste, nie wiem czemu mam az 81 punktów, próg wynosi 75. Dużo
            ludzi zrezygnuje, bo dostali sie tez na prawo i ja tez rezygnuję.
            • Gość: xxxx Re: historia na uś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:39
              Kaja, a to jak się pójdzie tam osobiście to są jakieś rezerowe listy???
              • kaja86 Re: historia na uś! 13.07.05, 14:47
                Tzn to jest tak, ze jest lista przyjetych i lista nieprzyjętych, czyli widocznie
                wszyscy nieprzyjęci sa na rezerwowej na razie. W ogole nazwiska sa w kolejnosci
                alfabetycznej na obu tych listach i jest podana przy każdym liczba punktow.
    • Gość: mondeo19 Re: historia na uś! IP: *.elsat.net.pl 13.07.05, 14:57
      Ja sie dostalem ale rezygnuje, ide na politologie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka