Dodaj do ulubionych

Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW

14.07.05, 08:58
www.ce.uw.edu.pl/rekrutacja/wyniki/lista_Eu-DZ.htm
Cos dziwnego, przeciez wg tego co napisali wczesniej "Wynik ostateczny
stanowi średnią arytmetyczną punktów uzyskanych z poszczególnych przedmiotów.
"
Obserwuj wątek
    • Gość: Pikciu Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:11
      Mysle ze duzo ludzi ktorzy zdawali geografie sie dostalo..bo wyniki srednie z innych przedmiotow byly niskie..
      • Gość: a Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:13
        mozliwe, i przez to sie nie dostalem... :((((((((
        • myslak Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW 14.07.05, 09:18
          476 osob odejdzie z kwitkiem....
          101 ma tyle samo pkt. co 100 !
          I co, nie dostanie sie????
      • Gość: mysz Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:38
        > Mysle ze duzo ludzi ktorzy zdawali geografie sie dostalo..bo wyniki srednie z
        i
        > nnych przedmiotow byly niskie..

sytuacja jak z calego kraju, ci co pisali gegre maja wiecej punktow o tych co
        pisali historie... TO JEST
        NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wredniak Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:17
      eeej, mi wyhcodzilo, ze mam 85/100 pkt. a tu jakies 300 max. CO JEST????
    • shash Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW 14.07.05, 09:19
      Tak w ogole to mi zle punkty policzyli... Mam napsiane 214 a powinno byc 225...
      co i tak nie zmienia faktu, ze juz mnie tam nie ma :(
      • Gość: cccarola Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:52
        Mi tez zle punkty policzyli powinnam miec 256 a oni napisali 206. Bez
        przesady !!!!! Nie wnikam juz i tak dostałam sie na stosunki na UWM.
    • Gość: Poikciu Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:21
      lacznie bylo 300 pkt do zdobycia :)

Przykladowo :

(hP + hR):2+(wosP+wosR):2+(jezP + jez R):2
      (100+100):2+(100+100):2+(100+100):2=100+100+100=300 :)

Ja czekam na wyniki na stosunki..ale nie bedzie za rozowo jak patrze na te wyniki :O no coz..trudno sie mowi :P..

101 jesli ma tyle samo pkt co 100 tez sie dostanie :)
      • Gość: olla Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 09:55
        gdzie na stronie jest link do tych wyników, gdyby nie wy, czekałabym cały
        dzień!!!
        • Gość: olla Re: pomożecie??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 10:16
          up
    • Gość: ja Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.orasoft.net.pl 14.07.05, 09:59
      jestem na 149 miejscu myslcie ze mam jakas szanse dostac sie?? Moze to 49 osob zrezygnuje?? Jak moge sie dowiadywac o to??
      • Gość: damian86 Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 10:01
        Cholera jasna! jak to możliwe ża na liście nie ma mojego PESELu!!!???
    • Gość: ja CZY DOBRZE WAM POLICZYLI PUNKTY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:02
      i jak je liczyli??? (pp+pr) z trzech przedm./3 ?
      czy suma pp LUB pr z trzech przedm. ?
      jakkolwiek by liczyć moje pkt się nie zgadzają !!!!
      i za co było te 80 zł? :-(((
      • myslak Re: CZY DOBRZE WAM POLICZYLI PUNKTY???? 14.07.05, 10:05
        (hP + hR):2+(wosP+wosR):2+(jezP + jez R):2

(100+100):2+(100+100):2+(100+100):2=100+100+100=300
        • Gość: cccarola Re: CZY DOBRZE WAM POLICZYLI PUNKTY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:09
          Nieprawda! Jakby tak liczyli miałabym 234 !! A oni mi tam napisali ze 206.
          Przeciez w zasadach rekrutacji było, ze licza 3 przedmioty i biora pod uwage
          wyzszy wynik !
        • Gość: ja Re: CZY DOBRZE WAM POLICZYLI PUNKTY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:09
          to co można wobiec tego przez top rozumieć ?
          "W przypadku kandydata z przedmiotem zdanym na poziomie rozszerzonym, do
          obliczenia wyniku ostatecznego brany będzie rezultat lepszy z wyniku uzyskanego
          na poziomie podstawowym lub rozszerzonym "
          • Gość: lol Re: CZY DOBRZE WAM POLICZYLI PUNKTY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:18
            Ten wzor na gorze jest zly... tam jest "podstawowy lub rozszerzony" ..
            czuli wzor to

np:

hP lub hR + wP lub wR + jP lub jR

mi by wuszlo 283 i bym sie dostal :PP .. cholera moglem skladac :/
            • Gość: ale jaja !!!!! LISTA NIEAKTUALNA !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:22
              Przed chwilą pani powiedziała mi , że nastąpiła pomyłka przy liczeniu punktów i
              będzie nowa lista. Ta jest NIEAKTUALNA .
              • Gość: cccarola Re: LISTA NIEAKTUALNA !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:32
                No !!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje
                • Gość: kasia Re: LISTA NIEAKTUALNA !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:34
                  MNIE TEŻ NIE MA NA LIŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: a myślałam..... Re: LISTA NIEAKTUALNA !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:50
                    a myślałam , że nie ma nic prostszego niż wykonać proste działanie matematyczne
                    ( liczenie średniej arytmetycznej). Przecież wszystko jest klarowne , nie było
                    egzaminów , ale bajzel !!!!
                    • Gość: kkkk Re: LISTA NIEAKTUALNA !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.07.05, 12:27
                      zadzowilam tam i zwrocilam pani uwage ze chyba zle mam przeliczone pkt.. "A no
                      tak, przepraszamy, ale czy to cos zmienia?" "tak zmienia - jestem 100 pozycji
                      wyzej" "Naprawde. To gratuluje". BOshe
    • Gość: Ewelina Mnie dodali 6 punktow...! IP: *.telkonet.pl 14.07.05, 10:59
      Mam 6 punktow wiecej niz w rzeczywistosci, co nie zmiania faktu ze itak sie nie
      dostalam :(
      Nie wiecie kiedy podana bedzie aktualna lista!?
      • Gość: ja Re: Mnie dodali 6 punktow...! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:08
        postarają się jeszcze dzisiaj, a nawiasem mówiąc to szczęsciara z Ciebie :D
      • in_di_ra Re: Mnie dodali 6 punktow...! 14.07.05, 11:09
        Mojej przyjaciółce 2 pktow zabrakło, ale z tego co piszecie to widze, ze mogli
        jej cos zle policzyc:/
        Poza tym jej peselu tez nie ma na liscie...
        Co za badziew...
        • Gość: ja Kompromitacja !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:15
          Rozumiem , że dla oblężonego UW to ciężki czas , ale ..... publikowanie nie tej
          listy co trzeba to już przegięcie !!! Czyżby zabrakło naszych pieniędzy na
          opłacenie dobrych informatyków ???
    • Gość: gosia Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.karpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:16
      Lista się zmieniła, ale czy to jest dobra lista?
      • Gość: shash Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:23
        > Lista się zmieniła, ale czy to jest dobra lista

nie wiem jak tobie, ale mi sie pokazuje "The requested
        URL /rekrutacja/wyniki/lista_Eu-DZ.htm was not found on this server" wiec jak
        lista mogla sie zmienic...
        • Gość: gosia Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.karpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:25
          Mi wyświetliła się nowa lista, na której są imiona, nazwiska i punkty bez
          peselu.
          • Gość: aasa Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:03
            to tak bylo wczessniej...teraz nic sie nie pokazuje
    • Gość: g Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.karpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:30
      Czy ktoś kto się dostał wie, że zrezygnuje?
    • Gość: zuzanna Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 13:03
      loudzie ta lista jest nieaktualnka, kolezanka dzwonila na wydział i powiedziano
      jej ze nastapiła pomylka w liczneiu pktow, lista jest nieaktualna...
      • Gość: shash Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:15
        > loudzie ta lista jest nieaktualnka, kolezanka dzwonila na wydział i
        powiedziano
        >
        > jej ze nastapiła pomylka w liczneiu pktow, lista jest nieaktualna...

juz to bylo powiedziane pare postow wyzej
        • shash Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW 14.07.05, 13:54
          JEST JUZ NOWA LISTA!!!

Skoczylem do przodu o prawie 300 miejsc, ale brakuje mi 5 punktow... Ale mam
          nadziej, ze ktos porezygnuje i sie zalapie!!!!!!
          • Gość: gosia Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.karpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:58
            To jest ta sama lista, o której pisałam ponad godzinę temu.
            • shash Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW 14.07.05, 14:02
              Gość portalu: gosia napisał(a):

> To jest ta sama lista, o której pisałam ponad godzinę temu.

Wczesniej byla lista tylko z peselami, i tamta zdjeli, potem przez dluzszy czas
              lista byla niedostepna
          • Gość: betka Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:05
            Pocieszam Cię napewno ja zrezygnuję, chyba że moje miejsce na prawie zostanie
            zepchnięte dalej( a tam dzieją się różne rzeczy, ale jestem 10x, więc wiele nie
            powinno się zmienić),jestem dobrej myśli, więc odstąpię wam wtedy jedno.
            • Gość: ja Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.orasoft.net.pl 14.07.05, 14:46
              dajcie linka na ta liste..
              • shash Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW 14.07.05, 14:51
                jest w pierwszym poscie tego tematu...
                • Gość: ja Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.orasoft.net.pl 14.07.05, 14:53
                  chyba zmieniaja ta liste bo nie dziala...
                • Gość: ja Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.orasoft.net.pl 14.07.05, 14:54
                  moze i u mnie sie pomylili i tez podskocze o te 50 mijsc:P
    • Gość: ja Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.orasoft.net.pl 14.07.05, 16:21
      no i du.. zrobili mi nadzieje ze sie dostane na europeistyke bylam na 149 miejscu(wiec byla szansa ze to 49 osob zrezygnuje) a na nowej liscie spadlam o 400 miejsc:( jak oni moga tak ludziom w glowach macic:( a juz sie po malu cieszylam:/
      • Gość: Wrr Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:23
        Jak myslicie, mam 255 punktow, dostane sie?
    • Gość: ja Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.orasoft.net.pl 14.07.05, 16:29
      jak zrezygnuje 30-pare osob to jak najbardziej
      • Gość: Wrr Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:30
        > jak zrezygnuje 30-pare osob to jak najbardziej

myslisz, ze to mozliwe
      • Gość: kasia Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:30
        jaki był próg??
        • Gość: Wrr Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:31
          wychodzi, ze 261, ja mam 255, niewiele brakuje...
      • Gość: kasia Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:31
        jaki był próg??
        • Gość: kasia Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:33
          hmmm nie jestem z wawy
          i jeszcze nie bylam sprawdzic tych wynikow, sa one gdzies w necie??
          • Gość: Wrr Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:34
            www.ce.uw.edu.pl/rekrutacja/wyniki/lista_Eu_DZ.htm
            • Gość: kasia Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:43
              hmm to niestety nie to forum
              • Gość: kasia Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:44
                nie znacie progów z europeistyki magisterskiej??
                • Gość: lila Re: Wyniki EUROPEISTYKA, CE UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:39
                  Kasiu, lista jest na stronie wydziałowej europeistyki, próg 381 lub 382.
    • Gość: Ania kIEDY WYNIKI ODWOŁAŃ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:44
      Czy wiecie kiedy będą rozpatrzone odwołania i czy zrobią drugą listę w necie ?
      Bardzo proszę o odpowiedż, bo chciałam jechać w końcu na wakacje....
      • Gość: Ania Re: kIEDY WYNIKI ODWOŁAŃ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:45
        • Gość: Ania Re: kIEDY WYNIKI ODWOŁAŃ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:47
          Pytam tutaj , bo dodzwonić się nie można , błagam , jak ktoś wie , niech mi
          napisze !!!!!!
          • Gość: ads Re: kIEDY WYNIKI ODWOŁAŃ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:00
            tez chetnie bym sie dowiedzial, bo brakuje mi kilku punktow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka